Laatste update: augustus 2022

Door: Iris

Best Geteste Slaaptrainer

Kidsleep Classic Slaaptrainer

Kidsleep Classic Slaaptrainer

De Kidsleep Classic Slaaptrainer is wat ons betreft de best geteste slaaptrainer van 2022. Geen enkele slaaptrainer voor kinderen kwam zo goed uit onze test als dit model. Doe jij 's nachts geen oog meer dicht en weet je van gekkigheid niet meer wat te doen? Dan kan dit je oplossing zijn naar een betere nachtrust. Via onderstaande knop vind je direct de beste prijs van deze sleeptrainer. 

Wat is de beste slaaptrainer van 2022? Als jij jezelf dit afvraagt dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij Top-X hebben we namelijk een uitgebreide test gedaan naar verschillende slaaptrainers. 

We hebben een breed scala aan verschillende slaaptrainers met elkaar vergeleken en op basis hiervan een ultieme top 5 gemaakt met de allerbeste slaaptrainers van 2022.

De slaaptrainer is een slimme gadget die ervoor zorgt dat peuters en kleuters beter doorslapen. Wat dit betekent? Meer nachtrust voor jou! Ideaal dus.

Heb jij slapeloze nachten en wil je dat je kinderen langer doorslapen? Check dan onze lijst met beste slaaptrainers van dit moment!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

11

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Slaaptrainers

Kidsleep Classic Slaaptrainer

Beste Koop Slaaptrainer
1. Kidsleep Classic

Beste Slaaptrainer met leuke vorm
2. Daily Logix Slaaptrainer

Beste slaaptrainer voor kinderen
3. ProSova Slaaptrainer voor Kinderen

Beste Slimme slaaptrainer
4. Yobbi Slaaptrainer

Beste betaalbare slaaptrainer
5. Luvion Pingu├»n Slaaptrainer 

Top 10 Beste slaaptrainers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande buttons te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire slaaptrainers bij de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top horloges bij deze webshops.


Waar moet je op letten bij het kopen van een slaaptrainers?

Het kopen van een goede slaaptrainer kan best lastig zijn. Waar moet je bijvoorbeeld op letten bij het kopen van de beste slaaptrainer? Wat is de beste slaaptrainer volgens de consumentenbond?

Om je op weg te helpen hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de belangrijkste criteria die je in je achterhoofd moet houden bij het kopen van een slaaptrainer. 

Functionaliteiten

Het kopen van de beste slaaptrainer begint bij het kijken naar de functionaliteiten. Hoe wil je de slaaptrainer precies gebruiken? Wil je bijvoorbeeld ook dat er een wekker functionaliteit op de slaaptrainer zit?

Slaaptrainers zijn er in vele soorten en maten. Van simpele slaaptrainers die alleen doen waar ze voor gemaakt zijn tot uitgebreide slaaptrainers die over allerlei leuke functionaliteiten beschikken.

Het is goed om op voorhand te checken wat de verschillende mogelijkheden zijn. Een slaaptrainer met veel functionaliteiten is natuurlijk leuk maar het is zonde als je deze functionaliteiten toch niet gebruikt.

Uiterlijk

Als jij op zoek bent naar de beste slaaptrainer voor kinderen dan wil je natuurlijk dat deze slaaptrainer een leuk en kindvriendelijk uiterlijk heeft.

Gelukkig zijn de meeste slaaptrainers van 2022 uitgerust met leuke design. Zo heb je bijvoorbeeld slaaptrainers in de vorm van bepaalde dieren. 

Door te kiezen voor slaaptrainers met een leuk uiterlijk weet je zeker dat jouw kind een mooie relatie opbouwt met de sleeptrainer.

Prijs

Uiteraard is de prijs een belangrijk element bij het kopen van een slaaptrainer. Slaaptrainers komen in verschillende prijsklasses.

Eigenlijk kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Om deze reden is het slim op op voorhand een budget te bepalen. Door dit te doen weet je zeker dat je niet teveel geld uitgeeft.


Wat is de beste slaaptrainer van 2022?

In onderstaande sectie geven we antwoord op de vragen: "wat is de beste slaaptrainer van 2022?" en "welke slaaptrainer is het beste?".

Wat ons betreft het leukste gedeelte van deze slaaptrainer test. Zoals we aan het begin van dit artikel al aangaven hebben wij meer dan 15 verschillende slaaptrainers voor kinderen met elkaar vergeleken. Op basis hiervan hebben we een top 5 beste slaaptrainers samengesteld.

Alleen de allerbeste slaaptrainers hebben het gehaald tot deze top 5. Door te kiezen voor een van onderstaande slaaptrainers weet je dus zeker dat je geen miskoop doet.

1.  Kidsleep Classic Slaaptrainer

Kidsleep Classic Slaaptrainer

9.4

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Eindbeoordeling

De Kidsleep Classic Slaaptrainer is wat ons betreft de beste slaaptrainer van 2022. Geen enkele slaaptrainer kwam zo goed uit onze test als dit model. 

Als jouw kind elke ochtend veel te vroeg wakker wordt dan kan dit product de oplossing naar een betere nachtrust zijn. Dankzij deze slaaptrainer leert jouw kind op een zelfstandige manier op de juiste tijd uit bed te komen. Naast deze functie kun je deze slaaptrainer overigens ook als wekker gebruiken.

Dit is wel zo handig aangezien je dan maar 1 apparaat naast het bedje hoeft te plaatsen. We hebben meerdere ervaringen van gebruikers opgezocht en kwamen ontzettend veel positieve reacties tegen over deze slaaptrainer.

Inmiddels sliepen al tientallen baby's en peuters beter dankzij deze slaaptrainer. Kortom, als jij op zoek bent naar een goede slaaptrainer dan is dit een van je beste opties van dit moment!

Voordelen Kidsleep Classic Slaaptrainer

 • Makkelijk te gebruiken
 • Leuke extra geluidjes 
 • Ook te gebruiken als wekker 
 • Leert je kind beter slapen (en wakker worden)

Nadelen Kidsleep Classic Slaaptrainer

 • Geen

2. Daily Logix Slaaptrainer

9.2

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Eindbeoordeling

Op nummer twee van onze lijst met best geteste slaaptrainers vinden we de Daily Logix Slaaptrainer terug. Deze slaapwekker heeft de vorm van een schaap, leuk detail en zorgt ervoor dat kinderen direct de slaaptrainer herkennen (kindvriendelijk design). 

Op een hele eenvoudige manier laat de slaaptrainer je kind zien wanneer hun ouders ÔÇÖs ochtends blij zijn om hen te zien, en wanneer ze beter nog heel eventjes in bed kunnen blijven liggen. Doormiddel van verschillende kleuren displays wordt dit gedaan.

Aan de kleuren en het gezicht van het schaapje kunnen de kinderen of baby's dus precies zien wanneer zij uit bed mogen. Naast bovenstaande functionaliteiten heeft deze slaaptrainer ook een digitale klok en een alarm.

Dit maakt het dus tot een zeer multifunctioneel apparaat. Een ander voordeel van deze slaaptrainer? De slaaptrainer heeft meerdere lichtstanden, hierdoor kun je makkelijk switchen tussen de verschillende standen en is het licht niet te fel.

Via deze link zie je direct de meest recente prijs van deze slaaptrainer.

Voordelen Daily Logix Slaaptrainer

 • Leuke kindvriendelijke vorm
 • Gebruiksvriendelijk
 • Goede prijs kwaliteit

Nadelen Daily Logix Slaaptrainer

 • Maakt soms iets teveel geluid

3. ProSova Slaaptrainer voor Kinderen

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op nummer drie van deze lijst vinden we de ProSova Slaaptrainer voor Kinderen. Dit nieuwe model zorgt ervoor dat jouw kinderen beter slapen dan ook. 

Allereerst ziet deze slaaptrainer er super leuk uit en zorgt deze slaaptrainer er op een speelse en leuke manier voor dat je kinderen een beter slaapritme ontwikkelen.

Het grote voordeel van deze slaaptrainer is dat hij super multifunctioneel is. Zo is deze slaaptrainer te gebruiken als wekker, nachtlampje, muziekspeler en slaaptrainer. 

Een ervaring / review die we veel gebruikers van dit product zien geven is dat hij ontzettend gebruiksvriendelijk is. In veel gevallen is hij al binnen enkele minuten te gebruiken. Wel zo fijn natuurlijk. Het enige nadeel van dit moment? Hij is aan de prijzige kant.

Voordelen ProSova Slaaptrainer voor Kinderen

 • Gebruiksvriendelijk
 • Multifunctioneel

Nadelen ProSova Slaaptrainer voor Kinderen

 • Prijs aan de hoge kant

4. Yobby Slaaptrainer

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op nummer 4 van deze lijst vinden we de Yobby Slaaptrainer. De Yobby slaaptrainer leert het kind aan de hand van gezichtsuitdrukkingen en kleuren wanneer het tijd is om naar bed te gaan, het tijd is om te gaan slapen en natuurlijk wanneer het tijd is om op te staan.

Dit maakt de Yobby slaaptrainer de vriend van elk jong gezin. De functionaliteiten van deze slaaptrainer zijn echt eindeloos. Zo heeft hij 5 alarmklok geluiden, 3 volumeniveaus, een sluimerfunctie en 3 verschillende slaapgeluiden (piano/jungle/regen). Als jij op zoek bent naar een goede slaaptrainer dan is dit zeker een van de beste kopen van dit moment.

Voordelen Yobby Slaaptrainer

 • Verschillende leuke functies
 • Mooi design

Nadelen Yobby Slaaptrainer

 • Is niet heel gebruiksvriendelijk

5. Luvion Pingu├»n Slaaptrainer 

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We sluiten deze lijst af met de slaaptrainer van Luvion. Dit is wat ons betreft de beste goedkope slaaptrainer. Deze slaaptrainer leert jouw kind precies aan wat een goed dag en nacht ritme is.

Het leuke van deze slaaptrainer is dat hij de vorm heeft van een pinguïn. Veel kinderen ervaren dit als positief en lief. De slaaptrainer wordt door veel kinderen echt gezien als 'maatje'.

Welke slaaptrainer het beste is? Deze slaaptrainer hoort wat ons betreft zeker thuis in deze lijst. Als jij op zoek bent naar een betaalbare slaaptrainer dan is dit een goede optie.

Voordelen Luvion Pingu├»n Slaaptrainer 

 • Is waterbestendig
 • Beschikbaar voor 9 verschillende sporten

Nadelen Luvion Pingu├»n Slaaptrainer 

 • Kan je niet mee betalen

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel slaaptrainers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten slaaptrainers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de slaaptrainers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste slaaptrainers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>