fbpx

Vind de Beste Koffieleverancier!

Vergelijk en Bespaar direct tot 40% op je koffie!

  • Home
  • /
  • Koffie
  • /
  • KoffiePartners Review [Ervaringen en Info]

Door:  Leon

Op zoek A-merk koffie of koffiemachines? In deze KoffiePartners review vertellen we je of zij een geschikte optie zijn! We nemen je mee in de verschillende producten en diensten die KoffiePartners aanbieden en de ervaringen hiermee. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Op zoek naar de beste koffieleverancier (zakelijk)? Via deze link kun je nu gratis & vrijblijvend tot 4 prijsopgaven aanvragen bij specialisten in jouw regio. Hier kun je terecht voor al je vragen. 


KoffiePartners in het kort

KoffiePartners is een koffieleverancier die al meer dan 35 jaar een ruim aanbod aan koffiemerken, koffiemachines en andere bijproducten levert. Hun producten leveren ze zowel aan bedrijven als aan particulieren. Ze bieden daarmee zowel particuliere als zakelijke koffiemachines aan. 

Bestellen doe je eenvoudig via hun zakelijke of particuliere webshop! Klanten staan voor KoffiePartners hoog in het vaandel, ze beschrijven hun klanten niet als nummers maar als partners! Ze helpen hun partners dan ook graag middels persoonlijk advies. Zo kan bij KoffiePartners in overleg koffiemachine, koffie, extra ingrediënten en eventueel porselein op elkaar afgestemd worden!

Let op:  Ben je particulier? Coffee At Work is een aanbieder in de zakelijke markt. Voor particulieren kun je terecht op onze pagina’s over de beste koffie, de lekkerste koffiebonen en beste koffiemachines.


Waarom wel (of niet) kiezen voor KoffiePartners?

Voor we verder gaan naar klanten hun ervaringen met KoffiePartners, gaan we eerst dieper in op waar het werkelijk om draait; het aanbod, de prijs en kwaliteit van hun producten. Bekijk hieronder de belangrijkste factoren uit onze KoffiePartners review;

Aanbod

Het online aanbod van KoffiePartners is erg uitgebreid. Zo bieden ze naast verschillende koffiesoorten ook een vele soorten koffiemachines en andere bijproducten aan. KoffiePartners werkt samen met bekende partners, zoals Douwe Egberts, Coffee Fresh, NESCAFÉ, Redbeans en illy. Zo kun je als klant uit een ruim assortiment kiezen voor het meest geschikte product!

Prijs

Wegens de vele samenwerkingen van KoffiePartners met verschillende bekende merken, is er ook veel variatie in prijzen van de producten. Koffie, koffiemachines en bijproducten zijn voor verschillende prijzen te verkrijgen. Zo kan je jouw koffieproducten bij KoffiePartners precies naar gewenste prijscategorie aanschaffen.

Kwaliteit

Door de samenwerking met verschillende merken, kies je voor de kwaliteit van jouw favoriete merk gecombineerd met de service van KoffiePartners. Het aanbod van vele verschillende A-merken zorgt voor kwalitatief goede producten, zowel van de koffie als voor koffiemachines.

Met een aankoop bij KoffiePartners weet je zeker dat je over goede kwaliteit producten beschikt! Je kan kiezen uit vele verschillende A-merken, zo weet je zeker dat jouw geschikte product er tussen zit! Daarnaast kan je altijd terecht voor een adviesgesprek bij KoffiePartners.

Voordelen KoffiePartners 

  • Uitgebreid assortiment
  • Samenwerking met vele bekende A-merken
  • Optie tot adviesgesprekken

Nadelen KoffiePartners

  • Hogere prijsklasse wegens A-merk producten

Vergelijk offertes en bespaar!

Benieuwd welke koffieleverancier het beste bij jouw situatie past? Klik op de knop hieronder en vergelijk direct tot 4 prijsopgaven van specialisten in jouw regio!


KoffiePartners ervaringen

Hoewel bovenstaande informatie een goed beeld kan geven van de producten van KoffiePartners, geven reviews een uitgebreider beeld van de ervaring met de producten. Vandaar nu de belangrijkste vraag: ‘Hoe wordt KoffiePartners ervaren onder gebruikers?’. We delen een aantal Koffiepartners ervaringen van gebruikers, zowel positief als negatief. Op deze manier kan je een uitgebreider beeld vormen bij de producten en service van KoffiePartners!

Positieve ervaringen

“De bestelling van de producten ging eenvoudig via de klantenwebsite. Alles wat bij onze machine hoort, stond al vooraf ingevuld, erg prettig! De bestelling werd snel geleverd en de communicatie rondom was prettig.”

“Goede koffiemachines die bijna nooit in storing zijn. Veel keuzes van kwaliteitsproducten in de webshop.”

“De samenwerking verloopt heel makkelijk, het bestellen in de webshop gaat eenvoudig en er wordt altijd snel geleverd. Wat ook fijn is is dat het franco orderbedrag niet zo hoog is.”

Negatieve ervaringen

“Helaas hebben wij een iets mindere ervaring met de koffieapparaten. Nu dat we ruim 3/4 jaar deze apparaten te gebruiken, en in januari is er nieuwe software opgezet omdat er een Bugg in zou zitten gaat het iets beter met de apparaten. Toch zijn ze zeer gevoelig. Service vanuit Koffiepartners is HEEL goed. Als we bellen proberen ze het altijd zo snel mogelijk op te lossen. Hier is niks mis mee! Ze zijn altijd bereid om ons te helpen.”


KoffieParnters alternatief

Ben jij op zoek naar het beste KoffiePartners alternatief? Goed nieuws Via onderstaand formulier vergelijk je direct verschillende koffie leveranciers in jouw regio. Hierbij wordt gekeken naar je persoonlijke wensen en behoeften zodat je altijd een goede en weloverwogen keuze kunt maken.

Vind de koffieleverancier die bij je past

Wil óók jij jouw personeel en/of klanten graag de beste koffie aan kunnen bieden? Vul dan nu jouw wensen in op ons formulier en ontvang vrijblijvend 3 tot 4 prijsopgaven van verschillende zakelijke koffieleveranciers! Op deze manier kan je gemakkelijk een aantal specialisten vergelijken en eventueel verder contact opnemen. Het aanvragen van offertes is vrijblijvend en kosteloos!

Leon

Over de schrijver

Hoi! Mijn naam is Leon en sinds een aantal jaar schrijf ik mijn vrije tijd voor Top-X. Ik schrijf over meerdere onderwerpen maar koffie is toch wel mijn favoriet. Ik ben een echte koffie liefhebber en drink het liefst elke dag koffie!

Ook leuk:

Vergelijk offertes en bespaar!

Benieuwd welke koffieleverancier het beste bij jouw situatie past? Klik op de knop hieronder en vergelijk direct tot 4 prijsopgaves van koffieleveranciers in jouw regio!

>