fbpx

Publicatie datum: 15 juli, 2023

Door: Thea

Best Geteste Flosapparaat

Bintoi® iSonic Black Series F600 - Waterflosser - Flosapparaten - Monddouche

Bintoi® iSonic Black Series F60

De Bintoi® iSonic Black Series F60 zorgt ervoor dat tandplak gemakkelijk verwijderd wordt en dat je weer een stralende lach krijgt! Met dit flosapparaat kan je bij alle moeilijk bereikbare plekken. Daarnaast werkt het ook nog gemakkelijker en sneller dan een gewone flosser. Binnen 60 seconden heb je namelijk het gehele gebit gereinigd. Verder is het nog veilig voor beugels en kan je tot wel 30 dagen mee met een volle batterij.

Het is belangrijk om altijd je tanden goed schoon te houden. Dit kan gedaan worden door ze goed te poetsen, maar het is dan ook uiterst belangrijk om je tanden goed te flossen.

Dit kan gedaan worden met een flosapparaat! Een goed flosapparaat zorgt er namelijk voor dat de tandplak verwijderd wordt. Er zijn alleen veel producten op de markt. Wat is dan het beste flosapparaat?

Daar zullen wij dit artikel antwoord op geven! Zo hebben wij van Top-X meerdere producten getest om de 5 beste flosapparaten op een rijtje te zetten. Ze zijn getest op verschillende criteria.

Ook hebben ze een eindbeoordeling gegeven. Ben jij dus benieuwd naar de resultaten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

30

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Flosapparaten

Bintoi® iSonic Black Series F600 - Waterflosser - Flosapparaten - Monddouche

Beste Koop Flosapparaat
1. Bintoi® iSonic Black Series F60

iSmile Waterflosser - Monddouche - GRATIS Reistas - Waterflosser Draadloos - Tandsteen Verwijderen - Gezond & Schoon Gebit

Beste Flosapparaat Tandsteen
2. iSmile Waterflosser

BOME Waterflosser met 7 Opzetstukjes - Monddouche - Voorkom Tandsteen - Draadloos - 5 Standen - Zwart

Beste Flosapparaat Standen
3. BOME Waterflosser

Waterpik WP-662 - Flosapparaat - Zwart

Beste Flosapparaat Opzetstukken
4. Waterpik WP-662

Waterpik Waterflosser Ultra Professional WP-663 Blauw

Beste Flosapparaat Merk
5. Waterpik Waterflosser Ultra Professional WP-663


Top 10 Beste Flosapparaten

Wil je direct weten hoe de top 10 beste flosapparaten op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit het flosapparaat test 2023!


Waar moet je op letten bij het kopen van een flosapparaat?

Een flosapparaat kopen kan best lastig zijn en daarom is het in ieder geval belangrijk om van tevoren goed onderzoek te doen. Hoe doe je dat precies? Dat kan natuurlijk gewoon op het internet!

Wij van Top-X proberen je op weg te helpen door middel van dit artikel. Zo hebben we hieronder de belangrijkste criteria voor je op een rijtje gezet. We raden het aan om dit goed door te nemen.

Op deze manier kan je namelijk een miskoop voorkomen. We hebben hier ook gekeken naar de consumentenbond. Daarna kan je weer gauw verder gaan naar onze ultieme Top 5.

Standen

Voordat je een flosapparaat aanschaft is het belangrijk om te kijken naar het aantal standen van het product. Dit is meestal 3, maar het kunnen er ook meer zijn. Dat ligt een beetje aan je gebit.

Kijk daarom goed naar de functies van de standen en welke jij zelf het nodig hebt. Als je voor een flosapparaat aanbieding gaat, dan is de kans groot dat je minder standen hebt. Houd hier dus ook rekening mee.

Batterijduur

Bekijk daarnaast ook de batterijduur. Als je het flosapparaat op vakantie meeneemt wil je natuurlijk niet dat het leeg gaat. Meestal gaan ze flosapparaten niet langer dan een uur mee.

Het flossen neemt niet zoveel tijd in beslag en daarom is dit erg lang. Maar het is ook handig om te kijken naar de oplaadtijd. Je wilt niet in de ochtend hebben dat je niet je tanden kan flossen.

Inhoud

Het kan zijn dat er bij het flosapparaat een waterreservoir zit. Dan is het ook goed om te kijken naar de inhoud ervan. Kleinere flosapparaten hebben namelijk een inhoud van ongeveer 200 ml.

Terwijl dit kan oplopen tot een inhoud van 650 ml. Dit is heel erg handig aangezien je het dan minder vaak hoeft aan te vullen. Ook dit kan de flos prestaties weer positief bevorderen.

Merk

Het laatste belangrijke punt waar je goed op moet letten is het merk van het product. Dit gaat namelijk goed samen met de prijs-kwaliteitverhouding. Denk bijvoorbeeld aan Waterpik.

Dat is een goed merk dat uitstekende producten verkoopt. Dan kan je natuurlijk ook verwachten dat het wat prijziger is dan de rest van de merken. Houd hier dus zeker rekening mee!


Wat is het beste flosapparaat van 2023?

Je hebt zojuist een introductie gehad van onze Top 5, maar het is ook belangrijk om te weten wat precies de kwaliteiten zijn van de producten. Dat wordt in deze sectie behandeld!

Zo wordt er antwoord gegeven op 2 belangrijke vragen: welke flosapparaat is het beste? En welke flosapparaat past het beste bij mij? Wij hebben de producten op meerdere criteria getest.

Ze hebben zo ook een eigen eindcijfer gekregen. Verder zijn ze nog omschreven met een korte review. Dit is dan weer aangevuld met voor- en nadelen. Lees gauw verder om meer over te weten te komen over de beste flosapparaten!

1. Bintoi® iSonic Black Series F60

Bintoi® iSonic Black Series F600 - Waterflosser - Flosapparaten - Monddouche

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

Ben jij dus op zoek naar het beste flosapparaat van 2023? Bekijk dan gauw de Bintoi® iSonic Black Series F60 aangezien je hiermee de beste koop in huis haalt!

De Bintoi® iSonic Black Series F60 zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel tussen de tanden kan reinigen. In de ochtend is dit heel erg handig, vooral als je veel haast hebt. Binnen 60 seconden heb je namelijk je gehele gebit gereinigd!

Het zorgt er ook voor dat je tandvlees steeds gezonder wordt. In een korte tijd zul je al een grote verbetering zien. Daarnaast beschikt het over 3 reiniging standen en kan het tot wel 30 dagen mee. Je kan dit product dus ook meenemen op vakantie. 

Heb jij een beugel, maar wil je toch dit flosapparaat gebruiken? Dan is dat geen probleem aangezien dit product daar ook voor geschikt is. Kortom, met dit flosapparaat gaan je tanden langer mee dan ooit tevoren.

Voordelen Bintoi® iSonic Black Series F60

 • Zorgt voor een frisse adem
 • Kan tot wel 30 dagen mee
 • Ook geschikt voor beugels
 • Weegt weinig en daardoor makkelijk in gebruik

Nadelen Bintoi® iSonic Black Series F60

 • Kan niet gebruikt worden met mondwater

2. iSmile Waterflosser

iSmile Waterflosser - Monddouche - GRATIS Reistas - Waterflosser Draadloos - Tandsteen Verwijderen - Gezond & Schoon Gebit

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Heb jij veel tandsteen en zoek je hiervoor de geschikte oplossing? Stop dan hier en bekijk de iSmile Waterflosser! Dit zorgt er namelijk voor dat dit probleem verleden tijd is.

De naam van het product zegt het eigenlijk al. Met dit flosapparaat zorg je er namelijk voor dat je weer een 'smile' op je gezicht krijgt! Het is namelijk geschikt voor dagelijkse verzorging, gevoelige tanden en tong reiniging etc.

Het heeft ook nog veel meer andere doeleindes. Dit flosapparaat heeft 5 verschillende waterdruk standen. Deze standen zorgen ervoor dat alle voedselresten en tandplak binnen een korte tijd verwijderd worden.

Na het gebruik kan je het product weer makkelijk opladen via de USB-poort. Het product gaat ongeveer 20 dagen mee. Dit is heel erg lang! Verder heb je ook nog een zachte stand. Dit is speciaal geschikt voor kinderen.

Voordelen iSmile Waterflosser

 • Gemakkelijk op te laden met USB
 • Heeft een middelgrote inhoud van het waterreservoir
 • Er is ook een zachte functie voor kinderen
 • Je gebit gaat niet meer geïrriteerd zijn

Nadelen iSmile Waterflosser

 • Voor sommige mensen is het product te krachtig

3. BOME Waterflosser

BOME Waterflosser met 7 Opzetstukjes - Monddouche - Voorkom Tandsteen - Draadloos - 5 Standen - Zwart

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil jij een flosapparaat met meerdere belangrijke standen? Verspil dan geen tijd en bekijk de BOME Waterflosser! Hiermee heb je namelijk altijd een mooi en schoon gebit,

De BOME Waterflosser zorgt ervoor dat je tandsteen voorkomt en dat je op die manier langer kan genieten van prachtige tanden. Met 5 verschillende standen wordt dit probleem verholpen. Uiteindelijk krijg je dus ook een gezonder gebit.

Bij dit product krijg je ook nog 7 verwisselbare opzetstukjes geleverd. Dit betekent weer dan je hele gezin er gebruik van kan maken. Tijdens het gebruik merk je dat 99% van de tandplak en etensresten binnen een korte tijd verwijderd worden.

Verder heeft het ook nog een geheugenfunctie. Als je het apparaat aan doet zit het dus precies op de juiste stand. In de ochtend verspil je dus geen kostbare minuten. Je kan er ook nog gebruik van maken in de douche. Sommige mensen hebben dat liever en het is handig om te weten!

Voordelen BOME Waterflosser

 • Beschikt over maar liefst 5 verschillende standen
 • Kan door het gehele gezin gebruikt worden
 • Ook te gebruiken onder douche
 • Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren

Nadelen BOME Waterflosser

 • Is geen eWaste product

4. Waterpik WP-662

Waterpik WP-662 - Flosapparaat - Zwart

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Het is altijd handig om een flosapparaat te hebben met meerdere opzetstukken. Als je daar naar op zoek bent, moet je echt bij de Waterpik WP-662 zijn!

Dit product zorgt ervoor dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Je kan ook gebruiken met mondwater. Het is dus een win-winsituatie! Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

De Waterpik WP-662 heeft 6 verschillende opzetstukken. Dit zorgt ervoor dat je gebit grondig gereinigd wordt. Het neemt slechts 1 minuut in beslag om je gebit hiermee te reinigen. Dat is helemaal niet veel tijd.

Verder is het ook ideaal om het bloeden van tandvlees te verminderen en het is ook geschikt voor mensen met een beugel. Na het gebruik ervan heb je een schoon gevoel in je mond. Dat wilt toch iedereen!

Voordelen Waterpik WP-662

 • Heeft 10 verschillende snelheden
 • Je hebt slechts 1 minuut nodig om je gebit te reinigen
 • Kan met mondwater gebruikt worden

Nadelen Waterpik WP-662

 • Is niet draadloos

5. Waterpik Waterflosser Ultra Professional WP-663

Waterpik Waterflosser Ultra Professional WP-663 Blauw

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De laatste plek is weggelegd voor de Waterpik Waterflosser Ultra Professional WP-663! Dit product heeft namelijk het beste product van de gehele lijst.

Het merk Waterpik heb je al een keer eerder in deze lijst gezien. Dat komt omdat het een uitstekende producten maakt. Logischerwijs valt de Waterpik Waterflosser Ultra Professional WP-663 hier dan ook zeker onder.

Met dit product kan je gemakkelijk te werk gaan en daarom kan het ook door iedereen gebruikt worden. Zo beschikt het over een aan-uitknop op de handgreep. Het heeft ook nog een LED-scherm waarop verschillende informatie te vinden is.

Verder heeft het nog een timer van 1 minuut. Op deze manier verspil je geen kostbare batterij en gaat het voor een langere tijd mee. De Waterpik WP-662 heeft de nieuwste technologie, dat ervoor zorgt dat de plak gemakkelijk verwijderd wordt.

Voordelen Waterpik Waterflosser Ultra Professional WP-663

 • Gaat maar liefst 90 minuten lang mee
 • Krijgt er een geheel pakket bij
 • Bekend en betrouwbaar merk

Nadelen Waterpik Waterflosser Ultra Professional WP-663

 • Heeft niet het mooiste design

Hoeveel flosapparaten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 flosapparaten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de flosapparaten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste flosapparaten is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>