fbpx

Ontvang Gratis Offertes

Vergelijk 4 laadpaal specialisten in jouw regio

Door: Redactie Top-X


Laadpaal voor thuis vergelijken

Op zoek naar een laadpaal maar je weet niet welke je het best kunt nemen? Op top-X kun je gemakkelijk de ideale laadpaal voor thuis vergelijken! Op deze pagina vertellen we je verder precies hoe dit werkt. Ook vertellen we je over de verschillende opties die je hebt, hoe hoog de mogelijke investering bedraagt.

Voor je verder gaat...

Waarom laadpaal vergelijken?

Wanneer je via top-X.nl je wensen aangeeft, delen wij deze met 3 of 4 van onze laadpaal partners. Zij sturen je binnen 24 uur een op maat gemaakte. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en betaal je nooit teveel. Ook hebben zij zeer veel kennis en kunnen ze jou perfect adviseren.

  • Vergelijk prijzen van 4 specialisten
  • Bespaar tot 40%
  • Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend
  • Lokale specialisten uit jouw eigen regio

Laadpaal vergelijken - Thuis

Om jouw ideale laadpaal te vergelijken is het belangrijk dat je eerst weet welke mogelijkheden er zijn. Je kunt namelijk een laadpaal hebben met 3,7 kW laadvermogen, maar ook 7,4 kW wordt aangeboden. Je kunt bij het laadpaal vergelijken ervoor kiezen om een laadstation te nemen zonder een vaste kabel of juist met een vaste kabel.

Ben jij de enige die er gebruik van gaat maken of deel je deze met de buurman? In dat geval wil je waarschijnlijk 2 uitgangen hebben. Hieronder zie je de belangrijkste keuzemogelijkheden die je hebt.

Bevestiging aan de muur of aparte laadpaal?

Een van de keuzes die je hebt is een laadpaal die je aan de muur kunt hangen of een losse paal. Dit eerste model wordt ook wel een wallbox genoemd. Muurladers worden voornamelijk gekozen door mensen die over een garage bezitten. Hier is een aparte laadpaal, die goed bestemd is tegen alle weersomstandigheden, niet nodig. 

1-fase of 3-fase?

Een laadpal met een 3-fase aansluiting laadt jouw auto veel sneller op dan een 1-fase lader. 3-fase laadpalen zijn dan ook vaak iets duurder in aanschaf. Het is wel belangrijk dat je nagaat of jouw auto geschikt is voor een 3-fase aansluiting. Twijfel je hierover? De specialist weet altijd het antwoord.

Zelf graag vrijblijvend in contact komen met een laadpaal installateur en een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan ons formulier onderaan de website!

Enkele of dubbele aansluiting

Waarschijnlijk heb je deze zelf ook wel eens gezien in het straatbeeld. Een laadpaal met een dubbele aansluiting. Hierdoor kun je probleemloos twee verschillende auto's tegelijkertijd opladen. Een heel belangrijk punt om mee te nemen wanneer je bezig bent met laadpalen vergelijken. 

Zonnepanelen?

Als je jouw huis al volledig hebt verduurzaamt is de kans groot dat je ook in het bezit bent van zonnepanelen. Sommige laadpalen zijn direct op te laden door jouw zonnepanelen! Een superhandige functie waar lang niet alle laadpalen en laadstations over beschikken. Een goed iets om rekening mee te houden dus.

Merken

Laadpaal voor thuis vergelijken? Dan zal je ook een keuze moeten maken voor een bepaald merk. De meest voorkomende merken zijn EVbox, Webasto, Alfen en Zappi

Soorten

Kosten

Header

Standaard laadpaal met losse kabel
(1-fase / 3-fase)

+- €640 / €799 

Standaard laadpaal met vaste kabel
(1-fase / 3-fase)

+- €689 / €825

Laadpaal met slimme functies

+- €850 / €1.300

Laadpaal met twee aansluitpunten

+- €1495 / €2495


Zoals je ziet zijn er verschillende mogelijkheden bij een laadpaal voor thuis vergelijken.


Hoe het werkt: Laadpaal vergelijken

Hieronder leggen we je in 4 stappen uit hoe je een laadpaal voor thuis kunt vergelijken. Door te vergelijken bespaar je tot wel 28% op de kosten! Laat geen geld liggen, ontvang binnen 24 uur offertes in je mailbox.

stap 1

Vul het formulier op deze pagina in

Beschrijf in dit formulier zo goed mogelijk wat je precies zoekt, hierdoor kunnen wij je behoeftes beter koppelen aan eventuele boekhouders specialisten.

stap 2

Wij zoeken de beste laadpaal installateurs

Zoek je een zakelijke laadpaal of de beste laadpaal voor thuis? Om deze reden is het belangrijk dat je het formulier goed invult.

stAp 3

Ontvang vier gratis offertes

Wanneer wij de vier beste laadpaal specialisten voor jouw situatie hebben gekozen ontvang je volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes. Hierdoor kun je direct vergelijken en zien welke offerte het beste bij jou past.

stAp 4

Kies de beste specialist

Wanneer je de laadpaal offertes goed hebt vergeleken kun je kiezen voor de beste specialist. 

>