fbpx

Publicatie datum: 28 augustus, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Goedkope Airfryer

Inventum GF500HLD

Inventum GF500HLD

Met de Inventum GF500HLD haal jij een zeer goede airfryer in huis voor een lage prijs. Je kunt makkelijk voor 4 personen een gerecht maken. De airfryer is zeer makkelijk te bedienen door het digitale display. Zo zitten er 8 voorgeprogrammeerde programma's op. Hiermee kan iedereen iets klaarmaken in de airfryer. Hij is makkelijk schoon te maken in de vaatwasser en daarnaast heb je 5 jaar lang garantie. Kortom, onze favoriete goedkope airfryer van 2023!

Zoals veel mensen al weten is een airfryer een handige accessoires voor je keuken. Je kunt zo frietjes maken op een gezondere manier dan in de frituur. Dit is een van de vele voordelen van een airfryer, maar zo'n airfryer kan redelijk duur zijn.

Wij zijn daarom op onderzoek gegaan naar de beste goedkope airfryer. Want wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van eten dat een stuk gezonder is dan uit de frituurpan.

Aan de hand van onze test resultaten wisten wij een handige top 5 samen te stellen met de best geteste goedkope airfryers van dit moment. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Goedkope Airfryers

Inventum GF500HLD

Beste Koop Goedkope Airfryer
1. Inventum GF500HLD

KitchenBrothers Airfryer XL

Beste Goedkope Airfryer XL
2. KitchenBrothers Airfryer XL

Eden ED-7005

Beste Goedkope Compacte Airfryer
3. Eden ED-7005

Philips Airfryer Essential HD9200/90

Beste Goedkope Philips Airfryer
4. Philips Airfryer Essential HD9200/90

Looki Dubbele Airfryer XXL

Beste Goedkope Dubbele Airfryer
5. Looki Dubbele Airfryer XXL

Top 10 Beste Goedkope Airfryers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste goedkope airfryers, dit zijn direct de meest verkochte airfryers bij de onderstaande webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Goedkope Airfryer?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel een airfryer kopen? Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen, want het kopen van de goedkoopste is te makkelijk gedacht. 

Om die reden hebben wij een aantal punten opgesteld die je kunnen helpen met het vinden van een goede goedkope airfryer. Wij raden je dan ook aan om deze punten goed door te lezen, want zo kun je een miskoop voorkomen. 

Als je na het lezen van deze punten nog niet helemaal weet waar je op moet letten raden wij je aan om ook eens te kijken naar de beste goedkope airfryer volgens de consumentenbond. 

Capaciteit

De capaciteit van de mand bepaalt hoeveel voedsel je tegelijkertijd kunt bereiden. Overweeg de behoeften van je huishouden en kies een airfryer met voldoende capaciteit om aan die behoeften te voldoen. Een te kleine mand kan leiden tot meerdere kookrondes voor grotere maaltijden.

Vermogen

Het vermogen van de airfryer bepaalt hoe snel en gelijkmatig het voedsel wordt bereid. Een hoger vermogen resulteert over het algemeen in snellere kooktijden, maar het kan ook leiden tot hoger energieverbruik. Probeer een airfryer te vinden met een vermogen van ten minste 1000 watt voor efficiënte prestaties.

Veiligheidsfunctie

Als derde, controleer of de airfryer essentiële veiligheidskenmerken heeft, zoals oververhittingsbeveiliging en een automatische uitschakelfunctie wanneer de mand wordt verwijderd. Deze functies dragen bij aan een veilige kookervaring.

Timerfunctie

Een ingebouwde timer is essentieel om ervoor te zorgen dat je voedsel niet te gaar wordt. Het stelt je in staat om de kooktijd nauwkeurig in te stellen en de airfryer automatisch uit te schakelen wanneer de tijd is verstreken.


Wat is de beste Goedkope Airfryer van 2023? 

Welke goedkope airfryer is het beste? Deze vraag gaan wij in dit gedeelte van het artikel beantwoorden. Je weet inmiddels waar je op moet als je een airfryer gaat kopen en hoe onze top 5 eruit ziet.

In dit gedeelte van het artikel komen de door ons geselecteerde producten nog een keer voorbij. Dit keer zijn alle producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. 

Ook hebben wij verschillende goedkope airfryers geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een beste airfryer tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder! 

1. Inventum GF500HLD

Inventum GF500HLD

9.6

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.3

Gebruiksgemak

9.8

Op de eerste plaats van de goedkope airfryer test is de Inventum GF500HLD gekomen. Deze airfryer is een zeer goede optie als jij gezonder wilt eten voor een lage prijs.

Moet jij koken voor een gezin van 4 personen dan is deze airfryer daar zeer geschikt voor. Doordat je een bakcapaciteit van 5 liter hebt kan je voor 4 personen koken. Zo kan er 1 kilo aan frietjes in de airfryer.

Met het digitale display hoort hij echt bij deze tijd. Zo kan je alles makkelijk instellen doordat er al 8 voorgeprogrammeerde erop zitten. Hiermee kan iedereen een lekkere maaltijd maken. Zelfs de keukenheld die niet eens een eitje kan bakken.

Na het gebruik van de airfryer kun je hem makkelijk schoonmaken. Je hoeft niet zelf hem schoon te maken, maar je kan het makkelijk in de vaatwasser doen.

Voordelen Inventum GF500HLD

 • Past 5 liter in
 • Beschikt over een digitale display
 • 8 automatische programma's
 • Accessoires kan in de vaatwasser

Nadelen Inventum GF500HLD

 • Geluid van de timer kan redelijk hard zijn

2. KitchenBrothers Airfryer XL

KitchenBrothers Airfryer XL

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Als je op zoek bent naar een goedkope airfryer voor een groot huishouden raden wij de KitchenBrothers Airfryer XL aan. Met deze airfryer kan je gemakkelijk genoeg eten klaarmaken.

In deze airfryer past maar liefst 7,2 liter in. Hiermee is het meer dan genoeg ruimte om voor een groot huishouden te koken. Doordat er zoveel in past kunnen jullie allemaal tegelijkertijd eten zonder opnieuw eten in de airfryer te doen.

Met een decibel geluid van 52 is hij zeer stil. Dit is natuurlijk fijn als je iets anders wilt doen tijdens het kookproces. Door de ingebouwde timer weet je precies wanneer het eten klaar is. Zo kan je tv kijken wanneer de airfryer bezig is.

Het probleem met sommige goedkope airfryer is dat alleen de bovenste laag goed is. Met de KitchenBrothers Airfryer XL is alles even goed gebakken doordat er een 360 graden hittecirculatie is.

Voordelen KitchenBrothers Airfryer XL

 • Geschikt voor 4 tot 6 personen
 • Stille airfryer
 • 360 graden hittecirculatie
 • Met een ingebouwde timer

Nadelen KitchenBrothers Airfryer XL

 • Kan te groot zijn voor een klein huishouden

3. Eden ED-7005

Eden ED-7005

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Met de Eden ED-7005 haal jij een zeer compacte airfryer in huis. Deze airfryer is perfect als je niet zoveel ruimte in je keuken hebt, maar wel een airfryer wilt hebben voor een goedkope prijs.

Het kan zijn dat je niet zoveel ruimte in je keuken hebt, maar het kan ook zijn dat je maar voor 1 of 2 personen eten hoeft te maken. Dan is dit model van Eden een zeer goede optie.

De airfryer heeft een vermogen van 1500 watt. Door het compacte formaat wordt hij zeer snel warm en kan je eten er lekker snel in. Zo geniet jij nog sneller van je heerlijke maaltijd.

Ondanks de lage prijs is hij nog steeds zeer veilig. Zo zitten er antislipvoetjes onderaan. Zo kan hij niet opeens van je aanrecht vallen. Daarnaast is hij beveiligd met een overhittingsfunctie. De airfryer kan nooit te warm worden, zodat hij in de fik gaat.

Voordelen Eden ED-7005

 • Een zeer compact design
 • Wordt zeer snel warm
 • Goedkoopste airfryer van deze lijst
 • Zeer veilig in gebruik

Nadelen Eden ED-7005

 • Niet geschikt voor een groot huishouden

4. Philips Airfryer Essential HD9200/90

Philips Airfryer Essential HD9200/90

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil jij per se een airfryer van het merk Philips, maar wil je niet een godsvermogen kwijt zijn? Dan is de Philips Airfryer Essential HD9200:90 eentje om naar te kijken. Met een lage prijs beschikt hij over de beste technologieën.

Je wilt natuurlijk als je eten kookt in de airfryer dat de binnen kant lekker mals is en de buitenkant lekker knapperig. Door de rapid air technologie is elk stukje vlees perfect gemaakt. Zo geniet jij van de beste gerechten.

Heb je geen inspiratie wat je vanavond moet eten? Dan kun je via de nutriU app allerlei gerechten opzoeken die je kunt maken met de airfryer. Je hoeft niet alleen frietjes te eten uit de airfryer. Je kunt allerlei lekkere gerechten maken.

De airfryer is ook nog eens een stuk gezonder dan een frituurpan. Zo gebruikt deze airfryer 90% minder vet dan een frituurpan. Zo kan je op een gezondere manier genieten van een ongezonde snack.

Voordelen Philips Airfryer Essential HD9200/90

 • Hij heeft rapid air technologie
 • Ontdek nieuwe recepten in de app
 • Gebruikt 90% minder vet
 • Losse onderdelen zijn schoon te maken in de vaatwasser

Nadelen Philips Airfryer Essential HD9200/90

 • Iets duurder dan andere airfryers in deze lijst

5. Looki Dubbele Airfryer XXL

Looki Dubbele Airfryer XXL

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.5

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil jij meerdere gerechten tegelijkertijd klaarmaken voor je avondeten? Dan kan je met de Looki Dubbele Airfryer XXL de lekkerste gerechten maken voor je huishouden.

Alleen frietjes eten is ook een beetje saai. Misschien wil je er wel een snack bij hebben. Doordat je 2 bakken hebt in deze airfryer kan je bij je friet ook een snack maken. Mocht je veel mensen over de vloer hebben kun je ook extra veel friet maken.

Mocht je geen idee hebben hoelang en hoe warm een gerecht moet zijn, dan kun je makkelijk een programma kiezen die alles voor je doet. Ideaal voor als je iets nieuws gaat proberen.

Met de speciale smart finish knop zorgt de airfryer er automatisch voor dat je eten tegelijkertijd klaar is. Want het kan zijn dat de gerechten een andere kooktijd hebben. Maar door deze functie is het allebei tegelijkertijd klaar. 

Voordelen Looki Dubbele Airfryer XXL

 • 2 verschillende gerechten tegelijkertijd klaarmaken
 • 12 vooringestelde programma's
 • Je eten is tegelijkertijd klaar
 • Veel inhoud voor je eten

Nadelen Looki Dubbele Airfryer XXL

 • Duurste optie uit deze lijst

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel goedkope airfryers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten goedkope airfryers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de goedkope airfryers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste goedkope airfryer op dit moment is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>