...

Beste Airfryer

Beste Airfryer 2020

Philips Avance Airfryer XL HD9247/90 - Hetelucht friteuse - Met XL bakplaat

5/5

De Philips Airfryer XL HD9247/90 is ideaal voor het bakken van (hartige) taarten, braden van vlees, het grillen van vis én frituren van verse friet. Door de grote bereidingscapaciteit van 1,2 kg bereid je in één keer een portie voor 4 personen. Dankzij de Rapid Air-technologie van Philips, die je laat bakken met hete lucht, bereidt je etenswaren met tot wel 80% minder vet. Door de Philips Airfryer XL is een gezonde maaltijd voor het hele gezin snel gemaakt. Doordat je weinig tot geen olie hoeft toe te voegen heb je veel minder last van nare geurtjes. Weinig tijd? De Philips Airfyrer is snel warm en eenvoudig schoon te maken door de vaatwasser bestendige onderdelen.

De kracht van een airfryer: wat is de beste airfryer in 2020?

Het aanschaffen van een airfryer heeft meerdere voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is dat eten bereiden met een airfyer een stuk gezonder is dan een frituurpan. De reden hiervoor is dat je bij een airfryer geen frituurvet en frituurolie nodig hebt. Zoals je misschien wel weet is frituurvet erg ongezond voor je lichaam. Op de lange termijn heeft dit een negatief effect op je bloedvaten en dergelijke. Bij een airfryer heb je gelukkig geen frituurvet nodig. Zo kun je op een gezonde manier je producten heerlijk bereiden. De airfyer gebruikt, zoals de naam al doet vermoeden, enkel hete lucht. En wil je het eten knapperig maken. Dan kun je gebruikmaken van een klein beetje olie. Dat zorgt ervoor dat je extra kunt genieten. Maar een airfryer heeft nog meer voordelen dan dat.

Een airfryer kun je gebruiken om te bakken, grillen en te braden. Dit zorgt er dus voor dat de airfryer multifunctioneel is. Op die manier kun je kip bijvoorbeeld op verschillende manieren bereiden. Kip kan namelijk gebakken worden, maar er bestaat een kans dat je daar op de lange termijn minder behoefte aan hebt. Dan kun je er voor kiezen om de kip te laten braden. Ook komen er bij een airfryer geen frituurdampen vrij. Dit is gezonder voor je huis en bovendien hangt er geen nare geur. Ook is een airfryer in het algemeen gemakkelijk te reinigen. Dit heeft als positief voordeel dat je de duurzaamheid van het product kunt vergroten. Als klap op de vuurpijl is een airfryer ook nog eens veel veiliger in gebruik. Er is namelijk veel minder risico op verbranding en dergelijke. Met een frituurpan kunnen er veel ongelukken bestaan. Er zijn echter zeer veel airfryers in de omloop. Maar welke airfryer past nu het beste bij jou? Lees hieronder enkele voordelen, en nadelen, van verscheidene airfryers.

1. Philips Avance Airfryer XL HD9247/90: airfryer beste koop

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Design 84%

Een belangrijk voordeel van deze airfryer is de snelle bereidingscapaciteit waar deze airfryer van is voorzien. Dankzij deze airfryer kun je in raptempo een heerlijke maaltijd op tafel zetten. Heb je een zeer grote familie? Dan is de airfryer zeker aan te raden, maar ook in andere situaties is de airfryer functioneel. Misschien heb je haast en wil je snel heel veel bereiden? Ook daarvoor is deze airfryer erg handig. Een ander voordeel is dat deze airfryer zeer eenvoudig schoon te maken is. De onderdelen zijn ook bestendig tegen de vaatwasser, met als belangrijk voordeel dat je de onderdelen niet zelf hoeft schoon te maken. De airfryer krijgt een zeer hoge beoordeling en dit maakt het product dan ook zeer populair.

Een nadeel van de airfryer is echter dat deze veel herrie kan maken. Dit is een klacht van enkele consumenten. Voor de rest zijn de recensies voor het merendeel positief. Hij behoort volgens velen dan ook tot de beste airfryer beste airfryer 2020.

Voordelen Philips Avance Airfryer XL HD9247/90: airfryer beste koop

 • Snelle bereidingscapaciteit 
 • Eenvoudig schoon te maken

Nadelen Philips Avance Airfryer XL HD9247/90: airfryer beste koop

 • Is lawaaierig

2. Philips Viva Airfryer XXL HD9630/20: best geteste airfryer

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Design 84%

De kracht van deze airfryer is voornamelijk de multifunctionaliteit. Hij is geschikt voor meerdere doeleinden en daarom ook zo populair in een complex huishouden. Enerzijds kun je hem gebruiken om diepvriesmaaltijden mee te bereiden. Denk daarbij aan kant en klare maaltijden, maar ook kliekjes van andere dagen. Maar ook voor hartige snack en zoete taartjes is deze airfryer geschikt. Het zorgt er dus voor dat je vrijwel geen andere apparaten meer nodig hebt in je huishouden. Niet alleen zorgt dit ervoor dat je veel geld kunt besparen, maar je maakt ook nog eens extra ruimte vrij. De airfryer heeft een grote capaciteit, waardoor je gemakkelijk voor het hele gezin snel een maaltijd kunt bereiden.

Zijn er dan ook nadelen? Vraag je je ongetwijfeld af. Ja, die nadelen zijn er. Enkele consumenten stellen dat het product snel defect gaat en daarmee dus erg kwetsbaar is. Maar dit is ook één van de weinige kritieken die waarneembaar zijn.

Voordelen Philips Viva Airfryer XXL HD9630/20: best geteste airfryer

 • Geschikt voor meerdere doeleinden
 • Zowel te gebruiken voor diepvriesmaaltijden als voor kant en klare maaltijden
 • Grote capaciteit

Nadelen Philips Viva Airfryer XXL HD9630/20: best geteste airfryer

 • Geen

3. Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90: beste airfryer consumentenbond

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Design 90%

Deze krachtige airfryer kun je gebruiken voor diverse maaltijden. In de ochtend kun je hem bijvoorbeeld gebruiken om warme broodjes af te bakken. De airfryer kan veel tegelijk bereiden, waardoor je met het hele gezin snel kunt eten om de dag te beginnen. Maar ook voor diverse middagmaaltijden en avondmaaltijden kun je deze airfryer gebruiken. De airfryer is namelijk ook zeer snel op temperatuur. De losse onderdelen van de airfryer zijn overigens bestendig voor de vaatwasser. Een ander voordeel van deze airfryer is dat die ook wordt aangeraden door de consumentenbond. De consumentenbond is over het algemeen zeer kritisch, dus er kan wel gesteld worden dat dit een teken is dat de airfryer zeer bijzonder is. Hij komt ook goed uit de airfryer test.

Een nadeel, volgens consumenten, is dat de airfryer tamelijk aan de prijs is. Er wordt een hoge prijs voor gevraagd in vergelijking met andere aifryers. Daartegenover staat natuurlijk wel dat deze airfryer heel veel kan en dit de prijs enigszins kan rechtvaardigen. Het is de beste airfryer consumentenbond

Voordelen Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90

 • Ideaal voor grote gezinnen
 • Zeer snel op temperatuur
 • Losse onderdelen zijn bestendig voor vaatwasser
 • Beste volgens consumenten bond

Nadelen  Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90

 • Prijs ligt hoger dan andere opties uit dit artikel

4. Philips Avance Airfryer XL HD9240/90

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 85%
Prijs / Kwaliteit 81%
Design 77%

Een voordeel van deze airfryer is dat deze ook is voorzien van een leuk receptenboek. En natuurlijk staat dit boek vol met recepten die allemaal te bereiden zijn met de airfryer. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van aangename gerechten. Een ander voordeel van deze airfryer is dat deze is voorzien van een digitaal scherm. Daardoor kun je alles gemakkelijk instellen en heb je een duidelijk overzicht. Een ander voordeel is dat deze airfryer erg licht is. Je kunt hem dus gemakkelijk verzetten, maar ook zeer gemakkelijk schoonmaken. Op die manier kun je de duurzaamheid van het product behouden. Ook is de airfryer voorzien van een timer, zodat de exacte bereidingstijd kan worden nagestreefd.

Een nadeel, volgens enkele consumenten, is dat de bereidingstijd soms langer is dan wordt aangegeven. Een ander nadeel dat wordt aangehaald is dat de airfryer over het algemeen zeer kwetsbaar is. Het wordt gezien als de best geteste airfryer. 

Voordelen Philips Avance Airfryer XL HD9240/90

 • Voorzien van leuk receptenboek
 • Voorzien van digitaal scherm

Nadelen Philips Avance Airfryer XL HD9240/90

 • Bereidingstijd is langer dan alternatieven

5. MOA Hetelucht friteuse XXL 6 Liter - PerfectFry:

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Design 74%

Deze airfryer is niet alleen zeer multifunctioneel, maar hij is ook voorzien van een automatisch kookprogramma. Ook is de airfryer voorzien van een handige instelknop. Je kunt dan zeer specifiek je gerechten bereiden. De airfryer weet dan per product automatisch hoe het bereid moet worden. Dit is natuurlijk zeer handig, want daardoor hoef je dat zelf niet meer constant in te stellen. Ook wordt het product geleverd met een digitaal display. Met een digitaal display kun je precies zien hoe het eten ervoor staat en kun je alles gemakkelijk instellen. Het wordt gezien als airfryer beste koop.

Een nadeel aan de airfryer is dat deze lastig te sluiten is. Over het algemeen zijn de recensies echter zeer positief en worden er louter voordelen genoemd. Hij komt dan ook positief uit de airfryer test.

Voordelen MOA Hetelucht friteuse XXL 6 Liter – PerfectFry:

 • Voorzien van automatisch kookprogramma
 • Voorzien van handige instelknop waardoor je heel gemakkelijk bepaalde gerechten kunt bereiden

Nadelen MOA Hetelucht friteuse XXL 6 Liter – PerfectFry:

 • Lastig te sluiten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *