Laatste update: mei 2022

Door: Iris

In deze review lees je alles wat je wilt weten over de Mutsy Traveller, één van de populairste modellen kinderwagens van het vooraanstaande merk Mutsy. Vroeger behoorde de Traveller kinderwagen tot de zogenaamde 3-in-1 kinderwagens, wat betekent dat hij op verschillende manieren gebruikt kon worden. 

Wat maakt de Mutsy Traveller nu precies zo de moeite waard? En wat kan je verwachten als je deze Mutsy 3-in-1 kinderwagen aanschaft? Lees snel verder voor een antwoord op deze en meer vragen!

mutsy traveller vb

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy Traveller 3-in-1 niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy kinderwagen!

Kinderkraft Kinderwagen
UPPAbaby VISTA V2

Mutsy Traveller review

De Mutsy Traveller is een goede investering voor ouders die met één enkele kinderwagen een complete aankoop willen doen. De Traveller is immers een 3-in-1 kinderwagen, wat betekent dat je hem kunt gebruiken als reiswieg maar ook in combinatie met een kinderzitje of in de auto. Op die manier heb je als ouder alle nodige vrijheid bij het vervoeren van je baby of kindje!

De Mutsy Traveller is natuurlijk vooral populair vanwege dit multifunctionele design. Veel ouders vinden de prijs wel hoog, maar uiteindelijk krijg je er dan ook kwaliteit voor in de plaats. Aan de andere kant biedt deze Mutsy kinderwagen ook heel wat comfort en is hij dankzij enkele bijgeleverde accessoires nog gemakkelijker te gebruiken!


Baby en kinder spullen met de hoogste korting!

Profiteer nu van de knotsgekke aanbiedingen op babypark op meerdere merken en verschillende categorieën!


Lees tip: Bekijk onze tweeling kinderwagen test en ons onderzoek naar de beste kinderwagens van dit moment!

Specificaties van de Mutsy 3-in-1 kinderwagen

Hier krijg je een overzicht van de belangrijkste eigenschappen van de Mutsy Traveller 3-in-1 kinderwagen:

Afmetingen
De afmetingen van de Mutsy Traveller kinderwagen hangen eigenlijk vooral af van de positie waarin je hem gebruikt. Als reiswieg is hij natuurlijk een stuk groter en breder, maar als je hem als autozitje toepast neemt hij nauwelijks ruimte in. Dit maakt de Mutsy Traveller 3-in1 kinderwagen erg fexibel.

Gewicht
Ook het gewicht van deze Mutsy wordt door een aantal factoren bepaald. Op zich weegt de buggy niet zoveel, rond de 9,5 kilogram, maar dat hangt natuurlijk ook af van de accessoires die je eraan bevestigt. Het maximale aangeraden gewicht van de baby of het kindje voor de buggy is rond de 15 kilogram.

Kleuren
Vervolgens de Mutsy Traveller is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hieronder enkele populaire kleuren:

  • Donkerblauw: met dit kleur krijg je een neutrale, ietwat stoere kinderwagen
  • Grijs: een grijze Mutsy Traveller oogt dan weer een stuk strakker en formeler
  • Zwart: deze basiskleur zorgt voor een kinderwagen met een traditionele look

Prijs

Aangezien de Mutsy Traveller een complete 3-in-1 kinderwagen is, ligt de kostprijs voor dit model natuurlijk een stukje hoger dan de meeste andere buggy’s en kinderwagen van hetzelfde merk. Je betaalde vroeger tot wel 1000 euro of meer voor de complete set, maar tegenwoordig vind je heel wat aanbiedingen en kortingen online.

Accessoires en onderdelen voor de Mutsy Traveller?

Eigenlijk zijn de meeste accessoires van Mutsy bruikbaar bij de Mutsy Traveller, maar het is vooral de compatibiliteit met Maxi Cosi autozitjes die dit model populair maakt. Bij de set krijg je onder andere een Mutsy voetenzak inbegrepen, zodat de beentjes en voetjes van je baby altijd warm blijven. Ook zit er een ventilatiekap bij de buggy, die je baby of kindje extra comfort biedt!

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy Traveller 3-in-1 niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy kinderwagen!

Kinderkraft Kinderwagen
UPPAbaby VISTA V2

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>