fbpx

Publicatie datum: 1 augustus, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Philips Airfryer

Philips Airfryer Essential

Philips Airfryer Essential

Met de Philips Airfryer Essential haal jij de beste Philips airfryer in huis. Doordat hij makkelijk te bedienen is via de digitale display kan je hem zo aanzetten. Hij onthoudt namelijk ook wat je vaak doet. Met de Rapid Air technologie is je eten knapperig van buiten en heerlijk warm en gaar van de binnenkant. Je kunt nog meer genieten van je lievelingsgerecht. Dit in combinatie met een zeer lage prijs kunnen wij niets anders dan dit de beste Philips airfryer noemen!

Iedereen kent vast een airfryer wel. De bekendste zijn die misschien wel van Philips. Deze airfryers zijn heel betrouwbaar en zijn super gemakkelijk in gebruik.

Het is daarom niet raar dat je een airfryer wilt van het merk Philips. Daarom geven we antwoord op de vraag: wat is de beste Philips airfryer? Wij van Top-X hebben meerdere producten getest.

De ultieme 5 producten hebben we weer op een rijtje gezet. Ze zijn getest aan de hand van verschillende criteria. Denk aan: gebruiksgemak, functionaliteiten en prijs-kwaliteit. Ze worden omschreven met een korte review.

De review is weer aangevuld met voor- en nadelen. Lees dus gauw verder als je benieuwd bent naar de resultaten!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

14

Uur onderzoek gedaan

42

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Philips Airfryers

Philips Airfryer Essential

Beste Koop Philips Airfryer
1. Philips Airfryer Essential

Philips Airfryer XXL Premium

Beste XXL Philips Airfryer
2. Philips Airfryer XXL Premium

Philips Airfryer XL Essential

Beste Philips Airfryer App
3. Philips Airfryer XL Essential

Philips Airfryer XXL Premium Smart Sensing

Beste Smart Sensing Philips Airfryer
4. Philips Airfryer XXL Premium Smart Sensing

Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 serie

Beste Premium Philips Airfryer
5. Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 serie

Top 10 Beste Philips Airfryers

Kan jij niet wachten en wil je zo snel mogelijk een nieuwe Philips Airfryer bestellen? Bekijk dan de top 10 beste Philips airfryers van Bol hieronder. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de Philips airfryer test 2023.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Philips Airfryer?

Een Philips airfryer kopen is een lange termijn aankoop en daarom is het belangrijk dat je dit gelijk goed doet. Je wilt natuurlijk geen geld verspillen. Dat zal namelijk heel erg zonde zijn. Daarom proberen we je te helpen met dit artikel.

Hieronder hebben we een aantal criteria voor je op een rijtje gezet die je zeker moet meenemen. Dit kan namelijk een miskoop voorkomen. Bij deze criteria hebben we ook naar de beste Philips Airfryer volgens de consumentenbond gekeken.

Daarom raden we aan om dit in ieder geval goed door te nemen! Daarna kan je weer verder naar onze ultieme Top 5!

Inhoud

Voordat je een airfryer gaat aanschaffen is het goed om te kijken voor hoeveel mensen je hem gaat gebruiken. Dit is namelijk zeer belangrijk. Bij een kleine airfryer kan er namelijk niet meer in. Als je dan met te veel mensen bent moet de helft wachten of je hebt een heel klein bord.

Wij raden daarom aan om goed te kijken voor hoeveel mensen je gaat koken en welk formaat daarbij hoort. Hierdoor kan jij altijd genoeg eten maken.

Functies

Op airfryers zitten tegenwoordig heel veel functie die je helpen met het bereiden van een gerecht. Dit kan soms heel fijn zijn, maar de meeste functies gebruik je waarschijnlijk nooit.

Kijk daarom goed welke functies jij belangrijk vindt en maak daar een keuze op. Hierdoor ga je ook niet te veel betalen voor een airfryer.

Vaatwasserbestendig

Ook is het handig om te controleren of je de airfryer in de vaatwasser kan doen. De mand en de bak van de airfryer kunnen meestal in de vaatwasser. Dat is handig want er komt veel vet af van snacks dus het is belangrijk dat je het goed schoon kan maken. Let wel op want niet iedere airfryer kan in de vaatwasser, controleer daarom altijd de productomschrijving. Hierin staat of het product vaatwasserbestendig is. 

Prijs

Zoals we net al zeiden zitten er op veel airfryers verschillende functies. die zorgen ervoor dat de prijs omhoog gaat. Je hebt namelijk airfryers in elke prijsklasse. Ze kunnen extreem duur worden. 

Kies daarom van tevoren een bedrag dat je maximaal wilt uitgeven zodat jij niet over je budget heen gaat.


Wat is de beste Philips Airfryer van 2023?

We hebben de producten net al gezien, maar nu zullen we eindelijk verder gaan met onze ultieme Top 5. Hier geven we antwoord op 2 belangrijke vragen: welke Philips airfryer is het beste?

En welke Philips airfryer past het beste bij mij? Wij van Top-X hebben alle producten grondig getest. Dit is gedaan aan de hand van verschillende criteria. Op deze manier krijg jij in ieder geval een goed beeld van het product.

Naast de voordelen benoemen we ook de nadelen in de review. Zo kan je zelf kijken of het product bij je past. Ben jij benieuwd naar de uitslagen van onze test? Verspil dan geen tijd en lees gauw verder en wie weet ontdek je nog een goede Philips Airfryer aanbieding! 

1. Philips Airfryer Essential

Philips Airfryer Essential

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Bak functies

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

Op de eerste plek hebben we natuurlijk de Philips Airfryer Essential! Dit is de beste Philips airfryer voor iedereen doordat hij voor 3 mensen tegelijkertijd eten kan klaarmaken.

Je wilt natuurlijk dat je eten van de buitenkant lekker knapperig is, maar niet verbrand terwijl de binnenkant wel warm wordt. Door de Rapid Air technologie krijg je de perfecte balans. Zo is nooit meer alleen de buitenkant goed.

Met het digitale display kan jij gemakkelijk van alles instellen zonder op knoppen te drukken. Hierdoor gaat iets instellen zeer makkelijk. Hij kan zelfs je voorkeuren opslaan waardoor je de volgende keer een knop hoeft in te drukken.

Dat de duurste producten de beste zijn, klopt in dit geval niet. Deze airfryer is de goedkoopste van de lijst zonder dat het onder doet aan de overige airfryers.

Voordelen Philips Airfryer Essential

 • Geschikt voor 3 personen
 • Rapid Air technologie
 • Heeft een digitaal display
 • Goedkoopste van deze lijst

Nadelen Philips Airfryer Essential

 • Geen accessoires meegeleverd

2. Philips Airfryer XXL Premium

Philips Airfryer XXL Premium

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Bak functies

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

De Philips Airfryer XXL Premium is misschien wel de bekendste en populairste airfryer van dit moment. Doordat er zeer veel in kan is hij enorm populair bij de meeste huishoudens.

Met deze airfryer kan je wel voor 6 personen tegelijkertijd koken. Hij heeft namelijk een bakcapaciteit van 1400 gram. Hierdoor kan je niet alleen patat erin doen, maar ook een kip als je dat wilt bereiden.

Tijdens het klaarmaken van het eten kan het zijn dat er vet drupt. Door de Twin Turbostra technolgie blijft het vet uit de luchtcirculatie. De dubbele bodem vangt het vet op. Hierdoor eet jij nog gezonder.

Is het eten in je airfryer iets eerder klaar dan het eten dat jij zelf bereid? Door de warmhoudfunctie blijft het eten wel 30 minuten lang warm. Zo eet jij altijd het eten warm

Na het gebruik van de airfryer kan je hem makkelijk schoonmaken doordat de verwijdbare onderdelen in de vaatwasser kan.

Voordelen Philips Airfryer XXL Premium

 • Een bakcapaciteit van 1400 gram
 • Heeft een dubbele bodem voor het vet
 • Beschikt over een warmhoudmodus
 • De onderdelen zijn vaatwasbestendig

Nadelen Philips Airfryer XXL Premium

 • Met 1,4 kilo aan de zwaardere kant

3. Philips Airfryer XL Essential

Philips Airfryer XL Essential

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Bak functies

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar airfryer die je updates geeft tijdens het bereidingsproces? Met de Philips Airfryer XL Essential kan jij gemakkelijk op je mobiel alles bekijken.

Via de nutriU-app kan jij gemakkelijk een recept naar de airfryer sturen en vanaf de bank afwachten. De app laat precies weten hoelang het nog duurt en stuurt een melding als het eten klaar is.

Wil jij de airfryer voorverwarmen, maar heb je geen zin om er naar toe te lopen. Je kunt hem besturen via je stem door middel van Alexa. Scheelt weer die extra 10 meter.

Met deze airfryer kan je niet alleen je eten frituren. Het is namelijk ook mogelijk om te bakken, braden en zelfs je eten opnieuw te verwarmen.

Voordelen Philips Airfryer XL Essential

 • Werkt via een app
 • Spraakbesturing werkt 
 • Geschikt voor 5 personen
 • Je kan het eten op meerdere manieren bereiden

Nadelen Philips Airfryer XL Essential

 • Verbinden kan lastig ervaren worden

4. Philips Airfryer XXL Premium Smart Sensing

Philips Airfryer XXL Premium Smart Sensing

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Bak functies

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Met de Philips Airfryer XXL Premium Smart Sensing kan je de meeste complete maaltijden maken. Hierdoor is hij zeer geschikt als jij op zoek bent naar keukenapparaat die dit allemaal voor jou doet.

Deze airfryer beschikt over smart sensing. Dit is een automatisch baksysteem. De tijd en temperatuur worden automatisch aangepast tijdens het bereiden. Hierdoor wordt je eten perfect gaar.

Je kunt makkelijk met een grote groep mensen eten met deze airfryer. Hij is namelijk extra groot zodat jij met 6 personen veel kunt eten.

Je eten is daarnaast 1,5 keer sneller klaar dan in een oven. Je kunt hierdoor later beginnen met koken of eerder gaan eten. Daarnaast hoef je hem niet voor te verwarmen. Hij begint direct met het bereiden van je eten.

Voordelen Philips Airfryer XXL Premium Smart Sensing

 • Beschikt over smart sensing
 • Een XXL formaat
 • Is 1,5 keer sneller dan een oven
 • Heeft een warmhoud- en opwarmfunctie

Nadelen Philips Airfryer XXL Premium Smart Sensing

 • Aan de duurdere kant

5. Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 serie

Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 serie

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Bak functies

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats hebben wij plek voor de Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 serie. Deze airfryer beschikt over allerlei verschillende functies, maar door de hogere prijs valt hij niet in iedereens budget. 

De airfryer kan gekoppeld worden aan de NutriU app waardoor je alle gerechten makkelijk kunt bereiden. Ook staat er veel inspiratie om een keer iets anders te proberen.

Dit is de grootste airfryer die Philips heeft uitgebracht met een capaciteit van 8,3 liter kan je koken voor maar liefst 7 personen. Ideaal als er iemand langs komt voor avondeten.

En dat is niet alles, want buiten dat je gemakkelijk gerechten voor het hele gezin kunt bereiden is de airfryer ook nog eens 60% energiezuiniger dan de oven. Ook is het eten sneller gaar in de airfryer dan in de normale oven. 

Voordelen Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 serie

 • 23 verschillende bereidingsmethodes
 • Kan gekoppeld worden aan de NutriU app
 • Zeer grote capaciteit
 • Beschikt over een anti-aanbaklaag

Nadelen Philips Airfryer Combi XXL Connected 7000 serie

 • Duurste van deze lijst

Hoeveel Philips airfryers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 Philips airfryers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Philips airfryers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste Philips airfryer is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>