fbpx

Laatste update: mei 2023

Door: Sanne

Best Geteste Inbouw Koelkast

Beko BCNA275E4FN

Beko BCNA275E4FN

Ben jij op zoek naar de beste inbouw koelkast van 2023? Dan zoek jij de Beko BCNA275E4FN. Uit onze beste inbouw koelkast test is namelijk gebleken dat dit de beste inbouw koelkast van dit moment is. Zo scoorde hij de hoogste scoren en heeft hij de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Zo beschikt dit model over energielabel E, heeft hij verschillende vershoudzones en een goede luchtcirculatie.

Ook beschikt de Beko BCNA275E4FN over een No Frost functie waardoor jij de koelkast nooit hoeft te ontdooien. De bouwkwaliteit van deze inbouw koelkast is van een echte topklasse en gaat daarom jarenlang mee.

Meer weten over de Beko BCNA275E4FN? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Een inbouw koelkast is ideaal om ruimte te besparen in jouw keuken. Ook ziet het er ontzettend mooi uit doordat jij de keuken als een echt geheel kunt indelen. Inbouw koelkasten zijn er in allerlei formaten, prijsklassen en met verschillende functies. Het kan daarom best een uitdaging zijn om de beste optie te vinden. 

Wij van Top-X hebben daarom een volledig artikel gewijd aan de beste inbouw koelkasten van dit moment. Hierbij hebben wij een test uitgevoerd waarbij wij tientallen modellen met elkaar hebben vergeleken. Aan de hand van deze testresultaten hebben wij een handige top 5 beste inbouw koelkasten weten op te stellen.

In dit artikel ontdek je daarom onze top 5 beste opties. Ook ontdek je wat belangrijke aandachtspunten zijn bij het kiezen van een inbouw koelkast en lichten wij toe wat de beste opties zijn uit verschillende categorieën en prijsklassen. Benieuwd wat de beste inbouw koelkast van dit moment is? Lees dan gauw verder en je ontdekt het antwoord op deze vraag en meer!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

51

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Inbouw Koelkasten

Beko BCNA275E4FN

Beste koop inbouw koelkast
1. Beko BCNA275E4FN

Samsung BRB26602FWW/EF

Beste inbouw koelkast met vriezer
2. Samsung BRB26602FWW/EF

AEG SCE818D3FS

Beste inbouwkoelkast met vriesvak
3. AEG SCE818D3FS

ETNA KCD4178

Beste inbouw koelkast 178 cm
4. ETNA KCD4178

AEG SKB410F1AS

Beste inbouw koelkast zonder vriesvak
5. AEG SKB410F1AS


Top 10 Beste Inbouw Koelkasten

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste inbouw koelkasten! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een inbouw koelkast?

Wil jij graag een inbouw koelkast kopen? Dan raden wij aan om met enkele criteria rekening te houden. Door rekening te houden met deze criteria verklein jij namelijk de kans op een miskoop. Niet alle inbouw koelkasten beschikken namelijk over een goede kwaliteit. Een miskoop is daarom snel gemaakt.

Hieronder ontdek je de belangrijkste criteria uit onze beste inbouw koelkasten test. Ga dus niet zomaar voor de eerste inbouw koelkast aanbieding die je tegenkomt maar vergelijk meerdere opties met elkaar. Alleen zo haal jij de beste optie in huis. Onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste inbouw koelkast volgens de consumentenbond test.

Inhoud

Allereerst kun je rekening houden met de inhoud van een inbouw koelkast. Afhankelijk van hoe groot jouw huishouden is is een bepaalde grootte namelijk gewenst. Woon jij met veel personen in huis? Dan kan het verstandig zijn een inbouw koelkast met een grote inhoud aan te schaffen.

In onze top 5 ontdek je meerdere inbouw koelkasten met een verschillende inhoud. Er zit daarom voor iedereen een gewenste variant inbouw koelkast tussen. In de product omschrijving van een inbouw koelkast kun je vaak terugvinden over welke inhoud zij beschikken.

Formaat

Naast de inhoud van een inbouw koelkast is het ook verstandig om te kijken naar het formaat van een inbouw koelkast. Omdat het een inbouw model is is het belangrijk dat hij past op de plek waar hij voor bestemd is. Het is daarom aangeraden om de plek goed op te meten zodat je zeker weet dat de inbouw koelkast op de plek past.

In de product omschrijving van een inbouw koelkast kun je vrijwel altijd het formaat van de inbouw koelkast terugvinden. Het formaat van de koelkast bepaalt grotendeels ook hoe groot de inhoud van een inbouw koelkast kan zijn. Wel kan hier een verschil bij zitten tussen koelkast gedeelte en mogelijk vriesgedeelte.

Soort inbouw koelkast

Als laatste kun je naar verschillende soorten inbouw koelkasten kijken. Er zijn namelijk verschillende soorten, denk aan een verschil in scharniersysteem, met- of zonder vriesvak en de verschillende plateau's waarover de koelkast beschikt. Op de afbeeldingen kun je vaak zien hoe de koelkast in elkaar zit.

Ook staat in de product omschrijving van een koelkast altijd aangegeven of deze wel- of niet over een vriesvak beschikt. Ook hier hebben wij opgelet bij het opstellen van onze top 5. Om die reden vind je inbouw koelkasten met- en zonder vriesvakken in onze top 5.


Wat zijn de beste inbouw koelkasten?

Welke inbouw koelkast is het beste? Na tientallen inbouw koelkasten met elkaar vergeleken te hebben weten wij precies wat wel- en niet goede opties zijn. Hieronder vind je de 5 beste opties getest in onze beste inbouw koelkasten test. Hierbij vind je voor ieder model een korte product omschrijving.

Ook hebben wij de voor- en nadelen van elk model voor je op een rijtje gezet. Hierdoor kom jij er gemakkelijk achter welke inbouw koelkast wel- en niet geschikt is voor jou. De eindbeoordeling van iedere inbouw koelkast hebben wij gebaseerd op onze eigen inbouw koelkasten test en reviews van andere consumenten.

1. Beko BCNA275E4FN

Beko BCNA275E4FN

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

De beste inbouw koelkast van dit moment is de Beko BCNA275E4FN. Deze koelkast scoorde namelijk de hoogste score in onze beste inbouw koelkasten test. Zo heeft hij energielabel E, een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en hele fijne specificaties. Ook kun je bij aanschaf van dit model kiezen of je de deurrichting naar links wilt aanpassen.

De Beko BCNA275E4FN heeft vershoudzones voor voedingsmiddelen zoals groente, fruit, vlees en vis waardoor deze langer vers blijven. Ook is hij van een topklasse bouwkwaliteit waardoor hij gemakkelijk jarenlang mee gaat. De luchtcirculatie in deze beste koop inbouw koelkast is ook uitstekend waardoor alle voedingsmiddelen op elk plateau even gekoeld worden.

Wat belangrijk is om te onthouden is dat de Beko BCNA275E4FN niet beschikt over een hevelgreep. Hierdoor is de koelkast moeilijker te openen. Dit is wel weer een voordeel voor kinderen omdat zij deze daarom ook niet gemakkelijk kunnen openen. De Beko BCNA275E4FN beschikt over een hoogte van 177,5 cm en heeft een No Frost systeem.

Voordelen Beko BCNA275E4FN

 • Maximaal geluidsniveau van 38 decibel
 • Hoogte van 177,5 cm
 • Beschikt over een flessenrek
 • No Frost systeem

Nadelen Beko BCNA275E4FN

 • Beschikt niet over een hevelgreep

2. Samsung BRB26602FWW/EF

Samsung BRB26602FWW/EF

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de Samsung BRB26602FWW/EF geplaatst in onze top 5. Deze inbouw koelkast beschikt namelijk over veel voordelen voor een relatief goede prijs. Zo kun jij dit model in verschillende uitvoeringen aanschaffen en beschikt hij over energielabel F.

Ook bij deze inbouw koelkast kun jij kiezen of je de deurrichting naar links wilt aanpassen bij aanschaf. Het geluidsniveau van de Samsung BRB26602FWW/EF is ontzettend laag en bedraagt slechts 35 decibel. Hierdoor hoor jij nauwelijks dat hij aanstaat en kun jij rustig de krant lezen in de keuken zonder geïrriteerd te raken.

De Samsung BRB26602FWW/EF heeft een hoogte van 177,5 cm en is gemaakt van een topklasse bouwkwaliteit. Hierdoor gaat deze goede inbouw koelkast gemakkelijk jarenlang mee. Ook wordt hij geleverd inclusief een handig flessenrek en installatiemateriaal. Ook dit model beschikt tevens over een No Frost anti-ijsvorming systeem.

Voordelen Samsung BRB26602FWW/EF

 • In meerdere uitvoeringen te verkrijgen
 • Inclusief flessenrek en installatiemateriaal
 • Geschikt voor 4 personen dankzij grote formaat
 • Koel-vriescombinatie

Nadelen Samsung BRB26602FWW/EF

 • Energielabel F is niet erg energiezuinig

3. AEG SCE818D3FS

AEG SCE818D3FS

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar een super-de-luxe inbouw koelkast die ook nog eens erg energiezuinig is? Dan zoek jij de AEG SCE818D3FS. Deze topkwaliteit inbouw koelkast beschikt namelijk over energielabel D waardoor het de meest energiezuinige optie uit onze top 5 is. Ook kun jij dit model in meerdere uitvoeringen aanschaffen.

De AEG SCE818D3FS beschikt over een middenklasse bouwkwaliteit en maakt ontzettend weinig geluid. Het geluidsniveau van deze inbouw koelkast ligt namelijk op maximaal 35 dB. Verder heeft hij een Low Frost systeem waardoor jij hem slechts 2 keer per jaar hoeft te ontdooien.

De AEG SCE818D3FS heeft een hoogte van 177,2 centimeter en kan gemakkelijk geïnstalleerd worden. Bij aanschaf van dit model ontvang je namelijk ook een flessenrek, het benodigde installatiemateriaal en een duidelijke handleiding. Door de goede luchtcirculatie in dit model wordt ieder plateau evengoed gekoeld.

Voordelen AEG SCE818D3FS

 • Uitstekende kwaliteit
 • Low Frost systeem
 • Meest energiezuinige optie
 • Laag geluidsniveau van maximaal 35 dB

Nadelen AEG SCE818D3FS

 • Heeft geen speciale vershoudzones

4. ETNA KCD4178

ETNA KCD4178

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Zoek jij een goedkopere inbouw koelkast? Dan zoek jij de ETNA KCD4178. Wij hebben dit model op nummer 4 geplaatst omdat hij vrij goedkoop is, maar toch over een uitstekende kwaliteit beschikt. Zo heeft hij een inhoud van wel 181 liter en is het een koel-vriescombinatie. De koelkast is groot genoeg voor gezinnen van 3 tot 3 personen.

Verder heeft de ETNA KCD4178 een middenklasse bouwkwaliteit waardoor hij ontzettend lang mee gaat. Het geluidsniveau van deze goede inbouw koelkast is ook erg laag en bedraagt maximaal 38 dB. Het mindere aan deze inbouw koelkast is dat hij niet beschikt over een anti-ijsvorming systeem waardoor jij hem 6x per jaar moet laten ontdooien.

Ook heeft dit model een wat lager energielabel namelijk energieklasse F. Wel beschikt dit model over een ijsblokjeshouder, eierrekje en wordt hij geleverd inclusief installatiemateriaal en een handleiding. Wil je meer weten over deze goedkopere inbouw koelkast? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk deze lage prijs.

Voordelen ETNA KCD4178

 • Maximaal geluidsniveau van 38 dB
 • Koelinhoud van 181 liter
 • Beschikt over eierrekje en ijsblokjeshouder

Nadelen ETNA KCD4178

 • Laag energielabel, namelijk energieklasse F

5. AEG SKB410F1AS

AEG SKB410F1AS

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats hebben wij de AEG SKB410F1AS geplaatst. Dit is namelijk de allergoedkoopste optie uit onze lijst. Je betaald namelijk nog minder dan onze nummer 4, echter ontvang je er ook wel een kleinere koelkast voor. De AEG SKB410F1AS beschikt namelijk over een inhoud van 181 liter maar heeft geen vriesvak.

Wel beschikt de AEG SKB410F1AS over een laag geluidsniveau van maximaal 39 dB en ontvang je bij aanschaf van dit model een fabrieksgarantie van 2 jaar. De LED lampen zorgen er voor dat jij ook bij weinig licht goed kan zien wat er in de koelkast ligt. Het formaat van deze inbouw koelkast bedraagt 102,10 cm x 54,80 cm x 54,90 cm.

Ben jij dus op zoek naar een wat kleinere koelkast? Dan is de AEG SKB410F1AS ideaal voor jou. De kwaliteit van deze inbouw koelkast is namelijk erg goed en ook kun je de indeling gemakkelijk aanpassen. Wil je meer weten over deze beste goedkope inbouw koelkast? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen AEG SKB410F1AS

 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Ruimte inhoud
 • Goedkoopste optie

Nadelen AEG SKB410F1AS

 • Beschikt niet over een vriesvak

Hoeveel soorten inbouw koelkasten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 inbouw koelkasten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de inbouw koelkasten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste inbouw koelkasten zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP