fbpx

Publicatie datum: 16 maart, 2023

Door: Thea

                                 Best Geteste Kerstboomverlichting

Nedis Kerstboomverlichting

Of je nu naar verlichting zoekt voor binnen of buiten, deze Nedis Kerstboomverlichting is in beide gevallen een slimme keuze. Met een lengte van maar liefst 13,5 meter weet je zeker dat je je kerstboom, gevel of een overkapping mooi kunt verlichten. De in totaal 180 LED’s zorgen voor veel licht en geven een warme witte kleur licht. Hierdoor zorg je ervoor dat je iedere ruimte en ieder object subtiel verlicht en je zorgt met deze snoer waar dan ook voor het ultieme kerstgevoel. De kabels zijn slijtvast, kunnen tegen een stootje en gaan hierdoor vele jaren mee.

Wat is de beste kerstboomverlichting van 2023? Als jij deze vraag hebt dan zit je hier goed. Wij hebben namelijk een ultieme kerstboomverlichting test gedaan. 

Of je deze blog nu midden in de zomer, vlak voor de feestdagen of daar ergens tussen in leest, je bent op zoek naar goede, leuke en vooral stijlvolle kerstboomverlichting . De draden verlichting moeten lang genoeg zijn, veel licht geven en de verlichting moet goed zijn voor je portemonnee. 

Om het zoeken naar de juiste verlichting net even wat makkelijker te maken, geven we in dit artikel vijf handige voorbeelden van best geteste kerstboomverlichting die zeker het overwegen waard zijn. Je leest in deze kerstboomverlichting test alle voor- en nadelen van ieder product.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

4

Uur onderzoek gedaan

13

 Ervaringen gecheckt

5

Webshops vergeleken


Top 5 Beste kerstboomverlichting

Beste Koop kerstboomverlichting
1. Nedis Kerstboomverlichting

Beste Kerstverlichting te bedienen met app
2. LED kerstverlichting 240 warm wit

Beste gekleurde Kerstverlichting
3. Meisterhome 400 led Multicolor

Beste Cluster kerstboomverlichting
4. Kerstlampjes Microcluster Kerstboomverlichting 

Beste Kerst lichtgordijn
5. LED Kerstverlichting Lichtgordijn - 3 meter - Warm wit - 300 lichten

Top 10 Beste kerstboomverlichting

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire kerstboomverlichting bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top 10 soorten kerstboomverlichting bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van kerstboomverlichting?

Uiteraard is het kopen van kerstboomverlichting lastiger dan je zou denken. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten kerstboomverlichtingen en lang niet allemaal zijn ze even goed.

Om je op weg te helpen hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de belangrijkste criteria waar je op moet letten bij het kopen van kerstboomverlichting. Wat is bijvoorbeeld de beste kerstboomverlichting volgens de consumentenbond?

Door onderstaande criteria goed in je achterhoofd te houden weet je zeker dat je geen miskoop doet.

Lengte

Allereerst is het slim om te kijken naar de lengte van de kerstboomverlichting. Heb je een grote kerstboom of juist niet? Voor elke kerstboom zul je een andere lengte kabel nodig hebben.

Gebruik je de kerstverlichting overigens wel voor je kerstboom? Je ziet steeds meer mensen die de kerstverlichting buiten ophangen simpelweg als versiering. Ook hierbij is het slim om te kijken naar de lengte van de kabels.

Functies

Kies je voor simpele kerstboomverlichting of wil je de verlichting ook met je app kunnen bedienen? De technologie is ontzettend veel ontwikkeld de afgelopen jaren en zelfs met kerstboomverlichting is er ontzettend veel mogelijk.

Wil jij slimme kerstboomverlichting die je op elk moment kunt bedienen? Dat kan! De prijs is natuurlijk wel wat hoger in dat geval.

Budget

Bij het kopen van kerstboomverlichting is het slim om een budget op voorhand vast te stellen. Door dit te doen weet je zeker dat je niet te veel geld uitgeeft aan je kerstverlichting.

Kerstverlichting kan namelijk best duur zijn en de December maand is al duur genoeg. Door van te voren een budget met jezelf af te spreken weet je zeker dat je niet teveel geld besteed aan de kerstverlichting.


Wat is de beste kerstboomverlichting van 2023?

Als jij op zoek bent naar de beste kerstboomverlichting van 2023 dan is onderstaande sectie voor jou. Wij hebben namelijk een uitgebreide test gedaan waarin we meerdere kerstboomverlichtingen hebben getest.

Onderstaande top 5 beste kerstboomverlichtingen zijn wat ons betreft de best geteste opties van 2023.

1.  Nedis Kerstboomverlichting

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Of je nu naar verlichting zoekt voor binnen of buiten, deze Nedis Kerstboomverlichting is in beide gevallen een slimme keuze. Met een lengte van maar liefst 13,5 meter weet je zeker dat je je kerstboom, gevel of een overkapping mooi kunt verlichten.

De in totaal 180 LED’s zorgen voor veel licht en geven een warme witte kleur licht. Hierdoor zorg je ervoor dat je iedere ruimte en ieder object subtiel verlicht en je zorgt met deze snoer waar dan ook voor het ultieme kerstgevoel. De kabels zijn slijtvast, kunnen tegen een stootje en gaan hierdoor vele jaren mee.

Klik hier om de beste prijs van deze verlichting te zien!

Voordelen Nedis Kerstboomverlichting

 • 180 LED's zorgen voor veel licht en geven een warme witte kleur
 • Maar liefst 13,5 meter lang
 • Kabels zijn slijtvast en kunnen tegen een stootje

Nadelen Nedis Kerstboomverlichting

 • Beschikt niet over een timer

2. LED kerstverlichting 240 warm wit

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar de beste kerstverlichting die je kunt bedienen met een mobiele app? Kies dan voor deze LED kerstverlichting.

De LED kerstverlichting 240 warm wit is geschikt voor het verlichten van objecten binnen en buiten en heeft een lengte van 24 meter. Voor dit product zijn de laatste innovaties meegenomen, aangezien je de verlichting zelf kunt bedienen met een erg handige app.

Hierdoor hoef je niet iedere avond de stekker uit het stopcontact in de woonkamer te trekken of buiten (door de regen) te lopen om daar de verlichting uit te zetten. De verlichting is met de app te dimmen, je gebruikt de app door Bluetooth in te schakelen en je kunt eenvoudig en snel een timer instellen op de verlichting. Ideaal al je een vaste tijd hebt wanneer je naar bed gaat of wanneer het tijd is om licht in de duisternis te maken.

Voordelen LED kerstverlichting 240 warm wit

 • Te bedienen met een app voor veel comfort tijdens de koudere dagen

Nadelen LED kerstverlichting 240 warm wit

 • In de app is het niet mogelijk om het licht te dimmen

3. Meisterhome 400 led Multicolor

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Kan jouw kerstboom, tuin of de gevel wel wat kleur gebruiken? Kies dan voor deze Meisterhome 400 led Multicolor (14 meter). Door de lengte van 14 meter is deze clusterverlichting geschikt voor een boom van 210 cm, maar ook voor een bankje in de tuin of een overkapping is deze verlichting een uitstekende keuze.

Dit snoer heeft in totaal 700 veelkleurige energiezuinige LED-lampjes en je ontvangt standaard een controller met acht verschillende lichtfuncties en geheugen. Hierdoor weet je zeker dat het veranderen van de kleur net even wat makkelijker gaat. Dankzij de clustersnoer is de verlichting ook prima geschikt om sfeervolle lichteffecten te creëren bij objecten zoals een schutting, een afdakje of een meubelstuk.

Voordelen LOKS Kerstverlichting Meerkleurig (14 meter)

 • Beste gekleurde kerstboomverlichting met 700 veelkleurige energiezuinige LED-lampjes

Nadelen LOKS Kerstverlichting Meerkleurig (14 meter)

 • Relatief duur vergeleken met een standaard snoer met kerstverlichting

4.Decorative Lighting Micro Cluster Kerstverlichting - 11 meter 

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Het ultieme kerstgevoel beleef je met de KerstXL cluster kerstverlichting. De in totaal 400 LED lampjes geven een warm wit licht af en zijn klein van formaat, waardoor je subtiel voor veel sfeer zorgt in iedere kerstboom. Of je boom nu binnen staat of buiten, in beide gevallen is deze snoer goed te gebruiken.

De lengte van de mooiste kerstboomverlichting bedraagt acht meter en de totale lengte bedraagt 11 meter. Dit betekent dat je in totaal drie meter aan stroomkabel lengte hebt en je kunt makkelijk een complete kerstboom voorzien van veel sfeer. Hierdoor heb je ook de mogelijkheid om de kabel netjes weg te werken voor een perfect resultaat. Wel zo belangrijk, toch?


Voordelen Decorative Lighting Micro Cluster Kerstverlichting

 • Beste LED kerstboomverlichting voor binnen en buiten gebruik

Nadelen Decorative Lighting Micro Cluster Kerstverlichting

 • Kleine en subtiele lichtjes die minder goed geschikt voor het uitlichten van opvallende objecten


5. LED Kerstverlichting Lichtgordijn - 3 meter - Warm wit - 300 lichten

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Heb je buiten een opvallende kerstboom staan of een andere boom die wat verlichting mag gebruiken tijdens de feestdagen? Richt je je veranda graag sfeervol in? Of staat een vuurkorf dichtbij een overkapping en zorgt je hier graag voor het ultieme kerstgevoel?

Deze Kerstverlichting – 3 meter – Warm wit is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en hierdoor bestand tegen wind en regen. Je bent verzekerd van een warm wit licht en de snoer is in totaal 21 meter lang. De stekkersnoer heeft een lengte van drie meter. Hierdoor kun je zowel een kleine stadstuin als een royaal gazon voorzien van veel sfeer.

Voordelen LED Kerstverlichting Lichtgordijn - 3 meter - Warm wit - 300 lichten

 • Beste kerstboomverlichting voor buiten met een snoer die snoer in totaal 21 meter lang is

Nadelen LED Kerstverlichting Lichtgordijn - 3 meter - Warm wit - 300 lichten

 • De kabel is alleen ontwikkeld voor buitengebruik

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel kerstboomverlichting hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten kerstboomverlichting getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de kerstboomverlichting op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste kerstboomverlichting op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>