Laatste update: december 2022

Door: Thea

Best Geteste Daglichtlamp

Liroma.nl daglichtlamp

LIROMA.NL - Daglichtlamp

Heb jij in de winter maanden vaak last van een dipje en zorgt dat voor slaapproblemen? Ga dan voor de LIROMA.NL - Daglichtlamp. Wij hebben namelijk een daglichtlamp test gedaan en deze is als best getest eruit gekomen! De LIROMA.NL - Daglichtlamp zorgt ervoor dat je meer gelukshormonen aanmaakt. 

Daardoor heb je weer genoeg energie om de donkere wintermaanden door te komen. Uiteindelijk zorgt het ervoor dat je een betere nachtrust hebt. Je hoeft het maar een paar keer te gebruiken en merkt dat het resultaat snel voelbaar is.

Ben jij benieuwd naar dit product? Klik dan op de onderstaande button!

Wat is de beste daglichtlamp? Het kan zijn dat je op dit moment niet lekker in je vel zit. Daardoor heb je weinig energie en ben je vaak moe. Dat zorgt ervoor dat je minder zin heb om leuke dingen te doen. Het is daarom belangrijk om je lichaam en geest goed rust te geven.

Er zijn een aantal producten die een oplossing bieden voor dit probleem. Een daglichtlamp kan je hier goed bij helpen. Dit zorgt er namelijk voor dat je lichaam het juiste signaal krijgt om op te starten. Hierdoor kan je de dag goed beginnen. Daarbij hoef je het maar 1 keer per dag te gebruiken.

Een daglichtlamp is niet een dagelijkse aankoop. Daarom is het van groot belang om een goede daglichtlamp te kopen. Wij hebben daarom meerdere producten getest. Hieruit hebben we een ultieme Top-5 gevormd. Bij alle producten staat een korte review voor- en nadelen.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

29

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Daglichtlampen

Liroma.nl daglichtlamp

Beste Koop Daglichtlamp
1. LIROMA.NL daglichtlamp

Beurer TL30 daglichtlamp

Beste Compacte Daglichtlamp
2. Beurer TL30 - daglichtlamp

LIROMA.NL daglichtlamp

Beste Daglichtlamp Depressie
3. LIROMA.NL daglichtlamp met zonsondergang modus

Daglichtlamp Lichttherapie

Beste Daglichtlamp Design
4. Enlune daglichtlamp

LIROMA.NL blauw & wit licht

Beste Daglichtlamp Therapie
5. LIROMA.NL lichttherapie

Top 10 Beste Daglichtlampen

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire daglichtlampen bij één van de grootste webshops in Nederland. Deze Top-10 doet zeker niet onder van de producten uit de daglichtlamp test 2022.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een daglichtlamp?

Waar moet je precies op letten bij het kopen van een geschikte daglichtlamp? De beste daglichtlamp kan per persoon flink verschillen. Er zijn namelijk veel verschillende soorten daglichtlampen. Deze hebben bijvoorbeeld verschillende soorten licht  en andere eigenschappen. Je wilt natuurlijk wel dat de daglichtlamp goed helpt tegen de door jou ervaren slaapproblemen en mocht je daar last van hebben tegen de winterdepressie. 

Om die reden hebben wij hieronder de belangrijkste criteria uit onze beste daglichtlamp test op een rijtje gezet. Deze criteria zijn ook getest in de beste daglichtlamp volgens de consumentenbond test. Door rekening te houden met onderstaande criteria vergroot je de kans dat je de beste daglichtlamp kiest. Deze criteria helpen je antwoord te geven op de vraag: ''Welke daglichtlamp past het beste bij mij?'' 

Verschillende kleuren licht

Op de eerste plaats hebben wij de criteria verschillende kleuren licht geselecteerd. Het is namelijk belangrijk om goed te kijken naar de verschillende kleuren licht van de daglichtlamp. Ze zijn er namelijk in allerlei verschillende kleuren licht die aansluiten op verschillende behoeften van de gebruiker. 

Het kan dus belangrijk zijn om goed te kijken naar de kleur van de bronzer en deze te vergelijken met de tint van je eigen huid. Hierdoor voorkom jij dat de bronzer er lelijk uit komt te zien op de huid. 

Het dus belangrijk om voor jezelf goed na te gaan welke problemen je met de daglichtlamp wil verhelpen. Door hierover na te denken zal je een goed beeld krijgen van de mogelijkheden die de verschillende kleuren licht je kunnen bieden. 

Prijs

De tweede criteria die belangrijk is om in de gaten te houden is de prijsklassen van de daglichtlamp Naast de hoeveelheid aan verschillende kleuren licht zijn ze er ook in veel verschillende prijsklassen. Zo zijn er ontzettend dure varianten en ook goedkopere varianten. 

Te veel geld uitgeven aan een daglichtlamp is vaak niet nodig omdat er ook veel goede daglichtlampen zijn in lagere prijsklassen. Het besparen op daglichtlampen kan er juist weer voor zorgen dat de kwaliteit van de daglichtlamp een stuk lager is. Koop daarom niet de goedkoopste daglichtlamp maar kijk goed naar de prijs-kwaliteitverhouding van de daglichtlamp. 

Garantie

Een derde criteria is de garantie van de daglichtlampen. Elke daglichtlamp heeft namelijk een garantie periode. De garantie periode verschilt per daglichtlamp en ligt tussen de 1 a 3 jaar. Mocht de daglichtlamp binnen deze periode stuk gaan dan levert dit geen verdere problemen op wel is het belangrijk om het aankoopbewijs te bewaren. Dit geldt namelijk als het garantiebewijs. 


Wat is de beste daglichtlamp van 2022? 

Nu je precies weet waar je op moet letten bij het kopen van een daglichtlamp, is het tijd voor de belangrijkste sectie uit dit artikel. Want welke daglichtlamp is het beste? Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende type daglichtlampen. Aan de hand van deze beste daglichtlamp test hebben wij een handige top 5 beste daglichtlampen weten op te stellen. 

Hieronder hebben wij alle daglichtlampen uit onze top 5 voorzien van een korte product omschrijving. Ook hebben wij van elke daglichtlamp de voor- en nadelen opgenoemd. Hierdoor weet je precies welke daglichtlamp het beste bij jou past. Als laatste hebben wij elke daglichtlamp voorzien van een eindbeoordeling welke gebaseerd is op de door ons uitgevoerde daglichtlamp test en reviews van andere consumenten.

1. LIROMA.NL - Daglichtlamp

Liroma.nl daglichtlamp

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteit

8.9

Prijs / kwaliteit

9.0

Ben jij op zoek naar de best daglichtlamp van 2022? Ga dan voor de LIROMA.NL - Daglichtlamp! Het zorgt er namelijk voor dat de rust krijgt die je verdient.

De daglichtlamp van LIROMA.NL zorgt ervoor dat je blootgesteld wordt aan natuurlijk daglicht. Het zorgt ervoor dat je weer een goed dagritme krijgt. Uiteindelijk val je makkelijker in slaap en sta je beter op. Je hoeft het maar 30 minuten per dag te gebruiken. Dat is ideaal omdat je dan genoeg tijd hebt om andere leuke activiteiten te ondernemen. Hiernaast heeft het ook een uniek design waardoor het goed in je huis staat.

Verder beschikt het nog over 3 verschillende kleuren. Dit zijn namelijk geel, warm wit en koud wit. Een ander voordeel is dat het ook nog een USB-poort heeft. Daardoor kan je tijdens het gebruik je telefoon opladen! Door de LIROMA.NL - Daglichtlamp krijg je dus een uitgerust gevoel. Het is aan te raden om het vooral te gebruiken in de sombere seizoenen. De lamp werkt dan optimaal.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen LIROMA.NL - Daglichtlamp

 • Touchscreen
 • Zorgt ervoor dat je meer gelukshormonen aanmaakt
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen LIROMA.NL - Daglichtlamp

 • Je krijgt er geen USB-kabel bij geleverd

2. Beurer TL 30 - daglichtlamp

Beurer TL30 daglichtlamp

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.7

Functionaliteit

9.0

Prijs / kwaliteit

8.4

Op de tweede plek hebben wij de Beurer TL30 - daglichtlamp geselecteerd als beste compacte daglichtlamp. Door zijn formaat is deze daglichtlamp makkelijk in gebruik en kan deze overal mee naartoe worden genomen door de handige opbergtas die bij het product zit.

De naam doet misschien anders vermoeden maar deze daglichtlamp is uitgerust met led-lampen. De led-lampen zitten achter matglas waardoor de led-lampen niet te fel zijn voor je ogen. Ook worden er bij deze daglichtlamp nog een aantal accessoires mee geleverd dit zijn: een standaard, een opbergtas en een netadapter.


Voordelen Beurer TL 30 - daglichtlamp

 • Klein en makkelijk mee te nemen
 • Zowel horizontaal als verticaal neer te zetten
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Nadelen Beurer TL 30 - daglichtlamp

 • Niet draadloos

3. LIROMA.NL daglichtlamp met zonsondergang modus

LIROMA.NL daglichtlamp

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteit

8.3

Prijs / kwaliteit

8.5

Op de derde plek hebben we de LIROMA.NL daglichtlamp met zonsondergang modus geselecteerd. Deze daglichtlamp boots het effect van natuurlijk daglicht na dit zorgt voor een gunstig effect op het bioritme van de gebruiker. De drie natuurlijke kleuren van deze daglichtlamp zijn; warm wit licht, wit licht en warm licht.  

Naast de drie natuurlijke kleuren is deze daglichtlamp ook uitgerust met een zogenoemde 'zonsondergang modus'. In de zonsondergang modus zal het licht in 20 minuten van fel naar minder fel gaan. Hierdoor gaat het lamp automatisch uit waardoor je rustig in slaap kan vallen. Door de zonsondergang modus wordt deze daglichtlamp ook wel een zonlicht lamp genoemd. 

Door de drie natuurlijke kleuren wordt er door het lichaam voldoende serotonine aangemaakt en door de zonsondergang modus wordt er gezorgd voor een goede nachtrust. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat deze daglichtlamp het beste helpt tegen (seizoens) depressie. 

Voordelen LIROMA.NL daglichtlamp met zonsondergang modus

 • Uniek bamboe design 
 • Kleur komt overeen met de afbeelding
 • Timer

Nadelen LIROMA.NL daglichtlamp met zonsondergang modus

 • Niet te bedienen via een mobiele app

4. Enlune daglichtlamp

Daglichtlamp Lichttherapie

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteit

8.5

Prijs / kwaliteit

8.0

De Enlune daglichtlamp helpt jou om meer energie te krijgen in de ochtend. Deze lamp is uitgerust met witlicht die zorgt voor een energie boost in de ochtend. Door het gebruik van de lamp zal je verstoorde slaap- en waakritme weer worden hersteld. Dit maakt jouw dagen langer & leuker. 

Deze daglichtlamp is uitgerust met een timerfunctie zodat je gemakkelijk de duur van de sessies kunt bepalen. De kan kiezen tussen 10, 20, 30, 40, 50 & 60 minuten. Ook heeft deze daglichtlamp 4 verschillende lichtsterktes die je zelf kunt instellen om zo de lamp perfect aan te laten sluiten op jouw behoeften.

Voordelen Enlune daglichtlamp

 • Goede prijs-/kwaliteit
 • Uniek design

Nadelen Enlune daglichtlamp

 • Geen verstelbare hoogte

5. LIROMA.NL lichttherapie

LIROMA.NL blauw & wit licht

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteit

7.5

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plaats hebben wij de LIROMA.NL lichttherapie geselecteerd als beste daglichtlamp voor therapie. Deze lamp is naast witlicht ook uitgerust met blauw licht.

Het gebruik van het blauwe licht zorgt voor het verbeteren van het bioritme en het witte licht zorgt voor meer energie en het verbeteren van de mentale gezondheid. Door het gebruik van deze lichttherapie lamp worden somberheid een (lichte) depressieve gevoelens aangepakt zodat jij lekkerder in je vel gaat zitten! 

Voordelen LIROMA.NL lichttherapie

 • Goede kwaliteit 
 • Makkelijk in gebruik

Nadelen LIROMA.NL lichttherapie

 • Kan niet automatisch worden uitgeschakeld

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel daglichtlampen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten daglichtlampen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de daglichtlampen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste daglichtlampen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>