• Home
 • /
 • Diensten
 • /
 • Beste meal prep maaltijd bezorgers [Test 2022]

Laatste update: oktober 2022

Door: Sanne

Best Geteste Meal Prep maaltijd bezorger

Muscle Meals

Ben je begonnen met een nieuw dieet, maar heb je niet altijd genoeg tijd om je maaltijden voor te bereiden? Natuurlijk begrijpen we dat het niet altijd makkelijk is om je aan een dieet te houden. Daarom gaan wij van Top-x je helpen! 

Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste meal prep maaltijd bezorgers van dit moment. Om er achter te komen wat de beste meal prep maaltijd bezorgers zijn hebben wij een handige en uitgebreide meal prep maaltijd bezorger test uitgevoerd. 

De maaltijd bezorger Muscle Meals kwam uit onze test als beste prep meal maaltijd bezorger 2022! Muscle Meals biedt verschillende pakketen aan gericht op afvallen, het opbouwen van spiermassa en het droog trainen. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste meal prep maaltijd bezorger? Klik dan snel op de onderstaande button!

Sporten en gezonde voeding worden steeds belangrijker voor veel Nederlanders. Niet gek dus dat er naast gewone maaltijd bezorgers ook veel meal prep maaltijd bezorgers zijn bijgekomen de afgelopen jaren. Maar wat zijn meal prep maaltijd bezorgers eigenlijk. Meal prep bezorgers maken maaltijden voor jouw fitness doelstellingen zodat je deze niet zelf hoeft te maken. De maaltijden kun je gemakkelijk bewaren en zelf opwarmen. 

Maar hoe weet je nou wat een goede meal prep maaltijd bezorger is? Je wilt natuurlijk wel een maaltijd bezorger die verse ingrediënten gebruikt en maaltijden aanbiedt die passen bij jouw doelstellingen. Om die reden hebben wij van Top-x een beste meal prep maaltijd bezorger test uitgevoerd. Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste opties van dit moment. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

3

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Meal Prep maaltijd bezorgers

Best aanbevolen meal prep maaltijd bezorger
1. Muscle Meals

Beste lang houdbare meal prep maaltijd bezorger
2. Fuelyourbody

Beste meal prep maaltijd bezorger voor vegetariërs 
3. Prepthefood

Beste meal prep maaltijd bezorger met handige schema's
4. Muscle Meat

Beste meal prep maaltijd bezorger met 6 weken challenge
5. Smart Meals

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kiezen voor een meal prep maaltijd bezorger?

Na het zien van onze top 5 ben je misschien wel nieuwsgierig geworden naar een van de meal prep maaltijd bezorgers. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen in dit deel van het artikel vertellen wij je namelijk waar je op moet letten als je een meal prep maaltijd bezorger gaat uitkiezen. 

De onderstaande punten zijn de punten waar je rekening mee moet houden als je een keuze maakt voor een meal prep maaltijd bezorger. Kijk dus niet alleen naar een meal prep maaltijd bezorger aanbieding, maar kijk ook naar de beste meal prep maaltijd bezorger volgens de consumentenbond. Het gaat ten slotte om je gezondheid. 

Doel 

Als eerste is het belangrijk dat je goed bedenkt wat je doel is als het gaat om voeding. Zo kan je kiezen voor een maaltijd pakket wat de spiermassa stimuleert, je helpt met afvallen of voor droog trainen. Afhankelijk van jouw doelen kun je dus kiezen voor een maaltijd pakket. 

Soort proteïne 

Als tweede is het ook handig dat je kijk naar het soort proteïne dat wordt gebruikt voor de maaltijd. De proteïne is meestal vlees of vis, maar als je bijvoorbeeld geen vlees eet moet je op zoek gaan naar een andere proteïne bron. Als je vegetariër bent raden wij je aan om altijd goed te kijken naar het aanbod aan proteïne binnen de maaltijden. Zo weet je zeker dat het pakket geschikt voor je is. 

Overige service 

Als laatste maar zeker niet het minste punt is het handig om te kijken naar de overige services die door de meal prep maaltijd bezorger. Naast de prep maaltijden zijn er ook meal prep maaltijd bezorgers die je nog gericht advies geven, supplementen aanbieden en/of nog sport kleding verkopen. 


Wat is de beste meal prep maaltijd bezorger van 2022?

Welke meal prep maaltijd bezorger is het beste? Deze vraag gaan wij in dit deel van het artikel beantwoorden. Aan de hand van onze uitgebreide meal prep maaltijd bezorger test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste meal prep maaltijd bezorgers van dit moment. Ook hebben wij verschillende meal prep maaltijd bezorgers geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een meal prep maaltijd bezorger tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan gauw verder! 

1. Muscle Meals

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste meal prep maaltijd bezorgers van dit moment. Om er achter te komen wat de beste meal prep maaltijd bezorgers zijn hebben wij een handige en uitgebreide meal prep maaltijd bezorger test uitgevoerd. De maaltijd bezorger Muscle Meals kwam uit onze test als beste prep meal maaltijd bezorger 2022! Muscle Meals biedt verschillende pakketen aan gericht op afvallen, het opbouwen van spiermassa en het droog trainen. 

Bij Muscle Meals kan je zelf je pakket samenstellen of je kan kiezen voor een bepaald pakket. Ook heeft Muscle Meals gerechten voor vegetariërs, maar dit zijn er nog niet heel veel. Muscle Meals biedt naast maaltijden ook verschillenden sport supplementen aan die jou helpen je doelen nog sneller te bereiken. Verder heeft Muscle Meals ook zijn eigen merchandise denk hierbij aan t-shirts en shakers. 

Voordelen Muscle Meals

 • Verschillende pakketen gericht op afvallen, het opbouwen van spiermassa en het droog trainen 
 • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
 • Keuze uit verschillende proteïne 

Nadelen Muscle Meals

 • Weinig variatie voor vegetariërs 

2. Fuelyourbody

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Wil je graag een keer een meal prep maaltijd bezorger uitproberen, maar vindt je het ook handig als je de maaltijden zou kunnen bewaren? Dan is de meal prep maaltijd bezorger Fuelyourbody misschien wel wat voor jou! Wij hebben deze meal prep maaltijd bezorger namelijk geselecteerd als beste lang houdbare meal prep maaltijd bezorger. De maaltijden van Fuelyourbody kun je namelijk minimaal 3 maanden bewaren. 

Fuelyourbody biedt zijn gebruikers verschillende soorten maaltijden aan voor verschillende doelstellingen. Naast volledige maaltijden biedt Fuelyourbody ook losse componenten aan waarmee jij een sportmaaltijd in elkaar kan flansen. Zo kan je ook verschillende kruiden en aanvullende eiwitrijke snacks kopen bij Fuelyourbody. Ook kan je door middel via een handige app mee doen met een coaching programma van Fuelyourbody. 

Voordelen Fuelyourbody

 • Minimaal 3 maanden houdbaar 
 • Verschillende maaltijden voor verschillende doelstellingen
 • Je kan ook verschillende kruiden en aanvullende eiwitrijke snacks kopen bij Fuelyourbody

Nadelen Fuelyourbody

 • Geen opties voor vegetariërs 

3. Prepthefood

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij vegetariër en is het daarom voor jou moeilijker om een geschikte meal prep maaltijd bezorger te vinden? Dan is Prepthefood de meal prep maaltijd bezorger voor jou! Wij hebben deze meal prep maaltijd bezorger namelijk geselecteerd als beste meal prep maaltijd bezorger voor vegetariërs. Deze meal prep maaltijd bezorger biedt niet alleen maaltijden aan met vlees en vis, maar ook genoeg vegetarische opties. 

Bij Prepthefood kan je niet alleen kiezen voor verschillende maaltijden, maar je kan ook je eigen maaltijden samenstellen. Ook biedt Prepthefood verschillende koolhydraat arme maaltijden aan. Deze maaltijden helpen met het verliezen van vet en het opbouwen van de spieren. Verder biedt Prepthefood verschillende pakketen aan en diverse soepen. 

Voordelen Prepthefood

 • Zeer geschikt voor vegetariërs 
 • Verschillende pakketen
 • Verse bereiding

Nadelen Prepthefood

 • Geen merchandise te koop 

4. Muscle Meat

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde hebben wij de meal prep maaltijd bezorger Muscle Meat geselecteerd als beste meal prep maaltijd bezorger met handige schema's. Muscle Meat biedt naast veel verschillende soorten maaltijden ook nog een verschillende voeding- en trainingsthema's aan aan zijn gebruikers. Uiteraard onder goede begeleiding. 

Bij Muscle Meat kan je naast kant-en-klare maaltijden ook kiezen voor kant-en-klare producten. Zo kan je ook zelf kopen met de producten van Muscle Meat. Ook kan je via Muscle Meat verschillende sport supplementen kopen zodat jij je doelen nog sneller kan bereiken. Bij Muscle Meat kan je kiezen voor maaltijden die je helpen om te bulken, af te vallen en om droog te trainen zo behaal jij nog sneller je fitnessdoelen. 

Voordelen Muscle Meat

 • Met trainingsschema 
 • Biedt ook sport supplementen aan
 • Keuze uit maaltijden en losse producten 

Nadelen Muscle Meat

 • Alleen avond bezorging

5. Smart Meals

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste maar zeker niet de minste hebben wij de meal prep maaltijd bezorger Smart Meals geselecteerd als beste meal prep maaltijd bezorger met 6 weken challenge. Ja je leest het goed Smart Meals daagt zijn gebruikers namelijk uit om onder begeleiding van een diëtist binnen 6 weken extra kilo's te verliezen. Dit programma kan je ook volgen zonder dat je hoeft te sporten! 

Smart Meals biedt niet alleen maaltijden aan die geschikt zijn als avondmaal, maar je kan ook kiezen uit verschillende ontbijten en lunches. Ook kan je kiezen voor verschillende maaltijd pakketen. Zo kan je kiezen voor een vetverlies en keto pakket en een droge spiermassa pakket. Verder kan je ook verschillende supplementen aanschaffen via Smart Meals

Voordelen Smart Meals

 • 6 weken challenge 
 • Veel verschillende mogelijkheden
 • Samengesteld door diëtisten

Nadelen Smart Meals

 • Weinig vegan opties 

Hoeveel soorten meal prep maaltijd bezorgers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 meal prep maaltijd bezorgers getest. Op basis hiervan hebben we 5 maaltijd bezorgers geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de meal prep maaltijd bezorgers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste meal prep maaltijd bezorgers zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat het beste tosti-ijzer is.

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>