Laatste update: juli 2021

Door: Yara

Best Geteste Kerstboom

Triumph Tree Tuscan

5/5

De Tuscan kunstkerstboom uit de collectie van Triumph Tree is mooi vol, met zijtakken die bijna tot aan de grond komen. De takken van de Tuscan worden aan de basis iets meer gebogen waardoor de tak naar beneden afhangt. Dit heeft als voordeel dat je de stam niet ziet en de voet bijna niet zichtbaar is. De Tuscan heeft daardoor een prachtig model De kerstboom is gemaakt van de beste materialen, perfect afgewerkt en is elk jaar weer even mooi en makkelijk op te zetten.

Een kunstkerstboom is tegenwoordig vrijwel niet meer te onderscheiden van de echte beste kwaliteit kerstbomen. Daarnaast zet je hem in no-time in elkaar, en kun je hem eenvoudig afbreken en opbergen. Verder heb je geen last van naalduitval, wat enorm scheelt met stofzuigen.

Echter, waar koop je de beste kerstboom, en op welke zaken moet je letten bij de aanschaf? Bij de keuze voor de beste kerstboom bestaan er drie varianten; bomen met smalle takken (Spar-achtigen), bomen met grotere Pinus-achtige takken en besneeuwde bomen. Wat de beste nep kerstboom voor jou is, hangt af van hoe je de boom wilt decoreren. Kunstkerstbomen met smalle takken hebben een natuurlijk vorm en zijn zeer handig voor het ophangen van veel decoraties. Bij bomen met dikkere takken gaat dit lastiger, maar oogt het geheel wel natuurlijker. Wat voor jou de beste kerstboom 2021 is, hangt dus af van je persoonlijke smaak.

Vrijwel alle kunstkerstbomen zijn in twee kleuren verkrijgbaar: groen en blauwgroen. Een groene boom ziet er heel natuurlijk uit. De afgelopen twee jaar maakt echter de blauwgroene kunstboom een opmars. De unieke kleur van de blauwspar wordt hiermee nagebootst.

Verder is de lengte bij de keuze voor de beste kerstboom voor binnen van belang. De meest populaire kunstkerstbomen beschikken over een lengte van 185 en 215 centimeter. Moet je er daarnaast niet aan denken om alle kerstlampjes in de boom te verdelen? Kies dan voor de beste kunstkerstboom waar de lampjes al standaard in zitten. 


Product

1. Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom

5/5

2. Triumph Tree Forest Frosted Kunstkerstboom

4/5

3. Royal Christmas Washington Promo Kunstkerstboom

4/5

4. De Max 180 cm sneeuw getipt kerstboom

4/5

5. Royal Christmas Washington Promo kunstkerstboom 180 cm

4/5

1. Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

Al meer dan 25 jaar vormen de Triumph Tree kerstbomen de standaard onder de kunstkerstbomen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, zijn de bomen vrijwel niet van echt te onderscheiden. De bomen zijn gemakkelijk op te bouwen en beschikken over een stevige constructie.

Deze Tuscan kunstkerstboom oogt mooi vol en beschikt over zijtakken die vrijwel tot de grond komen. Met een hoogte van 185 centimeter en een diameter van 109 centimeter staat de kunstkerstboom schitterend in je woning. Al met al is dit in onze ogen de beste kerstboom voor binnen.

Bekijk Triumph op Bol.com

Voordelen Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom

 • Eenvoudig opzetten door het kleurcode systeeem van inhakende takken
 • De takken zijn gemaakt van zachte PVC naaldjes voor een natuurlijke uitstraling

Nadelen Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom

 • Niet uitgevoerd met lampjes

2. Triumph Tree Forest Frosted Kunstkerstboom

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

De Forest Frosted kunstkerstboom is het pronkstuk van de Triumph Tree premium collectie. Met deze kerstbomen bouwde Triumph zijn status als marktleider op. Deze zeer populaire kunstkerstboom heeft een hoogte van 185 centimeter en een diameter van 130 centimeter.

Bekijk de Triumph Tree op Bol.com

Voordelen Triumph Tree Forest Frosted Kunstkerstboom

 • Eenvoudig opzetten door het kleurcode systeem van inhakende takken op de stam
 • De takken beschikken over een combinatie van harde en zachte naalden.
 • Inclusief stevige opbergboos en solide voet met kunststof dopjes.
 • Tien jaar garantie op de kunstkerstboom

Nadelen Triumph Tree Forest Frosted Kunstkerstboom

 • Niet uitgevoerd met lampjes

3. Royal Christmas Washington Promo Kunstkerstboom

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Design 84%

De Royal Christmas Washington Promo Kunstkerstboom is vervaardigd van hoogwaardig PVC materiaal en beschikt over sterke takken, waarin je eenvoudig veel decoraties kunt ophangen. Doordat de 210 centimeter hoge boom uit slechts drie delen staat, ben je binnen vijftien minuten klaar met optuigen. De LED verlichting is gelijk verdeeld over de boom en de snoeren zijn sfeervol weggewerkt tussen de takken.

Bekijk de Royal Christmas Washington direct op Bol.com

Voordelen Royal Christmas Washington Promo Kunstkerstboom

 • Eenvoudig opzetten dankzij driedelige constructie.
 • Inclusief sfeervolle LED verlichting
 • Inclusief stevige opbergdoos

Nadelen Royal Christmas Washington Promo Kunstkerstboom

 • Vaste verlichting is niet te vervangen

4. Max 180 cm sneeuw getipt kerstboom

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Design 74%

Wie geen zin heeft om de kerstverlichting te ontwarren, is bij de kunstkerstboom van De Max aan het juiste adres. Deze traditionele kerstboom van 180 centimeter hoog en een diameter van 112 centimeter bestaat uit drie gedeeltes die je gemakkelijk in elkaar schuift. Dankzij de 180 warme witte lichtjes in drie standen geniet je op elk moment van de juiste uitstraling.

Bekijk op Bol.com

Voordelen De Max 180 cm sneeuw getipt kerstboom

 • Zeer eenvoudig te installeren, bestaat uit slechts drie delen
 • Inclusief lichtjes en sneeuw

Nadelen De Max 180 cm sneeuw getipt kerstboom

 • Lichtjes niet vervangbaar

5. Royal Christmas Washington Promo kunstkerstboom 180 cm

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Design 90%

Wie de beste kunstkerstboom zoekt voor een betaalbare prijs, geniet optimaal van de Washington Promo kunstkerstboom van Royal Christmas. Deze kwaliteitsboom is verkrijgbaar in de maten 150, 180 en 210 centimeter en beschikt over een diameter van 92 centimeter. Doordat de wat spitsere takken doorlopen tot aan de solide metalen voet, heeft de boom een natuurlijke uitstraling.

Bekijk op Bol.com

Voordelen Royal Christmas Washington Promo kunstkerstboom 180 cm

 • De boom is opvouwbaar en gemakkelijk op te zetten
 • Stevige metalen voet

Nadelen Royal Christmas Washington Promo kunstkerstboom 180 cm

 • Niet uitgevoerd met lampjes

Yara

Over de productexpert

Hi, ik ben Yara, 34 jaar. Met vol trots kan ik zeggen dat ik sinds kort moeder ben van een prachtige zoon. Naast het moederschap en samen zijn met mijn gezin vind ik het heerlijk om mij te verdiepen in de nieuwste interieurtrends. Ook zeg ik altijd, als je het doet moet je het goed doen daarom hou ik van producten met kwaliteit, want hier heb je het langst plezier van!

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>