fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geen geld voor een nieuwe keuken? Ga voor een keuken renovatie

Publicatie datum: 23 december, 2020

Door: Redactie Top-X

keuken renoveren

Wil je je keuken dringend een nieuwe look geven? Dan denk je er misschien aan om een nieuwe te laten bouwen. Op het eerste zicht mag dat wel een goede oplossing lijken, maar in veel gevallen is een keukenrenovatie de beste optie.

Waarom is dat nu zo, en wat is de meerwaarde van een professionele aanpak? Dergelijke vragen verdienen een duidelijk antwoord, en dat kan je hier vinden!


Waarom je moet kiezen voor een keukenrenovatie

Het renoveren van je keuken, daar kruipt heel wat werk in. Toch zijn er enkele voordelen aan verbonden die je bij het plaatsen van en compleet nieuwe keuken niet hebt. Een overzicht:

  1. Je keuken blijft qua structuur dezelfde

Ben je op zich wel tevreden met de opbouw van je keuken, maar wil je veranderingen aanbrengen op het vlak van inrichting en stijl? Dan is de keuken opknappen de oplossing.

Het bouwen van een nieuwe keuken houdt in dat je eigenlijk de opbouw van de ruimte helemaal opnieuw gaat doen. En als je je huidige keuken op dat vlak wel mooi vindt, is dat dus een overbodige stap. Laat je keuken gewoon renoveren en je behoudt wat je er leuk aan vindt, terwijl je al het andere kan veranderen!

  1. Je keuken renoveren kost minder tijd

Een ander belangrijk voordeel van je keuken renoveren is dat het veel minder tijd kost dan een volledig nieuwe keuken laten bouwen. Bij het bouwen van een nieuwe keuken moet zowat alles worden uitgebroken, en kan het zelfs zijn dat de vloer opnieuw gelegd wordt. Dat zijn allemaal werken die heel wat tijd kosten.

Je keuken renoveren is dus een goede middenweg als je je interieur nieuw leven wilt inblazen – maar het ook wel snel wilt doen!

Lees ook een van onze artikelen over apparaten voor in de keuken: 
- slowcooker
- airfryer

  1. Een keuken renovatie is goedkoper

Dat brengt ons natuurlijk bij een ander belangrijk voordeel, namelijk een lagere kostprijs. Een keuken renovatie kost inderdaad geld, maar lang niet zoveel als het bouwen van een nieuwe. Het leggen van een nieuwe vloer, of zelfs het slopen van binnenmuren en het uitbreken van kasten, zijn allemaal zaken waar je heel wat geld voor betaalt. Kies voor een professionele renovatie en die prijs zal al een stuk lager liggen!

  1. Toch een grondige upgrade van je keuken!

Ten slotte geeft een grondige renovatie die op professionele wijze is uitgevoerd je toch de kans om je keuken in een compleet nieuw jasje te stelen. Wil je omschakelen van en vintage naar een moderne stijl, zonder je keuken uit te breken? Dit kan bijvoorbeeld door je keuken te wrappen.

Of misschien wil je je klassieke keuken wel opfrissen met modern meubilair en een nieuw fornuis? Allemaal zaken die kunnen als je kiest voor professioneel renoveren!

Vertrouw op een renovatie specialist voor je keuken

Kortom, je keuken laten renoveren is een goede beslissing als je je interieur een update wilt geven zonder je blauw te betalen of lang te moeten wachten. Natuurlijk laat je het werk best doen door een specialist, zodat de resultaten lang meegaan en precies aan je verwachtingen voldoen.

Een professional houdt rekening met je persoonlijke wensen, je beschikbare budget én de mogelijkheden in je interieur om het werk tot een goed einde te brengen. Daarbij kan je altijd rekenen op gedegen advies bij de zoektocht naar het juiste meubilair, mooie kleuren en goede voorzieningen.

Ben je overtuigd van de meerwaarde van een renovatie? Laat je keuken dan over aan een renovatie professional, en voor je het weet krijgt de ruimte een compleet nieuwe, prachtige look!

Over de auteur

Redactie Top-X


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>