fbpx

Laatste update: mei 2023

Door: Soraya

Best Geteste Slaaprobot

Diley Dreams Lumy Smart White Noise Machine

Diley Dreams Lumy Smart White Noise Machine

Met de Diley Dreams Lumy Smart White Noise Machine zijn slaapproblemen verleden tijd. Zo geeft deze slaaprobot een breed scala aan rustgevende geluiden. Ook is hij gebruiksvriendelijk en heeft hij een lange batterijduur van wel 28 uur. De geheugenfuncties zorgen er voor dat instellingen opgeslagen worden en later weer gebruikt kunnen worden. Ook heeft dit model een wekker ingebouwd.

Heb jij of jouw kindje last van slaapproblemen? Dan helpt een slaaprobot de verdiende nachtrust herstellen. Maar welke slaaprobot is het beste?

In dit artikel ontdek je wat de beste slaaprobots van dit moment zijn. Wij van Top-X hebben namelijk tientallen modellen met elkaar vergeleken om zo een handige top vijf op te kunnen stellen.

Naast onze top vijf beste slaaprobots ontdek je ook de belangrijkste aandachtspunten voor het aanschaffen van een goede slaaprobot. Na het lezen van dit artikel weet je dus precies welke soort slaaprobots er zijn en welke optie de beste optie voor jou is. Benieuwd naar de beste slaaprobot? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

44

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Slaaprobots

Diley Dreams Lumy Smart White Noise Machine

Beste koop slaaprobot
1. Diley Dreams Lumy Smart White Noise Machine

Numsy Original 3.0 White Noise Machine Baby

Beste slaaprobot baby
2. Numsy Original 3.0 White Noise Machine Baby

DistinQ White Noise Machine

Beste slaaprobot kind
3. DistinQ White Noise Machine

Twenty4seven White Noise Machine

Beste goedkope slaaprobot
4. Twenty4seven White Noise Machine

Boostiv® Sleep & Focus

Beste slaaprobot elektro
5. Boostiv® Sleep & Focus


Top 10 Beste Slaaprobots

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste slaaprobots! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een slaaprobot?

Wil je een slaaprobot kopen? Houdt dan rekening met onderstaande criteria om een miskoop te voorkomen. Niet alle slaaprobots zijn namelijk even geschikt en ook lang niet alle modellen beschikken over een goede kwaliteit.

Onderstaande criteria helpen jou daarom bij het maken van de beste keuze. Want welke slaaprobot past het beste bij jou of jouw kindje? Deze criteria zijn ook getest in de beste slaaprobot volgens de consumentenbond test en helpen jou daarom bij het maken van de beste keuze.

Geluiden

Bij het aanschaffen van een slaaprobot is het belangrijk dat je goed let op de geluiden die een slaaprobot uitzendt. Zo zenden sommige slaaprobots muziekjes uit en andere bepaalde frequenties die slaap bevorderen. Ook zijn er modellen die beide geluiden kunnen uitzenden.

Bekijk dus goed de productomschrijving van een slaaprobot om er achter te komen welke geluiden de slaaprobot uitzendt. Zo kies je gemakkelijk welke optie jou het beste lijkt.

Extra functionaliteiten

Ook zijn er slaaprobots met verschillende functionaliteiten zoals een ingebouwde wekker of lichten. Bij aanschaf van een slaaprobot kun je dus ook denken aan extra's die jou handig lijken.

Een ingebouwde wekker heeft als voordeel dat de slaaptrainer ook gebruikt kan worden bij het opstaan. Ook kan je kindje, wanneer hij geen slaaprobot meer nodig heeft, de slaaprobot gebruiken als wekker of nachtlampje.

Personaliseren

Sommige slaaprobots maken het ook mogelijk om de geluiden te personaliseren. Zo kies je zelf welk geluid of welke frequentie je fijn vindt en slaat hij deze op in zijn geheugen. Hierdoor kun je de volgende nacht weer genieten van hetzelfde rustgevende geluid om jou in slaap te krijgen.

Ook deze informatie vind je gemakkelijk in de productomschrijving van een slaaprobot. Bekijk deze dus altijd goed voordat je zomaar een model aanschaft.

Budget

Slaaprobots zijn er in verschillende prijsklassen. Het beschikbare budget bepaalt daarom ook grotendeels welke optie het beste is. Goede slaaprobots hoeven niet duur te zijn en ook niet alle dure slaaprobots zijn automatisch van een goede kwaliteit.

In onze top vijf vind je kwalitatief goede slaaprobots uit verschillende prijsklassen. Je vindt onze top 5 verderop in dit artikel!


Wat zijn de beste Slaaprobots?

Op zoek naar een slaaprobot, maar weet je niet welke optie het beste is? Dan zit je bij ons aan het goede adres!

Hieronder ontdek je de vijf beste slaaprobots van dit moment. Na tientallen modellen met elkaar vergeleken te hebben, kunnen we namelijk concluderen dat deze vijf slaaprobots de beste opties zijn van dit moment.

Maar welke past het beste bij jou? Dat ontdek je gemakkelijk door de productomschrijvingen, die we geschreven hebben, goed door te lezen. Ook hebben we van ieder model de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Je ontdekt dus gemakkelijk welke slaaprobots er allemaal zijn en welke slaaprobot het beste bij jou past!

1. Diley Dreams Lumy Smart White Noise Machine

Diley Dreams Lumy Smart White Noise Machine

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

De Diley Dreams Lumy Smart White Noise Machine hebben we verkozen tot beste koop slaaprobot van 2023. Deze slaaprobot beschikt namelijk over ontzettend handige functies, een uitstekende kwaliteit en ook is hij scherp geprijsd.

Zo heeft de Diley Dreams Lumy Smart White Noise Machine een slimme wekker ingebouwd en kan hij ook gebruikt worden als nachtlampje. Deze slaaprobot beschikt namelijk ook over een handig licht dat door middel van een app ingesteld kan worden.

De Diley Dreams Lumy Smart White Noise Machine heeft 34 verschillende geluiden en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook heeft hij een timer-functie welke je kunt instellen op 30, 60 of 90 minuten.

Een laatste en zeker niet onbelangrijk voordeel is dat hij een ontzettend lange batterijduur heeft van wel 28 uur voordat hij opnieuw opgeladen hoeft te worden. Zo weet je zeker dat je onbezorgd kunt gaan slapen!

Voordelen Diley Dreams Lumy Smart White Noise Machine

 • Dankzij de lange batterijduur hoef je hem niet constant op te laden
 • Geheugenfunctie waardoor hij de oude instellingen behoudt
 • Zeer gebruiksvriendelijk en ook te bedienen via een app
 • Dankzij de ingebouwde wekker ook door kinderen en volwassenen te gebruiken

Nadelen Diley Dreams Lumy Smart White Noise Machine

 • Sommige consumenten vinden de lamp te fel

2. Numsy Original 3.0 White Noise Machine Baby

Numsy Original 3.0 White Noise Machine Baby

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

De Numsy Original 3.0 White Noise Machine Baby hebben we op de tweede plaats verkozen tot beste slaaprobot voor kinderen. Deze slaaprobot kan 20 verschillende geluiden uitzenden inclusief white noise en hartslag geluiden.

De Numsy Original 3.0 White Noise Machine Baby is dus ideaal om te gebruiken als slaaptrainer voor jouw kindje. Ook is hij draadloos te gebruiken waardoor je hem overal kunt gebruiken, ideaal voor onderweg!

Deze slaaprobot wordt geleverd met een handig ophangkoord waardoor je de slaaprobot ook boven een bedje of ergens aan kunt hangen. De timer is instelbaar op 15, 30 en 60 minuten. Ook kun je hem continu laten afspelen, dat houdt in dat hij 14 uur achter elkaar afspeelt.

Meer weten over de Numsy Original 3.0 White Noise Machine Baby? Klik dan op de knop hierboven!

Voordelen Numsy Original 3.0 White Noise Machine Baby

 • Beschikt over 30 verschillende geluiden inclusief white noise en hartslag geluiden
 • Draadloos te gebruiken, dus ideaal voor onderweg
 • Timer instelbaar op 15, 30 en 60 minuten
 • Ook effectief voor oudere kinderen of volwassenen met slaapproblemen

Nadelen Numsy Original 3.0 White Noise Machine Baby

 • Niet te bedienen via een app

3. DistinQ White Noise Machine

DistinQ White Noise Machine

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

De derde plek is ingenomen door de DistinQ White Noise Machine. Deze slaaprobot kan 29 verschillende rustgevende geluiden uitzenden en heeft 8 verschillende LED kleuren.

Deze kleuren kun je gemakkelijk bedienen via het paneel op de slaaprobot. Ook pas je hier andere instellingen aan zoals het wisselen tussen geluiden en volume.

De slaaphulp is ideaal om baby's te helpen een slaapritme te creëren, maar ook kan hij gebruikt worden door oudere kinderen of volwassenen met slaapproblemen.

De timerfunctie zorgt er voor dat je het apparaat vanzelf kunt laten uitschakelen. Deze is instelbaar op 30, 60 of 90 minuten, maar ook kun je hem continu laten afspelen. De white noise machine is binnen 2,5 uur volledig opgeladen en kan tot wel 10 uur lang gebruikt worden op een volle batterij.

Voordelen DistinQ White Noise Machine

 • Compact design dus makkelijk mee te nemen
 • Timer is instelbaar op 3 standen of continu stand
 • Binnen slechts 2,5 uur volledig opgeladen
 • 29 unieke geluiden om af te spelen

Nadelen DistinQ White Noise Machine

 • Niet te bedienen via WiFi of een App

4. Twenty4seven White Noise Machine

Twenty4seven White Noise Machine

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De Twenty4seven White Noise Machine is op de vierde plaats geëindigd in onze top vijf. Deze slaaptrainer is ideaal voor kinderen en baby's dankzij de vele mogelijkheden en lage prijs. 

Zo beschikt de Twenty4seven White Noise Machine over 8 rustgevende geluiden en een witte ruis. Dit bevordert de slaap van jou en jouw kindje aanzienlijk. Door de batterij van 1200 mAh is hij 36 uur achter elkaar te gebruiken zonder op te hoeven laden.

De Twenty4seven White Noise Machine heeft een oplaadtijd van maximaal anderhalf uur. Ook is hij gemakkelijk te bedienen en heeft hij een timerfunctie die instelbaar is op 15, 30 of 60 minuten. 

Dit model is zeer compact en kan dus ook onderweg gebruikt worden, ideaal voor op vakantie!

Voordelen Twenty4seven White Noise Machine

 • De acu heeft 1200 mAh voor 36 uur afspeeltijd
 • Ontzettend eenvoudig te bedienen ook door kinderen
 • Beschikt over een witte ruis geluid

Nadelen Twenty4seven White Noise Machine

 • Weinig geluidmogelijkheden

5. Boostiv® Sleep & Focus

Boostiv® Sleep & Focus

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De laatste plaats is verovert door de Boostiv® Sleep & Focus. Deze slaaprobot zorgt voor een goede nachtrust en helpt pijnscheuten en stress te voorkomen. Door de microfrequenties die uitgezonden worden, worden deze problemen verholpen.

De Boostiv® Sleep & Focus moet 10-20 minuten in je linkerhand vastgehouden worden om de microgolfjes goed door te kunnen sturen. Deze hebben effect op je emoties en het bewustzijn van je lichaam.

Door de Boostiv® Sleep & Focus krijg je meer focus, meer energie en minder stress. Ook is hij ontzettend laag geprijsd en valt hij daarom binnen bijna iedereen zijn budget.

Meer weten over de Boostiv® Sleep & Focus? Klik dan op de knop hierboven!

Voordelen Boostiv® Sleep & Focus

 • Zorgt voor meer focus, meer energie en minder stress
 • Werkt ook tegen depressies
 • Mooi design en gemakkelijk te gebruiken

Nadelen Boostiv® Sleep & Focus

 • Werkt anders dan de andere slaaprobots, namelijk niet door middel van geluiden

Hoeveel soorten slaaprobots hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 slaaprobots getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de slaaprobots op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste slaaprobots zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Soraya

Hey you, take care of yourself! Het liefst maak ik elke week een momentje voor mezelf vrij om tot rust te komen. Een leuk feitje is dat ik een carriere switch heb gemaakt van stewardess en mijn eigen beauty salon ben begonnen! Ik merk dat het voor veel mensen vaak lastig is om te vinden wel product nou echt bij ze past. Daarom deel ik met vol enthousiasme mijn ervaringen met anderen.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP