Laatste update: december 2022

Door: Thea

Best Geteste Oordopjes tegen Snurken

Numsy Siliconen Oordoppen Slapen

Numsy Siliconen Oordoppen Slapen

Wat zijn de beste oordopjes tegen snurken? Het antwoord op deze vraag ontdek je in dit artikel. Wij van Top-X hebben namelijk tientallen oordopjes tegen snurken met elkaar vergeleken in onze ultieme test. Uit deze test is gebleken dat de Numsy Siliconen Oordoppen Slapen de beste oordopjes tegen snurken zijn.

Zo ontvang je bij aanschaf van de Numsy Siliconen Oordoppen Slapen gelijk 12 stuks die jij kunt gebruiken om heerlijk te slapen. Deze siliconen oordopjes beschikken over een hoge medische graad. Daarnaast hebben zij een perfecte balans bij het filteren van geluid. Ook steken zij niet uit en blijven zij comfortabel zitten tijdens het omrollen in bed.

Meer weten over deze beste oordopjes tegen snurken? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Lig jij soms nachtenlang wakker door het gesnurk van jouw partner of huisgenoot? Dan zijn oordopjes tegen snurken precies wat jij nodig hebt. Met deze speciale oordopjes heb jij geen last meer van het gesnurk van jouw huisgenoot. Deze speciale oordopjes filteren namelijk het vervelende snurkgeluid waardoor jij weer heerlijk diep kunt slapen.

Snurk oordopjes zijn er in veel verschillende soorten varianten, formaten en soorten. Het kan daarom best lastig zijn om de beste oordopjes tegen snurken te vinden die goed voorn jou werken. Wij van Top-X hebben daarom tientallen snurk oordopjes getest in onze beste oordopjes tegen snurken test.

In dit artikel ontdek je de 5 beste opties van dit moment. Deze top 5 beste oordopjes tegen snurken hebben wij namelijk opgesteld aan de hand van de testresultaten uit onze test. Verder ontdek je ook de belangrijkste aandachtspunten waar je op moet letten bij het aanschaffen van goede snurk oordopjes in dit artikel. Benieuwd? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Oordopjes tegen Snurken

Numsy Siliconen Oordoppen Slapen

Beste koop oordopjes tegen snurken
1. Numsy Siliconen Oordoppen Slapen

Bendie Premium Siliconen Vormbare Oordoppen

Beste slaap oordoppen tegen snurken
2. Bendie Premium Siliconen Vormbare Oordoppen

MALEZO Premium Siliconen Vormbare Oordoppen

Beste oordopjes tegen geluid
3. MALEZO Premium Siliconen Vormbare Oordoppen

Breathe Anti Snurkbeugel

Beste anti snurkbeugel
4. Breathe Anti Snurkbeugel

Otalgan Comfort Oordoppen

Beste goedkope oordopjes tegen snurken
5. Otalgan Comfort Oordoppen


Top 10 Beste Oordopjes tegen Snurken

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste oordopjes tegen snurken! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van oordopjes tegen snurken?

Word jij helemaal gek van het snurk geluid van jouw partner en wil jij graag oordopjes tegen snurken kopen? Dan zit je hier aan het goede adres. Omdat niet alle oordopjes tegen snurken over dezelfde effectiviteit en kwaliteit beschikken helpen wij jou graag bij het maken van de beste keuze.

Onderstaande criteria zijn belangrijke aandachtspunten bij het aanschaffen van oordopjes tegen snurken. Deze criteria hebben wij namelijk uitvoerig getest in onze beste oordopjes tegen snurken test. Daarnaast zijn deze criteria ook getest in de beste oordopjes tegen slapen volgens de consumentenbond test.

Koop daarom niet zomaar de eerste oordopjes tegen slapen aanbieding die je tegenkomt, maar vergelijk meerdere opties kritisch met elkaar om een miskoop te voorkomen.

Soort oordopjes

Allereerst kun je kiezen uit verschillende soorten oordopjes tegen snurken. Zo zijn er oordopjes welke gemaakt zijn om te gebruiken tijdens het slapen, maar ook zijn er oordopjes die je ook kan gebruiken bij festivals of andere locaties met veel geluid.

Oordopjes die speciaal gemaakt zijn voor het slapen werken vaak het best en zitten ook vaak het lekkerst. Toch kan het ook handig zijn om ander soort oordopjes te kopen wanneer jij deze dus ook op andere plekken wilt gebruiken. In onze top 5 ontdek je verschillende soorten oordopjes tegen snurken.

Herbruikbaar of niet?

Als tweede aandachtspunt kun je letten op de herbruikbaarheid van de oordopjes. Sommige oordopjes tegen snurken kun je namelijk hergebruiken terwijl je andere modellen gelijk of na een bepaalde tijd moet weggooien. Afhankelijk van het soort materiaal en soort oordopje is het daarom verstandig om één enkel paar of juist veel exemplaren te kopen.

In de product omschrijving van oordopjes tegen snurken kun je vaak vinden of deze modellen herbruikbaar zijn of niet. Wil jij liever niet te veel geld uit geven omdat het slechts om één of een paar nachten gaat waarin jij ze nodig hebt? Dan kun je gerust weggooi modellen kopen.

Wanneer jij ze echter vaker wilt gebruiken raden wij aan herbruikbare oordopjes aan te schaffen. Deze kosten wel vaak wat meer maar op de langere termijn bespaar je er uiteraard geld mee.

Materiaal

Ook het materiaal van oordopjes tegen snurken zijn dus een belangrijk aandachtspunt. Veel oordopjes tegen snurken zijn gemaakt van siliconen. Deze siliconen oordopjes zijn vaak duurzaam en werken zeer effectief. Ook is het gebruiksgemak van siliconen oordopjes zeer fijn en zitten zij erg comfortabel. 

Ook zijn er oordopjes tegen snurken die gemaakt zijn van schuim. Ook deze exemplaren zitten vaak erg lekker en kun je gemakkelijk urenlang inhebben. Wel zijn deze vaak minder duurzaam waardoor zij minder lang meegaan. Hierdoor zal jij dus sneller nieuwe exemplaren moeten aanschaffen.


Wat zijn de beste oordopjes tegen snurken?

Welke oordopjes tegen snurken zijn het beste? Deze veel voorkomende vraag beantwoorden wij in de volgende sectie. Na tientallen oordopjes tegen snurken getest te hebben weten wij namelijk precies wat de beste opties van dit moment zijn. Om die reden hebben wij een top 5 beste oordopjes tegen snurken opgesteld.

Hieronder ontdek je de 5 beste opties van dit moment. Hierbij hebben wij ook rekening proberen te houden met verschillende soorten oordopjes tegen snurken uit verschillende prijsklassen. Er zit daarom gegarandeerd voor iedereen een geschikte optie tussen. Ook hebben wij de voor- en nadelen van elke optie voor je op een rijtje gezet.

1. Numsy Siliconen Oordoppen Slapen

Numsy Siliconen Oordoppen Slapen

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

De beste oordopjes tegen snurken volgens onze test zijn de Numsy Siliconen Oordoppen Slapen. Deze beste koop oordopjes tegen snurken beschikken namelijk over een zeer goede kwaliteit voor een relatief lage prijs. Ook ontvang je bij aanschaf van deze oordopjes tegen snurken gelijk 12 stuks.

De Numsy Siliconen Oordoppen Slapen werken ideaal tegen geluidsoverlast zoals luid gesnurk. Verder kun je ze in twee kleuren aanschaffen, namelijk wit en blauw. Ook kun je ze gemakkelijk afspelen en zijn ze dus herbruikbaar. Raadpleeg de instructies voor verdere informatie over het hergebruik.

Het siliconen materiaal van de Numsy Siliconen Oordoppen Slapen beschikken over een zeer hoge medische graad. Zo zorgen zij voor een perfecte balans bij het filteren en ook blijven er geen wax-restjes achter zoals bij was oordoppen. De Numsy Siliconen Oordoppen Slapen steken niet uit en zitten ontzettend comfortabel.

Voordelen Numsy Siliconen Oordoppen Slapen

 • Bij aanschaf van deze oordopjes ontvang je gelijk 12 stuks
 • Perfecte balans voor filteren
 • 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie
 • Deze oordopjes zijn geschikt voor meerdere doeleinden

Nadelen Numsy Siliconen Oordoppen Slapen

 • Voor sommige mensen zijn ze te groot

2. Bendie Premium Siliconen Vormbare Oordoppen

Bendie Premium Siliconen Vormbare Oordoppen

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de Bendie Premium Siliconen Vormbare Oordoppen geplaatst in onze top 5. Deze oordopjes tegen snurken beschikken ook over een goede kwaliteit voor een lage prijs. Je ontvangt bij aanschaf van deze oordopjes alleen maar 6 stuks. Wel zijn ook deze oordopjes voor 100% gemaakt van siliconen en goed geluidsdicht. 

Naast dat je de Bendie Premium Siliconen Vormbare Oordoppen kunt gebruiken tegen snurkgeluiden werken deze oordopjes ook tijdens het zwemmen, feesten, motor rijden en tijdens het werken. Dat je 6 stuks ontvangt is niet erg omdat je deze oordopjes tegen snurken ook kunt hergebruiken door ze simpelweg af te spoelen.

De Bendie Premium Siliconen Vormbare Oordoppen steken niet uit waardoor jij er geen last van hebt. Verder blijven ze ook goed zitten waardoor zijn niet zomaar uitvallen wanneer jij draait in je slaap. Wil je meer weten over deze goede oordopjes tegen snurken? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Bendie Premium Siliconen Vormbare Oordoppen

 • Geschikt voor slapen, feesten, zwemmen etc.
 • Gemaakt van hoge graad medische siliconen
 • Je ontvangt bij aanschaf van deze oordopjes direct 6 stuks
 • Deze oordopjes voorzien jouw van optimaal comfort

Nadelen Bendie Premium Siliconen Vormbare Oordoppen

 • Gaan niet super lang mee

3. MALEZO Premium Siliconen Vormbare Oordoppen

MALEZO Premium Siliconen Vormbare Oordoppen

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Als derde hebben wij de MALEZO Premium Siliconen Vormbare Oordoppen geplaatst in onze top 5. Bij aanschaf van deze oordopjes tegen snurken ontvang je ook 6 stuks welke je meerdere keren kunt gebruiken. Deze oordopjes tegen snurken zijn ook waterdicht waardoor je ze ook voor andere doeleinden kunt gebruiken.

Zo kun je de MALEZO Premium Siliconen Vormbare Oordoppen ook gebruiken tijdens het sporten, werken en studeren. De MALEZO Premium Siliconen Vormbare Oordoppen hebben een echte anti noise werking waardoor jij heerlijk diep kunt slapen of je ontzettend goed kunt concentreren.

De MALEZO Premium Siliconen Vormbare Oordoppen zijn herbruikbaar en makkelijk te gebruiken. Verder hebben ze een zeer fijne pasvorm en voel je ze niet drukken in jouw oren wat ook ontzettend fijn is. Ook deze oordopjes moeten naar verloop van tijd vervangen worden.

Voordelen MALEZO Premium Siliconen Vormbare Oordoppen

 • Gemakkelijk te gebruiken en voorzien jou van fijn comfort
 • Minder kans op infecties bij het dragen tijdens het zwemmen
 • Naast dat zij goed werken tegen snurken werken ze ook tegen andere geluidsoverlast situaties
 • Deze oordopjes steken niet uit

Nadelen MALEZO Premium Siliconen Vormbare Oordoppen

 • Deze oordopjes zijn vrij groot

4. Breathe Anti Snurkbeugel

Breathe Anti Snurkbeugel

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats zijn de Breathe Anti Snurkbeugel geëindigd in onze top 5. In tegenstelling tot de andere modellen uit onze top 5 zijn dit niet alleen oordopjes tegen het slapen maar ontvang je ook een snurkbeugel. Deze snurkbeugel voorkomt namelijk dat jij of jouw bedpartner snurkt. Hierdoor heb jij helemaal geen oordopjes tegen het snurken nodig!

Met deze set ontvang je dus zowel oordopjes tegen het snurken als een snurkbeugel. Hierdoor hoef jij dus nooit meer last te hebben van snurk geluiden. Deze set is geschikt voor zowel mond- als neussnurkers. Verder past hij perfect en zit hij zeer comfortabel. Hierdoor kun je hem gemakkelijk de hele nacht dragen.

De Breathe Anti Snurkbeugel wordt geleverd met een handig opbergdoosje waarin je de beugel kunt bewaren. Hierdoor kun je deze anti snurk set ook gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Meer weten over deze anti snurk set? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Breathe Anti Snurkbeugel

 • Bij aanschaf van deze anti snurk set ontvang je meerdere anti snurk accessoires
 • Deze anti snurk set is geschikt voor zowel neus- als mondsnurkers
 • Door het latex materiaal krijg je geen allergische reacties

Nadelen Breathe Anti Snurkbeugel

 • De beugel is niet voor iedereen even passend

5. Otalgan Comfort Oordoppen

Otalgan Comfort Oordoppen

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats hebben wij de Otalgan Comfort Oordoppen geplaatst in onze top 5. Deze oordopjes tegen geluidsoverlast zijn geschikt voor het tegengaan van snurk geluiden, maar kunnen ook gebruikt worden voor het tegengaan van andere harde geluiden.

Zo hebben de Otalgan Comfort Oordoppen een dempingswaarde van 35 decibel. Verder zijn zij gemaakt van huidvriendelijk materiaal en bijzonder effectief. Ze zitten ook enorm lekker waardoor je ze gemakkelijk de hele nacht kunt dragen. Deze oordopjes tegen snurken zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Bij aanschaf van de Otalgan Comfort Oordoppen ontvang je slechts 2 paar. Wel zijn deze ontzettend goedkoop. De kans is dus wel vrij groot dat je naar verloop van tijd nieuwe exemplaren moet aanschaffen.

Voordelen Otalgan Comfort Oordoppen

 • De goedkoopste optie uit onze top 5
 • Geschikt voor het tegengaan van snurk geluiden en andere harde geluiden
 • Deze oordopjes hebben een dempingswaarde van 35 dB

Nadelen Otalgan Comfort Oordoppen

 • Vrij kleine oordopjes

Hoeveel soorten oordopjes tegen snurken hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 oordopjes tegen snurken getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de oordopjes tegen snurken op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste oordopjes tegen snurken zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP