Laatste update: mei 2022

Door: Iris

Met een Mutsy voetenzak koop je een handige uitbreiding voor je Mutsy kinderwagen, dat is zeker. De Mutsy kinderwagens behoren nog steeds tot de populairste die er zijn, en dat is deels te danken aan de grote verscheidenheid aan accessoires, zoals de voetenzak.

In deze review lees je meer over de Mutsy voetenzak, welke voordelen hieraan verbonden zijn en wat je zoal kunt verwachten als je deze accessoire koopt!

mutsy voetenzak

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy kinderwagen!

Kinderkraft Kinderwagen
UPPAbaby VISTA V2

Over de Mutsy voetenzak

De Mutsy voetenzak is kortweg een zak die je bovenop de reiswieg van verschillende Mutsy kinderwagens bevestigt, en die tal van voordelen biedt. Zo’n accessoire is volgens veel moeders en vaders de idale uitbreiding voor hun Mutsy kinderwagen. De voetenzakken van dit merk komen in verschillende modellen en types, maar allemaal bieden ze bescherming voor de voeten en beentjes van je baby of kindje!

Voordelen

Hieronder krijg je een duidelijk overzicht van de belangrijkste voordelen van de Mutsy voetenzak:

1. Een optimale bescherming
Ten eerste biedt deze voetenzak de ideale protectie tegen wind en koude, wat tijdens een wandeling met de kinderwagen in landen als België en Nederland natuurlijk erg belangrijk is. Door het gebruik van hoogwaardige stof isoleert de voetenzak erg goed, waardoor zelfs hele koude wind niet tot binnen doordringt. 

2. Gemakkelijk te bevestigen én los te maken
Daarbij komt ook dat je de Mutsy voetenzak erg gemakkelijk bevestigt en losmaakt, door middel van een gewone rits. Dit maakt de accessoire erg handig voor ouders die op het moment zelf extra bescherming voor hun baby willen, of bijvoorbeeld met hun Mutsy kinderwagen op reis willen gaan.

3. Verschillende kleuren verkrijgbaar
Ten slotte is de Mutsy voetenzak in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kan je helemaal zelf kiezen hoe de afwerking van je Mutsy kinderwagen eruit ziet, en op die manier draagt deze accessoire dus ook bij aan de look en feel van je buggy of kinderwagen!


Baby en kinder spullen met de hoogste korting!

Profiteer nu van de knotsgekke aanbiedingen op babypark op meerdere merken en verschillende categorieën!


Voetenzak voor verschillende Mutsy modellen

Een laatste belangrijke voordeel van de Mutsy voetenzak is dat er voor verschillende modellen kinderwagens specifieke oplossingen bestaan. Denk maar aan de Mutsy Evo, de Mutsy Nio en de Mutsy Nexo. Ook voor de Mutsy Icon bestaan er oplossingen, en je vindt zelfs universele voetenzakken. Het voordeel van deze laatste? Ze zijn ook compatibel met andere merken kinderwagens!

Prijs

De prijs die je voor een Mutsy voetenzak betaalt, hangt vooral af van welk model je koopt. De kostprijs varieert van net geen 23 euro voor een Mutsy Evo voetenzak tot bijna 50 euro voor universele modellen. Daartussenin bestaan echter ook tal van opties, zodat je voor jouw budget zeker een oplossing vindt!

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy kinderwagen!

Kinderkraft Kinderwagen
UPPAbaby VISTA V2

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>