fbpx

Laadpaal installeren Almere (kosten + mogelijkheden)

 • Home
 • /
 • Laadpaal
 • /
 • Laadpaal installeren Almere (kosten + mogelijkheden)

Woon je in Almere of zit jouw bedrijf er? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een laadpaal installatie in Almere? Als bezitter van een elektrische auto zit je op deze pagina juist. Wij laten je zien wat de kosten zijn en welke keuzemogelijkheden je hebt. 

Wil je direct een laadpaal aanvragen? Maak dan vrijblijvend gebruik van ons formulier om een op maat gemaakt aanbod in je mail te ontvangen.


Wat kost een laadpaal plaatsen in Almere?

Vooropgesteld is het goed om te vermelden dat de kosten afhankelijk zijn van welk model laadpaal je wil en waar je deze geïnstalleerd wil hebben. Hieronder geven we je een goede inschatting van de kosten. Deze zijn onder verdeeld in de kosten voor de laadpaal zelf als voor de installatie.

Kosten voor de laadpaal

De kosten voor de aanschaf liggen gemiddeld tussen de € 525,- en € 1350,-. Het verschil zit hem in het vermogen, de aansluiting (1-fase of 3-fase) en de eventuele extra functies.

Installatiekosten

De kosten voor een laadpaal installeren in Almere bedragen gemiddeld tussen de € 300,- en € 750,-. Dit grote verschil kan worden verklaard door de complexiteit van de installatie. Wanneer de paal alleen aan de meter hoeft worden gekoppeld zijn de kosten lager dan wanneer de straat moet worden opengebroken.Zoals je gewend bent van Top-X staat kwaliteit en vertrouwen bij ons bovenaan. Wij werken dan ook alleen samen met de beste laadpaal bedrijven. Bedrijven en vakmannen die goede reviews en referenties hebben en beschikken over de juiste certificeringen. 

Vergelijk Laadpaal installatie Almere

 • Vergelijk prijzen van 4 specialisten uit de regio Almere
 • Bespaar tot 40% op de kosten
 • Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend
 • Alleen erkende en betrouwbare vakmannen

Regelgeving Almere

Bezit je over eigen grond (denk aan een tuin of een persoonlijke oprit)? Dan hoef je niet aan bepaalde regelgeving te voldoen. Je kunt je vrijblijvend laten adviseren door onze partners over de mogelijkheden. Heb je geen eigen stuk grond waar we de laadpaal kunnen plaatsen? Dan dien je bij de Gemeente Almere een aanvraag te doen. 

Om een laadpaal te plaatsen in Almere op een openbare plek dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen;

 • Je woont of werkt in de gemeente Almere
 • Je bent afhankelijk van een openbaar oplaadpunt
 • Je elektrische voertuig heeft een kilometer range van minimaal 45 kilometer

Offertes aanvragen - Laadpaal bedrijf Almere vergelijken

Meer weten over laadpaal mogelijkheden in jouw regio? Hieronder lees je precies hoe het werkt. Het is goed om te vermelden dat het opvragen van een offerte niks kost en ook geen verplichtingen met zich meebrengt. Het is slechts een hulpmiddel om jou te helpen met het vergelijken van verschillende specialisten.

stap 1

Vul het formulier op deze pagina in

Beschrijf in dit formulier zo goed mogelijk wat je precies zoekt, hierdoor kunnen wij je behoeftes beter koppelen aan eventuele laadpaal specialisten.

stap 2

Kies jouw locatie (Almere)

Geef in het formulier Almere aan als locatie (door middel van de postcode). Wij nemen dit mee in ons matching proces en zullen er alles aan doen om laadpaal bedrijven uit deze omgeving jou een aanbod te laten doen.

stAp 3

Ontvang 4 gratis offertes

Wanneer wij de 4 beste specialisten voor jouw situatie hebben gekozen ontvang je volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes. Hierdoor kun je direct vergelijken en zien welke offerte het beste bij jou past.

stAp 4

Kies de beste specialist

Wanneer je de laadpaal offertes goed hebt vergeleken kun je kiezen voor het beste laadpaal bedrijf in Almere. 

>