fbpx

Vind de Beste Koffieleverancier!

Vergelijk en Bespaar direct tot 40% op je koffie!

  • Home
  • /
  • Koffie
  • /
  • KoffieMatters Review [Ervaringen en Info]

Door:  Leon

Op zoek naar een koffiemachine? Of is jouw koffiemachine toe aan onderhoud of reparatie? In deze KoffieMatters review vertellen we je of zij een geschikte optie zijn! We nemen je mee in de verschillende producten en diensten die KoffieMatters aanbiedt en de ervaringen hiermee. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Op zoek naar de een passende zakelijke koffieleverancier? Via deze link kun je nu gratis & vrijblijvend tot 4 prijsopgaven aanvragen bij specialisten in jouw regio. Hier kun je terecht voor al je vragen. 


Over KoffieMatters

KoffieMatters is een specialist in koffiemachines. Het hoofdkantoor van KoffieMatters bevindt zich in Leeuwarden, ze zijn echter actief door heel Nederland. Service en kwaliteit staat bij KoffieMatters hoog in het vaandel, de wens van de klant staat centraal!

Je kan bij KoffieMatters terecht voor het kopen, leasen, onderhouden en repareren van koffiemachines. Ze beschikken over zowel particuliere als zakelijke koffiemachines van verschillende A-merken. Daarnaast kan je ook koffiebonen bij hen afnemen.

Let op:  Ben je particulier? KoffieMatters is een aanbieder in de zakelijke markt. Voor particulieren kun je terecht op onze pagina’s over de beste koffie, de lekkerste koffiebonen en beste koffiemachines.


Waarom wel (of niet) kiezen voor KoffieMatters?

Voor we verder gaan naar klanten hun ervaringen met KoffieMatters, gaan we eerst dieper in op waar het werkelijk om draait; het aanbod, de prijs en kwaliteit van hun producten. Bekijk hieronder de belangrijkste factoren uit onze KoffieMatters review;

Aanbod

KoffieMatters beschikt over een ruim aanbod van particuliere én zakelijke koffiemachines. Merken die zij aanbieden zijn o.a.: Jura, Nivona, AEG, Siemens, Bosch, Philips Saeco, Saeco Professional en Melitta. Deze koffiemachines kunnen gekocht of geleased worden.

Naast het verkopen en leasen van koffiemachines, is KoffieMatters ook gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van koffiemachines. Deze diensten vallen dus ook onder het aanbod van KoffieMatters.

Prijzen

De prijzen van de koffiemachines hangen af van het merk, zowel duurdere als goedkopere koffiemachines zijn beschikbaar. Een onderhoudsbeurt kost bij KoffieMatters tussen de €70 en €150, deze prijzen zijn marktconform. De prijs voor een reparatie hangt af van het type reparatie.

Kwaliteit

KoffieMatters beschikt over koffiemachines van kwaliteit, zo bieden zij alleen machines van A-merken aan. De diensten van KoffieMatters zijn ook van kwaliteit, een tevreden klant staat bij hen hoog in het vaandel.

Samenvattend

KoffieMatters is een specialist op het gebied van koffiemachines. Je kan bij hen terecht voor het kopen, leasen, onderhouden en repareren van koffiemachines. Daarnaast weet je zeker dat je goed geholpen zal worden, service staat bij KoffieMatters hoog in het vaandel!

Voordelen KoffieMatters

  • Ruim assortiment koffiemachines;
  • Zowel kopen als leasen mogelijk;
  • Onderhoud en reparatie van koffiemachines;
  • Goede service.

Nadelen KoffieMatters

  • Geen (zie hieronder)

Vergelijk offertes en bespaar!

Benieuwd welke koffieleverancier het beste bij jouw situatie past? Klik op de knop hieronder en vergelijk direct tot 4 prijsopgaven van specialisten in jouw regio!


KoffieMatters ervaringen 

Hoewel bovenstaande informatie al een goed beeld kan geven van KoffieMatters, geven reviews een nog uitgebreider beeld. Vandaar nu de belangrijkste vraag: ‘Hoe wordt KoffieMatters ervaren onder gebruikers?’. 

Onderstaand delen we een aantal ervaringen met KoffieMatters, zowel positief als negatief. Zo wordt duidelijker wat je kan verwachten van de producten en service van KoffieMatters!

Positieve ervaringen

"Alle lof naar KoffieMatters! Wij hebben onze Saeco Intelia Evo voor onderhoud en reparatie langsgebracht. Direct viel ons de positieve en vriendelijke wijze van benaderen op. Ook het onderhoud is uitstekend uitgevoerd! Wij kunnen KoffieMatters zeker aanbevelen! Het was écht TOP! Ga zo door. Leuk hoor, een stel enthousiaste jonge Coffeeboys"

"Mag ik jullie heel hartelijk danken voor de uitstekende service? Ik meldde ons koffiezetapparaat aan ter reparatie en werd daarna snel teruggebeld en kreeg de tip eerst even te kijken of het filter misschien verstopt zat. Ik heb de tip opgevolgd en het apparaat werkt weer perfect! Wat een geweldige service! Zelden zo meegemaakt!"

"Super enthousiast en vriendelijk zijn we ontvangen met zeer uitgebreid advies en uitleg. Dezelfde dag nog is er een prachtige Jura bij ons in de winkel geplaatst, ingesteld en nog een heerlijk pak espresso bonen gekregen! Super bedankt voor jullie moeite en service. Jullie snappen hoe het werkt!"

Negatieve ervaringen

Over KoffieMatters zijn online geen negatieve ervaringen te vinden. De reviews zijn enkel positief. Tot nu toe alleen nog maar fijne ervaringen met dit bedrijf dus!

Vind de koffieleverancier die bij je past

Wil je graag de allerbeste allerbeste koffie kunnen aanbieden? Laat ons jouw wensen weten en ontvang vrijblijvend 3 tot 4 offertes van verschillende zakelijke aanbieders! Op deze manier kan je gemakkelijk een aantal specialisten vergelijken en eventueel verder contact opnemen. Het aanvragen van offertes is gratis en je hoeft niet verplicht op een van de offertes in te gaan!.

Leon

Over de schrijver

Hoi! Mijn naam is Leon en sinds een aantal jaar schrijf ik mijn vrije tijd voor Top-X. Ik schrijf over meerdere onderwerpen maar koffie is toch wel mijn favoriet. Ik ben een echte koffie liefhebber en drink het liefst elke dag koffie!

Ook leuk:

Vergelijk offertes en bespaar!

Benieuwd welke koffieleverancier het beste bij jouw situatie past? Klik op de knop hieronder en vergelijk direct tot 4 prijsopgaves van koffieleveranciers in jouw regio!

>