fbpx

Publicatie datum: 4 februari, 2022

Door: Thea

Je hebt dit scenario misschien zelf al meegemaakt. Je zit lekker languit op de bank te kijken naar een leuk programma op RTL4 zoals Eigen Huis en Tuin. En ineens zie je een reclame voorbij komen op je televisie over waterontharders.

Misschien heb je hier niet eerder van gehoord of weet je überhaupt niet wat het is en hoe het werkt. Wij kunnen ons voorstellen dat je hier nieuwsgierig van wordt. Daarom gaan wij je in dit artikel alles vertellen wat je moet weten over deze beruchte waterontharder van de RTL4 reclames. Misschien is dit zelfs wat voor jou!

Beste Waterontharder 2023
Amfa4000® Waterontharder alternatief


Hoe zit het met die waterontharders op RTL4?

Goed, hoe zit dit nou eigenlijk met die waterontharder reclames. Je ziet ze namelijk met opvallende regelmaat voorbij komen op RTL4. En dan niet alleen in de avond, maar voornamelijk overdag en in het weekend. Misschien kan je ze onderhand zelfs al dromen!

De waterontharder die in deze reclame wordt gepromoot is van AMFA. Dit is een waterontharder op magneetbasis. Deze apparaten zouden door middel van de magneet het kalk uit het water halen. Hierdoor heb je minder last van kalk, en smaakt je water zachter en lekkerder. Simpel gezegd is dit een soort apparaatje waarmee je de hardheid van water kan verminderen.

Maar wat is hard water? De hardheid van water hangt af van de hoeveelheid calcium of magnesium dat er in zit. Hoe hard het water is dat uit jouw kraan komt is afhankelijk van waar je woont. Zo is het water in Groningen veel harder dan dat in bijvoorbeeld Brabant.

Een voordeel van water ontharden met zout (dit zit in de waterontharder) is dat je water dus zachter wordt. Sommige mensen vinden dat dit lekkerder smaakt. De kans op bijvoorbeeld kalkaanslag wordt dan ook kleiner. En daarnaast heb je ook minder wasmiddel nodig.

Beste Waterontharder 2023
Amfa4000® Waterontharder alternatief


Werkt het echt of niet? 

De grote vraag is nu natuurlijk: werkt een waterontharder nou écht zo goed als dat er beweerd wordt? De experts op het gebied van waterhardheid zijn het niet helemaal eens met of het apparaat nou wel écht werkt. Het nut ervan is bij deze experts niet helemaal duidelijk.

Je hebt een waterontharder ook niet écht nodig, want hard water is helemaal niet gevaarlijk. Echter smaakt het wel heel anders dan zacht water. Wanneer jij dus bijvoorbeeld van Brabant naar Groningen gaat verhuizen kan een waterontharder van pas komen als je het tapwater niet lekker vindt. Daarnaast zijn er ook vele duizenden reviews over klanten te vinden in heel Nederland die erg tevreden zijn over hun waterontharder. Misschien kan jij er dus ook je voordeel uit halen!

Hieronder hebben we een aantal van de RTL 4 waterontharders reviews en ervaringen op een rijtje gezet. 

Revies RTL 4 waterontharder

Tip: Lees ook onze Amfa 4000 Review!


Alternatieven voor de RTL4 waterontharders?

Misschien ben je wel op zoek naar een goed alternatief voor de waterontharder van de reclame van RTL4. In tegenstelling tot die van de reclame zijn de alternatieven wel wetenschappelijk bewezen effectief. Dat houdt in dat ze dus gegarandeerd hun werk doen. Het gaat dan om waterontharders met zout. Deze zijn wel stukken duurder dan de waterontharders met zout van RTL4, maar dan weet je wel zeker dat je goed zit. Heb je nog twijfels? Dan kunnen wij je daarbij helpen.

Vraag via onze website geheel vrijblijvend een offerte aan voor de beste waterontharders. Je ontvangt dan binnen 24 uur een aantal waterontharder offertjes in je mailbox wanneer je je gegevens achterlaat op onze website.

Op deze manier kan jij heel gemakkelijk de verschillende prijzen en specificaties met elkaar vergelijken. Zo weet je zeker dat jij de beste waterontharder in huis haalt!

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>