fbpx

Vind de Beste Koffieleverancier!

Vergelijk en Bespaar direct tot 40% op je koffie!

Door:  Leon

Op zoek naar een koffieautomaat voor een kantine? In dit artikel lees je welke mogelijkheden er zijn, wat de kosten zijn en waar je op moet letten bij het aanschaffen van een koffiemachine kantine!

Een goede koffieautomaat op de vereniging of in de kantine? Via deze link kun je nu gratis & vrijblijvend tot 4 prijsopgaven aanvragen bij erkende leveranciers. Hier kun je terecht voor al je vragen. 


Waar moet je op letten bij een kantine koffiemachine?

Bij het aanschaffen van een koffiemachine sportkantine, zijn er een aantal punten om op te letten! Denk bijvoorbeeld aan het aantal verschillende drankopties, de uitgiftetijd en het aantal gebruikers. Onderstaand lichten we deze punten aan je toe!

Drankopties

Hoeveel verschillende variaties koffie wil je aanbieden? Alleen zwarte koffie en thee? Of ook cappuccino’s en latte macchiato's? Bij aanschaf van een koffiemachine sportkantine, heb je de keuze uit koffiemachines die alleen zwarte koffie zetten of machines met melkfunctie die meerdere drankopties bieden!

Uitgifte tijd

Hulp nodig bij het kiezen van de geschikte koffiemachine? Vul gratis en vrijblijvend ons formulier in en kom in contact met verschillende koffie specialisten!

Aantal gebruikers

Afhankelijk van het aantal personen waarvoor de machine gebruikt zal worden, zal bepaald worden over hoeveel bereidplaatsen de machine moet beschikken. Veel gebruikers? Dan zal een machine met twee of meer bereidplaatsen geschikter zijn. Zo kunnen er meerdere kopje koffie tegelijkertijd bereid worden!

Wat kost een koffieautomaat in de kantine? 

De kosten voor een koffieautomaat kantine hangen af van het type koffiemachine. Zo liggen de kosten voor een professionele halfautomatische koffiemachine gemiddeld het hoogst, rond de € 4.500 of € 80 p.m. 

Een professionele volautomatische koffiemachine kost gemiddeld € 4.000 of € 70 p.m. Voor een professionele filter koffiemachine liggen de kosten het laagst, deze kost gemiddeld rond de € 2.000 of € 35 p.m.

Type koffiemachine sportkantine

Aanschafkosten zonder contract

Aanschafkosten met contract (incl. onderhoud)

Professionele volautomatische koffiemachine

+/- € 4.000

+/- € 70 per maand

Professionele halfautomatische koffiemachine

+/- € 4.500

+/- € 80 per maand

Professionele filterkoffie

+/- € 2.000

+/- € 35 per maand

Zoals je ziet kan je een koffiemachine in één keer betalen, of een contract afsluiten en per maand betalen. De meeste bedrijven kopen geen kantine koffiemachine maar sluiten een koffie contract af bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in koffie voor bedrijven.

Je betaalt dan een vast bedrag per maand voor het gebruik en onderhoud van de machine. Daarnaast kunnen zij ook de koffiebonen en/of andere benodigdheden leveren.

Welke merken koffiemachine voor in de sportkantine zijn er?

Er zijn verschillende merken koffiemachines die in een sportkantine gebruikt kunnen worden. Onderstaand zetten we de meest gebruikte merken voor je op een rijtje!

Cadenza

Cadenza biedt verschillende kwalitatieve koffieautomaten aan. Ze staan bekend om hun simplistische machines, met slechts één druk op de knop zet je een heerlijk kopje koffie voor de sportkantine!

Douwe Egberts

Douwe Egberts is een merk dat waarschijnlijk velen al kennen, ze beschikken over jaren van ervaring! Douwe Egberts staat bekend om hun uitgebreide assortiment van koffiemachines, ze hebben voor ieder wat wils! Het bedrijf heeft ook een eigen koffieservice voor de zakelijke markt; Douwe Egberts Professional.

Franke

Franke beschikt over verschillende uitgebreide koffiemachines voor zakelijk gebruik. Met een Franke koffiemachine zet je gemakkelijk verschillende soorten koffies voor jouw klanten!

Zakelijke koffieleveranciers vergelijken?

Wil je nog sneller, nog beter en nog lekkerdere koffie serveren op de vereniging of in de sportkantine? Via het formulier hieronder kun je jouw wensen aangeven en in je mail 3 tot 4 offertes van verschillende zakelijke koffieleveranciers! Zo kun je gemakkelijk prijzen en service vergelijken.

Leon

Over de schrijver

Hoi! Mijn naam is Leon en sinds een aantal jaar schrijf ik mijn vrije tijd voor Top-X. Ik schrijf over meerdere onderwerpen maar koffie is toch wel mijn favoriet. Ik ben een echte koffie liefhebber en drink het liefst elke dag koffie!

Ook leuk:

Vergelijk offertes en bespaar!

Benieuwd welke koffieleverancier het beste bij jouw situatie past? Klik op de knop hieronder en vergelijk direct tot 4 prijsopgaves van koffieleveranciers in jouw regio!

>