fbpx
 • Home
 • /
 • Beveiliging
 • /
 • Verisure Review (Ervaringen en info over dit alarmsysteem)

Publicatie datum: 31 mei, 2022

Door: Sam

Op zoek naar een goed alarmsysteem voor jouw huis of bedrijf? In deze Verisure review vertellen we je of zij de geschikte optie zijn! We nemen je mee in de verschillende beveiligingsproducten die Verisure aanbiedt en de klanten hun ervaringen hiermee. Zo weet je precies waar je aan toe bent!


Verisure
in het kort

verisure review en ervaringen

Ben je op zoek naar een professioneel alarmsysteem voor jouw woning of bedrijf? Dan ben je bij Verisure aan het juiste adres! In 1998 werd Verisure Alarmsystemen opgericht als onderdeel van Securitas Direct, de grootste leverancier van alarmsystemen binnen Europa. In 2006 scheidde Verisure zich af van van de Securitas Groep en ging verder als onafhankelijk bedrijf. 

Verisure biedt een uitgebreid alarmsysteem aan, geschikt voor zowel woningen als bedrijven. Meer dan 4 miljoen huizen en bedrijfspanden in Europa en Latijns-Amerika zitten aangesloten op dit alarmsysteem. Dat maakt hen dan ook de marktleider van alarmsystemen binnen Europa!

De missie van Verisure is om gemoedsrust en veiligheid te bieden aan gezinnen en kleine bedrijven. Dit realiseren ze middels de inspanning van duizenden medewerkers.


Klik op de knop hieronder voor meer informatie over de prijs in jouw situatie. Bovendien bespaar je momenteel tot 40%!

Tijdelijk met 40% korting!?

Wat kost Verisure?

De kosten voor een Verisure alarmsysteem bestaan uit twee onderdelen, namelijk: de aanschafkosten en de maandelijkse abonnementskosten. 

De aanschafkosten zijn afhankelijk van de behoefte aan beveiligingsproducten. Hoe uitgebreider het alarmsysteem met verschillende beveiligingsproducten, hoe hoger de aanschafkosten uitvallen. 

Onder de maandelijkse abonnementskosten vallen de kosten voor de koppeling tussen het alarmsysteem en de meldkamer. Zodra het alarm afgaat wordt dan automatisch de politie, brandweer of ambulance ingelicht.

Prijzen Verisure

De totale Verisure prijzen hebben we overzichtelijk voor je in onderstaande tabel gezet. De prijzen zijn opgesteld als richtprijs voor een gemiddeld rijtjeshuis.Voor andere typen huizen kan de prijs afwijken.

Gemiddelde prijzen Verisure alarmsysteem

Aanschafskosten

+/- 335 euro

Maandelijkse abonnementskosten (meldkamer)

+/- 34,80 euro per maand

Je gaat een contract aan voor 12 maanden aan bij de meldkamer, daarna is het maandelijks opzegbaar. Mocht je het contract na 12 maanden opzeggen, werkt je alarmsysteem alsnog, alleen stopt dan de koppeling naar de meldkamer. 

Verisure abonnement

Bij een Verisure alarmsysteem betaal je het eerste jaar maandelijks abonnementskosten. Dit zijn kosten voor de koppeling aan de meldkamer. Wat krijg je hiervoor terug? Een meldkamer die 24/7 bereikbaar is en gemiddeld binnen 29 seconden op een alarmmelding reageert. In geval van poging tot inbraak of een noodsituatie, schakelen ze binnen enkele seconden de politie in of sturen ze een surveillant.

Waarom wel (of niet) kiezen voor een Verisure alarmsysteem?

Voor we verder gaan naar klanten hun Verisure ervaring, gaan we eerst dieper in op waar het werkelijk om draait; het aanbod, de prijs en kwaliteit van het producten. Bekijk hieronder de belangrijkste factoren uit onze Verisure review;

Prijs

Op de vraag ‘wat kost Verisure?’ zijn verschillende antwoorden mogelijk. Hoe hoog de kosten uitvallen voor een Verisure alarmsysteem is afhankelijk van de gewenste uitgebreidheid van jouw systeem. Hoe meer beveiligingsproducten je aan het systeem koppelt, hoe hoger de totale aanschafkosten uit zullen vallen.

 Verisure behoort tot de hogere prijsklasse in vergelijking tot andere alarmsysteem. Voor deze prijs ontvang je wel een kwalitatief goede alarminstallatie en een directe koppeling aan een meldkamer. 

Aanbod

Verisure biedt een professioneel alarmsysteem voor jouw woning of bedrijf. Het verisure alarmsysteem is naar beveiligingsbehoefte aan te passen per woning of bedrijf. Zo biedt Verisure verschillende producten aan die op het alarmsysteem aangesloten kunnen worden, hierbij kan je denken aan: rookdetector, overvalknop, sirene, fotodetector, bewakingscamera, schokdetector, etc. Je kan zelf beslissen hoe uitgebreid je jouw alarmsysteem wil hebben!

Kwaliteit

Verisure beschikt over meer dan 10.000 werknemers wereldwijd. Zij zetten zich in om de kwaliteit van de producten te blijven waarborgen. Om kwaliteit van de producten te garanderen, controleren ze hun producten na installatie en plegen ze jaarlijks onderhoud aan de producten.

Waarom Alarmsysteem bedrijven vergelijken?

 • Volledig vrijblijvend
 • Kundig advies
 • Kosteloos
 • Met of zonder meldkamer
alarmsysteem cta

Conclusie

Met de aankoop van een Verisure alarmsysteem kies je voor een kwalitatief goed systeem. Het alarmsysteem van Verisure is naar wens uit te breiden met verschillende beveiligingsproducten. Hoewel de Verisure kosten voor een alarmsysteem al snel hoog oplopen, blijf je enigszins zelf grip op houden. Je kiest namelijk zelf welke producten je aan jouw alarmsysteem toevoegt!

Voordelen Verisure alarmsysteem
 • Kwalitatief goed alarmsysteem;
 • Met verschillende beveiligingsproducten uit te breiden;
 • #1 marktleider binnen Europa
Nadelen Verisure alarmsysteem
 • Hogere prijsklasse in vergelijking tot andere alarmsystemen

Verisure ervaringen

Bovenstaande informatie creëert al een goed beeld van de producten van Verisure. Maar waar het echt om draait zijn de ervaringen met deze producten. We delen een aantal Verisure ervaringen van gebruikers, zowel positief als negatief. Op deze manier kan je een beter beeld vormen bij het alarmsysteem van Verisure!

Positieve ervaringen

"Snelle service"

“Vriendelijke service. Installatie was snel gedaan. Goede uitleg over het gebruik van de app en de apparatuur. Als er na de installatie nog vragen zijn worden die vriendelijk beantwoord en komt er desnoods iemand langs om alles na te lopen.”

Magdalena

"Goed geholpen"

“Alarm ging af, direct gebeld door de centrale. Alert opgetreden en vriendelijk geholpen. Dat geeft gemoedsrust.”

Tino

"Vriendelijk personeel"

“Het beste alarm dat er is, met vele mogelijkheden, vriendelijk personeel aan de telefoon en meldkamer, directe actie en ook de monteurs zijn helemaal top! Een aanrader voor iedereen van mij.”

Esmeralda

Negatieve klantervaringen

"Willen heel graag"

“Prima alarm, service kan beter. Willen je heel graag als klant hebben.”

Gerard

"Relatief duur..."

 “Systeem werkt opzich prima. Echter is wel relatief duur. Daarom hebben wij ook besloten het op te zeggen.”

Lisette

Kiezen voor dit bedrijf of toch een Verisure alternatief?

Het gevoel van veiligheid is een basisbehoefte van de mens. Het installeren van een alarmsysteem kan bijdragen aan dit gevoel. Benieuwd? Je kan dan het beste een aantal alarmsysteem offertes aanvragen. Vul nu je wensen in op ons formulier en ontvang vrijblijvend 3 tot 4 prijsopgaven van verschillende alarm bedrijven. Op deze manier kan je makkelijk vergelijken en eventueel verder contact opnemen met een van de alarminstallateurs. Het aanvragen van offertes is vrijblijvend en kosteloos!


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Verisure opzeggen?

Je kan Verisure opzeggen per telefoon of per e-mail. Het telefoonnummer van Verisure is 088 088 8989. En het mailadres van Verisure is info@securitas-direct.nl.

Is er ook een Verisure alarm zonder abonnement?

Nee, er is geen Verisure alarm zonder abonnement. Bij aankoop van een Verisure alarmsysteem ga je voor minimaal 12 maanden een abonnement aan bij de meldkamer. Na deze 12 maanden kan je het abonnement opzeggen.

Wat zegt de consumentenbond over Verisure?

Op het platform van de Verisure Consumentenbond worden voornamelijk problemen met het systeem besproken. Hierbij kan je denken aan te hoge kosten, niet werkende producten, etc.

Is er ook een Verisure alarm zonder meldkamer?

Nee, er is geen Verisure alarm zonder meldkamer. Het eerste jaar na aankoop van een Verisure alarmsysteem ben je gekoppeld aan een abonnement bij de meldkamer. Na het eerste jaar kan je deze opzeggen.

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>