fbpx

Laadpaal installeren Eindhoven (kosten + mogelijkheden)

 • Home
 • /
 • Laadpaal
 • /
 • Laadpaal installeren Eindhoven (kosten + mogelijkheden)

Rijd jij elektrisch en wil je graag bij jouw eigen woning of bedrijf in Eindhoven je auto kunnen opladen? Dan heb je een laadpaal bedrijf in Eindhoven nodig dat hier in gespecialiseerd is. Maar wat kost dat dan precies? En hoe werkt het? Het antwoord op deze vragen vind je op deze pagina.

Wil je direct prijsopgaven ontvangen voor een laadpaal installatie Eindhoven? Maak dan gebruik van ons formulier hieronderr om op maat gemaakte offertesper e-mail te ontvangen.


Wat kost een laadpaal plaatsen in Eindhoven?

De laadpaal kosten hieronder Vooropgesteld is het goed om te vermelden dat de kosten afhankelijk zijn van welk model laadpaal je wil en waar je deze geïnstalleerd wil hebben. Hieronder geven we je een goede inschatting van de kosten. Deze zijn onder verdeeld in de kosten voor de laadpaal zelf als voor de installatie.

Laadpaal kosten

Een laadpaal kopen kost je minimaal 540 euro en maximaal 1400 euro. Er zijn ook duurdere modellen maar voor thuisgebruik zal je niet gauw boven dit bedrag komen. De prijsverschillen worden veroorzaakt door het type aansluiting (1 of 3-fase), de hoeveelheid vermogen en slimme opties waar je voor kunt kiezen.

Kosten van installatie

De kosten voor een laadpaal installeren in Eindhoven bedragen gemiddeld tussen de € 310,- en € 790,-. Hier zit best wel een fors verschil tussen. Dit komt omdat de installatiekosten heel erg afhankelijk zijn van de situatie op locatie. Wat moet er gebeuren? Moet er een straat worden opengebroken of is het slechts een kwestie van een stekker inpluggen en instellen?


laadpaal installatie

Waarom vergelijken via top-X.nl? Vergelijken zit in onze genen. Of het nou gaat om producten of diensten, wij vinden dat iedere consument het verdient om een goede aankoopkeuze te maken. Daarom brengen wij je alleen in contact met de beste laadpaal bedrijven in Eindhoven. Bedrijven en ondernemers die uitstekende reviews van bestaande klanten hebben en service op maat bieden.

Vergelijk Laadpaal installatie Eindhoven

 • Vergelijk tot 4 laadpaal bedrijven uit Eindhoven
 • Betaal niet teveel (tot wel 28% kostenbesparing!)
 • Geen verplichtingen (ontvang offertes en kies zelf of je er op in wil gaan)
 • Enkel gespecialiseerde bedrijven die beschikken over de juiste keurmerken

Regelgeving Eindhoven

De vraag is of je een tuin, oprit of andere ruimte hebt die in jouw bezit is. In dat geval is er geen regelgeving waar je aan moet voldoen en heb je geen vergunning nodig. Twijfel je hierover? Onze partners weten precies hoe de regels zijn op gesteld. Als je een laadpaal wil plaatsen op openbare parkeerplekken in jouw straat dien je dit aan te vragen. Dit kan bij de Gemeente Eindhoven.

Om een laadpaal te installeren in Eindhoven op een openbare plek dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen;

 • Je woont of werkt in de gemeente Eindhoven
 • Je bent afhankelijk van een openbaar oplaadpunt
 • Je elektrische auto kan minimaal een afstand van 45 km per per oplaadbeurt afleggen

Offertes aanvragen - Laadpaal Eindhoven

Meer weten over laadpaal mogelijkheden in jouw regio? Hieronder lees je precies hoe het werkt. Het is goed om te vermelden dat het opvragen van een offerte niks kost en ook geen verplichtingen met zich meebrengt. Het is slechts een hulpmiddel om jou te helpen met het vergelijken van verschillende specialisten.

stap 1

Vul het formulier op deze pagina in

Beschrijf in dit formulier zo goed mogelijk wat je precies zoekt, hierdoor kunnen wij je behoeftes beter koppelen aan eventuele laadpaal specialisten.

stap 2

Selecteer de stad (Eindhoven)

Geef in het formulier Eindhoven aan als locatie (door je postcode in te vullen). Wij nemen dit mee in ons matching proces en zullen er alles aan doen om laadpaal bedrijven een goed voorstel uit te laten brengen.

stAp 3

Ontvang 4 gratis offertes

Wanneer wij de 4 beste specialisten voor jouw situatie hebben gekozen ontvang je volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes. Hierdoor kun je direct vergelijken en zien welke offerte het beste bij jou past.

stAp 4

Kies de beste specialist

Wanneer je de laadpaal offertes goed hebt vergeleken kun je kiezen voor het beste laadpaal bedrijf in Eindhoven. 

>