fbpx

Publicatie datum: 16 maart, 2023

Door: Thea

Best Geteste kerstversiering

Kerstguirlande Casaria

De kerstversiering test was wederom erg spannend, maar uiteindelijk is er een duidelijke winnaar naar voren gekomen. En in dit geval is dat overduidelijk de Kerstguirlande van Casaria!

Deze is verkozen tot de beste kerstversiering van 2023 en is hiermee ook de beste koop kerstversiering. En dat kwam totaal niet als een verrassing natuurlijk.

Zo is deze guirlande maar liefst 5 meter lang, waardoor je genoeg ruimte hebt om deze voor iedere ingang neer te zetten. Daarnaast heeft de guirlande maar liefst 100 LEDS die zorgen voor een ontzettend feestelijke sfeer. En deze kunnen op afstand bestuurd worden met een speciale afstandsbediening!

Ieder jaar is het weer zover: de feestdagen komen eraan. Het wordt eerder donker en de dagen worden kouder. Met de mooiste kerstversiering kan je dan de grauwe dagen wat meer kleur geven.

En aangezien kerst in heel Nederland wordt gevierd is het aanbod in kerstversiering natuurlijk ontzettend groot. Hierdoor denk je misschien: Wat is de beste kerstversiering?

En omdat wij je bij deze vraag graag willen helpen, hebben wij alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste kerstversiering. Ook hebben wij tientallen verschillende soorten kerstversiering met elkaar vergeleken.

Zo kunnen wij jou verzekeren van de beste kwaliteit en daarmee ook de beste testresultaten. En als kers op de taart kan je aan het eind van dit artikel nog een speciale review verwachten met daarin de beste kerstversiering!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

4

Uur onderzoek gedaan

15

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Kerstversieringen

Beste koop kerstversiering
1. Kerstguirlande Casaria

Beste Kerststal
2. Lovelties Kerststal

Beste kerststal met verlichting
3. Kerststal verlichting WOHI BE

Beste budget kerstversiering
4. Kerstverlichting sterrengordijn HS

Beste prijs- kwaliteitverhouding kerstversiering
5. Kerstguirlande 6,5m Casaria

Top 10 beste kerstversiering

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste kerstversiering , dit zijn direct de meest verkochte kerstversiering bij onderstaande webshops.


Waar moet je op letten bij het kopen van kerstversiering?

Kerstversiering is ontzettend populair en wordt ieder jaar volop ingeslagen voor de grauwe winterdagen. Door het grote aanbod kan het natuurlijk lastig zijn om de beste kerstversiering te vinden. 

Daarom hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste kerstversiering volgens de consumentenbond. Zo weet jij zeker dat je huis zal schitteren deze kerst met je kerstboom en kerstversiering.

Beschikbare ruimte

Het eerste punt waar je rekening mee moet houden is de beschikbare ruimte voor de kerstversiering. Wanneer je van plan bent een grote boog met lampjes te kopen is het natuurlijk wel zo handig dat deze ook daadwerkelijk past.

Hetzelfde geldt voor een kerstboom of beeldjes. Meet dus van tevoren op hoeveel ruimte je hebt en bedenk alvast een beetje wat je waar neer wil zetten. Zo voorkom je teleurstellingen

Kleurgebruik

Het tweede punt waar je rekening mee moet houden is het kleurgebruik. Hou jij nou lekker van een wirwar van kleuren en stijlen? Dan is dit misschien iets minder relevant voor jou.

Maar wanneer jij graag je kerstversiering wil aanpassen aan je huis, is dit misschien wel handig. Je hebt namelijk kerstballen, beeldjes en verlichting in alle kleuren die je je kan bedenken.

Je hebt zelfs nep kerstbomen in knalkleuren zoals roze of rood! Maak van tevoren een schets van het kleurenpalet in je huis. Zo kan je kerstversiering kopen in dezelfde kleuren, zodat dit ook nog eens mooi in je interieur past

Garantie

En het laatste punt dat we willen aankaarten is de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan. 

Zeker met kerstversiering is dit natuurlijk erg relevant omdat je dit waarschijnlijk meerdere jaren wil gaan gebruiken. Wanneer er dan iets mis blijkt te zijn met je versiering kan je terugvallen op de garantie. 

De fabrikant zal je dan verder helpen en samen kijken naar een passende oplossing. Wanneer je kerstversiering geen garantie heeft, moet je bij jezelf nagaan waarom dit zo is.

Wat zegt dat dan over de kwaliteit van de versiering die je wil gaan kopen? Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe kerstversiering ten minste twee jaar is.

Wil je echt verzekerd zijn van goede kwaliteit? Kijk dan eens naar de beste kerstversiering volgens de consumentenbond. Je wil natuurlijk goede kerstversiering hebben, en zo weet je het helemaal zeker.


Wat is de beste kerstversiering van 2023? 

Rekening houden met bovenstaande punten (en nog meer) hebben wij een uitgebreide kerstversiering test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende soorten kerstversiering. 

De kerstversiering test was dan ook erg interessant, en veel van de kerstversiering ging gelijk aan elkaar op. Uiteindelijk wisten een paar zich écht te onderscheiden, waardoor ze een plaats in de top vijf hebben verdiend. 

Ben jij nou ook benieuwd naar welke kerstversiering dit is geworden? Dan presenteren wij je vol trots de top vijf beste kerstversiering van 2023!

1. Kerstguirlande Casaria

9.6

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Verkozen tot de beste kerstverlichting is deze van Casaria. De boog heeft een lengte van maar liefst 500 cm en is hierdoor zeer imposant. Daarnaast bestaat deze boog uit maar liefst 100 LED lampjes. 

Hiermee is het hele huis in één klap verlicht. Ook is deze makkelijk weer op te bergen en daardoor meerdere jaren te gebruiken. Dat is dan ook weer goed voor de portemonnee.

Voordelen Kerstguirlande Casaria

 • Is perfect te gebruiken in bijvoorbeeld restaurants en supermarkten, en ook erg te installeren.
 • Door de 100 LED lampjes op de boog is de hele ruimte in één klap volledig verlicht. Hierdoor breng je de kerstsfeer helemaal in huis
 • De boog heeft een lengte van 500 cm waardoor deze voor iedere deur of ingang past ongeacht hoogte of lengte

Nadelen Kerstguirlande Casaria

 • De stroomkabel is enigszins aan de korte kant waardoor je misschien een verlengsnoer nodig hebt

2. Lovelties Kerststal

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Wanneer je iets meer budget te besteden hebt is deze kerstversiering misschien wel wat van jou. Deze prachtige kerststal is volledig gemaakt van hout en past hierdoor in ieder interieur. 

Ook krijg je bij de stal twaalf verschillende figuurtjes bijgeleverd waardoor je het hele kerstverhaal kunt maken. Ook geeft het engeltje aan de binnenkant van het huisje licht wanneer je deze aanzet.

Voordelen Lovelties Kerststal

 • Gemaakt van dik, europees berkenhout. Dit is niet behandeld waardoor de kerststal een uniek karakter heeft
 • Je krijgt maar liefst twaalf verschillende beeldjes bijgeleverd waardoor je het volledige kerstverhaal kunt maken
 • Het engeltje aan de binnenkant van het huisje geeft licht wat zorgt voor een erg gezellig tafereel

Nadelen Lovelties Kerststal

 • Enigszins prijzig in verhouding met andere kerstversiering

3. Kerststal verlichting WOHI BE

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Veruit het beste design is toch deze kerststal van WOHI. Er zit in de stal ongelooflijk veel detail verwerkt waardoor het net een echt toneelstuk lijkt. De stal is voorzien van 8 erg gedetailleerde figuren die prachtig staan in iedere soort kamer.

Daarnaast is er ook verlichting aanwezig achter de glas en lood raampjes in de stal. Dit geeft een erg warm en knus effect aan de stal!

Voordelen Kerststal verlichting WOHI BE

 • Is gemaakt met ontzettend veel detail waardoor het net echt lijkt
 • Het licht achter het glas in lood raampje zorgt voor een gezellig en knus effect
 • Komt met maar liefst 8 verschillende figuren die allemaal erg gedetailleerd zijn vormgegeven

Nadelen Kerststal verlichting WOHI BE

 • Werkt op batterijen, dus deze zal je om de zoveel tijd moeten vervangen

4. Kerstverlichting sterrengordijn HS

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Wanneer je iets minder budget hebt om te besteden zijn er ook erg mooie kerstversieringen verkrijgbaar. En dan zeker dit prachtige sterrengordijn van HS! 

Deze kerstverlichting is geschikt voor zowel binnen als buiten en heeft een lengte van maar liefst 2,5m. Hierdoor verlicht je dus direct een hele wand met prachtige sterren! Ook zijn de sterren voorzien van goede kwaliteit LED lampjes.

Tip: Lees ook ons artikel over de beste kerstboomverlichting!

Voordelen Kerstverlichting sterrengordijn HS

 • Een goede budget kerstversiering die past in ieder huis
 • Heeft een lengte van maar liefst 2,5m waardoor je huis direct mooi verlicht is
 • Je kan dit sterrengordijn koppelen aan een ander gordijn, waardoor deze breder wordt. Hierdoor heb je een nog langere reeks van sterren

Nadelen Kerstverlichting sterrengordijn HS

 • Het snoer is niet heel erg lang waardoor je misschien een verlengsnoer nodig bent

5. Kerstguirlande 6,5m Casaria 

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Spreek je over een goede prijs- kwaliteitverhouding, dan spreek je over deze kerstguirlande van het merk Casaria. Ja, nog een topper van dit merk! Deze uitvoering is alleen 6,5m. 

Hierdoor past deze echt overal en is de hele ruimte volledig verlicht met deze mooie guirlande. Ook kun je deze zowel binnen als buiten plaatsen, multifunctioneel dus! En er zitten 100 prachtige LED lampjes op.

Voordelen Kerstguirlande 6,5m Casaria 

 • Is maar liefst 6,5m lang waardoor je hele ruimte in één klap verlicht is
 • Is zowel binnen als buiten te gebruiken en hierdoor multifunctioneel
 • Beschikt over 100 LED lampjes waardoor je geen andere kerstverlichting meer nodig hebt

Nadelen Kerstguirlande 6,5m Casaria 

 • Enigszins kort snoer, het kan dus voorvallen dat je een verlengsnoer nodig hebt

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel kerstversiering hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten kerstversiering getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de kerstversiering op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste kerstversiering op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>