fbpx
 • Home
 • /
 • Hobby
 • /
 • Beste Mindset Boeken [Test 2023]

Publicatie datum: 16 maart, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Mindset Boek

Best geteste Mindset Boek
Master Your Mindset

Wil jij graag werken aan het verbeteren van je mindset of vindt je het interessant om jezelf te verdiepen in het onderwerp mindset? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de best geteste mindset boeken van dit moment. 

Wij van Top-x hebben een uitgebreide mindset boeken test uitgevoerd om er zo achter te komen wat de best geteste mindset boeken zijn. Het boek Master Your Mindset is uit onze test gekomen als beste mindset boek 2023! 

Dit boek is geschreven door Michael Pilarczyk. Sommige lezers kunnen hem kennen van zijn vertaling en bewerking van het boek Think and Grow Rich. Dit boek Master Your Mindset gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes.

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor dit beste mindset boek? Klik dan snel op de onderstaande knop! 

Persoonlijke ontwikkeling: het klinkt misschien wat zweverig, maar het begint toch echt steeds meer een trend te worden. Dat is positief, want het is natuurlijk belangrijk dat jij je als persoon steeds weer blijft ontwikkelen. Je hoeft niet meteen een cursus te volgen om jezelf te ontwikkelen. Je kan ook gewoon beginnen met het lezen van een boek, een mindset boek om precies te zijn. Een mindset boek kan je helpen tot nieuwe inzichten te komen en om positiever in het leven te staan. 

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten mindset boeken en veel verschillende manieren om aan je mindset te werken. Het vinden van een goed mindset boek kan daarom een hele klus zijn. Om jou te helpen met het vinden van het beste mindset boek hebben wij van Top-x een mindset boek test uitgevoerd. Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste mindset boeken van dit moment. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Mindset Boeken

Best geteste Mindset Boek

Beste Koop Mindset Boek
1.  Master Your Mindset


Beste Mindset Boek over de dagelijkse realiteit
2. Je bent zoals je denkt


Beste Mindset Boek voor een relaxte mindset
3. DRIVE: Train je stoïcijnse mindset


Beste Mindset Boek met lessen van Special Forces
4. Missie mindset


Beste Budget Mindset Boek
5. Mindset - The New Psychology of Success


Top 10 Beste Mindset Boeken

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste mindset boeken! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Een mindset boek kopen kan soms lastig zijn en dit kan je hierbij helpen.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een mindset boek?

Na het zien van onze top 5 lijst wil je misschien wel een mindset boek kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen, want in dit gedeelte van het artikel vertellen wij je namelijk waar je op moet letten als je een mindset boek gaat kopen. De onderstaande punten zijn de punten die wij hebben meegenomen tijdens het uitvoeren van onze mindset boek test. Wij raden je aan om goed op deze punten te letten als je een mindset boek gaat kopen. Deze punten lijken namelijk sterk op die van het beste mindset boek volgens de consumentenbond. 

Schrijver  

Als eerste is het belangrijk om te controleren door wie het mindset boek is geschreven. Er zijn natuurlijk veel verschillende schrijvers, wat natuurlijk niet gek is. Zo zijn er mindset boeken die geschreven zijn door psychologen, sporters en militairen. Afhankelijk van je voorkeur voor een bepaalde schrijver kan je een mindset boek uitkiezen. Wel raden wij je aan om research te doen naar de schrijver. 

Soort mindset 

Als tweede is het belangrijk te kijken over welke soort mindset het boek gaat. Deze boeken focussen zich natuurlijk op je persoonlijke ontwikkeling. Bedenk daarom goed voor jezelf waarop jij je wil ontwikkelen. Daarna kan je onderzoek doen naar de verschillende mindset. Dan kun je kiezen voor een bepaald mindset boek van een bepaalde schrijver. 

Soort cover 

Als laatste is het belangrijk om te kijken naar het soort cover van het boek. Zo kan je kiezen voor een hardcover of een paperback. Afhankelijk van een voorkeur voor een bepaalde cover kan je kiezen voor een mindset boek. Wat is het beste mindset boek van 2023?

Welk mindset boek is het beste? Deze vraag gaan wij in dit deel van het artikel beantwoorden. Aan de hand van onze uitgebreide mindset boek test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste mindset boeken van dit moment. In onze onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle mindset boeken voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder en wie weet ontdek je nog een leuke mindset boek aanbieding. 

1. Master Your Mindset

Best geteste Mindset Boek

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Wij van Top-x hebben een beste mindset boek test uitgevoerd om er zo achter te komen wat de beste geteste mindset boeken zijn. et boek Master Your Mindset is uit onze test gekomen als beste mindset boek 2023! Dit komt natuurlijk niet geheel als een verassing voor ons. De schrijver van dit boek is Michael Pilarczyk heeft al meerdere mindset boeken geschreven en die zijn zeer goed ontvangen bij het grote publiek. 

Ook dit boek is zeer goed ontvangen. Dit boek is zelf genomineerd voor de NS publieksprijs voor boek van het jaar 2022! Niet gek dus dat dit mindset boek een mooie eerste plaats heeft behaald binnen onze top 5. Dit boek Master Your Mindset gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. De schrijver heeft boek geschreven op basis van zijn eigen ervaringen een persoonlijk verhaal over bewustzijn, zingeving en inzicht. 

Voordelen Master Your Mindset

 • Inspirerend 
 • Genomineerd voor de NS publieksprijs voor boek van het jaar 2022!
 • Geschreven op basis van eigen ervaring en persoonlijke verhalen

Nadelen Master Your Mindset

 • Het boek is voor sommige lezers wat oppervlakkig

2. Je bent zoals je denkt

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Ben je op zoek naar een mindset boek die je kan helpen met het verbeteren van je dagelijkse realiteit? Dan is het mindset boek Je bent zoals je denkt misschien wel wat voor jou! Wij hebben dit mindset boek namelijk geselecteerd als beste mindset boek over de dagelijkse realiteit. Dit boek is geschreven door schrijver Michael Pilarczyk. Deze schrijver is natuurlijk bekend van verschillende mindset boeken en dit boek kan natuurlijk niet ontbreken in onze top 5. 

Het boek Je bent zoals je denk legt schrijver Michael Pilarczyk uit hoe je hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. Dit zegt namelijk veel over jou als persoon. Hij stelt dat door je eigen leefwijze te verbeteren je een gelukkiger mens wordt. Dit begint met het verbeteren van je mindset als het aankomt op je dagelijkse realiteit. Het boek is geïnspireerd door twee klassiekers As A Man Thinks en The Science of Getting Rich, aangevuld met eigen visies en inzichten van Michael Pilarczyk.

Voordelen Je bent zoals je denkt

 • Geschreven door Michael Pilarczyk 
 • Verbeter je dagelijkse realiteit 
 • Helpt je om in verbinding te staan met jezelf 

Nadelen Je bent zoals je denkt

 • Het lettertype is voor sommige mensen wat aan de kleine kant. 

3. DRIVE: Train je stoïcijnse mindset

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar een mindset boek dat geschreven is door een (oud) topsporter en je helpt om te relaxen? Dan kunnen wij je het boek DRIVE: Train je stoïcijnse mindset zeker aanraden. Wij hebben dit boek geselecteerd als beste mindset boek voor een relaxte mindset. Dit boek kan je helpen om je lichaam en geest helemaal te ontspannen. Het boek zelf is geschreven door oud schaatser Mark Tuitert. 

Mark Tuitert heeft jarenlang geschaatst op het hoogste niveau. Als je op zo'n hoog niveau sport en moet presteren is het lastig om de balans te vinden tussen het sporten en relaxen. Om te relaxen heeft Mark Tuitert zich jarenlang verdiept in de principes van stoïcijnse filosofen. Deze wijsheden heeft hij gebundeld in het boek DRIVE: Train je stoïcijnse mindset. Met dit boek kan iedereen zijn leren hoe hij zijn of haar geest kan ontspannen. 

Voordelen DRIVE: Train je stoïcijnse mindset

 • Leert je om scherp én relaxed op je doel af te gaan
 • Hard cover 
 • Geschreven door oud schaatser Mark Tuitert 

Nadelen DRIVE: Train je stoïcijnse mindset

 • Niet geschikt voor lezers die zich al in dit onderwerp hebben verdiept 

4. Missie mindset

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Kijk je wel eens naar het programma Special Forces en vindt je het net al wij heel fascinerend hoe deze militairen fysiek en mentaal getraind zijn? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben namelijk het boek Missie mindset geselecteerd als beste mindset boek met lessen van Special Forces. En dat is niet alles dit boek is namelijk geschreven door een van de instructeurs uit het programma Special Forces namelijk Sander Aarts. 

In dit boek verteld ex-militair Sander Aarts over zijn militaire loopbaan en de levenslessen die hij hier van geleerd heeft. Hij heeft de lezer advies over hoe je optimaal kan presteren onder alle omstandigheden. Iets wat als militair cruciaal is, want dan gaat het om leven en om dood. Daarna verteld Sander Aarts over over zijn eigen ervaringen en de dingen die hij heeft geleerd over de wereld, over zichzelf, tijdens en na zijn werk als militair. 

Wist je dat?: Sander Aarts voor zijn verdiensten benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau.

Voordelen Missie mindset

 • Geschreven door ex- militair Sander Aarts 
 • Gaat over ervaringen binnen en buiten het leger 
 • Stoer handboek voor de mindset

Nadelen Missie mindset

 • Niet alles in het boek is even gedetailleerd beschreven vanwege geheimhoudingsplicht  

5. Mindset - The New Psychology of Success

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil jij graag een mindset boek kopen, maar wil of kan je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Geen zorgen een goed mindset boek hoeft helemaal niet duur te zijn. Daarom konden wij met onze test ook een goed mindset boek vinden voor mensen met een wat kleiner budget. Wij hebben namelijk het boek Mindset - The New Psychology of Success geselecteerd als beste budget mindset boek. Dit is de goedkoopste optie uit de lijst, maar net zo behulpzaam als de rest. 

Dit boek is geschreven door Carol S. Dweck professor psychologie aan Stanford-universiteit. Dweck heeft zelf doctorsgraad behaald aan Yale University. Yale is een van de hoogst aangeschreven particuliere universiteiten in Amerika. Deze geüpdatet versie van het boek heeft al miljoenen mensen gelopen met het bereiken van de growth mindset. In dit boek lees je precies wat je moet doen om deze mindset te bereiken. 

Voordelen Mindset - The New Psychology of Success

 • Goedkoopste optie uit de lijst 
 • eüpdatet versie
 • Helpt je growth mindset

Nadelen Mindset - The New Psychology of Success

 • Het boek is in het Engels geschreven 

Hoeveel soorten mindset boeken hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 mindset boeken  getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de mindset boeken op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste mindset boeken zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>