Laatste update: Juni 2021

Door: Soraya

Best Geteste Droogshampoo

Beste droogshampoo

Schwarzkopf Droogshampoo Fresh

De Schwarzkopf Droogshampoo Fresh is wat ons betreft de beste droogshampoo van 2021. De kwaliteit van dit product is geweldig en bovendien is het product onlangs als best getest door de consumentenbond. Met deze shampoo is olie, zweet en geur van je hoofdhuid voor goed verleden tijd.

Heb je even geen tijd om je haar te wassen? Maar is je haar vet en toe aan een wasbeurt? Gebruik dan een handige droogshampoo om je haar te wassen. Met een droogshampoo zorg je voor een snelle wasbeurt zonder hiervoor water te hoeven gebruiken.

Er zijn tal van verschillende droogshampoo’s waar je uit kunt kiezen. Elk type heeft zo zijn voor- en nadelen. Maar welke droogshampoo is het beste?

In de onderstaande tekst lees je welke producten het best getest zijn en waar je zoal op moet letten bij het kopen van een goede droogshampoo.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

16

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Droogshampoo

Beste droogshampoo

Beste koop van 2021:
1. Schwarzkopf Droogshampoo Fresh
Deze droogshampoo Fresh frist je haar op en geeft het weer volume, zonder dat er water aan te pas komt.

Beste droogshampoo voor meer volume
2. Andrélon Pink Big Volume Droogshampoo
Deze shampoo is eenvoudig aan te brengen en laat geen witte strepen of een witte waas achter in je haar.

Beste droogshampoo voor blond haar
3.Andrélon Droogshampoo Zomerblond
 Deze droogshampoo haalt namelijk het beste in je blonde lokken naar boven.

Beste droogshampoo voor slap en futloos haar
4. Andrélon Special Verrassend Volume Droogshampoo
Deze droogshampoo biedt een verfrissende boost en zorgt ervoor dat vet grondig wordt opgenomen bij de haaraanzet.

Beste Exotische droogshampoo
5. Got2b Droogshampoo Fresh&Fabulous
De droogshampoo laat geen witte restjes achter en is eenvoudig in het haar te masseren.


Top 10 Beste Droogshampoo

Wil je direct weten hoe de top 10 beste droogshampoo op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van droogshampoo?

Ben je op zoek naar een geschikte droogshampoo, maar weet je niet goed welk product het meest geschikt is voor jou? Bekijk dan of de droogshampoo past bij het type haar dat je hebt, of de shampoo verrijkt is met natuurlijke ingrediënten en of de shampoo parfum bevat voor fris ruikend haar.

Bekijk daarnaast of de shampoo ontwikkeld is om geen witte waas achter te laten en of het geschikt is voor een effectieve reiniging van de hoofdhuid.

Type haar

Er zijn diverse droogshampoo’s die zich richten tot een specifiek haartype. Bekijk of de droogshampoo ontwikkeld is voor bijvoorbeeld slap en futloos haar of extra vettig haar.

Indien je slap en futloos haar hebt kun je het best kiezen voor een droogshampoo met volume boos. Heb je veel last van vettig haar, en wil je een effectieve reiniging van de hoofdhuid? Bekijk dan of de droogshampoo speciaal is samengesteld voor de vettige hoofdhuid.

Haarkleur

Ook zijn er droogshampoo’s die speciaal ontwikkeld zijn voor verschillende haarkleuren, zoals voor blond haar en donker haar. Zo hebben de droogshampoo’s voor blond haar speciale ingrediënten om de blonde lokken te benadrukken, hiermee zorg je voor een zomerse blonde coup.

De droogshampoo’s voor donker bevatten speciale bestanddelen waardoor de witte waas zo min mogelijk zichtbaar is. Hiermee weet je zeker dat de shampoo goed bij het haar aansluit en geen witte sporen achterlaat.

Ingrediënten

Ben je op zoek naar een product met natuurlijke ingrediënten? Of wil je graag een droogshampoo met voedende bestanddelen? Let dan bij het kopen van een droogshampoo op de samenstelling van de ingrediënten. Wil je het liefst een zo donker mogelijke spray?

Bekijk dan of de droogshampoo rijstzetmelen bevat. Met rijstzetmelen biedt een droogshampoo een onzichtbare styling voor donker haar, zonder witte waas.


Top 5 best geteste droogshampoo producten

Er zijn tal van verschillende droogshampoo merken en uitvoeringen. De droogshampoo's verschillen sterk qua eigenschappen en samenstelling en bieden voor elk type haar de juiste behandeling. Welke de beste droogshampoo is van dit moment is daarom lastig te beantwoorden. Wel zijn er enkele producten die bij vele gebruikers in de smaak vallen en een bewezen effectiviteit bieden.

Om de keuze naar de beste droogshampoo wat eenvoudiger te maken voor je hebben we enkele producten met elkaar vergeleken in de droogtest shampoo. In de droogshampoo test zijn diverse droogshampoos getest op effectiviteit en gebruikerservaring. Deze shampoo's vallen erg in de smaak en zijn eenvoudig tussen je wasbeurten in te gebruiken. 

1. Schwarzkopf Droogshampoo Fresh

Beste droogshampoo

9.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

De droogshampoo van Schwarzkopf behoort tot de beste koop droogshampoo exemplaren en is onder vele gebruikers zeer geliefd. Ook wordt het product aangeraden door kappers en zijn kappers zeer te spreken over de hoge kwaliteit van het product. Het product is daarnaast ook de beste droogshampoo volgens de consumentenbond.

De shampoo rekent grondig af met olie, zweet en geur van je hoofdhuid en zorgt voor een snelle een frisse coupe. De schwarzkopf shampoo is geschikt voor alle haartypes en zorgt voor een goed volume.

Voordelen Schwarzkopf Droogshampoo Fresh

 • Geschikt voor alle haartypes
 • Aangeraden door kappers

Nadelen Schwarzkopf Droogshampoo Fresh

 • Geen volumeboost
 • Geen natuurlijke bestandsdelen

2. De Andrélon Pink Big Volume Droogshampoo

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

De Pink Big Volume Droogshampoo van Andrélon behoort zeker tot een van de beste droogshampoo's van dit moment. De shampoo neemt eenvoudig overtollig vet op en zorgt ervoor dat je haar er (weer) fris uitziet. De shampoo is eenvoudig aan te brengen en laat geen witte strepen of een witte waas achter in je haar.

De Andrélon Pink Big Volume droogshampoo is speciaal ontwikkeld om meer volume aan te brengen. Door het product zorgvuldig aan te brengen en goed te verdelen over het haar, zorgt de shampoo ervoor dat je haar een optimale volume boost krijgt.

Voordelen De Andrélon Pink Big Volume Droogshampoo

 • Zorgt voor intense volume boost
 • Geschikt voor elk haartype

Nadelen De Andrélon Pink Big Volume Droogshampoo

 • Geen natuurlijke bestandsdelen

3. Andrélon Droogshampoo Zomerblond

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

De Andrélon zomer blond droogshampoo is speciaal ontwikkeld voor een zonnige en nonchalante zomerse coup. De shampoo behoort tot de top beste zomerblond droogshampoo's en valt erg in de smaak bij gebruikers. Deze droogshampoo haalt namelijk het beste in je blonde lokken naar boven en geeft je haar een heerlijke geur.

De zomerblond droogshampoo van Andrélon draagt daarnaast bij aan extra structuur van het haar, zonder witte was. Dankzij het 100% natuurlijk bestanddeel tapioca zetmeel, draagt de Andrélon zomer blond droogshampoo bij aan een gezonde natuurlijke wasbeurt van je haar.

Voordelen Andrélon Droogshampoo Zomerblond

 • Geschikt voor haartypes
 • Speciaal ontwikkeld voor blondines
 • Natuurlijke bestandsdelen

Nadelen  Andrélon Droogshampoo Zomerblond

 • Specifiek voor blond haar

4. Andrélon Special Verrassend Volume Droogshampoo

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De verrassend volume droogshampoo van Andrélon mag uiteraard niet ontbreken in de lijst aan best geteste droogshampoo producten. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor slap en futloos haar en is op dit moment een van de betere volume boost droogshampoo's. De droogshampoo biedt een verfrissende boost en zorgt ervoor dat vet grondig wordt opgenomen bij de haaraanzet.

Dankzij het bestandsdeel collageen draagt de droogshampoo bij aan meer volume en haar dat dikker aanvoelt. Hiermee is de droogshampoo niet alleen geschikt voor tussen wasbeurten door, maar ook als haarstyling product.

Voordelen Andrélon Special Verrassend Volume Droogshampoo

 • Extra volume
 • Verrijkt met collageen

Nadelen  Andrélon Special Verrassend Volume Droogshampoo

 • Geen natuurlijke bestandsdelen

5. Got2b Droogshampoo Fresh&Fabulous

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben je op zoek naar een droogshampoo met een heerlijk exotische geur? Kies dan voor de Got2b Fresh&Fabulous droogshampoo. Deze droogshampoo is verrijkt met een heerlijk ruikend tropisch parfum waardoor je de hele dag door een fris en fabulous gevoel hebt.

Met de Fresh & Fabulous droogshampoo zorg je daarnaast keer op keer weer voor een uitstekende volume volle coup. De droogshampoo laat geen witte restjes achter en is eenvoudig in het haar te masseren. Hiermee kun je de shampoo eenvoudig tussen wasbeurten gebruiken of als stylingproduct voor het creëren van meer volume.

Voordelen Got2b Droogshampoo Fresh&Fabulous

 • Verrijkt met heerlijke parfum
 • Biedt volume

Nadelen  Got2b Droogshampoo Fresh&Fabulous

 • Geen natuurlijke bestandsdelen

Hoeveel soorten droogshampoo's hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 23 droogshampoo's getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de droogshampoo's  op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste droogshampoo is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Soraya

Over de productexpert

Hey you, take care of yourself! Het liefst maak ik elke week een momentje voor mezelf vrij om tot rust te komen. Een leuk feitje is dat ik een carriere switch heb gemaakt van stewardess en mijn eigen beauty salon ben begonnen! Ik merk dat het voor veel mensen vaak lastig is om te vinden wel product nou echt bij ze past. Daarom deel ik met vol enthousiasme mijn ervaringen met anderen.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>