Over Top-X


Het is onze missie om aankoopbeslissingen eenvoudig te maken.

Top-X.nl is een vergelijkingssite met maar één doel: consumenten helpen bij het vereenvoudigen van hun aankoopbeslissingen om zo tijd en geld te besparen. We spenderen honderden uren aan onderzoek, het analyseren en het vergelijken van producten om een zo goed mogelijk advies te geven omtrent het beste product in een bepaalde categorie. 

Dit doen we met een serieuze blik en vanuit een gedegen productonderzoek (wat zijn de belangrijke specificaties of eigenschappen die een product geschikt maken voor jou als consument). Wij bevelen je de beste producten aan in de productgroep en houden rekening met verschillende prijsklassen. Je druk maken over je aankoop is verleden tijd. Door Top-X te raadplegen kun je een betere overweging maken zodat je geen miskoop doet!

LET OP:
Op onze website vind je soms ook affiliate links terug. Koop jij wat via de link? Dan krijgen wij daar in sommige gevallen een kleine beloning voor. Jij betaalt zelf echter niks extra's. Dit zorgt ervoor dat wij o.a. de kosten van het onderhouden van de website terug kunnen verdienen. Wil je dit niet? Ga dan vanuit je eigen browser zelfstandig naar de betreffende websites. 

Ook willen we je erop wijzen dat het weleens kan voorkomen dat informatie niet (meer) klopt of outdated is. Wij steken ontzettend veel tijd in de website om te zorgen dat dit bijna nooit voorkomt. Zie je toch een fout? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. 

Onze auteursprofielen kunnen in sommige gevallen fictief zijn. Wel werken we grotendeels met dezelfde schrijvers en onderzoekers per categorie.

Wie wij zijn?

Onze Missie

Het is onze missie om aankoopbeslissingen eenvoudig te maken.

Wij zijn een bedrijf dat producten beoordeelt met een unieke missie: Consumenten helpen bij hun aankoopbeslissingen. Onze onderzoeken en vergelijkingen helpen maandelijks duizenden consumenten om de beste producten te vinden voor hun persoonlijke behoeften en budgetten.


Waarom ons vertrouwen?

We duiken in elk product wat we behandelen zodat we precies weten wat belangrijke eigenschappen zijn. Aan de hand hiervan kunnen we je het beste advies geven.

Waarom zijn wij anders?

Wij zijn van mening dat we specifieker zijn dan de meeste advies websites op de markt. Veel websites vertellen je wel welke producten zij adviseren, maar beargumenteren niet waarom dat zo is. Top-X pakt het anders aan en bekijkt altijd welk product het meest geschikt is voor bepaalde wensen of eisen.

Onze Productexperts

Om jou als consument het beste koopadvies te kunnen geven hebben we verschillende productexperts die gespecialiseerd zijn in bepaalde productgroepen.  Ontmoet hieronder onze redacteuren:


Sam

Sam Visser

Schrijver / product expert

Verantwoordelijk voor de categorieën computer, elektronica, telefonie en meer.

thea

Thea

Schrijver / product expert

Verantwoordelijk voor de categorieën verzorging, wonen, welnness en meer, 

Jerry van Es

Schrijver / product expert

Verantwoordelijk voor de categorieën tuin, zonnepanelen en meer.

Jack

Jack

Schrijver / product expert

Verantwoordelijk voor de categorieën Sport & Audio.

Sanne

Sanne

Schrijver / product expert

Verantwoordelijk voor de categorieën dieren, reizen, keuken en vervoer.

Iris

Iris

Schrijver / product expert

Verantwoordelijk voor de categorieën Baby&Kind en meer.

Contactgegevens

  • Spinnekop 2-3, Purmerend, 1444 GN
  • Info@top-x.nl
  • 06 28550723
>