Laatste update: juni 2022

Door: Thea

Best Geteste Boekensteun

Metalen Boekensteun - Set van 2 - Boekenstandaard - Boekenhouder - Boeksteun - Book Holder - Zwart

Holdy Metalen Boekensteun

Op zoek naar de beste boekensteun van dit moment? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wij hebben namelijk de boekensteun test uitgevoerd en de Holdy Metalen Boekensteun is als best getest eruit gekomen. Hiermee kan je namelijk de boeken op een stijlvolle manier opbergen. Het is heel erg stevig en je hebt een goed overzicht.

Daarnaast beschikt het ook over een anti-slip basis. Dit zorgt ervoor dat de boeken er niet zomaar uit kunnen vallen. Je kan het zelfs gebruiken voor andere producten. Denk aan CD's of DVD's. Deze multifunctionele boekensteun is dus een echte toevoeging aan je huis!

Ben jij benieuwd naar het product? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Door de jaren heen heb je vast veel boeken verzameld. Meestal liggen ze op verschillende plekken in je huis en komt er heel veel stof op. Hierdoor vergeet je eigenlijk welke boeken je bezit. Daarom is het aan te raden om een boekensteun aan te schaffen. Hierin kan je alles goed orderen!

Het zorgt er ook voor dat je meer ruimte in je huis krijgt. Net als bij ieder product is het dan wel belangrijk om een goede boekensteun te kopen. Dat zorgt ervoor dat de boeken nog langer meegaan. Dit kan soms lastig zijn en de voorkeuren kunnen weer per persoon verschillen.

Maar wat is de beste boekensteun? Dat is een goede vraag en daarom hebben wij dit artikel geschreven! We hebben meerdere boekensteunen getest en uiteindelijk een Top 5 gevormd. Hierin zitten de beste producten van dit moment. Elk product heeft een eigen categorie en wordt aangevuld met een review. Je kan hierin goed de voor- en nadelen zien.

Ben jij benieuwd naar deze Top 5? Lees dan gauw verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

21

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Boekensteunen

Metalen Boekensteun - Set van 2 - Boekenstandaard - Boekenhouder - Boeksteun - Book Holder - Zwart

Beste Koop Boekensteun
1. Holdy Metalen Boekensteun

Doorzichtig Boekensteun gemaakt van Plexiglas - Set van 2 - Boekenstandaard - Boekenhouder - Boeksteun - Book Holder

Beste Boekensteun Doorzichtig
2. Holdy Doorzichtig Boekensteun

Book Seat Boekensteun - Funkadelic

Beste Boekensteun Dikke Boeken
3. Book Seat Boekensteun

bæbsy. Steel Bookstand Black / Boekstandaard Boekenstandaard / Boeksteun Boekensteun Zwart

Beste Boekensteun Modern
4. Bæbsy. Steel Bookstand

there hugo Boekensteun wit 2 stuks met antislip vilt - Boekenstandaard set van 2 met anti kras vilt - Wit - Metaal - Boekenhouder - Boekenkast - Ordenen - 95 x 135 x 195 mm

Beste Budget Boekensteun
5. There Hugo Boekensteun

Top 10 Beste Boekensteunen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste boekensteunen. Deze top 10 doet zeker niet onder van de producten uit de boekensteun test 2022. Neem dus gauw een kijkje!

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Boekensteun?

De voorkeur van een boekensteun is voor iedereen anders. Iedereen heeft z'n eigen voorkeuren maar het is wel belangrijk om goed onderzoek te doen. Maar waar moet je dan op letten bij zo'n aankoop? En wat is de beste boekensteun volgens de consumentenbond? Wij hebben hierover een aantal punten omschreven.

Het is belangrijk om deze punten goed door te nemen. Dit zal je namelijk helpen om de geschikte boekensteun te vinden. Je kan ook gerichter op zoek gaan waardoor het tijd bespaart. Het is nooit fijn om een miskoop te hebben en deze punten zorgen ervoor dat het niet gebeurt!

Kwaliteit

Een boekensteun kopen kan soms lastig zijn maar het is vooral belangrijk om te kijken naar de kwaliteit. Dit klinkt logisch maar bij dit product is dit zeer belangrijk. Hoe beter de kwaliteit, hoe langer het mee gaat. Boekensteunen met een betere kwaliteit zijn ook functioneler. Er kan meer gewicht op en de boeken zullen er niet snel uit vallen. Daarom is het voor dit product belangrijk om voor de kwaliteit te gaan.

Plek

Niet iedereen heeft evenveel ruimte in z'n huis. Daarom is het handig om van te voren te bepalen waar je de boekensteun wil plaatsen. Op deze manier kan je ook gerichter op zoek gaan naar een boekensteun met de juiste afmetingen. Daarnaast is het ook goed om te kijken naar de grootte van de boeken. De boeken natuurlijk wel in het rek kunnen passen.

Ontwerp

Het ontwerp kan voor iedereen verschillen. Dat komt omdat iedereen z'n eigen smaak en voorkeuren heeft. Het is wel handig om het aan te passen aan je huis. Dit kan een extra dimensie geven en het ziet er ook mooi uit. Dit ontwerp moet ook functioneel zijn. Dat hangt eigenlijk samen met de plek maar het moet niet te veel of te weinig ruimte in beslag nemen.

Basis

Het laatste belangrijke punt is de basis van een boekensteun. Daarmee bedoelen we eigenlijk de anti-slip kwaliteit. De boeken moeten er natuurlijk niet uit kunnen vallen. Daarom is het goed om te kijken naar de stevigheid en de afmetingen. Let ook op het andere meubilair in je huis. Het zal zonde zijn als je overal krassen krijgt. Dit is een zeer belangrijk punt dat mensen vaak over het hoofd zien!


Wat is de beste Boekensteun van 2022? 

Welke boekensteun is het beste? En welke boekensteun past het beste bij mij? We gaan nu eindelijk antwoord geven op deze vragen! Top-X heeft meerdere boekensteunen getest en een Top 5 gemaakt. Dit zijn de allerbeste producten van dit moment. Op deze manier kan je de geschikte boekensteun vinden.

Elk product is grondig getest en is omschreven met een korte review. Dit is aangevuld met voor- en nadelen zodat je alles goed kan overwegen. De producten hebben ook een beoordeling gekregen op verschillende gebieden. Deze lijst kan je zeker goed op weg helpen!

1. Holdy Metalen Boekensteun

Metalen Boekensteun - Set van 2 - Boekenstandaard - Boekenhouder - Boeksteun - Book Holder - Zwart

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De winnaar van onze test is geworden de metalen boekensteun van Holdy! Hierdoor is het de beste boekensteun van 2022. Het geeft een extra dimensie aan je woonkamer.

De Holdy Metalen Boekensteun is heel erg overzichtelijk je kan goed de boeken zien. Op deze manier hoef je niet door al je boeken te gaan. Het beschikt over een anti-slip onderkant waardoor alle boeken goed op de plek blijven zitten. Dit gebeurd zelfs als je alles verplaatst! Het is een redelijk klein product waardoor het weinig ruimte in beslag neemt maar je kan er wel veel boeken in zetten.

Verder is het gemaakt van sterk materiaal. Het is namelijk gemaakt van metaal en daardoor gaat het zeer lang mee. De randen zullen niet snel buigen en het is niet gevoelig voor slijtage. Boekensteunen gebruik je vaak voor een langere tijd en dit product is daar zeker voor geschikt! Het zorgt ervoor dat je huis goed opgeruimd is. Gasten kunnen makkelijk een kijkje nemen in je mooie verzameling.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Holdy Metalen Boekensteun

 • Geschikt voor CD's en DVD's 
 • Mooi design
 • Anti-slip

Nadelen Holdy Metalen Boekensteun

 • Alleen in het zwart

2. Holdy Doorzichtig Boekensteun

Doorzichtig Boekensteun gemaakt van Plexiglas - Set van 2 - Boekenstandaard - Boekenhouder - Boeksteun - Book Holder

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben jij op zoek naar een doorzichtige boekensteun? Dan hebben we goed nieuws! Met de Holdy Doorzichtig Boekensteun heb je goed overzicht over al je boeken.

Het merk Holdy hebben we ook al op de eerste plek van deze lijst gezien. Dat komt omdat het een betrouwbaar merk is en goede producten maakt. Het is bij de Holdy Doorzichtig Boekensteun ook zeker niet anders! Je kan het namelijk ook gebruiken voor CD's en DVD's. De doorzichtigheid zorgt ervoor dat je alle boeken kan zien. Het is dan ook een stijlvol design en het geeft meer leven aan de woonkamer.

Het materiaal is moeilijk te buigen waardoor het redelijk lang mee gaat. Je kan dit product ook in verschillende sets kopen. Zo kan je ook 2 en 3 boekensteunen kopen. Op deze manier kan je alle boeken goed ordenen. Verder kan je het nog op verschillende plekken plaatsen. Dit komt omdat het een redelijk klein product is. Daardoor neemt het weinig ruimte in beslag en kan je alle boeken goed opbergen.

Voordelen Holdy Doorzichtig Boekensteun

 • Kan goed de boeken zien doordat het doorzichtig is
 • Set van 2
 • Past goed bij elke woonkamer

Nadelen Holdy Doorzichtig Boekensteun

 • Kunststof is niet het sterkste materiaal

3. Book Seat Boekensteun

Book Seat Boekensteun - Funkadelic

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Heb jij veel dikke boeken en zoek je een kleurrijke boekensteun? Neem dan een kijkje bij de Book Seat Boekensteun! Dit product is te verkrijgen in maar liefst 13 verschillende kleuren.

De Book Seat Boekensteun is eigenlijk heel erg multifunctioneel. Zo is het geschikt voor de meeste boeken. Denk aan zware kookboeken maar je kan er ook een tablet op plaatsen. Het heeft ook een bewegelijke ondergrond waardoor je het overal kan plaatsen. Daardoor kan je het ook makkelijk meenemen. Dat komt ook omdat het een speciale lust heeft. Hiermee kan je de tas makkelijk ophangen.

Aan de achterkant heeft het een zakje. Daarin kan je verschillende spullen doen. Denk aan een smartphone of een bril. Het boek blijft ook goed open liggen waardoor je alles goed kan lezen. Je kan er meerdere boeken op plaatsen als je niet aan het lezen bent. Verder kan je het nog in meerdere standen plaatsen. Het is redelijk flexibel waardoor je het overal in het huis kan plaatsen of gebruiken.

Voordelen Book Seat Boekensteun

 • Kan het gemakkelijk ophangen en meenemen
 • Makkelijk om te lezen
 • Kan ook gebruikt worden voor een tablet

Nadelen Book Seat Boekensteun

 • Je krijgt maar 1 boekensteun

4. Bæbsy. Steel Bookstand

bæbsy. Steel Bookstand Black / Boekstandaard Boekenstandaard / Boeksteun Boekensteun Zwart

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil jij een moderne boekensteun die goed bij je huis past? Bekijk dan de Bæbsy. Steel Bookstand! Deze boekensteun beschikt namelijk over een 2-in-1 werking.

De 2-in-1 werking is eigenlijk heel simpel. Je kan het gebruiken om een boek te lezen. De pagina's blijven goed open zitten waardoor je handen vrij zijn. Daardoor is het een boekenstandaard maar je kan het ook gebruiken om meerdere boeken in te plaatsen. Deze boeken kunnen van elk formaat zijn (van klein tot groot). Hierdoor is het zeer modern en kan je het op verschillende plekken plaatsen.

De Bæbsy. Steel Bookstand kan dan ook een gewicht dragen van 100 kilogram. De boeken zijn vaak minder zwaar maar het is wel fijn om te weten! Je kan het makkelijk door het huis verplaatsen. Het product is niet zo zwaar waardoor je het zelfs kan meenemen naar kantoor. Deze moderne boekensteun heeft een hele mooie afwerking. Het lijkt heel erg simpel maar de meerdere functies maken dit zo'n goed product!

Voordelen Bæbsy. Steel Bookstand

 • Heeft een 2-in-1 werking
 • Mooi en modern design
 • Goed formaat voor de meeste boeken

Nadelen Bæbsy. Steel Bookstand

 • Duurste optie van de lijst

5. There Hugo Boekensteun

there hugo Boekensteun wit 2 stuks met antislip vilt - Boekenstandaard set van 2 met anti kras vilt - Wit - Metaal - Boekenhouder - Boekenkast - Ordenen - 95 x 135 x 195 mm

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We zijn aangekomen bij de laatste plek in deze Top 5. Deze plek is weggelegd voor de There Hugo Boekensteun! Het is de beste budget optie die je kan hebben.

Bij dit product krijg je 2 boekensteunen. Daardoor kan je er heel veel boeken in plaatsen. De There Hugo Boekensteun is gemaakt van een anti-kras materiaal. Je kan het dus gemakkelijk plaatsen op elk meubilair. De anti-slip zorgt er weer voor dat alle boeken goed op de juiste plek blijven zitten. De witte kleur zorgt ervoor dat je het overal kan plaatsen. Denk aan een kantoor maar ook in je huis.

Het product is ook nog te verkrijgen in een zwarte kleur. Deze boekensteun is geschikt voor de meeste boeken. Zo kan het ook zware boeken dragen zonder dat ze eruit vallen. Maar je kan het ook gebruiken voor andere producten. Zo kan je er zelfs LP's in plaatsen ook al zijn deze vaak wat groter. Tijdschriften, CD's en DVD's zijn ook zeker geen probleem. Op dit moment is dit de beste boekensteun aanbieding die je kan hebben!

Voordelen There Hugo Boekensteun

 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • In 2 verschillende kleuren
 • Ant-kras

Nadelen There Hugo Boekensteun

 • Kunnen niet heel veel boeken in

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel boekensteunen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten boekensteunen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de boekensteunen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste boekensteunen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>