fbpx

Publicatie datum: 14 maart, 2023

Door: Thea

Best Geteste Vaseline

Best geteste Vaseline

Vaseline Original Petroleum 250 ML

Ben jij op zoek naar de beste vaseline? Dan is de Vaseline Original Petroleum 250 ML wat voor jou! We hebben een test gedaan en deze is absoluut als best getest eruit gekomen. Deze vaseline zorgt ervoor dat je huid goed beschermt wordt.

Het maakt je huid wat zachter. Hiernaast zorgt het er ook voor dat je huid hersteld wordt. Ook kan je het handige potje makkelijk meenemen in de tas.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste vaseline? Vaseline werkt erg goed tegen droge huid. Het geeft een soort bescherming waardoor je huis niet meer droog wordt. Hiernaast zorgt het er ook voor dat je handen geen scheurtjes krijgen. Niet iedereen heeft het nodig maar het is voor sommige wel aan te raden.

Het is vaak makkelijk mee te nemen aangezien het meestal in kleine potjes zit. Het lijkt wel allemaal op elkaar en daarom kan het lastig zijn om goede vaseline te vinden. Veel mensen vragen zich dan ook af: welke vaseline is het beste? Dat hangt van veel factoren af en daarom hebben wij een artikel geschreven over vaseline.

In dit artikel hebben we verschillende producten getest. Uiteindelijk is er een ultieme Top-5 gemaakt. Bij deze vaseline test 2023 wordt er bij elk product een review geschreven. Deze zijn weer aangevuld met voor- en nadelen. Ben jij benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

5

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Vaselines

Best geteste Vaseline

Beste Koop Vaseline
1. Vaseline Original Petroleum - 250 ml

Vaseline original - 20 gr - lip therapy

Beste Vaseline Voor Lippen
2. Vaseline original - 20 GR - Lip Therapy

Vaseline Handcreme Advanced Repair - 6 x 75 ml - Voordeelverpakking

Beste Vaseline Creme
3. Vaseline Handcreme Advanced Repair

Lala's Baby Vaseline Dry Skin

Beste Vaseline Voor Droge Huid
4. Lala's Baby Vaseline Dry Skin

Dr. Swaab Vaseline Wit Tb Voordeelverpakking

Beste Vaseline In Tube
5. Dr. Swaab Vaseline Wit TB

Top 10 Beste Vaselines

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire vaselines bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top vaselines bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van Vaseline?

Het is handig om een potje vaseline altijd bij je te hebben. Dit zorgt ervoor dat je huid droog blijft. Maar waar moet je op letten bij de aankoop? Wat is de beste vaseline volgens de consumentenbond? Welke vaseline past het best bij mij? Dit zijn vragen die we vaak te horen hebben gekregen en daarom hebben we dit artikel geschreven.

Voordat je vaseline koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Verpakking

Als allereerste punt is het belangrijk om te kijken naar de verpakking van de vaseline. Sommige zitten in een potje terwijl andere weer in een tube zitten. Het is handig om jezelf af te vragen wat jij het fijnst vind. Hierdoor kan je gerichter op zoek gaan.

Doel

Verder is het goed om te kijken naar het doel van de vaseline. Over het algemeen werkt het voor een droge huid. Maar vaselines kunnen ook gespecialiseerd zijn om bepaalde plekken aan te pakken. Denk hier bijvoorbeeld aan de lippen of andere lichaamdelen.

Dikte

De dikte van de vaseline kan ook meespelen in de aankoop. Over het algemeen is vaseline redelijk dik zijn maar dit kan ook verschillen. Bepaal wat jij fijn vindt en ga zo opzoek. Het is daarom ook wel goed om de vaseline eerst goed te onderzoeken.

Werking

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de werking. De belangrijkste vraag die je moet stellen: hoelang blijft de vaseline zitten? Als je dit weet kan je bepalen welke vaseline je kan kopen. De inhoud van de verpakking speelt hierbij ook een belangrijke rol.


Wat is de beste Vaseline van 2023? 

Wat is de beste vaseline van 2023? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten vaselines getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste vaselines in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd naar de vaseline test? Lees dan gauw verder!

1.  Vaseline Original Petroleum - 250 ml

Best geteste Vaseline

9.1

Eindbeoordeling

Ingrediënten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

De beste vaseline 2023 is de Vaseline Original Petroleum - 250 ml! We hebben meerdere producten getest en dit is de beste koop die je kan hebben.

De Vaseline Original Petroleum - 250 ml zorgt ervoor dat je huid beschermt wordt. Hiernaast verzacht het de huid zodat je er weer fris uit ziet. Daarbij is uitstekend om een droge huid tegen te gaan. Dit is een natuurlijk proces omdat de vaseline ervoor zorgt dat je huid het werk doet.

Verder kan het op meerdere plekken gebruikt worden. Zo kan het ook voor de lippen gebruikt worden. Het zit in een compacte verpakking waardoor je het makkelijk kan meenemen. Neem het mee in je tas zodat je nooit meer last hebt van een droge of geïrriteerde huid.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Vaseline Original Petroleum - 250 ml

 • Kan makkelijk mee in een tas
 • Voor meerdere lichaamsdelen
 • Alle huidtypes

Nadelen Vaseline Original Petroleum - 250 ml

 • Geen

2. Vaseline original - 20 GR - Lip Therapy

Vaseline original - 20 gr - lip therapy

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Ingrediënten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Heb jij last van droge lippen? Dan is de Vaseline original - 20 GR - Lip Therapy wat voor jou! Dit kleine potje kan je makkelijk meenemen om je lippen bij te houden.

Deze vaseline zit in een heel klein potje. Daardoor kan je het makkelijk meenemen en is het uiterst geschikt voor de lippen. Je hoeft maar een kleine hoeveelheid te gebruiken. De lippen worden dan minder geïrriteerd. Het is perfect om mee te nemen in een jas of een kleine tas.

Er zit ook geen smaak aan het product. Dat is toch fijn aangezien je het op de lippen wil gebruiken. Het doosje is ook makkelijk te openen aangezien het een duidelijk randje heeft. Hierdoor kan je het overal gebruiken zonder dat iemand het doorheeft.

Voordelen Vaseline original - 20 GR - Lip Therapy

 • Geen smaak
 • Werkt als lippenbalsum

Nadelen Vaseline original - 20 GR - Lip Therapy

 • Klein potje

3. Vaseline Handcreme Advanced Repair

Vaseline Handcreme Advanced Repair - 6 x 75 ml - Voordeelverpakking

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Ingrediënten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Sommige mensen vinden het fijner om vaseline in de vorm van creme te hebben. Ben jij ook zo'n iemand? Kies dan voor de Vaseline Handcreme Advanced Repair!

Het merk 'Vaseline' heb je al twee keer eerder in de lijst gezien. Dit komt omdat het een uitstekend merk is met heel veel ervaring. Zo is het al meer dan 140 jaar bezig met huidverzorging. Met de Vaseline Handcreme Advanced Repair is het ook zeker niet anders!

Deze vaseline is niet vettig en je kan het gebruiken op droge en gevoelige huid. De creme kan je gemakkelijk uitsmeren over het hele lichaam. Het fijne is dat de creme heel snel intrekt. Hierdoor hoef je niet te wachten voor je uit huis gaat. Kortom, goede vaseline van een bekend merk.

Voordelen Vaseline Handcreme Advanced Repair

 • Is niet vettig
 • Men krijgt na een langere tijd zachtere handen

Nadelen Vaseline Handcreme Advanced Repair

 • Is niet parfumvrij

4. Lala's Baby Vaseline Dry Skin

Lala's Baby Vaseline Dry Skin

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Ingrediënten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Vaseline is er normaal gesproken om droge huid tegen te gaan. De Lala's Baby Vaseline Dry Skin is hierin gespecialiseerd en is geschikt voor alle huidtypes.

De Lala's Baby Vaseline Dry Skin is eigenlijk geschikt voor baby's maar het kan ook door volwassenen gebruikt worden. Zo is het uiterst geschikt om droge huid te voorkomen en te bestrijden. Het is dan ook een zachte creme die je goed kan gebruiken op verschillende lichaamsdelen.

Het weegt slechts 0,4 kilogram. Er zit dan ook redelijk veel in maar het kan ook makkelijk meegenomen worden. Verder werkt het ook nog goed tegen beginnende eczeem. Heb jij vroeg ontdekt dat je eczeem hebt? Dan is dit een uitstekende optie! Zo pakt het dus meerdere problemen aan.

Voordelen Lala's Baby Vaseline Dry Skin

 • Zachte creme
 • Weegt weinig

Nadelen Lala's Baby Vaseline Dry Skin

 • Intrekken kan lang duren

5. Dr. Swaab Vaseline Wit TB

Dr. Swaab Vaseline Wit Tb Voordeelverpakking

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Ingrediënten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We eindigen deze lijst met de Dr. Swaab Vaseline Wit TB. Dit is de beste vaseline in een tube. Hiermee kan je gemakkelijk bepalen hoeveel vaseline je wil gebruiken.

De Dr. Swaab Vaseline Wit TB is geurloos. Hierdoor heeft niemand het door dat je vaseline op hebt. Het is ook water- en vochtafstotend. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken als je in de regen loopt. De watervrije formule zorgt er weer voor dat je huid niet bevriest.

Verder werkt het ook nog goed tegen extreem droge huid. Soms hebben mensen zelfs heel veel last of veel jeuk. Dan is dit echt een uitstekende optie. Met een gewicht van 0,2 kilogram kan je het ook weer makkelijk meenemen. De tube zorgt ervoor dat je niets verspild

Voordelen Dr. Swaab Vaseline Wit TB

 • Zuurvrij
 • Kan tegen water en vocht

Nadelen Dr. Swaab Vaseline Wit TB

 • De tube is redelijk gevoelig

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel vaselines hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten vaselines getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de vaselines op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste vaselines op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>