fbpx

Publicatie datum: 5 mei, 2022

Door: Iris

Boodschappen doen met je buggy, dat is vanaf nu geen enkel probleem meer dankzij de integreerbare Mutsy boodschappenmand! Deze mand biedt heel wat voordelen en is bij uiteenlopende Mutsy kinderwagens bruikbaar.

Wil je graag meer weten over deze handige accessoire voor je Mutsy buggy? Lees dan snel verder!

mutsy boodschappen

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy Boodschappenmand niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy Boodschappenmand:

Over de Mutsy boodschappenmand

De Mutsy boodschappenmand is een kleine mand die je in één keer aan het frame van je buggy of kinderwagen bevestigt. Het gaat om een handig hulpmiddel dan in verschillende ontwerpen verkrijgbaar is, en dus voor elke mogelijke situatie een uitkomst biedt. De voordelen van zo'n mand gaan ver, en dat is waar je hieronder meer over kunt lezen!

De voordelen

Wat zijn nu de belangrijkste voordelen van een Mutsy boodschappenmand? Hieronder een duidelijk overzicht, zodat je weet wat je kunt verwachten:

1. Extra opbergruimte voor je boodschappen of andere spullen
Boodschappen doen als je met de baby op stap bent of luiers en andere benodigdheden bijhebben is een stuk gemakkelijker dankzij een Mutsy boodschappenmand. Door de kuipvorm van de mand blijven al je spullen stevig liggen!

2. Gemakkelijk te bevestigen
Daarbij zijn de Mutsy boodschappenmanden erg gemakkelijk vast én los te maken van de buggy of kinderwagen. Hierdoor bespaar je tijd en leg je de mand snel weg als je die niet nodig hebt!

3. Een goede kwaliteit
Daarbij ben je bij de boodschappenmanden van Mutsy zeker van een goede investering voor je kinderwagen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen de manden een relatief hoog gewicht aan. 

4. Verschillende modellen mogelijk
Ten slotte bestaan er heel wat verschillende modellen boodschappenmanden van Mutsy. Het gaat van stoffen manden die weinig plaats innemen en een licht gewicht hebben tot heuse, stevige manden die dankzij een kunststof frame extra veel gewicht aankunnen.

Tip: bekijk ook eens onze pagina met de best geteste kinderwagens


Baby en kinder spullen met de hoogste korting!

Profiteer nu van de knotsgekke aanbiedingen op babypark op meerdere merken en verschillende categorieën!


Boodschappenmand voor verschillende Mutsy modellen

Een boodschappenmand aan je Mutsy buggy bevestigen is duidelijk een goed idee als je méér opbergruimte wilt tijdens een ritje met je baby of kindje. Nog een belangrijk voordeel van deze manden? Je vindt ze voor uiteenlopende Mutsy kinderwagens en buggy's, zoals de Mutsy Evo, de Mutsy Nio en de Mutsy Nexo.

Doordat de boodschappenmanden een standaard ontwerp hebben, zijn ze daarbij relatief gemakkelijk te bevestigen aan andere merken kinderwagens. Voor het beste resultaat, het hoogste gebruiksgemak én het mooiste uitzicht is het echter aangeraden om de manden enkel bij Mutsy kinderwagens te gebruiken!


De prijs van de Mutsy boodschappenmand

De boodschappenmand is duidelijk een handige Mutsy accessoire voor je kinderwagen of buggy van hetzelfde merk. Een van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden als je de nodige accessoires zoekt, is natuurlijk de prijs. Bij Mutsy krijg je hoe dan ook kwaliteit - en dat is waarom je voor een hoogwaardige, betrouwbare boodschappenmand rond de 50 of 60 euro betaalt. 

Reken wel dat zo'n mand lang meegaat en dat je geniet van enkele unieke voordelen die het leven als ouder een stuk gemakkelijker maken. Daarbij is zo'n mand ook gewoon een stijlvolle uitbreiding voor je kinderwagen of buggy!

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy Boodschappenmand niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy Boodschappenmand:

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>