...

Over Ons

Over ons

Het is onze missie aankoopbeslissingen eenvoudig te maken.

Wie we zijn en wat we doen

Top-X.nl is dé website die je moet bezoeken als je op het punt staat iets te kopen. Van verwarmde dekens tot trampolines tot accuboormachines, we vergelijken alle topproducten in duizenden categorieën om jouw het meest betrouwbare aankoopadvies te geven. Het is ons doel om het jou gemakkelijk te maken het beste product te kiezen. Met Top-X zijn miskopen verleden tijd. 

Waarom Top-X

Bij Top-X.nl besteden we elke dag uren aan onderzoek en analyses. We beginnen altijd met onderzoek rondom elk product of elke productgroep. Welke eigenschappen en specificaties vindt de consument belangrijk? Denk hierbij aan prijs, gebruiksgemak of speciale functies.

Nu we weten wat de belangrijke kenmerken zijn van een specifieke productgroep gaan we de producten testen. Werkt alles zoals het moet en komt de fabrikant zijn beloftes na? Wij testen het.

Na het testen komt de laatste stap; aanbevelingen. Wij bevelen je de beste producten aan in de productgroep en houden rekening met verschillende prijsklassen, Zo weet je dat je het juiste product uitkiest!

Inmiddels hielpen we al honderden consumenten bij hun aankoopproces

0
Geholpen consumenten
>