Laatste update: mei 2022

Door: Jerry van Es

Best Geteste Handschoenen

R2B Handschoenen heren winter

De beste handschoenen test was wederom super spannend. Maar goed, uiteindelijk kan er natuurlijk maar één de beste zijn. En in dit geval zijn dat overduidelijk de R2B handschoenen!

Deze zijn verkozen tot de beste handschoenen van 2022 en zijn daarmee ook de beste koop handschoenen. En daar waren wij absoluut niet verbaasd over. 

Zo zijn deze handschoenen speciaal gemaakt waardoor je ook op je telefoon kan! Handig, hoef je niet met koude vingers een berichtje te versturen in de buitenlucht. Daarnaast zijn ze one size, dus passen ze om alle handen heen!

De herfst en winter in Nederland zijn over het algemeen geen pretje. Het kan erg koud worden, en om dan nog maar te spreken over de koude wind en regen. Een oplossing om de kou enigszins te kunnen bestrijden zijn natuurlijk handschoenen.

Het aanbod van handschoenen is dan ook ontzettend groot en iedere herfst komen er weer nieuwe bij. Hierdoor vraag je je misschien af: Welke handschoenen zijn het beste?

Wij willen je graag helpen bij deze vraag. Daarom hebben wij speciaal voor jou alle factoren op een rijtje gezet om op te letten tijdens het aanschaffen van de beste handschoenen.

Maar dat is nog niet alles. Daarnaast hebben wij ook nog tientallen verschillende handschoenen met elkaar vergeleken. Zo verzekeren wij jou van de beste kwaliteit en de beste testresultaten. En ook mooi meegenomen: aan het eind van dit artikel staat je nog een ultieme review te wachten met daarin de beste handschoenen!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Handschoenen

Beste koop Handschoenen
1. R2B Handschoenen heren winter

Beste luxe handschoenen
2. (Spat) waterdichte touchscreen handschoenen

Beste budget handschoenen
3. Handschoenen Touchscreen waterafstotend

Beste handschoenen heren
4. BECIO Touchscreen handschoenen heren

Beste handschoenen dames
5. Technosmart zwarte touch screen handschoenen met rits

Top 10 Beste Handschoenen

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire handschoenen bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top handschoenen bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van handschoenen?

Handschoenen zijn dus een niet te missen accessoire om de koude herfst- en winterdagen mee door te komen. Er zijn dan ook talloze verschillende soorten handschoenen verkrijgbaar. Het kan dan best lastig zijn om goede handschoenen te vinden.

Zoals beloofd hebben wij de belangrijkste punten om op te letten tijdens het kopen van de beste handschoenen overzichtelijk op een rijtje gezet. Zo ben jij verzekerd van de beste handschoenen voor de koudere dagen. Deze criteria zijn ook getest in onze beste handschoenen test en de beste handschoenen volgens de consumentenbond test.

Pasvorm

Het eerste en misschien ook wel belangrijkste punt om rekening mee te houden is de pasvorm. Want het is wel belangrijk dat de handschoenen ook goed zitten.

Hierbij moeten ze niet te los zitten, omdat ze anders makkelijk afglijden. Ook kan er dan alsnog kou binnen de handschoenen komen. Logischerwijs moeten de handschoenen ook niet te strak zitten omdat je dan op den duur last kan krijgen van je handen.

Kleur

Ook niet geheel onbelangrijk is de kleur van de handschoenen. Misschien heb jij prachtige felroze handschoenen gezien of handschoenen met panterprint.

Misschien heel leuk. Maar vind je dat over een jaar nog zo mooi? Handschoenen worden vaak meerdere jaren gebruikt. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een neutrale kleur zoals zwart zodat je zeker weet dat je hier niet zat van gaat worden.

Waterdicht

Waterdichte handschoenen zijn eigenlijk een must in de herfst en winter. Omdat het nog best vaak kan regenen in ons kikkerlandje is het dan wel zo fijn om handschoenen te hebben die hier tegen kunnen.

Anders zit je straks met doorweekte handschoenen. En naast dat dat onpraktisch is zullen je handen er ook niet warmer van worden. 

Touchscreen werking

Tot slot is een puntje om op te letten de touchscreen werking van de handschoenen. Bij sommige handschoenen zijn de vezels namelijk zo gevormd dat je op je telefoon kan!

Heel erg fijn, dan hoef je niet iedere keer als je je telefoon wil gebruiken je handschoenen uit te trekken. Als het vriest buiten is dat namelijk niet zo prettig, en met bevroren vingers typen is ook niet makkelijk.


Wat zijn de beste handschoenen van 2022? 

Nadat wij uitgebreid rekening hebben gehouden met bovenstaande punten (en nog wel meer) hebben wij een uitgebreide handschoenen test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende handschoenen.

Zo kunnen wij jou voorzien van de allerbeste kwaliteit! De handschoenen test was dan ook erg spannend en veel van de handschoenen gingen gelijk aan elkaar op. Uiteindelijk wisten een paar zich te onderscheiden en blinken ze uit in verschillende categorieën zoals beste luxe handschoenen en beste dames handschoenen.

Hierdoor wisten ze een plekje te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf beste handschoenen. Ben jij ook benieuwd welke dit geworden zijn? Dan presenteren wij je bij deze graag de top vijf beste handschoenen van 2022!

1. R2B Handschoenen heren winter

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Zoals gezegd kon er maar één de beste zijn. En in dit geval zijn dat met vlag en wimpel de handschoenen van het merk R2B. Deze zijn te koop voor een zacht prijsje en daarnaast zien de handschoenen er ook erg mooi uit.

En dat is dan nog niet alles! Met deze handschoenen kan je gewoon je telefoon gebruiken. Daarnaast zijn ze voorzien van speciale anti-slip voor optimaal comfort. En ook erg fijn: ze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

Voordelen R2B Handschoenen heren winter

 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Speciale anti-slip voor meer comfort
 • Je kan je telefoon gebruiken met deze handschoenen

Nadelen R2B Handschoenen heren winter

 • Niet goed geschikt voor wintersport

2. (Spat) waterdichte touchscreen handschoenen

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Wanneer je iets meer budget hebt om te besteden en je dit wil investeren in goede kwaliteit handschoenen zijn deze andere soort handschoenen van R2B misschien wel iets voor jou.

Ze zijn dan wel wat duurder, maar je krijgt er ook een zeer goede kwaliteit voor terug. Zo kan je kiezen uit vier verschillende maten waardoor deze optimaal naar je hand vormen.

Daarnaast zijn ze geschikt voor touchscreen én ook nog waterdicht. Je handen blijven dan ook extra goed warm door het gebruik van hoogwaardig, fluweel materiaal.

Voordelen (Spat) waterdichte touchscreen handschoenen

 • Geschikt voor touchscreen
 • Zijn (spat) waterdicht
 • Extra warme handen door gebruik van hoogwaardig, fluwelen materiaal

Nadelen (Spat) waterdichte touchscreen handschoenen

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere handschoenen

3. Handschoenen Touchscreen waterafstotend

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Heb je een iets minder groot budget om te besteden maar wil je toch jezelf voorzien van goede handschoenen? Dan zijn deze misschien wel wat voor jou.

Ze zijn te koop voor een zeer lage prijs, maar dat doet niks af van de kwaliteit. Zo zijn ze voorzien van een zeer strak en modern design. Daarnaast kan je de handschoenen ook gebruiken op je telefoon!

En koude handen zijn verleden tijd dankzij het warme materiaal. De binnen kant is anti-slip voor nog net wat meer comfort.

Voordelen Handschoenen Touchscreen waterafstotend

 • Hebben een mooi, uniek en modern design
 • Voorzien van een anti-slip binnenkant voor extra comfort 
 • Ook goed te gebruiken op bijvoorbeeld de piste

Nadelen Handschoenen Touchscreen waterafstotend

 • Alleen verkrijgbaar in maat M en L

4. BECIO Touchscreen handschoenen heren

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Dit is er eentje voor de heren (hoewel ze voor dames ook perfect kunnen zijn!). Deze handschoenen van BECIO zijn one size en passen perfect bij iets grotere handen.

Daarnaast kan je je telefoon probleemloos bedienen met deze handschoenen. Geschikt voor zowel smartphones als bijvoorbeeld tablets! Ook zijn de handschoenen voorzien van de beroemde anti-slip laag voor extra warme handen.

Voordelen BECIO Touchscreen handschoenen heren

 • Voorzien van goede anti-slip laag
 • Heeft een mooi ontwerp
 • Ook te gebruiken op je telefoon

Nadelen BECIO Touchscreen handschoenen heren

 • Niet geschikt voor op wintersport

5. Technosmart zwarte touch screen handschoenen met rits

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste handschoenen die een plekje verdienden in deze top vijf zijn die van het merk technosmart. De handschoenen zijn perfect voor dames (en ook heren) en hebben een extra kleine uitvoering.

Qua kou zit je dan ook helemaal goed. Ze zijn naast waterdicht namelijk ook nog winddicht! En je telefoon kan je natuurlijk ook probleemloos gebruiken bij deze handschoenen. 

Voordelen Technosmart zwarte touch screen handschoenen met rits

 • Voorzien van een handige rits
 • Zijn waterdicht en ook nog winddicht
 • Mooi, modern design 

Nadelen Technosmart zwarte touch screen handschoenen met rits

 • Zijn niet geschikt voor extreme kou 

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel handschoenen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten handschoenen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de handschoenen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste handschoenen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Naast mijn werk als SEO-specialist vind ik het heerlijk om bezig te zijn in en rond het huis. Ik vind het heerlijk om te klussen in het huis of in de tuin. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Ik vind het daarom super leuk om mijn kennis te delen via Top-X.nl.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>