fbpx

Laadpaal installeren Amsterdam (kosten + mogelijkheden)

 • Home
 • /
 • Laadpaal
 • /
 • Laadpaal installeren Amsterdam (kosten + mogelijkheden)

Ben jij op zoek naar een laadpaal bedrijf in Amsterdam? Zoek dan niet verder. Op deze pagina kun je meerdere bedrijven vergelijken en lees je precies wat de gemiddelde kosten zijn voor een laadpaal installatie in Amsterdam. Lees hieronder verder om meer informatie in te winnen. 

Wil je direct een laadpaal aanvragen? Maak dan vrijblijvend gebruik van ons formulier om een op maat gemaakt aanbod in je mail te ontvangen.


Wat kost een laadpaal plaatsen in Amsterdam?

De precieze kosten kunnen uiteraard afwijken omdat deze afhankelijk zijn van het type laadpaal en de plek waar je deze geïnstalleerd wil hebben. Als er een groot deel van de straat moet worden opengebroken zijn de kosten uiteraard wat hoger dan wanneer de laadpaal in een eigen tuin of garage geplaatst kan worden. Hieronder geven we je een goede inschatting van de kosten. Deze zijn onder verdeeld in de kosten voor de laadpaal zelf als voor de installatie.

Kosten voor de laadpaal

De laapaal zelf kost ongeveer tussen de € 530,- en € 1340,-. De prijsverschillen worden veroorzaakt door het gewenste vermogen, de aansluiting (1-fase of 3-fase) en eventuele extra opties.

Installatiekosten 

De kosten voor een laadpaal installeren in Amsterdam bedragen gemiddeld tussen de € 290,- en € 740,-. Deze brede schatting is te verklaren door de situatieverschillen van de installatie. Hoeft de paal alleen aan jouw meterkast gekoppeld worden? Of dient de straat te moeten worden opengebroken? In dat geval zijn de kosten hoger. Wij van Top-X.nl hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en service. Wij werken dan ook alleen samen met de beste laadpaal bedrijven. Bedrijven en specialisten die goede reviews en referenties hebben en beschikken over de juiste certificeringen. 

Vergelijk Laadpaal installatie Amsterdam

 • Prijzen vergelijken van 4 laadpaal bedrijven uit Amsterdam
 • Kostenbesparing tot 33%
 • Vrijblijvende offertes
 • Enkel betrouwbare en gespecialiseerde bedrijven

Laadpaal regels Amsterdam

Heb je een eigen garage, tuin of oprit)? Dan zijn geen regels waar je rekening mee hoeft te houden. Je kunt je direct vrijblijvend laten adviseren door onze partners over de laadpaal mogelijkheden. Heb je geen eigen stuk grond waar we de laadpaal kunnen plaatsen? Dan dien je bij de Gemeente Amsterdam een aanvraag te doen.

Om een laadpaal te plaatsen in Amsterdam op een openbare plek dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen;

 • Je woont of werkt in de gemeente Amsterdam
 • Je bent afhankelijk van een openbaar oplaadpunt
 • Je elektrische auto heeft een kilometer range van minimaal 45 kilometer

Offertes aanvragen - Laadpaal Amsterdam vergelijken

Meer weten over laadpaal mogelijkheden in Amsterdam of omstreken? Hieronder lees je precies hoe het werkt. Het is goed om te vermelden dat het opvragen van een offerte niks kost en ook geen verplichtingen met zich meebrengt. Het is slechts een hulpmiddel om jou te helpen met het vergelijken van verschillende specialisten.

stap 1

Vul het formulier op deze pagina in

Beschrijf in dit formulier zo goed mogelijk wat je precies zoekt, hierdoor kunnen wij je behoeftes beter koppelen aan eventuele laadpaal specialisten.

stap 2

Kies jouw locatie (Amsterdam)

Geef in ons formulier Amsterdam aan als locatie (door middel van de postcode). Wij nemen dit mee in ons matching proces en zullen er alles aan doen om laadpaal bedrijven uit deze omgeving jou een aanbod te laten doen.

stAp 3

Ontvang 4 gratis offertes

Wanneer wij de 4 beste specialisten voor jouw situatie hebben gekozen ontvang je volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes. Hierdoor kun je direct vergelijken en zien welke offerte het beste bij jou past.

stAp 4

Kies de beste specialist

Wanneer je de laadpaal offertes goed hebt vergeleken kun je kiezen voor het beste laadpaal bedrijf in Amsterdam. 

>