fbpx

Publicatie datum: 15 september, 2023

Door: Thea

Beste VPN voor Netflix

NordVPN

Op zoek naar de beste VPN voor Netflix 2023? Dan zit je bij NordVPN helemaal goed, zo wijst onze VPN voor Netflix test 2023 uit!

NordVPN is een all-round goede VPN waarmee je als de beste je privacy kunt beschermen. Daarnaast is NordVPN goed om Netflix-series in andere landen te ontgrendelen.

Naast het beschermen van je privacy en ontgrendelen van Netflix-programmeringen uit andere landen, is een VPN ook een geweldige toevoeging op je antivirussysteem. Met NordVPN wordt het namelijk onmogelijk om jou te tracken, waardoor virussen dus niet meer bij jou aan de deur hoeven te komen.

Benieuwd naar de prijzen van NordVPN? Volg dan de link hieronder!

De beste VPN voor Netflix 2023 vind je in dit artikel! We hebben de beste VPN's voor Netflix van 2023 voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken naar wat de beste Netflix VPN is.

Een VPN is een ontzettend handige dienst voor mensen die veel gebruik maken van het internet. Zoals je inmiddels waarschijnlijk wel weet, is het internet een hele bijzondere plek. Je kan met mensen over de hele wereld contacten leggen, dingen downloaden waarvan je niet eens weet wat het is, en websites bezoeken die misschien wel niet veilig zijn voor je computer of telefoon.

Daarnaast heeft het internet ons Netflix gebracht. Met Netflix kun je duizenden films en series kijken voor maar een klein bedrag per maand. 

Maar wat als je niet genoeg hebt aan deze series, en ook eens wil bekijken wat het Netflix aanbod in andere landen voor jou in petto heeft? Dan doe je er goed aan om de beste Netflix VPN op te zoeken. Een goede VPN voor Netflix kan voor jou alle series en films die wereldwijd op Netflix staan, zomaar ontgrendelen. 

Dit werkt doordat een VPN jouw internetverbinding als het ware een omleiding geeft via verschillende computers en servers in andere landen. Wil je dus een film kijken die alleen in de VS op Netflix staat? Geen probleem! Stel je VPN in op de VS, en dan denkt je Netflix app ineens dat je je daar bevindt - waardoor je het hele Netflix assortiment van de VS kunt kijken. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 VPN's voor Netflix

Best geteste VPN voor Netflix
1.  NordVPN


5. VPN Nederland


Waar op letten bij het kopen van een VPN voor Netflix?

Voordat je gelijk gaat klikken op de links hieronder, willen we je eerst nog even wat informatie vertellen over wat de beste VPN voor Netflix nou zo goed maakt. De beste VPN voor Netflix voldoet aan een aantal eisen en specificaties, die je hieronder door kunt lezen. Zo weet je zelf ook wat de beste VPN voor Netflix is, zonder dat je ons op het woord hoeft te geloven!

Apparaten

Belangrijk aan een goede VPN voor Netflix is hoeveel apparaten je het op kan installeren. Als je bijvoorbeeld Netflix af en toe op je telefoon wil kijken, is het wel handig dat je VPN deze apparaten ook ondersteunt. Ook kun je kijken naar hoeveel apparaten je tegelijkertijd op kunt inloggen, zodat je niet elke keer op je laptop of PC moet uitloggen om op je telefoon te kunnen kijken. 

Prijs

De beste VPN voor Netflix hoeft helemaal niet duur te zijn. Als je bijvoorbeeld maar 1 apparaat hebt waar je netflix op kijkt, kan je best een goedkoper abonnement kiezen.

Landen

Als je het Netflix assortiment van de VS wil kijken, moet je VPN natuurlijk wel de mogelijkheid hebben om door dit land verbinding te kunnen maken. Kijk dus goed in de lijst met mogelijke landen van de VPN voor je je geld er aan uit geeft! 

Snelheid

Een VPN draait op servers in het buitenland, en dat kost voor de VPN aardig wat geld - zeker als je er zware bestanden op downloadt. Het kan daarom zijn dat een VPN niet snel genoeg is om Netflix in HD te kijken, wat jammer zou zijn voor je beleving. 


Wat is de beste VPN voor Netflix van 2023? 

Nu we alle details voor je hebben benoemd, wordt het tijd om de beste VPN's voor Netflix van 2023 te bekronen! We hebben de VPN's beoordeeld op het aantal landen die ze ondersteunen, de snelheid en de geschiktheid om er Netflix mee te gebruiken. Ook hebben we uiteraard gekeken naar het gebruikersgemak en de algehele kwaliteit van de service.

1. NordVPN

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

NordVPN is een hele bekende naam als het aankomt op VPN's. Dat komt omdat ze een service bieden voor vrijwel alle apparaten die op het internet kunnen. 

Daarnaast is NordVPN erg prettig te gebruiken, en zijn de prijzen ook meer dan redelijk. Gebruikers geven NordVPN gemiddeld een 9,1 - en wij zijn het daar helemaal mee eens.

Met NordVPN kun je vrijwel alle landen in de wereld instellen als VPN server, en dus kun je met je Netflix account alle series en films in verre landen gewoon vanuit Nederland bekijken.

Voordelen NordVPN

 • Op elk apparaat beschikbaar
 • Perfect voor streamen of downloaden van content
 • Altijd klantenservice beschikbaar
 • Goede prijzen

Nadelen NordVPN

 • Korte termijn abonnementen zijn fors duurder dan 2-jarig

2.  ExpressVPN

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.4

Een haai is niet het eerste wat in je op komt als je aan veiligheid denkt - en helaas staat de film Jaws ook niet op Netflix. Ten minste, niet in Nederland! 

Gelukkig is er Surfshark, een goedkope en betrouwbare VPN om jouw Netflix series en films te ontgrendelen en je privacy te beschermen. Op deze manier weet niemand waar je bent, en kun je iedere film ter wereld zo'n beetje wel kijken op Netflix.

Surfshark is er voor ieder apparaat, maar focust zich vooral op mobiele gebruikers. Daarnaast biedt Surfshark meerdere opties om je privacy te beschermen, waaronder de mogelijkheid om je IP te verbergen. 

Surfshark heeft tevens een eigen zoekmachine, die wellicht niet zo fijn werkt als Google - maar wel veel meer gericht is om je privacy te beschermen. 

Voordelen Surfshark

 • Surfshark is geschikt voor Netflix dankzij servers in vele landen
 • Hoge snelheden
 • Erg privacy gericht
 • Goede prijzen, ook voor korte termijn abonnementen

Nadelen Surfshark

 • Zoekmachine die wordt meegeleverd kan niet tippen aan Google

3. CyberGhost

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

9.1

CyberGhost, een spookachtige naam, maar dat is precies de dienst die geboden wordt. Met CyberGhost browse je als een spook door het internet, met niemand die je kan zien of traceren waar je je bevindt. 

Dit geeft natuurlijk niet alleen een veilig en comfortabel gevoel; ook kun je met CyberGhost allerlei series en films op Netflix ontgrendelen door deze VPN te gebruiken!

CyberGhost biedt een extra beschermingslaag voor je privacy, en tientallen landen om uit te kiezen als het neerkomt op welke Netflix content je wil kijken. CyberGhost is uitermate geschikt om Amerikaanse Netflix mee te kijken bijvoorbeeld.

Ook het deblokkeren van bepaalde websites is zo gepiept, doordat er in CyberGhost een functie zit waarmee er automatisch gezocht wordt naar een server die in een land zit, waar de website niet geblokkeerd is. Geniaal toch?

Voordelen CyberGhost

 • Automatisch websites deblokkeren
 • Privacy staat bovenaan
 • Hoge snelheden om content te streamen
 • Goede prijzen, ook voor goedkopere abonnementen

Nadelen CyberGhost

 • Minder servers dan andere VPN's

4. ExpressVPN

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

ExpressVPN is tevens al jaren een bekende VPN, en werkt ook ontzettend goed als VPN voor Netflix. Dit laatste komt vooral doordat ze een wijde selectie aan landen hebben waar hun servers gebaseerd zijn.

Ook is Express VPN geschikt voor Netflix doordat hun verbinding extra snel is ten opzichte van andere Netflix VPN's - het zit hem al in de naam, 'express'.

Doe je wel eens een grote download waarvan je liever niet wil dat je internet provider het ziet? Ook om geblockte websites te deblokkeren kun je ExpressVPN gebruiken. Zo browse je 100% veilig, vertrouwd en met de allerbeste privacy.

Voordelen ExpressVPN

 • Te gebruiken op al je apparaten
 • Topklasse encryptie van je data waardoor je veiliger browset
 • Hele snelle verbindingen, dus optimaal om te streamen of downloaden
 • Veel landen beschikbaar qua servers

Nadelen ExpressVPN

 • Door de hoge snelheden flink duurder dan andere VPN's, maar hierdoor wel extra geschikt voor HD content

5. VPN Nederland

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Alle voorgaande VPN's kwamen uit het buitenland, en daar is in principe niks mis mee. Maar het voelt misschien wat vertrouwder om een Nederlandse VPN dienst te gebruiken, en daarom hebben we ook VPN Nederland meegenomen in deze lijst.

VPN Nederland werkt perfect en is helemaal in het Nederlands opgericht. Daarom lijkt alles net wat prettiger en makkelijker te begrijpen.

Het menu van VPN Nederland is makkelijk te bedienen op al je apparaten en ook de prijzen zijn helemaal zo gek nog niet. VPN Nederland is geschikt voor allerlei soorten diensten, maar bovenal is het geschikt als VPN voor Netflix. Dat komt door de hoge snelheden die je kunt halen!


Voordelen VPN Nederland

 • Geschikt voor Netflix dankzij hoge snelheden en wijd aanbod aan servers
 • Erg lage prijzen
 • Duidelijke interface
 • Deblokkeren van websites is makkelijk met VPN Nederland

Nadelen VPN Nederland

 • Weinig variatie in abonnementen beschikbaar

Veelgestelde vragen:

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>