fbpx

Publicatie datum: 15 maart, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Smoothiemaker

Best geteste Smoothiemaker

KitchenBrothers Smoothie Blender

Wil jij een paar keer per week een lekkere smoothie maken? Zo ja, dan hebben we goed nieuws! Wij hebben namelijk een smoothiemaker test gedaan en de KitchenBrothers Smoothie Blender is als best getest eruit gekomen! Dit komt omdat het door iedereen gebruikt worden en je elk fruitsoort erin kan stoppen.

Het is een 13-delige set met 4 verschillende smoothiebekers. Je kan deze lekkere smoothie dus voor het hele gezin maken. Hiernaast kan j er ook nog andere etenswaren in stoppen. Denk bijvoorbeeld aan groenten of koffiebonen. Wie wil dat nou niet?

Ben jij benieuwd naar het product? Klik dan op de button hieronder! 

Het creëren van een gezonde levensstijl kan soms lastig zijn. Zo moet je afstappen van je oude gewoontes en is het moeilijk om je aan de afspraken te houden. Je weet vaak niet zo goed waar je moet beginnen en het vinden van nieuwe recepten kan wat tijd in beslag nemen. Daarom is fijn om iets achter de hand te hebben dat je makkelijk en snel kan gebruiken.

Dat is een smoothiemaker! Hierin kan je verschillende fruitsoorten bij elkaar zetten en de blender zorgt ervoor dat alle smaken bij elkaar komen. Hierdoor heb je een heerlijk en gezond sapje. Er zitten wel wat verschillen tussen de smoothiemakers. Maar wat is de beste smoothiemaker?

Dat is een moeilijke vraag en daarom hebben we verschillende producten getest. Uiteindelijk hebben we de 5 beste producten bij elkaar gezet in verschillende categorieën. Op deze manier kan je een goede smoothiemaker vinden. Ben jij benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

23

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Smoothiemakers

Best geteste Smoothiemaker

Beste Koop Smoothiemaker
1.  KitchenBrothers Smoothie Blender

Redmond retro blender - Blender to go - Smoothie maker - Inclusief twee flessen

Beste Smoothiemaker To Go
2. Redmond Retro Blender

MOA Krachtige Blender - Met glazen kan - 1,5 liter - Zwart - 1000 Watt - TB61B

Beste Grote Smoothiemaker
3. MOA Krachtige Blender

NutriBullet - 5-delig - 600 Watt - Blender - Zwart

Beste Kleine Smoothiemaker
4. NutriBullet Blender

MOA Blender en Grinder - Blender to go - Smoothie maker - 900W - MB02

Beste Budget Smoothiemaker
5. MOA Blender en Grinder

Top 10 Beste Smoothiemakers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste smoothiemakers. Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit de smoothiemakers test 2023.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Smoothiemaker?

Het kan soms lastig zijn om de juiste smoothiemaker te kiezen. Ook omdat het doel voor iedereen weer kan verschillen. Het is daarom belangrijk dat je goed onderzoek doet. Maar waar moet je dan op letten bij zo'n aankoop. En wat is de beste smoothiemaker volgens de consumentenbond?

Dit zijn vragen die we vaak voorbij zien komen. Dat is ook de reden dat we dit artikel geschreven hebben. We hebben hieronder in ieder geval al een aantal criteria op een rijtje gezet. Dit zijn belangrijke punten die je zeker moet meenemen bij het koopproces. Op deze manier verklein je de kans op een miskoop.

Inhoud

Het eerste belangrijke punt is de inhoud van de smoothiemaker. Sommige smoothiemakers hebben een kleine inhoud van ongeveer 0,5 liter. Als ze een grote inhoud hebben kan er ongeveer 1,5 liter in. Het is dus slim om te bepalen hoeveel smoothies jij ongeveer wil maken. De inhoud moet niet te veel maar ook niet te weinig zijn. Het hangt ook samen met het huishouden (als ze ook smoothies willen). 

Vermogen

Daarnaast is het vermogen ook zeer belangrijk. Dit wordt beschreven in het aantal Watt. Het is slim om van te voren te kijken wat voor fruit soorten je in de smoothie wil doen. Hoe harder de fruitsoort, hoe meer vermogen er gebruikt worden. Als je over het algemeen zachte fruitsoorten gebruikt is het aan te raden om een smoothiemaker te nemen die niet een heel hoog vermogen heeft. 

Pakket

Bij smoothiemakers krijg je soms ook nog een heel pakket. Dit kan bestaan uit meerdere bekers of nog meer kleine blenders. Dit kan ook invloed hebben op de prijs. Ben je alleen op zoek naar een smoothiemaker? Probeer dan gericht te zoeken. Als je ook nog andere apparaten erbij wil hebben is het goed om naar hele pakketen te kijken. Er zijn genoeg merken die dit aanbieden.

Smoothiemaker of blender?

Wil jij een smoothiemaker of een blender? Smoothiemakers worden vaak in de war gebracht met blenders. Een smoothiemaker is eerder een soort blender. Er zijn namelijk nog heel veel andere blenders die geschikt zijn voor andere doeleinden. Denk het maken van soep of een blender die zachte ingrediënten bij elkaar wil brengen. Het is dus handig om eerst zeker te weten of je wel een smoothiemaker wil.


Wat is de beste Smoothiemaker van 2023? 

Aan de hand van bovenstaande criteria (en nog een paar andere) hebben wij een uitgebreide test gedaan. De test was dan ook ontzettend interessant! Uiteindelijk waren er een paar producten die als beste wisten te scoren. Hierdoor konden ze een plekje bemachtigen in onze felbegeerde top vijf.

Deze producten hebben allemaal hun eigen categorie en bij elk product staat een korte review. Dit is aangevuld met voor- en nadelen. Maar welke smoothiemaker is dan het beste? En welke smoothiemaker past het beste bij mij? Bekijk gauw de producten hieronder!

1.  KitchenBrothers Smoothie Blender

Best geteste Smoothiemaker

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteit

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Ben jij op zoek naar de beste smoothiemaker van 2023? Ga dan voor de KitchenBrothers Smoothie Blender! Met het 13-delige set kan je heerlijke smoothies maken.

De KitchenBrothers Smoothie Blender zorgt ervoor dat de smaak van al het fruit in de smoothie blijft zitten. Hierdoor drink je iets gezonds dat je ook nog is vol laat zitten. Er kan verschillende soorten voedsel in. Denk aan fruit, groeten, kruiden etc. Je kan de smoothie dus precies maken zoals je zelf wil. Het beschikt nog over 2 snelheidsstanden. Hiermee kan je zelf bepalen hoe dik de smoothie wordt. De voorkeur is voor iedereen anders.

Je krijgt er ook nog draagbare bekers bij. Hierin kan je de smoothies bewaren en meenemen. Er zit een goede deksel op zodat niets gaat lekken. Na het gebruik kan je het hele pakket in de vaatwasser doen. Een smoothie kan heel erg afgeven en daarom is het zo fijn dat dit kan! Daarnaast zitten er bij het pakket nog 2 messen. Deze messen kan je gebruiken om het voedsel mee te snijden.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen KitchenBrothers Smoothie Blender

 • Het hele pakket kan in de vaatwasser
 • Ook geschikt voor droogvoedsel
 • Krijgt er ook 2 messen bij

Nadelen KitchenBrothers Smoothie Blender

 • Geen

2.  Redmond Retro Blender

Redmond retro blender - Blender to go - Smoothie maker - Inclusief twee flessen

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteit

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Als je veel onderweg bent is het altijd handig om een smoothies mee te nemen. De to go smoothiemaker van Redmond is dan ook de beste op dat gebied!

Het is heerlijk om de dag met een gezonde maaltijd de beginnen. Een smoothie hoort daar zeker bij. De Redmond Retro Blender zorgt er dus voor dat je de dag goed kan beginnen. Je krijgt er 2 flessen bij van 600 ml. Dit is meer dan genoeg voor de hele dag. Het heeft een vermogen van 300 Watt. Daardoor is het in staat om fruit te blenden en alle smaken bij elkaar te brengen. Het kan dan ook ijs blenden.

Verder is het ook nog een hele veilige smoothiemaker. Zo zit er een ingebouwde beveiliging in. Op deze manier kan niemand de scherpe messen aanraken. Dit komt omdat het 6 messen zijn! Daardoor snijdt het zo gemakkelijk door al het voedsel. De anti-drup zorgt ervoor dat er niets van de smoothie uit valt. Het zal namelijk heel irritant zijn als je wat van je heerlijke smoothie morst!

Voordelen Redmond Retro Blender

 • Beschikt over een ingebouwde beveiliging
 • Anti-drup
 • Heeft anti-slip aan de onderkant

Nadelen Redmond Retro Blender

 • Liever geen bevroren fruit in blenden

3. MOA Krachtige Blender

MOA Krachtige Blender - Met glazen kan - 1,5 liter - Zwart - 1000 Watt - TB61B

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteit

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Maar ben jij eerder op zoek naar een smoothiemaker die je thuis kan plaatsen? Neem dan de MOA Krachtige Blender! Het heeft ook een grote inhoud waardoor het geschikt is voor het hele gezin.

De MOA Krachtige Blender beschikt over een vermogen van 1000 Watt. Hierdoor is het niet alleen geschikt voor smoothies maar kan je er ook andere voedselsoorten mee blenden. Denk bijvoorbeeld aan kaas. Zelfs dat wordt helemaal fijn gemalen. Het heeft ook een inhoud van 1500 ml. Hierdoor is het uiterst geschikt voor grotere gezinnen. Op deze manier kan je iedereen de dag gezond laten beginnen.

Verder zit er ook nog een overhittingsbeveiliging op. Een smoothiemaker gaat natuurlijk heel snel en het kan zijn dat het dan oververhit raakt. Dit zorgt ervoor dat het automatisch wordt uitgeschakeld. Je moet het dan even laten rusten zodat het apparaat later weer verder kan. Hiernaast heeft het nog 3 verschillende snelheden. Hiermee kan je dus ongeveer bepalen hoe dik de smoothie wordt. 

Voordelen MOA Krachtige Blender

 • In 4 verschillende kleuren
 • Kan in de vaatwasser
 • Kan ook bevroren fruit blenden zonder dat het schadelijk is/

Nadelen Lanso Blender To Go

 • Door het enigszins lage vermogen kan hier geen ijs of bevroren fruit in

4. NutriBullet Blender

NutriBullet - 5-delig - 600 Watt - Blender - Zwart

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteit

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Heb je een kleine keuken en zoek je de geschikte smoothiemaker? Kies dan voor de NutriBullet Blender. Het heeft een inhoud van 0,7 liter waardoor het geschikt is voor 1-2 personen.

Deze smoothiemaker van NutriBullet is heel erg licht en je kan het makkelijk gebruiken. Zo kan je het goed opbergen en kan je het zelfs gebruiken op andere plaatsen. Het zorgt ervoor dat alles heel fijn gesneden wordt aangezien het 20.000 toeren draait. Je kan hier heerlijke smoothies mee maken maar je kan er ook voor zorgen dat ze minder dik zijn. Op deze manier wordt het eerder een gezond drankje.

Het heeft een simpel design en het zal goed in je keuken passen. Dat komt omdat je uit 6 verschillende kleuren kan kiezen. Je kan voor een normale kleur als zwart gaan maar je kan ook voor bijvoorbeeld rood gaan. Verder is het ook nog een zeer veilig apparaat. Je kan het alleen gebruiken als het helemaal dicht is. Hierdoor is de kans heel erg klein dat je de mesjes raakt. Al met al een uitstekende smoothiemaker.

Voordelen NutriBullet Blender

 • Heeft een turbofunctie
 • In 6 verschillende kleuren
 • Licht in gebruik

Nadelen NutriBullet Blender

 • Duurste optie uit de lijst

5. MOA Blender en Grinder

MOA Blender en Grinder - Blender to go - Smoothie maker - 900W - MB02

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteit

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We zijn nu aangekomen bij de laatste plek van de lijst. Dat is de MOA Blender en Grinder en dit is de beste budget optie die je kan hebben op het gebied van smoothiemakers!

Het merk MOA heb je al een keer eerder in deze lijst gezien. Dit komt omdat het goede producten maakt en de MOA Blender en Grinder valt daar zeker onder! Dit is namelijk een simpele smoothiemaker die door iedereen gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook nog heel erg licht waardoor je het makkelijk kan verplaatsen. Het zorgt ervoor dat je niets meer handmatig hoeft te doen en dat de keuken niet meer vies wordt.

Verder heeft het ook nog een hele sterke motor. Het heeft namelijk een vermogen van 900 Watt. Daardoor hoeft het niet alleen gebruikt te worden voor smoothies. Het is ook een goede smoothiemaker om mee te nemen aangezien het niet zo groot is. Zo kan je in de auto nog genieten van je smoothie. Daarom is het de beste smoothiemaker 2023 op het gebied van prijs/kwaliteit verhouding!

Voordelen MOA Blender en Grinder

 • Bekend en betrouwbaar merk
 • Kan ook voor noten en harde ingrediënten gebruikt worden
 • Kan het makkelijk meenemen

Nadelen MOA Blender en Grinder

 • Minder geschikt voor grote gezinnen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel smoothiemakers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten smoothiemakers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de smoothiemakers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste smoothiemakers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>