• Home
 • /
 • Wonen
 • /
 • Beste Kerstboomverlichting [Test 2021]

Laatst bijgewerkt: Februari 2021

Best Geteste Kerstboomverlichting

Nedis Kerstboomverlichting

5/5

Of je nu naar verlichting zoekt voor binnen of buiten, deze Nedis Kerstboomverlichting is in beide gevallen een slimme keuze. Met een lengte van maar liefst 13,5 meter weet je zeker dat je je kerstboom, gevel of een overkapping mooi kunt verlichten. De in totaal 180 LED’s zorgen voor veel licht en geven een warme witte kleur licht. Hierdoor zorg je ervoor dat je iedere ruimte en ieder object subtiel verlicht en je zorgt met deze snoer waar dan ook voor het ultieme kerstgevoel. De kabels zijn slijtvast, kunnen tegen een stootje en gaan hierdoor vele jaren mee.

Of je deze blog nu midden in de zomer, vlak voor de feestdagen of daar ergens tussen in leest, je bent op zoek naar goede, leuke en vooral stijlvolle kerstboomverlichting . De draden verlichting moeten lang genoeg zijn, veel licht geven en de verlichting moet goed zijn voor je portemonnee. Om het zoeken naar de juiste verlichting net even wat makkelijker te maken, geven we in dit artikel vijf handige voorbeelden van best geteste kerstboomverlichting die zeker het overwegen waard zijn. Je leest in deze kerstboomverlichting test alle voor- en nadelen van ieder product.


Product

1. Nedis Kerstboomverlichting - 13,5 meter - 180 LED's

5/5

2. LED kerstverlichting 240 warm wit

4/5

3. LOKS Kerstverlichting Meerkleurig (14 meter)

4/5

4.KerstXL cluster kerstverlichting - 400 LED

4/5

5. Kerstverlichting - 3 meter - Warm wit

4/5

1. Nedis Kerstboomverlichting - 13,5 meter - 180 LED's

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

Of je nu naar verlichting zoekt voor binnen of buiten, deze Nedis Kerstboomverlichting is in beide gevallen een slimme keuze. Met een lengte van maar liefst 13,5 meter weet je zeker dat je je kerstboom, gevel of een overkapping mooi kunt verlichten.

De in totaal 180 LED’s zorgen voor veel licht en geven een warme witte kleur licht. Hierdoor zorg je ervoor dat je iedere ruimte en ieder object subtiel verlicht en je zorgt met deze snoer waar dan ook voor het ultieme kerstgevoel. De kabels zijn slijtvast, kunnen tegen een stootje en gaan hierdoor vele jaren mee.

Voordelen Nedis Kerstboomverlichting – 13,5 meter – 180 LED’s

 • Zeer krachtig
 • Goede prijs/kwaliteit

Nadelen Nedis Kerstboomverlichting – 13,5 meter – 180 LED’s

 • Beschikt niet over een timer 

2. LED kerstverlichting 240 warm wit

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

De LED kerstverlichting 240 warm wit is geschikt voor het verlichten van objecten binnen en buiten en heeft een lengte van 24 meter. Voor dit product zijn de laatste innovaties meegenomen, aangezien je de verlichting zelf kunt bedienen met een erg handige app.

Hierdoor hoef je niet iedere avond de stekker uit het stopcontact in de woonkamer te trekken of buiten (door de regen) te lopen om daar de verlichting uit te zetten. De verlichting is met de app te dimmen, je gebruikt de app door Bluethooth in te schakelen en je kunt eenvoudig en snel een timer instellen op de verlichting. Ideaal al je een vaste tijd hebt wanneer je naar bed gaat of wanneer het tijd is om licht in de duisternis te maken.

Voordelen LED kerstverlichting 240 warm wit

 • Te bedienen met een app voor veel comfort tijdens de koudere dagen

Nadelen LED kerstverlichting 240 warm wit

 • Niet dimbaar als je de app niet kunt gebruiken

3. LOKS Kerstverlichting Meerkleurig (14 meter)

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Design 84%

Kan jouw kerstboom, tuin of de gevel wel wat kleur gebruiken? Kies dan voor deze LOKS Kerstverlichting Meerkleurig (14 meter). Door de lengte van 14 meter is deze clusterverlichting geschikt voor een boom van 210 cm, maar ook voor een bankje in de tuin of een overkapping is deze verlichting een uitstekende keuze.

Dit snoer heeft in totaal 700 veelkleurige energiezuinige LED-lampjes en je ontvangt standaard een controller met acht verschillende lichtfuncties en geheugen. Hierdoor weet je zeker dat het veranderen van de kleur net even wat makkelijker gaat. Dankzij de clustersnoer is de verlichting ook prima geschikt om sfeervolle lichteffecten te creëren bij objecten zoals een schutting, een afdakje of een meubelstuk.

Voordelen LOKS kerstverlichting meerkleurig (14 meter)

 • Beste gekleurde kerstboomverlichting met 700 veelkleurige energiezuinige LED-lampjes

Nadelen LOKS kerstverlichting meer kleurig (14 meter)

 • Relatief duur vergeleken met een standaard snoer met kerstverlichting

4. KerstXL cluster kerstverlichting - 400 LED

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Design 74%

Het ultieme kerstgevoel beleef je met de KerstXL cluster kerstverlichting. De in totaal 400 LED lampjes geven een warm wit licht af en zijn klein van formaat, waardoor je subtiel voor veel sfeer zorgt in iedere kerstboom. Of je boom nu binnen staat of buiten, in beide gevallen is deze snoer goed te gebruiken.

De lengte van de mooiste kerstboomverlichting bedraagt acht meter en de totale lengte bedraagt 11 meter. Dit betekent dat je in totaal drie meter aan stroomkabel lengte hebt en je kunt makkelijk een complete kerstboom voorzien van veel sfeer. Hierdoor heb je ook de mogelijkheid om de kabel netjes weg te werken voor een perfect resultaat. Wel zo belangrijk, toch?

Voordelen KerstXL cluster kerstverlichting – 400 LED

 • Beste LED kerstboomverlichting voor binnen en buiten gebruik

Nadelen KerstXL cluster kerstverlichting – 400 LED

 • Kleine en subtiele lichtjes die minder goed geschikt voor het uitlichten van opvallende objecten

5. Kerstverlichting - 3 meter - Warm wit

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Design 90%

Heb je buiten een opvallende kerstboom staan of een andere boom die wat verlichting mag gebruiken tijdens de feestdagen? Richt je je veranda graag sfeervol in? Of staat een vuurkorf dichtbij een overkapping en zorgt je hier graag voor het ultieme kerstgevoel?

Deze Kerstverlichting – 3 meter – Warm wit is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en hierdoor bestand tegen wind en regen. Je bent verzekerd van een warm wit licht en de snoer is in totaal 21 meter lang. De stekkersnoer heeft een lengte van drie meter. Hierdoor kun je zowel een kleine stadstuin als een royaal gazon voorzien van veel sfeer.

Voordelen Kerstverlichting – 3 meter – Warm wit

 • Beste kerstboomverlichting voor buiten met een snoer die snoer in totaal 21 meter lang is

Nadelen Kerstverlichting – 3 meter – Warm wit

 • De kabel is alleen ontwikkeld voor buitengebruik

Yara

Over de productexpert

Hi, ik ben Yara, 34 jaar. Met vol trots kan ik zeggen dat ik sinds kort moeder ben van een prachtige zoon. Naast het moederschap en samen zijn met mijn gezin vind ik het heerlijk om mij te verdiepen in de nieuwste interieurtrends. Ook zeg ik altijd, als je het doet moet je het goed doen daarom hou ik van producten met kwaliteit, want hier heb je het langst plezier van!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>