fbpx

Publicatie datum: 11 juli, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Meal Prep maaltijd bezorger

Prepthefood

Prep The Food

De lekkerste kant-en-klare maaltijden ga je absoluut bij Prep The Food vinden. Het assortiment is hier ontzettend groot, zo kun je terecht voor eiwitrijke, koolhydraatarme en zelfs vegan maaltijden. Verder zijn de maaltijden ontzettend lekker, is de prijs goed en kun je voor vragen altijd terecht bij de klantenservice (zelfs via whatsapp) te bereiken. Naast maaltijden kun je hier ook terecht voor heerlijke snacks, juices en supplementen.

Gezond eten zonder uren in de keuken te hoeven staan. Het klinkt haast als een utopie, maar tegenwoordig wordt het mogelijk gemaakt dankzij de nieuwste rage in Nederland: Meal Prep maaltijd bezorgers!

Er verschijnen steeds meer Meal Prep maaltijd bezorgers op de Nederlandse markt. Deze aanbieders verkopen kant-en-klare sportmaaltijden die je enkel en alleen op hoeft te warmen. Ideaal dus als je weinig tijd hebt, maar toch gezond wilt eten.

Maar wat is nu eigenlijk de beste Meal Prep maaltijd bezorger van dit moment? En waar moet je op letten bij het kiezen van een aanbieder van kant-en-klare sportmaaltijden? 

Wij hebben een uitgebreid onderzoek gedaan waarbij we de bekendste aanbieders van kant-en-klare sportmaaltijden in Nederland hebben vergeleken. Op basis hiervan hebben we een top-5 samengesteld met onze favoriete opties. Kortom, lees gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

3

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Meal Prep maaltijd bezorgers

Prepthefood

Best aanbevolen meal prep maaltijd bezorger
1. Prep The Food

Fuel your body logo

Beste lang houdbare meal prep maaltijd bezorger
2. Fuelyourbody

Muscle meals logo

Ruimste aanbod
3. Muscle Meals

Muscle meat logo

Beste meal prep maaltijd bezorger met handige schema's
4. Muscle Meat

Smart meals logo

Beste meal prep maaltijd bezorger met 6 weken challenge
5. Smart Meals

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kiezen voor een meal prep maaltijd bezorger?

Na het zien van onze top 5 ben je misschien wel nieuwsgierig geworden naar een van de meal prep maaltijd bezorgers. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen in dit deel van het artikel vertellen wij je namelijk waar je op moet letten als je een meal prep maaltijd bezorger gaat uitkiezen. 

De onderstaande punten zijn de punten waar je rekening mee moet houden als je een keuze maakt voor een meal prep maaltijd bezorger. Kijk dus niet alleen naar een meal prep maaltijd bezorger aanbieding, maar kijk ook naar de beste meal prep maaltijd bezorger volgens de consumentenbond. Het gaat ten slotte om je gezondheid. 

Doel 

Als eerste is het belangrijk dat je goed bedenkt wat je doel is als het gaat om voeding. Zo kan je kiezen voor een maaltijd pakket wat de spiermassa stimuleert, je helpt met afvallen of voor droog trainen. Afhankelijk van jouw doelen kun je dus kiezen voor een maaltijd pakket. 

Assortiment

Bij het kiezen van een goede kant-en-klare sportmaaltijd aanbieder wil je natuurlijk dat het assortiment klopt. Als je geen kip lust dan is het natuurlijk niet handig als je kiest voor een aanbieder die veel maaltijden heeft met kip.

Om deze reden is het altijd goed om te kijken naar het assortiment van de aanbieder. Staan hier gerechten in die je lekker vindt? Dan is het wellicht een goede keuze!

Overige service 

Als laatste maar zeker niet het minste punt is het handig om te kijken naar de overige services die door de meal prep maaltijd bezorger. Naast de prep maaltijden zijn er ook meal prep maaltijd bezorgers die je nog gericht advies geven, supplementen aanbieden en/of nog sport kleding verkopen. 


Wat is de beste meal prep maaltijd bezorger van 2023?

Welke meal prep maaltijd bezorger is het beste? Deze vraag gaan wij in dit deel van het artikel beantwoorden. Aan de hand van onze uitgebreide meal prep maaltijd bezorger test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste meal prep maaltijd bezorgers van dit moment.

Ook hebben wij verschillende meal prep maaltijd bezorgers geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een meal prep maaltijd bezorger tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan gauw verder! 

1. Prep The Food

Prepthefood

9.4

Eindbeoordeling

Assortiment

9.4

Klantenservice

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

Prep The Food is momenteel onze favoriete aanbieder van kant-en-klare sportmaaltijden. Dit heeft meerdere redenen.

Allereerst zijn alle maaltijden van Prep The Food vers bereid en dit proef je gelijk terug in de maaltijden. Waar de meeste kant-en-klare maaltijden nogal droog zijn, is dat bij Prep The Food absoluut niet het geval.

Verder kun je hier terecht met haast elke voorkeur op het gebied van voeding. Zo kun je hier eiwitrijke, koolhydraatarme en zelfs vegan maaltijden kopen. Het aanbod is reusachtig groot.

Ook is er genoeg mogelijkheid om divers te eten. Zo zijn er maaltijden met vis, vlees, vega en zien de gehaktburgers er ook verrukkelijk uit. Kortom, Prep the Food is zeker een aanrader als je het ons vraagt.

Voordelen Prep The Food

 • Alle maaltijden worden vers bereid
 • Goede smaak, totaal niet droog
 • Ruim aanbod (Eiwitrijk, koolhydraatarm, vegan alles is mogelijk)
 • Fijne klantenservice (zelfs via Whatsapp te bereiken)

Nadelen Prep The Food

 • Geen

2. Fuelyourbody

Fuel your body logo

9.2

Eindbeoordeling

Assortiment

9.5

Klantenservice

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Fuelyourbody biedt zijn gebruikers verschillende soorten maaltijden aan voor verschillende doelstellingen. Naast volledige maaltijden biedt Fuelyourbody ook losse componenten aan waarmee jij een sportmaaltijd in elkaar kan flansen.

Zo kan je ook verschillende kruiden en aanvullende eiwitrijke snacks kopen bij Fuelyourbody. Ook kan je door middel via een handige app mee doen met een coaching programma van Fuelyourbody. 

Voordelen Fuelyourbody

 • Minimaal 3 maanden houdbaar 
 • Verschillende maaltijden voor verschillende doelstellingen
 • Je kan ook verschillende kruiden en aanvullende eiwitrijke snacks kopen bij Fuelyourbody

Nadelen Fuelyourbody

 • Geen opties voor vegetariërs 

3. Muscle Meals

Muscle meals logo

8.9

Eindbeoordeling

Assortiment

8.6

Klantenservice

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Muscle Meals biedt verschillende pakketen aan gericht op afvallen, het opbouwen van spiermassa en het droog trainen. Bij Muscle Meals kan je zelf je pakket samenstellen of je kan kiezen voor een bepaald pakket. Ook heeft Muscle Meals gerechten voor vegetariërs, maar dit zijn er nog niet heel veel.

Muscle Meals biedt naast maaltijden ook verschillende sport supplementen aan die jou helpen je doelen nog sneller te bereiken. Verder heeft Muscle Meals ook zijn eigen merchandise denk hierbij aan t-shirts en shakers. 

Voordelen Muscle Meals

 • Verschillende pakketten gericht op afvallen, het opbouwen van spiermassa en het droog trainen 
 • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
 • Ruim assortiment

Nadelen Muscle Meals

 • Prijs is aan de hoge kant

4. Muscle Meat

Muscle meat logo

8.5

Eindbeoordeling

Assortiment

8.4

Klantenservice

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde hebben wij de meal prep maaltijd bezorger Muscle Meat geselecteerd als beste meal prep maaltijd bezorger met handige schema's. Muscle Meat biedt naast veel verschillende soorten maaltijden ook nog een verschillende voeding- en trainingsthema's aan aan zijn gebruikers. Uiteraard onder goede begeleiding. 

Bij Muscle Meat kan je naast kant-en-klare maaltijden ook kiezen voor kant-en-klare producten. Zo kan je ook zelf kopen met de producten van Muscle Meat. Ook kan je via Muscle Meat verschillende sport supplementen kopen zodat jij je doelen nog sneller kan bereiken. Bij Muscle Meat kan je kiezen voor maaltijden die je helpen om te bulken, af te vallen en om droog te trainen, zo behaal jij nog sneller je fitnessdoelen. 

Voordelen Muscle Meat

 • Met trainingsschema 
 • Biedt ook sport supplementen aan
 • Keuze uit maaltijden en losse producten 

Nadelen Muscle Meat

 • Alleen avond bezorging

5. Smart Meals

Smart meals logo

8.2

Eindbeoordeling

Assortiment

8.2

Klantenservice

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste, maar zeker niet de minste hebben wij de meal prep maaltijd bezorger Smart Meals geselecteerd als beste meal prep maaltijd bezorger met 6 weken challenge. Ja, je leest het goed Smart Meals daagt zijn gebruikers namelijk uit om onder begeleiding van een diëtist binnen 6 weken extra kilo's te verliezen. Dit programma kan je ook volgen zonder dat je hoeft te sporten! 

Smart Meals biedt niet alleen maaltijden aan die geschikt zijn als avondmaal, maar je kan ook kiezen uit verschillende ontbijten en lunches. Ook kan je kiezen voor verschillende maaltijd pakketten. Zo kan je kiezen voor een vetverlies en keto pakket en een droge spiermassa pakket. Verder kan je ook verschillende supplementen aanschaffen via Smart Meals

Voordelen Smart Meals

 • 6 weken challenge 
 • Veel verschillende mogelijkheden
 • Samengesteld door diëtisten

Nadelen Smart Meals

 • Weinig vegan opties 

Hoeveel soorten meal prep maaltijd bezorgers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 meal prep maaltijd bezorgers getest. Op basis hiervan hebben we 5 maaltijd bezorgers geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de meal prep maaltijd bezorgers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste meal prep maaltijd bezorgers zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat het beste tosti-ijzer is.

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>