fbpx

Ontvang Gratis Offertes

Vergelijk 4 laadpaal specialisten in jouw regio

 • Home
 • >
 • Laadpaal
 • >
 • Zappi laadpaal review: Installeren, kosten en informatie

Door: Puck


Zappi laadpaal review: Installeren, kosten en informatie

Zappi laadpalen zijn de afgelopen tijd ontzettend gestegen in populariteit. Maar hoe goed zijn deze laadpalen? In deze Zappi review gaan we dat allemaal uitleggen!

Elektrische auto’s zijn dé toekomst. Je ziet ze tegenwoordig steeds meer en steeds meer autobedrijven komen met verschillende modellen elektrische auto’s. Ze zijn ook beter voor het milieu, iets wat tegenwoordig zeer belangrijk is. Maar wanneer je dan een elektrische auto hebt, zul je deze ook moeten opladen. Voor het volledig laden van je elektrische auto is een zappi laadpaal een geschikte optie!

Met deze slimme Zappi lader beschik je over je eigen elektriciteit productie voor jouw elektrische auto. Zo kan je met een goed opgeladen auto weer de wereld verkennen in je prachtige elektrische stukje techniek. In dit artikel gaan wij je dan ook alles vertellen over de Zappi laadpaal.

Zo bespreken we het merk achter de laadpaal: Myenergi. Zo weet jij ook wie het brein is achter deze laadpaal. Daarnaast gaan we je vertellen over een Zappi laadpaal laten installeren, de Zappi laadpaal kosten en waar je een Zappi laadpaal kan kopen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kan jij jezelf blij maken met een Zappi laadpaal!


Het merk achter Zappi: MyEnergi

Allereerst natuurlijk de vraag: wie is het merk achter deze ideale Zappi laadpaal? Dat is Myenergi! Dit innovatieve bedrijf is nog zeer jong, het is namelijk opgericht in 2016 door Lee Sutton en Jordan Brompton.

Deze twee kundige mannen hebben een passie voor herbruikbare energie en willen dit kunnen optimaliseren voor thuisgebruik. Alles wordt bedacht en geproduceerd in Groot Brittannië, en naast laadpalen hebben ze ook nog een range van andere innovatieve producten.


Sinds de oprichting in 2016 is het bedrijf ontzettend erg gegroeid. Waar ze begonnen met een team van 6 man, zitten ze ondertussen al op meer dan 200 werknemers! De Zappi laadpaal werd in 2017 geïntroduceerd en is tegenwoordig niet meer weg te denken op de markt van laadpalen. 


Ze zijn uitgebreid door heel Europa, en wij kunnen in Nederland nu ook van de geweldige kwaliteit laadpalen genieten! En dat de kwaliteit van Myenergi zo goed is, bedenken we niet zo maar. Op Trustpilot heeft Myenergi een denderende score van maar liefst 4,7 sterren! Er zijn dus al heel veel tevreden klanten voor jou geweest, en misschien ben jij de volgende.

Waarom laadpaal Offertes vergelijken?

 • Vergelijk prijzen van 4 specialisten
 • Bespaar tot 40%
 • Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend
 • Lokale specialisten uit jouw eigen regio

Aanbod Zappi laadpalen

Zappi biedt verschillende modellen aan om aan de behoeften van meerdere gebruikers te kunnen voldoen. Deze modellen omvatten de Zappi v1 en Zappi v2, die elk ook nog in verschillende fases en aansluitingstypes beschikbaar zijn. Het is belangrijk om te begrijpen wat deze functionaliteiten betekenen om het juiste laadstation voor thuis uit te kiezen.

De termen fase 1, 2 en 3 verwijzen naar de verschillende soorten elektrische aansluitingen. Fase 1 duidt op een enkelfasige aansluiting, fase 2 op een tweefasige aansluiting, en fase 3 op een driefasige aansluiting. Het is van belang om te weten welke fase jouw elektrische installatie heeft om een Zappi-lader te kiezen die past bij jouw systeem.

Daarnaast biedt Zappi laders met Type 1- en Type 2-aansluitingen. Type 1 wordt voornamelijk gebruikt in Noord-Amerika en Japan, terwijl Type 2 de Europese standaard is. In Nederland gebruikt men dus type 2.

Door rekening te houden met de fase en het aansluitingstype kun je het juiste Zappi-model kiezen dat aansluit bij jouw elektrische installatie en voertuig. Dit zal ervoor zorgen dat je een goed laadsysteem hebt waarmee je kan elektrisch laden.

Zappi Laadpaal installeren

Goed, een Zappi laadpaal kan dus een enorme uitkomst zijn wanneer je een elektrische auto hebt aangeschaft en je deze lekker handig en simpel thuis wil kunnen opladen. Maar zo’n Zappi laadpaal installeren, hoe moet dat dan?

tWij adviseren om dit te laten doen door een professional/ elektricien. Die heeft hier namelijk verstand van, en dan ben je verzekerd van een goede, vlekkeloze installatie. Echter betaal je hier natuurlijk wel voor. Wil je liever geld besparen? Dan heeft het bedrijf achter Zappi, Myenergi, op haar YouTube kanaal meerdere instructiefilmpjes staan over hoe je dit het beste zelf kan doen!


Wat kost een laadpaal van Zappi?

De grote vraag is nu natuurlijk: Wat kost een Zappi laadpaal? Lang verhaal kort: een laadpaal van Zappi begint bij een prijs van zo’n 900 euro, maar dit kan dus oplopen. Hier komen ook nog installatiekosten bovenop. Deze kosten zijn afhankelijk van de manier van monteren. Dit kan aan een paal in de grond óf aan de muur. Hierbij betaal je voor een paal in de grond meer dan wanneer je de laadpaal aan de muur hangt. Wil je verschillende merken en verschillende aanbieders vergelijken? Vraag dan gratis tot 4 laadpaal offertes aan.


Hoe wordt de laadpaal prijs van Zappi bepaald?

Goed, leuk en aardig zo’n mooie Zappi laadpaal. Maar hoeveel geld ben je er dan aan kwijt? Om hier een helder beeld bij te krijgen hebben wij een aantal specificaties van de laadpaal op een rijtje gezet. Welke keuzes jij maakt bij deze specificaties hebben invloed op de uiteindelijke prijs die je betaalt voor je nieuwe laadpaal.

 • Laadsnelheid: je kan kiezen voor een laadsnelheid van 7.4 kW en 22 kW. Hoe hoger de laadsnelheid, hoe meer je zal betalen
 • De uitvoering: je betaalt bij een nieuwere uitvoering een hoger bedrag
 • Accessoires: je kan verschillende extra’s aan je laadpaal toevoegen voor meer gemak. Dit zie je terug in de prijs
 • Montage: als je kiest voor paalmontage (vloermontage) betaal je meer dan bij wandmontage
 • Installatie: dan nog de installatie. Hoe meer je uit handen geeft, hoe meer geld je moet betalen

De meest geschikte laadpaal vinden?

Wij vinden de Zappi laadpaal een zeer goed product dat voldoet aan de verwachtingen. Echter kan een laadpaal van dit merk niet altijd de beste oplossing zijn voor jouw persoonlijke situatie.

Daarom raden wij bij Top-X de consument altijd aan om goed de verschillende opties met elkaar te vergelijken voor je overgaat op aankoop. Het kan namelijk best zijn dat een ander merk laadpaal net iets beter bij je past. 

Maar om nou het hele internet af te struinen om een paar laadpalen te vergelijken… wij snappen dat je daar misschien geen zin in hebt. Daarnaast is het ook gewoon zonde van je tijd! Maar hoe zorg je dan dat jij de beste laadpaal kan scoren?

Daar hebben wij dé oplossing voor. Via onze website kun je in het daarvoor bestemde formulier je wensen en voorkeuren achterlaten. Je ontvangt dan binnen 24 uur tot wel 4 offertes in je mailbox met verschillende laadpalen. Zo garandeer jij jezelf van de beste laadpaal voor jouw persoonlijke situatie!

Puck

Over de auteur

Mijn naam is Puck en naast mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen schrijf ik regelmatig voor Top-X en andere websites. Ik vind het erg leuk om mezelf vast te bijten in een onderwerp en de informatie zo duidelijk mogelijk aan de lezers te communiceren. Mocht je vragen hebben voor mij, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Bekijk hier alle artikelen die ik heb geschreven.

>