Laatste update: augustus 2022

Door: Sanne

Best Geteste Hondenomheining

Beste hondenomheining

Petsafe Omheiningssysteem Draad Oplaadbaar 150 Meter

Op zoek naar de beste hondenomheining voor jouw hond? Uit onze beste hondenomheiningen test is duidelijk gebleken dat het omheiningssysteem van Petsafe de beste en veiligste hondenomheining is. De halsband is oplaadbaar en laat hem genieten van zijn vrijheid in de tuin.

Het honden omheiningssysteem wordt geleverd met 150 Meter draad zodat jij de gehele tuin makkelijk kan voorzien van een ingegraven draad. Het is mogelijk om los extra draad bij te kopen of een extra halsband. Ook is het mogelijk om meerdere huisdieren toe te voegen aan het omheiningssysteem.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

U wilt uw trouwe viervoeter met een veilig gevoel de tuin in kunnen laten. Zonder dat u de hele tijd in de gaten moet houden of uw hond niet een manier heeft gevonden om uit de tuin te ontsnappen of achter de loslopende konijnen van de buren aan te gaan. 

Een goede en betrouwbare oplossing hiervoor is een hondenomheining. Deze zorgt er namelijk voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken als u uw hond in de tuin laat. Dankzij de omheining blijft uw harige vriend binnen de door u gestelde grenzen en kunt u lekker rustig een boekje lezen in uw ligstoel zonder de hele tijd een oog op de hond gericht te houden.

Het vinden van de juiste omheining kan wel lastig zijn. Niet alle systemen werken namelijk even goed of zijn even diervriendelijk. Speciaal daarom hebben wij een beste hondenomheining test uitgevoerd. Hierbij hebben wij de beste hondenomheiningen in een top 5 geselecteerd. Benieuwd? Lees gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

10

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

17

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Hondenomheiningen

Beste hondenomheining

Beste koop hondenomheining
1. Petsafe Omheiningssysteem Draad Oplaadbaar 150 Meter

beste hondenomheining

Beste hondenomheining Petsafe
2. Petsafe inground fence kit omheining l/xl voor grote honden

beste hondenomheining

Beste onzichtbare hondenomheining
3. Numaxes canifugue omheiningssysteem

beste hondenomheining

Beste draadloos omheiningssysteem
4. Garden Protector - Velda - Schrikdraad 40 meter wering honden, katten, reigers

beste hondenomheining

Beste goedkope hondenomheining
5. Petsafe Smartfence Omheiningsysteem - Draad met Vlaggetjes - 150 m

Top 10 Beste Hondenomheiningen

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire hondenomheiningen bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top hondenomheiningen bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een hondenomheining?

Welke hondenomheining past het beste bij mij? Dit is een veel voorkomende vraag waar wij je graag het antwoord op willen geven. Ook willen wij je graag voorzien van het beste advies over hondenomheiningen. Speciaal daarom hebben wij hieronder een overzicht weergegeven met de belangrijkste criteria van een goede hondenomheining. 

Deze criteria hebben wij ook getest in onze beste hondenomheiningen test. Bij deze test hebben wij dezelfde criteria getest als de beste hondenomheining volgens de consumentenbond test. Voor jouw hond wil je alleen het beste, om die reden hebben wij dit artikel geschreven met de beste hondenomheiningen van dit moment. 

Met of zonder draad

Allereerst zijn er omheiningen met en zonder draad. Deze draden hebben vaak een kleur en worden begraven waardoor je er verder geen last van hebt. Dit draad markeert het gebied waarin jouw hond vrij rond kan lopen. Omheiningssystemen zonder draad werken op gps. 

Prijsklassen

Hondenomheiningen zijn er ook in allerlei prijsklassen. Goedkope omheiningssystemen zijn vaak van mindere kwaliteit dan duurdere systemen. Dit is vaak terug te zien in reviews van consumenten. Toch is duurder niet altijd beter, check dus vooraf goed de reviews voordat je een honden omheiningssysteem aanschaft. 

Instelmogelijkheden

Honden omheiningssystemen zijn er in allerlei soorten te verkrijgen. Zo is het bij de duurdere honden omheiningssystemen vaak mogelijk om de banden in te stellen. Hierdoor kan je zelf bepalen of je hond een zachte of harde correctie krijgt wanneer hij buiten het gemarkeerde gebied treed.


Wat is de beste hondenomheining van 2022? 

Maar wat is nou de beste hondenomheining van 2022? Om daar achter te komen hebben wij een top 5 opgesteld aan de hand van de door ons uitgevoerde beste hondenomheiningen test. Hierbij hebben wij hondenomheiningen uit verschillende categorieën en prijsklassen geselecteerd. Hierdoor zit er voor iedereen de perfecte hondenomheining tussen.

Ook hebben wij elk product voorzien van een korte review. Hierbij hebben wij de hondenomheiningen getest op functionaliteit, prijs/kwaliteit en gebruiksgemak. Als laatste hebben wij elk product een eindbeoordeling gegeven om het voor jou nog makkelijker te maken. Benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder!

1. Petsafe Omheiningssysteem Draad Oplaadbaar 150 Meter

Beste hondenomheining

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Op zoek naar het beste honden omheiningssysteem van dit moment? Uit onze test is duidelijk gebleken dat het omheiningssysteem van Petsafe het beste systeem is van dit moment. De meegeleverde halsband kan opgeladen worden waardoor het niet nodig is om te klooien met lege batterijen. 

Ook is het mogelijk om meerdere huisdieren toe te voegen zodat zij zich vrij veilig in de tuin kunnen begeven. Het is mogelijk om de band in te stellen naar vier verschillende niveaus. Ook is het mogelijk om alleen een toon in te stellen. De draden kunnen begraven worden waardoor je ze verder niet ziet. Hierbij is het mogelijk om tot 25 hectare in te stellen.

Voordelen Petsafe Omheiningssysteem Draad Oplaadbaar 150 Meter

 • 4 niveau's in te stellen
 • Inclusief vlaggetjes
 • Waarschuwingspieptoon

Nadelen Petsafe Omheiningssysteem Draad Oplaadbaar 150 Meter

 • Geen

2. Petsafe inground fence kit omheining l/xl voor grote honden

beste hondenomheining

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Zoek jij een onzichtbare omheining? Deze honden omheining zorgt er voor dat jouw kat of hond de tuin niet kan verlaten. Hierbij is het niet nodig om hekwerk of een muur neer te zetten. Je kun gewoon simpel een draad ondergronds begraven die een radiosignaal stuurt naar de halsband van je hond. 

Wanneer jouw hond te dicht bij de omheining komt krijgt hij een waarschuwingssignaal. Ook is het mogelijk om vlaggetjes te plaatsen zodat je hond ziet wat de grens is. Deze vlaggetjes kunnen later weer weggehaald worden wanneer het in jouw hond zijn geheugen zit. Je vind de beste prijs hier!

Voordelen Petsafe inground fence kit omheining l/xl voor grote honden

 • Onzichtbare omheining
 • Inclusief waarschuwingssignaal

Nadelen Petsafe inground fence kit omheining l/xl voor grote honden

 • Prijzig

3. Numaxes canifugue omheiningssysteem

beste hondenomheining

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Een ander honden omheiningssysteem is deze van het merk Numaxes. Dit systeem is goedkoper dan de vorige twee systemen. De reden hiervan is dat hij met slechts 100 meter antennedraad wordt geleverd en 10 vlaggetjes. Toch is dit alsnog een goed systeem voor een stuk lagere prijs. 

Zo heeft dit systeem de mogelijkheid om naar 10 correctie niveaus aan te passen en 3 geluidsstanden. Dit maakt hem beter af te stellen op jouw hond. Dit systeem beschikt ook over een waarschuwingssignaal.

Voordelen Numaxes canifugue omheiningssysteem

 • Inclusief waarschuwingssignaal
 • 10 correctie niveaus

Nadelen Numaxes canifugue omheiningssysteem

 • Minder draad en vlaggetjes

4. Garden Protector - Velda - Schrikdraad 40 meter wering honden, katten, reigers

beste hondenomheining

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Een andere hondenomheining is deze Garden Protector. Dit systeem is een schrikdraad wat goed werkt tegen het weren van zowel honden als katten en reigers. Hiermee is het dus mogelijk om elke tuin af te zetten maar bijvoorbeeld ook een vijver.  Dit systeem werkt dus niet via een halsband maar werkt tegen alle dieren die er tegen aanlopen.

De beste prijs van dit omheiningssysteem vind je hier!

Voordelen Garden Protector - Velda - Schrikdraad 40 meter wering honden, katten, reigers

 • Wering tegen honden, katten, reigers etc.
 • Goede kwaliteit

Nadelen Garden Protector - Velda - Schrikdraad 40 meter wering honden, katten, reigers

 • Minder diervriendelijk

5. Petsafe Smartfence Omheiningsysteem - Draad met Vlaggetjes - 150 m

beste hondenomheining

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste is er dit Petsafe Smartfence omheiningsysteem. Dit omheiningsysteem is het goedkoopste uit ons lijstje. Dit wil niet zeggen dat hij daarmee de slechtste is. De kwaliteit van dit systeem is minder en gaat misschien minder lang mee. Toch is het een systeem dat goed werkt. Uit reviews blijkt namelijk dat consumenten goede ervaringen hebben met dit systeem.

Het honden omheiningssysteem wordt geleverd inclusief 150 meter draad en 50 begrenzingvlaggen. Ook worden er 2 draadconnectors meegeleverd waarmee je de omheining zo groot kan maken als je wilt.

Voordelen Petsafe Smartfence Omheiningsysteem - Draad met Vlaggetjes - 150 m

 • Makkelijk in gebruik
 • Veel draad en vlaggetjes meegeleverd

Nadelen Petsafe Smartfence Omheiningsysteem - Draad met Vlaggetjes - 150 m

 • Mindere kwaliteit

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel hondenomheiningen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten hondenomheiningen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de hondenomheiningen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste hondenomheiningen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>