fbpx
  • Home
  • /
  • Internet
  • /
  • Shameless kijken in Nederland? Zo kan het!

Publicatie datum: 24 oktober, 2023

Door: Sam

Ben je in Nederland en wil je Shameless bekijken? Dat kan voor iedereen die een abonnement heeft op HBO. Voor mensen die geen abonnement hierop willen is er ook nog een ander alternatief. In dit artikel brengen we voor jou in kaart hoe je gratis toegang tot Shameless kunt krijgen met behulp van een (gratis) VPN! 

Wat is Shameless?

Shameless is een Amerikaanse komedieserie die draait om het leven van de Gallagher familie. Dit grote, wanhopige gezin bestaat uit zes kinderen en wordt grootgebracht door hun alleenstaande vader, Frank Gallagher. Door het chronische alcoholisme van Frank worden de kinderen min of meer gedwongen om zichzelf op te voeden, wat hen op jonge leeftijd al tot erg zelfstandige kinderen maakt. Het is verre van een normaal gezin, maar juist dat maakt deze serie zo aantrekkelijk. De Gallaghers schamen zich niet voor wie ze zijn en omarmen hun eigenaardigheden met humor en liefde.


Shameless is een populaire serie en heeft een IMDb van 8,5. Dit is erg hoog en bevestigd de waardering voor deze serie! De serie bestaat uit maar liefst 11 seizoenen en 134 afleveringen waardoor je maandenlang van deze komedie kunt genieten.

shameless dvd

Je kunt ook de DVD's kopen via Bol.com

Waarop kun je Shameless kijken in Nederland?

Als je in Nederland woont en Shameless wilt kijken, heb je enkele opties. De serie is vanuit Nederland beschikbaar op twee streamingdiensten, namelijk HBO Max en Prime Video. Deze streamingdiensten bieden toegang tot alle seizoenen en afleveringen van Shameless. De serie is niet beschikbaar is op Nederlandse streamingdiensten zoals Netflix en Videoland. Dus, als je de serie wilt bekijken, moet je een abonnement nemen op HBO Max of Prime Video.

Gratis Shameless kijken met een VPN

Beschik je al over een actief Netflix-abonnement? Dan heb je geluk! Met behulp van een VPN (Virtual Private Network) kun je dan namelijk gratis Shameless kijken. Een VPN biedt de mogelijkheid om je internetverkeer om te leiden via servers naar andere landen. Hierdoor lijkt het voor Netflix alsof je je in een ander land bevindt en krijg je ook toegang tot hun Netflix bibliotheek.

Alle seizoenen en afleveringen van "Shameless" beschikbaar zijn op Netflix in de Verenigde Staten. Door je internetverkeer via een Amerikaanse server te leiden met behulp van een VPN, kun je dus gratis Shameless bekijken vanuit Nederland.

👑 Dit zijn onze favoriete VPN's om gratis Shameless te kijken in Nederland (voor personen die al een abonnement hebben op Netflix) 

Hoe Shameless streamen met een VPN?

Met behulp van een VPN kun je Shameless online kijken, zelfs als je je niet fysiek in de Verenigde Staten bevindt. Maar hoe werkt dit precies? Onderstaand zetten we de eenvoudige stappen voor je op een rijtje!

Stap 1: Sluit een abonnement af bij een VPN provider met Amerikaanse servers

Het eerste wat je moet doen, is een geschikte VPN provider vinden en hier een abonnement afsluiten. Er zijn meerdere VPN aanbieders beschikbaar, maar aangezien Shameless op de Amerikaanse Netflix beschikbaar is, is het belangrijk om er een te kiezen die servers in de Verenigde Staten heeft. Wij adviseren hiervoor CyberGhost of Surfshark. Beide zijn gratis uit te proberen.

Stap 2: Download de VPN app op je apparaat

Nu je een abonnement hebt afgesloten, is het tijd om de VPN-app op het apparaat te downloaden waarop je van plan bent de serie te bekijken. Dit kan je telefoon, tablet, laptop of een ander geschikt apparaat zijn. Volg hiervoor de instructies van de VPN aanbieder.

Stap 3: Selecteer een server in de Verenigde Staten en schakel de VPN in

Zodra de VPN app geïnstalleerd is op het gewenste apparaat, open je deze en log je in met je inloggegevens. Nadat je bent ingelogd, kun je een serverlocatie kiezen. In dit geval wil je een server in de Verenigde Staten selecteren, omdat je vanuit Nederland Amerikaanse series wil kijken.

Stap 4: Log in op je Netflix-account

Met de VPN ingeschakeld en verbonden met een server in de Verenigde Staten, is het tijd om Netflix te openen. Ga naar de website of app en log in met je inloggegevens.

Stap 5: Zoek naar "Shameless" in de Netflix bibliotheek

Eenmaal ingelogd op Netflix, gebruik je de zoekbalk om Shameless de serie te zoeken. Aangezien je je nu in de Amerikaanse Netflix bevindt, zou de serie binnen enkele seconden moeten verschijnen in de zoekresultaten.

Stap 6: Selecteer het gewenste seizoen en start met kijken

Nadat je Shameless hebt gevonden, kun je het gewenste seizoen en aflevering kiezen. Klik op de aflevering en Netflix zal beginnen met streamen.

Hoe werkt een VPN

Een infographic over de werking van een VPN

Beste VPN's voor Shameless

Niet elke VPN is geschikt om Shameless te bekijken. De VPN dient namelijk te beschikken over servers in de Verenigde Staten, een hoge snelheid te bieden en compatibel te zijn met Netflix. Om je te helpen, hebben we enkele van de beste VPN providers geselecteerd voor het streamen van Shameless. Onderstaand zetten we ze voor je op een rijtje!

Conclusie

Er zijn drie verschillende manieren om Shameless in Nederland te kijken. Namelijk op DVD, via HBO of via een VPN met Amerikaanse servers. Alle opties kosten geld maar voor iedereen die al een Netflix account heeft kunt gebruik maken van de tijdelijke gratis 'uitprobeer-periodes' van de verschillende VPN's voor Netflix


Veelgestelde vragen

Kan je Shameless kijken op Netflix?

In Nederland kun je Shameless niet op Netflix kijken, maar in de Verenigde Staten is het wel beschikbaar. Je kunt met een VPN de Amerikaanse Netflix en dus Shameless bekijken.

Waar kan je Shameless kijken in Nederland?

In Nederland kun je Shameless bekijken op HBO Max en Prime Video.

Waar speelt Shameless zich af?

Shameless speelt zich af in Chatsworth Estate, een achterbuurt van Manchester.

Welke acteurs spelen er in Shameless?

Enkele van de acteurs die in Shameless spelen zijn William H. Macy, Emmy Rossum, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Jeremy Allen White en Steve Howey.

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>