fbpx

Laadpaal installeren Utrecht (kosten + mogelijkheden)

 • Home
 • /
 • Laadpaal
 • /
 • Laadpaal installeren Utrecht (kosten + mogelijkheden)

Ben jij woonachtig in de omgeving van Utrecht of it jouw onderneming hier in deze provincie? In dit artikel gaan we dieper in op de opties voor een laadpaal installatie in Utrecht? Als elektrische rijder wil je wellicht weten wat het kost om thuis een eigen laadpaal te hebben. Dit en alle benodigde informatie vind je hieronder.

Wil je direct een laadpaal Utrecht aanvragen? Maak dan vrijblijvend gebruik van ons formulier om een op maat gemaakt aanbod in je mail te ontvangen.


Wat kost een laadpaal plaatsen in Utrecht?

We gaan dieper in op de kosten voor een eigen laadpaal. Voor we dat gaan doen is het goed om te vertellen dat het uiteindelijke kostenplaatje afhangt van het type laadpaal dat je precies wil. Er zijn meerdere opties, zoals een losse of vaste kabel, een 3- of 1-fase aansluiting en nog meer opties. Ook de installatie kosten zelf kunnen verschillen.

Kosten voor de laadpaal

De kosten voor de aanschaf liggen gemiddeld tussen de € 517,- en € 1348,-. Additionele opties, hoeveelheid vermogen en merk kunnen hier verschil in maken. Onze partners kunnen je uiteraard vrijblijvend advies geven zodat jij de juiste keuze maakt voor het opladen van jouw Elektrische auto.

Installatiekosten

De kosten voor een laadpaal installeren in Utrecht bedragen gemiddeld tussen de € 308,- en € 746,-. Deze grote verschillen kunnen worden verklaard door hoe ingewikkeld de installatie precies. Als de laadpaal zich dichtbij de meterkast bevind is het een stuk makkelijker dan als deze ergens ver op de oprit staat en deze moet worden opengebroken.Waarom laadpaal installatie vergelijken via onze website? Wij staan bekend als een van de grootste vergelijkingswebsites van Nederland. Dit hebben we bereikt door te focussen op kwaliteit en altijd in het belang van de consument te denken. Wanneer jij een laadpaal aanvraag doet, brengen wij je alleen in contact met de allerbeste laadpaal bedrijven in Utrecht!

Vergelijk Laadpaal installatie Utrecht

 • Tarieven vergelijken van 3 tot 4 installateurs uit Utrecht en omgeving
 • Een besparing tot wel 32% op de kosten
 • Geen verplichtingen (een aanvraag is gratis en vrijblijvend)
 • Alleen geverifieerde en kundige specialisten met veel ervaring

Regelgeving Utrecht

Als je een eigen garage hebt waar je de auto parkeert, dan zijn er geen regels waar je aan hoeft te voldoen. Dit geldt ook als je een oprit hebt die onderdeel is van jouw huis. Meer weten over hoe het werkt en of je een laadpaal mag bij jouw huis of onderneming? Vul je wensen in en kom in contact met onze partners en specialisten. Heb je geen eigen stuk grond waar we de laadpaal kunnen installeren? Dan dien je dit bij de Gemeente Utrecht aan te vragen.

Om een laadpaal te plaatsen in Utrecht op een openbare plek dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen;

 • Je woont of werkt in de gemeente Utrecht
 • Je kunt alleen gebruik maken van een openbaar oplaadpunt
 • Minimale afstand per acculading van 45 kilometer voor jouw elektrische auto

Offertes aanvragen - Laadpaal installatie Utrecht

Meer weten over laadpaal mogelijkheden in jouw regio? Hieronder lees je precies hoe het werkt. Het is goed om te vermelden dat het opvragen van een offerte niks kost en ook geen verplichtingen met zich meebrengt. Het is slechts een hulpmiddel om jou te helpen met het vergelijken van verschillende specialisten.

stap 1

Vul het formulier op deze pagina in

Beschrijf in dit formulier zo goed mogelijk wat je precies zoekt, hierdoor kunnen wij je behoeftes beter koppelen aan eventuele laadpaal specialisten.

stap 2

Kies jouw locatie (Utrecht)

Geef in het formulier Utrecht aan als locatie (door middel van de postcode). Wij nemen dit mee in ons matching proces en zullen er alles aan doen om laadpaal bedrijven uit Utrecht jou een aanbod te laten doen.

stAp 3

Ontvang 4 gratis offertes

Wanneer wij de 4 beste specialisten voor jouw situatie hebben gekozen ontvang je volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes. Hierdoor kun je direct vergelijken en zien welke offerte het beste bij jou past.

stAp 4

Kies de beste specialist

Wanneer je de laadpaal offertes goed hebt vergeleken kun je kiezen voor het beste laadpaal bedrijf in jouw omgeving. 

>