fbpx

Publicatie datum: 13 maart, 2023

Door: Thea

Best Geteste Wake Up Light

Best geteste Wake-Up Light

Philips HF3519/01

De best geteste wake-up light van 2023 is de Philips HF3519/01! Dit is uit de ultieme wake up light test gebleken van 2023. De Philips HF3519/01 is geïnspireerd door de zonsopgang en zorgt ervoor dat je op een natuurlijke manier wakker wordt.

De unieke combinatie van licht en geluid zorgt ervoor dat je gemakkelijker op staat. De rustgevende geluiden zorgen ervoor dat  je fris genoeg bent om de dag te beginnen!

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste wake-up light? Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor je gezondheid. Wanneer je een goede nachtrust hebt gehad zul je merken dat je veel fitter en energieker je bed uit stapt. Dit is wel zo fijn aangezien je die energie goed kan gebruiken om je drukke leven te leiden. Toch is het gevoel van fit en energiek wakker worden lang niet vanzelfsprekend.

Vaak worden we half slaperig wakker en hebben we totaal niet het gevoel dat we uitgerust zijn. Op die manier begin je de dag eigenlijk al met een achterstand. Helemaal in de winter is het voor veel mensen lastig om op te staan. Zo is het tijdens deze dagen vaak nog donker en koud, dit maakt het opstaan nog lastiger.

Gelukkig is er een oplossing voor al deze problemen: een wake up light. Zoals de naam al doet vermoeden is een wake up light een wekker die werkt met licht. Je stelt een alarm tijd in dat je wakker wilt worden en vervolgens zal de wake up light vanaf een halfuur voor je alarm af gaat geleidelijk meer licht gaan geven. Een wake up light bootst dus als het ware een zonsopgang na.

Zodra het licht wordt in je kamer is dat het een teken voor je hersenen dat de dag gaat beginnen. Hierdoor wordt je dus veel energieker wakker. Het kopen van een wake up light heeft al enorm veel mensen geholpen beter wakker te worden. Om die reden zijn wake up lights heel populair tegenwoordig. Maar wat is nu de beste wake up light? Je leest het hieronder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Wake Up Light

Best geteste Wake-Up Light

Beste Koop Wake-Up Light
1. Philips HF3519/01

Philips Somneo HF3654/01 - Wake-Up Light

Beste Premium Wake-Up Light
2. Philips Somneo HF3654/01

Wake-up Light - Speaker radio - Slaaptrainer - White Noise Machine - Bluetooth - Kinderwekker - Nachtlampje - Digitale Wekker

Beste Wake-Up Light Voor Kinderen
3. Boostiv Wake-Up Light

Philips HF3531/01 - Wake-Up-Light

Beste Multifunctionele Wake-Up Light
4. Philips HF3531/01

JBL Horizon - Bluetooth Wekkerradio - Zwart

Beste Budget Wake-Up Light
5. JBL Horizon

Top 10 Beste Wake Up Lights

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire wake-up lights bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top wake-up lights bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Wake Up Light?

Het kopen van een goede wake-up light is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste wake-up lights. 

Voordat je een wake-up light koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Geluid

Het is belangrijk om te kijken naar het geluid van de wake-up light. Het geluid moet wel iets zijn waar jij van wakker wordt. Het geluid moet er ook samen met het licht voor zorgen dat je gemakkelijk wakker wordt. Daarom is het goed om te kijken naar de geluid functies van de wake-up light voordat je een aankoop doet.

Licht

Verder is het goed om te kijken naar het licht van de wake-up light. Ook dit moet er samen met het geluid ervoor zorgen dat je gemakkelijk wakker wordt. Daarom is het goed om te kijken naar de lichtfuncties van de wake-up light voordat je een aankoop doet.

Batterij

De meeste wake-up lights gaan op batterij. Dit betekent dat ze na een bepaalde tijdsduur opgeladen moeten worden. Het is handig om voor jezelf na te gaan hoelang je wil dat een wake-up light meegaat. Op deze manier kan je een goede keuze maken.

Extra functies

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de extra functies van een wake-up light. Op de ene kan je connecten met je telefoon en op de ander zit weer een speaker. Het is handig om voor jezelf na te gaan welke extra functies je wil hebben. Hierdoor is het gemakkelijk om een keuze te maken.


Wat is de beste Wake Up Light van 2023? 

Wat is de beste wake-up light van 2023? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten wake-up lights getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste wake-up lights in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke wake-up lights het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Philips HF3519/01

Best geteste Wake-Up Light

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben je op zoek naar de best geteste wake-up light van dit moment? Kies dan voor de Philips HF3520/01! Met deze wekker wordt opstaan een eitje en zul je elke dag klaarwakker en vol energie de dag beginnen. Dit is de beste koop van een wake-up light in 2023.

Volgens Philips komt 92% van de gebruikers van deze lamp gemakkelijker uit bed. Of het aantal echt zo hoog is betwijfelen we maar deze lamp heeft ons in ieder geval wel geholpen bij het uit bed komen. Ook zien we dat er veel avondmensen zijn die na het gebruik van deze lamp een stuk makkelijker uit hun bed konden komen.

Naast de gezondheidsvoordelen die deze lamp te bieden heeft, beschikt de lamp ook over een uniek design. De tijd van een lelijke wekker naast je bed is voor goed verleden tijd. Verder beschikt deze wekker uit 5 verschillende natuurlijke wekgeluiden, een FM-radio en een display dat automatisch gedimd wordt wanneer het donker wordt in de slaapkamer. 

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Philips HF3519/01

 • Energiek en fit wakker worden
 • 5 Wekgeluiden
 • Display dat automatisch gedimd wordt in een donkere slaapkamer

Nadelen Philips HF3519/01

 • Geen

2. Philips Somneo HF3654/01

Philips Somneo HF3654/01 - Wake-Up Light

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Als jij op zoek bent naar de best geteste premium wake-up light dan is de Philips Somneo HF3654/01 wat voor jou! Dit is de beste premium wake-uplight van 2023.

Zo heeft deze wekker Relaxbreath slaaphulp om je te helpen ontspannen en in slaap te vallen. Ook beschikt deze wekker over een makkelijk te bedienen touchscreen en een aux ingang waardoor je je eigen muziek kunt afspelen. Met de 7 wekgeluiden kan je zelf een goede wekker kiezen.

Een ander leuk pluspunt van deze wekker is dat hij naast een zonsopgang ook een zonsondergang nabootst. Hiermee is hij dus ook uitermate geschikt voor het beter in slaap vallen. Naast de aux ingang kan je ook nog smartphone via het apparaat opalden.

Voordelen Philips Somneo HF3654/01

 • Beschikt over zonsondergang stand
 • Heeft aux ingang

Nadelen Philips Somneo HF3654/01

 • Kan niet connecten met WiFi

3. Boostiv Wake-Up Light

Wake-up Light - Speaker radio - Slaaptrainer - White Noise Machine - Bluetooth - Kinderwekker - Nachtlampje - Digitale Wekker

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil jij liever een wak-up light die geschikt is voor kinderen? Dan is de Boostiv Wake-Up Light wat voor jou! Dit is de beste wake-up light voor kinderen in 2023.

De Boostiv Wake-Up Light heeft verschillende functies. Zo beschikt het over het over een meervoudig alarm, sleeptimer en een snooze. Deze wake-up light zorgt ervoor dat je kind elke dag fris en fruitig wakker wordt. Het heeft zelfs een nachtlampje voor als je kind bang is in het donker.

Dit apparaat heeft 9 standaard kleuren combinaties. Verder heeft het nog 3 multi kleuren combinaties. Dit zorgt ervoor dat je kind zich niet verveelt en dat ze goed wakker kunnen worden. Ook zit er nog een bluetooth speaker in waardoor er goed muziek geluisterd kan worden (tot wel 40 meter verbinding)!

Voordelen Boostiv Wake-Up Light

 • Veel kleuren combinaties
 • Inclusief nachtlampje

Nadelen Boostiv Wake-Up Light

 • Sommige knoppen hebben meerdere functies

4. Philips HF3531/01

Philips HF3531/01 - Wake-Up-Light

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de best geteste multifunctionele wake-up light? Dan is de Philips HF3531/01 wat voor jou! Dit is de beste multifunctionele wake-up light van 2023.

De kleur van het ochtendlicht verandert van zacht morgenrood via warm oranje naar zonnig geel. Dit stimuleert je lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. Er zit ook nog een meervoudig alarm en een snoozefunctie op. Hierdoor wordt bijna altijd wakker!

Dit is een degelijke lichtwekker die momenteel goed geprijsd is. Zo beschikt deze lamp over touchscreen, 7 verschillende wekgeluiden en een FM-radio. Het is niet zwaar waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Met deze lichtwekker haal je een goede wake up light in huis!

Voordelen Philips HF3531/01

 • Touchscreen 
 • Goed geluid

Nadelen Philips HF3531/01

 • Maar 4 mm dik

5. JBL Horizon

JBL Horizon - Bluetooth Wekkerradio - Zwart

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben je op zoek naar de best geteste goedkope wake-up light? Dan is de JBL Horizon wat voor jou! Dit is de beste budget wake-up light van 2023.

JBL is een merk dat normaliter bekend staat om zijn goede audio producten. Dit apparaat heet een USB-ingang waardoor er een telefoon in opgeladen kan worden. Er zit ook nog een sfeerfunctie in waardoor deze wake-up light niet alleen praktisch is, maar ook feestelijk!

Met de JBL Horizon combineren ze echter deze goede audio kwaliteit met een lichtwekker. Als jij het belangrijk vindt dat je wakker wordt met goed geluid maar wel wil profiteren van de voordelen van een wake up lamp, kies dan voor deze JBL lichtwekker.

Voordelen JBL Horizon

 • Wake-up functie werkt zeer goed
 • Goede audiokwaliteit

Nadelen JBL Horizon

 • Geen zonsondergang functie

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel wake-up lights hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten wake-up lights getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de wake-up lights op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste wake-up lights op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>