fbpx

Redactioneel Beleid

Top-X.nl heeft een duidelijk doel: consumenten helpen bij hun aankoopbeslissingen en deze eenvoudiger te maken. Op deze pagina lees je meer over ons redactionele beleid en de richtlijnen die we hiervoor hebben opgesteld. 

1.Principes

  1. Accuraatheid: Onze content zal nauwkeurig, evenwichtig en transparant zijn. Gegeven informatie zal worden beoordeeld aan van bewijs, en bronnen worden waar mogelijk genoemd. Waar de content gissingen of meningen bevat, zal dit duidelijk worden aangegeven.
  2. Verantwoordelijkheid: Top-X.nl is verantwoordelijk tegenover zijn publiek en zal eerlijk met hen omgaan. We staan open voor het toegeven van fouten en moedigen een cultuur van leren via gebruikersfeedback aan. Bovendien zullen de redactionele processen transparant zijn.
  3. Publiek: Top-X.nl zal de belangen van het publiek vooropstellen bij het vinden en ontwikkelen van content. We zullen overleggen met relevante professionele organisaties, liefdadigheidsinstellingen en andere belangengroepen, maar het dienen van de belangen van onze klanten blijft van het grootste belang.
  4. Aanstotend materiaal: Alle content op onze website zal geschikt zijn voor een algemeen publiek en zal niet beschouwd worden aanstootgevend materiaal bevatten.
  5. Onpartijdigheid en diversiteit van meningen: Onze content zal objectief, onpartijdig en evenwichtig zijn. Waar meningen verschillen en geen wetenschappelijke consensus kan worden gevonden, zullen we alle belangrijke standpunten weergeven en de onzekerheid duidelijk aangeven.
  6. Privacy: We zijn toegewijd aan het handhaven van strikte privacycontroles. Persoonlijke informatie, inclusief correspondentie, zal niet worden bekendgemaakt zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van de gebruiker, tenzij we wettelijk verplicht zijn dit te doen of openbaarmaking in het publieke belang is. Toestemming zal worden gevraagd waar fotografische afbeeldingen worden gebruikt.

2.Normen

Top-X.nl heeft een toegewijd team van redacteuren. We hebben een duidelijk mandaat om nauwkeurige, evenwichtige en transparante informatie te produceren.

Geen enkele website-redacteur, auteur of beheerder zal worden gevraagd, of is toegestaan, om een bevoorrechte behandeling te geven aan enige partnerorganisatie, en alle redactionele medewerkers moeten volledig alle financiële of andere belangen die zij kunnen hebben in digitale marketing gerelateerde bedrijven of organisaties bekendmaken.

3.Redactioneel process

Fase 1: Onderzoek
Voor wij nieuwe content schrijven doen wij uiteraard een uitgebreid onderzoek naar de verschillende producten en diensten.

Fase 2: Productie

Zodra een stuk content is opgesteld, wordt het bewerkt door een lid van het Digital Marketing Agency-team. Het wordt gecontroleerd op:

  1. Nauwkeurigheid
  2. Balans
  3. Toegankelijkheid
  4. Toon

Fase 3: Review
Voor een artikel of stuk content live gaat wordt er altijd een review uitgevoerd. Dit om fouten te voorkomen. De content op de website https://top-x.nl wordt systematisch beoordeeld.

Fase 4: Livegang
Zodra alles is afgerond zal een artikel live gezet worden. 

Vragen of contact opnemen?

Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk en snel contact op met Top-X.

0 of 350
>