fbpx

Publicatie datum: 9 augustus, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Eufy Camera voor Buiten

Eufycam 2C

Eufycam 2C

Met de Eufycam 2C heb jij de beste prijs-kwaliteit camera van Eufy voor buiten. Hij kan namelijk beelden opnemen in 1080P HD waardoor je iedereen voor je huis goed kan zien. Er zit tweeweg audio op de camera waardoor je tegen mensen voor je huis kan praten. Ideaal als er een bezorger met een pakketje voor je huis staat. Ook in de nacht wordt alles goed en duidelijk opgenomen. Kortom, onze favoriete Eufy camera voor buiten!

Het is altijd handig om je huis te beveiligen met camera's. Zo kan niemand ongezien bij je huis komen. Hierdoor kan je toch met een rustiger gevoel gaan slapen.

Misschien heb je wel eens gehoord van de eufy camera's. Deze camera's zijn zeer goed in het beveiligen van je huis, maar wat is de beste Eufy camera voor buiten van 2023? Daar gaan wij dit artikel antwoord op geven! Zo hebben wij van Top-X meerdere producten getest om zo de ultieme Top 5 te vormen. Elk product is omschreven met een korte review. 

Dit is weer aangevuld met voor- en nadelen. Zo kan je zelf de juiste eufy camera vinden. Lees gauw verder om de beste camera's te ontdekken!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

40

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Eufy Camera's voor Buiten

Eufycam 2C

Beste Koop Eufy Camera voor Buiten
1. Eufycam 2C

EufyCam 2 Pro

Beste Eufy Camera voor Buiten Batterij
2. EufyCam 2 Pro

Eufycam 2C Set

Beste Eufy Camera voor Buiten Set
3. Eufycam 2C Set

EufyCam 3

Beste Premium Eufy Camera voor Buiten
4. EufyCam 3

Eufy Spotlight IP-camera

Beste Solar Eufy Camera voor Buiten
5. Eufy Spotlight IP-camera

Top 10 Beste Eufy Camera's voor Buiten

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Eufy camera's voor buiten. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de Eufy camera voor buiten test 2023!


Waar moet op je letten bij het kopen van een Eufy Camera voor Buiten? 

Een beveilgingscamera kopen kan best lastig zijn, maar veel van jullie denken van niet. Dat komt omdat de meeste camera's op elkaar lijken. Er zit wel degelijk verschil in en daarom hebben we dit artikel geschreven.

Om je op weg te helpen hebben we hieronder een aantal criteria voor je op een rijtje gezet. Dit moet je zeker meenemen om een miskoop te voorkomen. We hebben hier ook gekeken naar de consumentenbond.

Lees dit gauw door zodat je daarna weer verder kan gaan naar onze ultieme Top 5! We hopen dat je gaat slagen.

Beeldkwaliteit

Het eerste belangrijke punt waar goed op gelet moet worden is het beeldkwaliteit van de camera natuurlijk. Je wilt natuurlijk dat je iedereen goed kunt zien. 

Als er bijvoorbeeld wel iets gebeurt wil je duidelijk kunnen zien wie het was en daarmee naar de politie gaan. Daardoor is dit zeker belangrijk om mee te nemen.

Prijs

Het is natuurlijk logisch dat er verschillende prijzen zijn bij de Eufy camera's. Het is echter wel belangrijk om de prijs in gedachten te houden als je bij een merk kijkt. 

Zo hebben de duurdere versies meestal een betere kwaliteit of extra functies. Je moet echter wel bij jezelf gaan nadenken of je dit echt nodig hebt.

Functies

Naast dat een beveiligingscamera de omgeving filmt zitten er nog allemaak extra functies of gadgets op. Je merkt vooral dat er veel extraatjes bij de duurdere producten komen. 

Deze extraatjes zijn natuurlijk leuk en beschermen je huis extra goed. Het kan zijn dat je dit nodig hebt, dan raden wij aan om ze niet te halen. Want ze kosten alleen maar extra geld.


Wat is de beste Eufy Camera voor Buiten van 2023? 

Nu je weet waar je goed op moet letten bij de aankoop, gaan we eindelijk verder naar de belangrijkste sectie van het artikel. Hierin staan 2 belangrijke vragen centraal: welke Eufy camera voor buiten is het beste? En welke Eufy camera past het beste bij mij? 

We hebben de producten getest aan de hand van verschillende criteria. Vervolgens hebben we er een korte review over geschreven. Dit is weer aangevuld met voor- en nadelen. Zo krijg je een goed beeld van het product

Ze hebben ook een eigen categorie gekregen zodat je zelf kan bepalen welke Eufy camera voor buiten bij jouw past. We proberen het voor iedereen zo goed mogelijk te beschrijven Ben jij benieuwd naar de resultaten? Lees dan gauw verder!

1. Eufycam 2C

Eufycam 2C

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

De beste Eufy camera voor buiten van 2023 is de Eufycam 2C. Deze camera zorgt ervoor dat niemand on opgemerkt op je terrein kan komen. 

De camera zorgt ervoor dat jij iedereen duidelijk kan zien door de 1080 Full HD camera. In de nacht kan je ook iedereen goed zien door de infrarood functie. 

Mocht er wel iemand op je terrein komen die er niet hoort dan zit er een alarm op. Die kan tot wel 100 decibel maken. Zo hoor je de camera ook als je ligt te slapen.

Ben je niet thuis kan je alles zien vanaf de app. Daarmee zit je niet vast aan een abonnement. Je moet alleen een basisstation hebben. Maar je kunt gemakkelijk van beide kanten praten. Zo weet je wat iemand komt doen op je grond.

Voordelen Eufycam 2C

 • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Uitgerust met een alarm
 • Je zit niet vast aan een abonnement
 • tweeweg audio

Nadelen Eufycam 2C

 • Er wordt geen basisstation bijgeleverd

2. EufyCam 2 Pro

EufyCam 2 Pro

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

De grote broer van de Eufycam 2C is de EufyCam 2 Pro. Deze eufy camera is ideaal als je nog betere beelden wilt hebben en iets meer te besteden hebt.

Het voordeel met deze camera is dat alle beelden in 2k ultra HD gemaakt worden. Dit in combinatie met de AI persoonsherkening staat iedereen er haarscherp op. Vallende blaadjes of de kat van de buren worden niet opgenomen.

Je hoeft niet bang te zijn dat opeens je batterijen op raken. De batterijen gaan namelijk een jaar mee en hoeven een keer opgeladen te worden. Zo ben jij altijd beveiligd.

Wil jij al je apparaten aansluiten op een slim netwerk doormiddel van Alexa, Google Assistant of een Apple Homekit dan kan dat zeer eenvoudig.

Voordelen EufyCam 2 Pro

 • Batterijen gaan 1 jaar mee
 • Door de AI-persoonsherkening staat iedereen er op
 • Alle beelden worden in 2k ultra HD gemaakt
 • Je kunt hem verbinden met je smart assistent

Nadelen EufyCam 2 Pro

 • Handleiding kan alleen in het engels komen

3. Eufycam 2C Set

Eufycam 2C Set

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Met de Eufycam 2C Set ben jij meteen helemaal goed beveiligd. Doordat hij beschikt over een basisstation kan jij al je geschoten beelden bekijken. 

Misschien had je het al gezien, maar deze set bevat 2 van de Eufycam 2C. Deze staat natuurlijk op de eerste plaats in deze top 5. Dit setje is perfect voor als je nog helemaal niks hebt van Eufycam.

De camera's zijn zeer makkelijk te monteren aan je huis. Als ze eenmaal goed vastzitten kan een inbreker ze heel moeilijk losmaken. 

Met het basisstation kan jij alle beelden bekijken, maar je kunt er zelfs 8 camera's op aansluiten. Zo is elke hoek van je huis beveiligd en komt niemand ongezien je huis binnen.

Voordelen Eufycam 2C Set

 • Je krijgt de hele set
 • Is zeer goed vast te maken
 • Kan tegen elk soort weer
 • Is uit te breiden tot 8 camera's 

Nadelen Eufycam 2C Set

 • Niet het scherpste beeld wat er bestaat

4. EufyCam 3

EufyCam 3

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.7

Functionaliteiten

9.0

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil je nou echt goed beveiligd zijn en alle inbrekers op de scherpste kwaliteit filmen? Dan is de EufyCam 3 de beste optie voor jou. Kwaliteit komt echter wel met een prijs.

Deze Eufy camera maakt zijn beelden in 4K resolutie. Hierdoor zie je alle details van mens of dier. Ook als het buiten donker is door het starlight systeem. Hierdoor zie je nog steeds alle details.

Door de slimme AI technologie in de camera herkent hij na een tijdje wie er wonen en wie er buitenstaanders zijn. Hierdoor kan hij je precies waarschuwen als er iemand vreemd voor je huis staat.

Je kunt elke dag een veiligheidsrapport zien met de bewegingen en hoe vaak een persoon voor je huis staat. Zo kan je op deze gegevens actie ondernemen als dat nodig is.

Voordelen EufyCam 3

 • Maakt beelden in 4K
 • Kan familieleden en vreemden herkennen
 • Dagelijks een rapport

Nadelen EufyCam 3

 • Duurste camera van deze lijst

5. Eufy Spotlight IP-camera

Eufy Spotlight IP-camera

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.0

Functionaliteiten

8.4

Prijs / kwaliteit

7.7

Ben je op zoek naar een camera die nooit meer opgeladen hoeft te worden? Dan ben je met de Eufy Spotlight IP-camera aan het goede adres. 

De Eufy Spotlight IP-camera werkt namelijk op zonne-energie. Hij heeft niet zoveel zon nodig om constant opgeladen te zijn. Zo blijft hij altijd aan staan en is je huis te allen tijde bewaakt.

Deze camera is zeer duurzaam doordat hij refurbished is. Dit betekent dat hij herstelt, is en daardoor een tweede leven aan gaat. Zo worden er minder materialen gebruikt.

Hij heeft een opslag van 8 GB. Dit betekent dat hij voor 60 volle dagen aan beelden kan opnemen. Hij neemt natuurlijk niet de hele dag op daardoor kan je er lang van genieten.

Voordelen Eufy Spotlight IP-camera

 • Werkt op zonne-energie
 • Zeer duurzaam
 • Kan voor 60 dagen aan bestanden opslaan

Nadelen Eufy Spotlight IP-camera

 • Handleiding in het engels

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Eufy camera's voor buiten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten Eufy camera's voor buiten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Eufy camera's voor buiten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste Eufy camera voor buiten op dit moment is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>