fbpx

Over TOP-X

Wij zijn een bedrijf dat producten beoordeelt met een unieke missie: Consumenten helpen bij hun aankoopbeslissingen. Dit doen we met een serieuze blik en vanuit een gedegen productonderzoek.


Wij bevelen je de beste producten aan binnen de productgroep en houden rekening met verschillende prijsklassen. Je druk maken over je aankoop is met ons verleden tijd. Door Top-X te raadplegen kun je een betere overweging maken!

Het is onze missie om aankoopbeslissingen eenvoudig te maken.

Top-X.nl is een vergelijkingssite met maar één doel: consumenten helpen bij het vereenvoudigen van hun aankoopbeslissingen om zo tijd en geld te besparen. We spenderen honderden uren aan onderzoek, het analyseren en het vergelijken van producten om een zo goed mogelijk advies te geven omtrent het beste product in een bepaalde categorie.

Vertrouwen is voor ons hebelangrijkst

We duiken in elk product wat we behandelen zodat we precies weten wat de belangrijke eigenschappen zijn. Aan de hand van zo'n uitgebreide analyse weten we zeker dat we je het beste advies kunnen geven.


Uren aan onderzoek gaan vooraf, maar pas dan weten we zeker dat we gaan voor het vertrouwen waar we mee bouwen.

Wat ons onderscheid van anderen

Wij zijn van mening dat we specifieker zijn dan de meeste advies websites op de markt. Veel websites vertellen je wel welke producten zij adviseren, maar beargumenteren niet waarom dat zo is.


Top-X pakt het anders aan en bekijkt altijd welk product het meest geschikt is voor bepaalde wensen of eisen.

Eerlijkheid duurt het langst

Op onze website vind je soms ook affiliate links terug. Koop jij wat via de link? Dan krijgen wij daar in sommige gevallen een kleine beloning voor. Jij betaalt zelf echter niets extra's. Dit zorgt ervoor dat wij o.a. de kosten van het onderhouden van de website terug kunnen verdienen.

Wil je dit niet? Ga dan vanuit je eigen browser zelfstandig naar de betreffende website. 

Wij maken ook wel eens fouten

Ook willen we je erop wijzen dat het weleens kan voorkomen dat informatie niet (meer) klopt of outdated is. Wij steken ontzettend veel tijd in de website om te zorgen dat dit bijna nooit voorkomt. Zie je toch een fout? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. 

Cijfers waar we trots op zijn

Customers served! 0 Maandelijkse bezoekers
Customers served! 0 Product reviews
Customers served! 0 Uur aan onderzoek

Ons testbeleid op een rij

Dagelijks onderzoek

Om de aankoopbeslissingen zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een eigen testbeleid ontwikkelt die wij dagelijks uitvoeren. Zo doen wij dagelijks uitgebreid onderzoek naar verschillende producten. Op een data-gedreven manier verzamelen wij informatie rond de meest uiteenlopende producten op het internet.


Om te bepalen wat de beste producten zijn hebben we een unieke Top-X 'testmethode' ontwikkeld. De Top-X test methode is een methode waarbij we elk product een score geven.

Elk product verdient een cijfer

De score kan variëren tussen de 1 en de 10. Deze Top-X score is gebaseerd op verschillende criteria.

Zo wordt gekeken naar de product functionaliteiten, de online populariteit van het product, de prijs, de reputatie van het merk en uiteraard de ervaringen van andere consumenten (mits we die kunnen vinden).

Deze methode stelt ons in staat om producten te kwalificeren zonder daadwerkelijk de producten fysiek in handen te hebben gehad. 

Zo ontstaat er een Top-x lijstje

Op basis van de scores stellen wij een Top-5 samen met de beste producten. Dit zijn dan de beste producten volgens onze methode.


Kortom, wij doen het uitzoek werk en jij ziet, welk product het beste bij jou past! Omdat niet alle eigenschappen van een product specifiek meetbaar zijn speelt onze eigen mening en gevoel bij een product ook een grote rol in deze eindkwalificering. 


Onze Productexperts

Om jou als consument het beste koopadvies te kunnen geven hebben we verschillende productexperts die gespecialiseerd zijn in bepaalde productgroepen.  Ontmoet hieronder onze redacteuren:

Jerry van es

Schrijver / Product Expert


Mijn naam is Jerry van Es. Binnen Top-X ben ik verantwoordelijk voor alle reviews en artikelen omtrent zonnepanelen. Vanaf jongs af aan hebben zonnepanelen mij al geboeid. Het feit dat je door middel van de zon je eigen energie op kunt wekken fascineert mij. Mocht je vragen hebben over een van mijn artikelen, neem dan contact op via e-mail of LinkedInVragen voor Jerry? Stuur hem gerust een mailtje of stuur een bericht via zijn Social Media. 

 • Jerry@Top-X.nl

Thea

Schrijver / Product Expert


Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl.


Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Vragen voor Thea? Stuur haar gerust een mailtje of stuur een bericht via  Social Media. 

 • thea@Top-X.nl

sanne

Schrijver / Product Expert


Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een superlieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Vragen voor Sanne? Stuur haar gerust een mailtje of stuur een bericht via Social Media.


 • Sanne@Top-X.nl

Jack

Schrijver / Product Expert


Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl.


Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Vragen voor Jack? Stuur hem gerust een mailtje of stuur een bericht via Social Media. 

 • Jack@Top-X.nl

Sam Visser

Schrijver / Product Expert


Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.

Vragen voor Sam? Stuur hem gerust een mailtje of stuur een bericht via Social Media. 

 • Sam@Top-X.nl

iris

Schrijver / Product Expert


Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.

Vragen voor Iris? Stuur haar gerust een mailtje of stuur een bericht via Social Media. 

 • Iris@Top-X.nl

Onze auteursprofielen kunnen in sommige gevallen fictief zijn. Wel werken we grotendeels met dezelfde schrijvers en onderzoekers per categorie.

Wij zijn een erkend platform bij meerdere bedrijven

Neem contact met ons op

Heb je vragen, opmerkingen, verbeteringen of content ideeën? Laat gerust een bericht achter! We streven ernaar om alle berichten binnen 24 uur te beantwoorden.


Op zoek naar een andere afdeling? Check de E-mails hieronder:

 • Marketing@Top-X.nl
 • Adverteren@Top-X.nl
 • Info@Top-X.nl

Vergeet ons ook niet te volgen op Social Media:

0 of 350

Contactgegevens

 • Spinnekop 2-3, Purmerend, 1444 GN
 • Info@top-x.nl
 • 06 28550723
>