Laatste update: augustus 2022

Door: Thea

Best Geteste Kerstballen

Positive Things plastic kerstballen

De kerstballen test was super spannend, en uiteindelijk is er een terechte winnaar naar voren gekomen. En in dit geval zijn dat overduidelijk de Kerstballen plastic van Positive Things

Deze zijn verkozen tot de beste kerstballen van 2022 en zijn daarmee ook de beste koop kerstballen. En daar waren wij ook niet verrast over! Zo bestaat deze set uit maar liefst 100 (!) kerstballen voor een laag prijsje.

Daarnaast komen ze in drie verschillende maten met ook weer andere afwerkingen. Zo kan je dit mooie combineren in je boom en heb je een mooi versierde kerstboom! Ook zijn de kerstballen gemaakt van plastic waardoor deze niet kapot zullen vallen.

Wanneer de kerstdagen er weer aankomen is het natuurlijk tijd om de kerstboom weer neer te zetten én op te tuigen. Hiervoor zijn mooie kerstballen natuurlijk onmisbaar.

Er zijn dan ongelooflijk veel verschillende kerstballen te verkrijgen in alle kleuren en vormen die je je maar kan bedenken. Hierdoor denk je misschien bij jezelf: wat zijn de beste kerstballen?

Omdat wij je hier graag bij willen helpen, hebben wij alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste kerstballen. Ook hebben wij tientallen kerstballen met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit. En als kers op de taart kun je aan het eind van dit artikel nog een ultieme review verwachten met daarin alleen de allerbeste kerstballen. Zo ben jij verzekerd van een goede kwaliteit zoals je van ons gewend bent en ook de beste testresultaten.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Kerstballen

Beste koop kerstballen
1. Kerstballen plastic Positive Things

Beste goedkope kerstballen
2. Positive Things kunststof kerstballen

Beste prijs- kwaliteitverhouding kerstballen
3. Christmas gift kerstballen set

Beste luxe kerstballen
4. Christmas Gifts Opbergbox set rood

Beste design kerstballen
5. DIY kerstballen transparant

Top 10 beste kerstballen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste kerstballen , dit zijn direct de meest verkochte kerstballen bij onderstaande webshops.


Waar moet je op letten bij het kopen van kerstballen?

Zoals gezegd is het aanbod in kerstballen nogal groot waardoor je je misschien afvraagt wat de beste kerstballen zijn. Daarom hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden. Dat is voor jou lekker makkelijk!

De kleuren

Het eerste punt waar je rekening mee moet houden zijn natuurlijk de kleuren. Want, voor welke kleuren ga je kiezen? Wanneer je houdt van een rustige uitstraling kan je kerstballen kopen in één kleur.

Hierbij heb je genoeg kerstballen in dezelfde kleuren in andere vormen en afwerkingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glanzend, of met glitter.

Wanneer je houdt van een meer speelse kerstboom kan je ook prima verschillende kleuren met elkaar combineren. Zo kan je klassiek rood met zilver doen, maar bijvoorbeeld ook paars met roze! 

Het is hierbij dus maar net waar je persoonlijke voorkeur ligt. Als je je dit van tevoren bedenkt, maak je het zoeken al een stukje makkelijker. Zo heb jij binnen no- time de perfecte kerstballen gevonden voor in jouw mooie kerstboom!

Plastic of glas

Ook belangrijk is natuurlijk de keuze tussen plastic of glazen kerstballen. Wanneer je bijvoorbeeld kleine kinderen hebt of huisdieren is het misschien wijs om te gaan voor plastic kerstballen.

Deze gaan niet kapot en zijn dus volledig baby proof. Zo voorkom je ook gevaarlijke situaties met losse stukken glas. En dat scheelt direct ook een hoop opruimwerk.

Wanneer je geen kinderen of huisdieren hebt volstaan glazen kerstballen ook prima natuurlijk. Het voordeel hiervan is dat je deze per stuk kan kopen en je dan een veel ruimere keuze hebt voor de boom decoratie. 

Maak dus van tevoren goed de afweging welk soort materiaal je kerstballen moeten zijn. Zo maak je het vinden van de beste kerstballen net even wat makkelijker voor jezelf.

Garantie

Het laatste punt dat we willen bespreken is uiteraard de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan.

Mocht er binnen deze gestelde garantietermijn dan iets mis zijn met jouw kerstballen, dan kan je altijd terugvallen op de garantie. Dan zal de fabrikant samen met jou kijken naar een passende oplossing voor het probleem. 

Wanneer een fabrikant dan geen garantie biedt, moet je bij jezelf nagaan waarom dit zo is. Wat zegt dit dan over de kwaliteit van het product dat je van plan bent te kopen?

Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe kerstballen ten minste twee jaar is. Dan hoef jij je rondom de kerstdagen niet druk te maken om de kerstballen.


Wat zijn de beste kerstballen van 2022? 

Rekening houdend met bovenstaande punten hebben wij een uitgebreide test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende kerstballen. Zo kunnen wij jou verzekeren van de beste kwaliteit en daarmee ook de beste testresultaten. 

De kerstballen test was dan ook spannend en veel gingen gelijk aan elkaar op. Uiteindelijk zijn er een paar uitgekozen die als veruit de beste scoorden. Deze hebben zich op deze manier een plekje weten te bemachtigen in de felbegeerde top vijf. 

Ben jij ook benieuwd welke kerstballen dit geworden zijn? Dan presenteren wij je graag vol trots de top vijf beste kerstballen van 2022!

1. Kerstballen plastic Positive Things

9.5

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Verkozen tot de beste kerstballen zijn toch echt deze van het merk Positive Things. De doos bevat maar liefst 100 kerstballen in drie verschillende formaten. En deze formaten hebben allemaal weer een andere afwerking! 

Daardoor passen deze prachtig in iedere kerstboom en heb je aan één kleur meer dan genoeg. Ook zijn de kerstballen nog verkrijgbaar in vijf andere prachtige kleuren voor een scherp prijsje.

Voordelen Kerstballen plastic Positive Things

 • Komen in verschillende formaten en ook verschillende afwerkingen waardoor je met één kleur een erg gevarieerde kerstboom kan versieren
 • Je krijgt maar liefst 100 kerstballen geleverd waardoor je genoeg hebt voor zelfs twee kerstbomen
 • De kerstballen zijn erg makkelijk op te bergen in de bijgeleverde doos waardoor je ze makkelijk meerdere jaren kan gebruiken

Nadelen Kerstballen plastic Positive Things

 • De kerstballen met glitters kunnen wat glitter sporen achterlaten op de grond of op je handen

2. Positive Things kunststof kerstballen

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Wanneer je een iets minder groot budget hebt om te besteden zijn er erg goede kerstballen te verkrijgen, zo ook deze van wederom het merk positive Things! 

Deze kerstballen komen in een prachtige rode kleur. Daarnaast krijg je voor de zeer lage prijs maar liefst 100 kerstballen! Deze zijn super handig op te bergen in de bijpassende doos die geleverd wordt samen met de kerstballen.

Ook komen deze kerstballen in maar liefst drie verschillende maten. Al deze maten hebben ook weer andere afwerkingen zoals mat, glitter, glanzend en nog meer!

Voordelen Positive Things kunststof kerstballen

 • Je krijgt maar liefst 100 kerstballen voor een erg lage prijs, waardoor je met een klein budget de hele kerstboom kan versieren
 • De kerstballen berg je simpel op in de bijpassende doos die wordt geleverd bij de bestelling
 • Je krijgt kerstballen in verschillende afwerkingen zoals mat, glanzend, glitter en nog meer

Nadelen Positive Things kunststof kerstballen

 • De gaatjes van de hangers zijn vrij smal waardoor je zelf een touwtje nodig hebt om ze op te kunnen hangen

Misschien ook interessant:


3. Christmas gift kerstballen set

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Spreek je over een goede prijs- kwaliteitverhouding, dan spreek je over deze kerstballen set. Je krijgt ontzettend veel kerstballen verpakt in een compacte, handige doos. En dat voor een laag prijsje.

De kerstballen hebben verschillende afwerkingen en bestaan uit verschillende tinten goud. Ook zijn ze nog verkrijgbaar in andere kleuren en kunnen ze niet kapot gaan door het materiaal.

Voordelen Christmas gift kerstballen set

 • Erg goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Worden geleverd in een handige compacte doos waarin je ze ook weer makkelijk kan opbergen
 • De kerstballen hebben verschillende soorten afwerkingen en komen daarnaast ook nog in verschillende tinten goud

Nadelen Christmas gift kerstballen set

 • Enigszins prijzig in verhouding met andere kerstballen sets

4. Christmas Gifts opbergbox set rood

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

En als laatste nog een andere topper van christmas gifts: namelijk deze kerstballen set in een speciale hard plastic opbergbox! Deze kerstballen komen in een prachtig rode kleur in verschillende afwerkingen en formaten. 

Daarnaast zijn ze gemaakt van kunststof waardoor deze dus ook prima geschikt zijn voor een huishouden met kinderen en/ of huisdieren.

Voordelen Christmas Gifts opbergbox set rood

 • Worden geleverd in een erg stevige opbergbox waardoor ze veilig op zolder kunnen staan zonder kapot te gaan
 • Komen in een mooie, rode kleur. Daarnaast hebben de kerstballen verschillende formaten en afwerkingen
 • De kerstballen zelf zijn gemaakt van een stevige kunststof waardoor ze niet kapot kunnen vallen

Nadelen Christmas Gifts opbergbox set rood

 • Enigszins prijzig in verhouding met andere kerstballen sets, zeker omdat je er 70 krijgt

5. DIY kerstballen transparant 

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Verkozen tot veruit het beste design zijn deze transparante DIY kerstballen. Je krijgt deze geleverd per 10 stuks. Je kan ze vervolgens zo versieren als je zelf wil! Heel erg leuk als je kinderen hebt of een leuke activiteit wil doen met de familie tijdens de kerstdagen.

Door het slimme design kan je de kerstballen makkelijk openmaken waardoor je de twee helften apart kan versieren. Dit kan je doen met bijvoorbeeld glitters, verf of een leuke foto!

Voordelen DIY kerstballen transparant 

 • Door het leuke design kan je deze kerstballen naar eigen smaak versieren
 • Je kan de kerstballen makkelijk open maken waardoor je de twee helften apart van elkaar kan versieren en weer makkelijk in elkaar kan zetten
 • Je krijgt 10 stuks geleverd voor een erg scherp prijsje

Nadelen DIY kerstballen transparant 

 • De kerstballen zijn niet erg groot waardoor je enigszins specifiek moet werken

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Kerstballen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten Kerstballen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Kerstballen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste Kerstballen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>