fbpx

Publicatie datum: 14 maart, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Lippenbalsem

Best geteste Lippenbalsem

Vaseline Original

Ben jij op zoek naar de beste lippenbalsem van 2023? Ga dan voor de Vaseline Original! Wij van Top-X hebben de lippenbalsem test gedaan en deze is als best getest eruit gekomen, De Vaseline Original zorgt ervoor dat je lippen gezond blijven.

Hiernaast beschermt het tegen viezigheid en uitdroging. Zelfs in de slechtste weersomstandigheden blijft het op je lippen zitten. Het is ook simpel verpakt waardoor je het makkelijk mee kan nemen. Droge lippen zijn verleden tijd!

Interesse? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste lippenbalsem? Iedereen heeft wel is droge lippen. Het voelt niet fijn aan en er kunnen zelfs scheurtjes in komen. Hierdoor blijf je maar likken maar eigenlijk heb je iets anders nodig. Dat is namelijk lippenbalsem. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer droge lippen hebt.

Het is vaak makkelijk mee te nemen en je kan het elk moment van de dag gebruiken. Verder heeft het nog een zachte werking waardoor je lippen beschermt blijven. Lippenbalsem is ideaal om je lippen goed bij te houden. Maar het is wel lastig om goede lippenbalsem aan te schaffen aangezien er zoveel zijn.

Om deze reden hebben wij dit artikel geschreven. Wij hebben de ultieme test gedaan waarin meerdere lippenbalsems zijn getest. Hier hebben we de 5 beste van uitgekozen en in een lijst verwerkt. Bij elk product staat een review met voor- en nadelen. Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

5

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Lippenbalsems

Best geteste Lippenbalsem

Beste Koop Lippenbalsem
1. Vaseline Original

Rosebud Salve Original - 22 gram - Lippenbalsem

Beste Lippenbalsem Droge Lippen
2. Rosebud Salve Original

Maybelline Babylips Lippenbalsem - Peach Kiss - Roze

Beste Lippenbalsem Met Kleur
3. Maybelline Babylips Lippenbalsem

Dior Addict Lip Glow Lipbalsem - 001 Pink - Roze

Beste Lippenbalsem Vrouwen
4. Dior Addict Lip Glow Lipbalsem

Travelsafe Lippenbalsem SPF 20 - Zonnebrand crème

Beste Lippenbalsem Met SPF
5. Travelsafe Lippenbalsem SPF 20

Top 10 Beste Lippenbalsems

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire lippenbalsems bij één van de grootste webshops in Nederland. Hier krijg je antwoordt op de vraag: welke lippenbalsem past het beste bij mij?

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van lippenbalsem?

Het kan dus moeilijk zijn om de juiste lippenbalsem te vinden. Maar waar moet je dan opletten bij zo'n aankoop? Wat is de beste lippenbalsem volgens de consumentenbond? Dit zijn vragen die we vaak te horen krijgen. Het is ook de reden dat we dit artikel geschreven hebben.

Daarom hebben we hieronder een aantal criteria omschreven op het gebied van lippenbalsems. Het zijn logische punten maar het is zeker belangrijk. Deze moet je zeker meenemen bij het aankoopproces. Hierdoor voorkom je een miskoop en kan je gerichter opzoek gaan. 

Ingrediënten

Het eerste punt zijn de ingrediënten die in lippenbalsem zit. Het kan namelijk zijn dat je steeds kleine beetjes inslikt omdat het op je lippen zit. De ingrediënten moeten daarom niet schadelijk zijn. Er zijn 3 soorten ingrediënten die slecht voor je kunnen zijn: allergenen, kankerverwekkende en hormoonverstorende stoffen. Let hier dus goed op!

Verpakking

Hiernaast is het belangrijk om te kijken naar het verpakking van de lippenbalsem. Het is een product dat je zeker een paar keer per dag moet gebruiken. Daarom moet de verpakking wel stevig zijn. Hiernaast moet je het makkelijk mee kunnen nemen in een tas.

Merk

Er zijn heel veel verschillende soorten lippenbalsems. Deze worden allemaal geproduceerd door verschillende merken. Een aantal merken hebben betrouwbare merken en ervaring in verzorgingsproducten. Denk hierbij aan 'Vaseline' en 'Maybelline'. Het is dus goed om de merken ook te bekijken.

SPF

Wil je op vakantie gaan en zoek je geschikte lippenbalsem? Ga dan voor lippenbalsem met SPF. Dit zorgt er namelijk voor dat je lippen extra beschermt worden tegen de zon. Hierdoor worden ze minder snel droog. Dit werkt dan beter dan normale lippenbalsem.


Wat is de beste lippenbalsem van 2023?

Nu je weet waar je op moet letten bij het kopen van lippenbalsem, is het tijd om over te gaan naar het leukste gedeelte van dit artikel. De producten!

In onderstaande sectie geven we antwoord op de vraag: 'Wat is de beste lippenbalsem van 2023?'. We hebben verschillende producten getest en dit is de Top-5. Ze hebben allemaal een speciale categorie waardoor je voor jezelf de juiste kan kiezen. Genoeg gepraat. Lees gauw verder en ontdek welke lippenbalsems momenteel als beste uit deze test gekomen zijn!

1.  Vaseline Original

Best geteste Lippenbalsem

9.5

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

9.5

Verzorging

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Maar welke lippenbalsem is het beste? Dat is de Vaseline Original! Dit is absoluut de beste koop en het zorgt ervoor dat je lippen op lange termijn gezond blijven.

De Vaseline Original is bestemd tegen alle weersomstandigheden. Zelfs wanneer het stormt blijft de lippenbalsem goed zitten. Je kan het ook makkelijk meenemen in je tas. Het is een kleine stijlvol blikje dat je op meerdere plekken kan laten liggen. Verder is het nog een zeer zachte zalf.

Je hebt dan ook geen droge lippen meer en het is makkelijk aan te brengen. Hiernaast is het ook nog gemaakt door een betrouwbaar merk. Vaseline is een merk dat al meerdere jaren verzorgingsproducten maakt. De Vaseline Original is één van hun populairste producten.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Vaseline Original

 • Makkelijk mee te nemen
 • Betrouwbaar merk
 • Tegen meerdere weersomstandigheden bestemd

Nadelen Vaseline Original

 • Geen

2. Rosebud Salve Original

Rosebud Salve Original - 22 gram - Lippenbalsem

9.2

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

9.3

Verzorging

9.6

Gebruiksgemak

8.8

De tweede plek in de lippenbalsem test 2023 is weggelegd voor de Rosebud Salve Original. Deze is uiterst geschikt om droge lippen aan te pakken.

Deze lippenbalsum is een echte klassieker. Het is een rode zalf die je goed voor de lippen kan gebruiken. De zalf kan ook voor andere droge plekken gebruikt worden. Je hoeft het maar een paar keer te gebruiken en je ziet direct het resultaat. De Rosebud Salve Original zorgt er dus voor dat je huid snel hersteld. 

Hiernaast beschikt het over een kleine verpakking. Hierdoor kan je het makkelijk meenemen in je tas of jas. De zalf heeft ook nog een fijne geur. Je lippen krijgen daardoor ook een extra smaakje. Dit blijft niet voor lang aangezien het snel intrekt. Niemand zal zien dat je lippenbalsem op hebt.

Voordelen Rosebud Salve Original

 • Hoeft niet alleen voor de lippen gebruikt te worden
 • Zachte zalf
 • Makkelijk mee te nemen

Nadelen Rosebud Salve Original

 • De inhoud is niet zoveel

3. Maybelline Babylips Lippenbalsem

Maybelline Babylips Lippenbalsem - Peach Kiss - Roze

8.8

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

8.2

Verzorging

8.3

Gebruiksgemak

8.7

Het is ook fijn om lippenbalsem te hebben met kleur. Als daar naar op zoek bent, raden we de Maybelline Babylips Lippenbalsem aan!

De Maybelline Babylips Lippenbalsem kan je in 4 verschillende kleuren aanschaffen. Hierdoor kan je altijd de juiste kleur vinden. De naam zegt het eigenlijk ook al: je lippen worden weer zo zacht als een baby. Daarnaast heeft het ook een herstellende werking. Het werkt dan ook goed tegen gescheurde lippen.

Het heeft een goede werking en daarom hoef je er maar weinig van te gebruiken. Op deze manier gaat het ook lang mee. De Maybelline Babylips Lippenbalsem heeft een verpakking van een stick. Deze kan je direct aanbrengen op je lippen. Het voordeel hiervan is dat je handen niet vies worden.

Voordelen Maybelline Babylips Lippenbalsem

 • In 4 verschillende kleuren te verkrijgen
 • Zit een lekker smaakje aan

Nadelen Maybelline Babylips Lippenbalsem

 • Beschikt niet over SPF

4. Dior Addict Lip Glow Lipbalsem

Dior Addict Lip Glow Lipbalsem - 001 Pink - Roze

8.5

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

8.6

Verzorging

8.7

Gebruiksgemak

8.0

Op de vierde plek hebben we de Dior Addict Lip Glow Lipbalsem. Dit is de beste lippenbalsem 2023 voor voor vrouwen. Het heeft een natuurlijk gezicht.

Dior is een merk dat bekend staat om de kwaliteit. Bij de Dior Addict Lip Glow Lipbalsem is dat ook niet anders. Deze lippenbalsem is namelijk beschikbaar in 7 verschillende kleuren. Het heeft een natuurlijk werking en blijft zeer lang op de lippen zitten. Uiteindelijk zorgt het ervoor dat je lippen mooier worden.

Verder beschikt het nog over een SPF van 10. Dit betekent dat je lippen ook beschermt worden tegen de zon. De lippenbalsem kan je dus goed meenemen op vakantie. Het heeft ook een natuurlijke geur waardoor niemand merkt dat je lippenbalsem op hebt. 

Voordelen Dior Addict Lip Glow Lipbalsem

 • Heeft een beschermende en hydraterende functie
 • Het heeft een langdurige werking

Nadelen Dior Addict Lip Glow Lipbalsem

 • Duurder dan de andere producten in de lijst

5. Travelsafe Lippenbalsem SPF 20

Travelsafe Lippenbalsem SPF 20 - Zonnebrand crème

8.1

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

8.2

Verzorging

7.1

Gebruiksgemak

8.0

In de vakantie is het belangrijk om je lippen goed te onderhouden. Dit geldt voor meerdere vakanties. De Travelsafe Lippenbalsem SPF 20 is dan de juiste optie! 

De Travelsafe Lippenbalsem SPF 20 is de perfecte zonnebrand crème voor je lippen. Met een factor van 20 is het uiterst geschikt voor vakanties. Het heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en het gaat zeer lang mee. Deze stick kan je gemakkelijk gebruiken zonder dat iemand het doorheeft.

Het is ook niet zichtbaar dat je zalf op hebt. De zalf trekt snel weg en je voelt het daardoor niets op je lippen. Er blijven ook geen restjes zitten en de zalf plakt niet. Verder is het vooral te gebruiken voor volwassenen. Al met al is het dus een goede lippenbalsem die lang meegaat.

Voordelen Travelsafe Lippenbalsem SPF 20

 • Heeft zonnefactor 20
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen Travelsafe Lippenbalsem SPF 20

 • Van een minder bekend merk

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel lippenbalsems hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten lippenbalsems getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de lippenbalsems op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste lippenbalsems op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>