fbpx

Publicatie datum: 30 juli, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Weckketel

Weck WAT14 Elektrisch Weckketel voor Inmaken 29 Liter - Warmhoudfunctie

Weck WAT14 Elektrisch Weckketel

De Weck WAT14 Elektrisch Weckketel zorgt ervoor de houdbaarheid van gekookt eten kan verlengen! Het zorgt er ook nog is voor dat de smaak nog lekkerder wordt. Met een inhoud van 29 liter kan je er genoeg eten in bewaren. Dit kan gedaan met potten van 1 liter. Daarnaast is het een redelijk klein apparaat. Na gebruik kan je het dus gemakkelijk opbergen in een keukenkastje of ergens anders. Alles wat je nodig hebt dus!

Iedereen kent het probleem wel. Je probeert genoeg avondeten te maken en daardoor maak je juist te veel. Het eten gaat niet op en je wilt het voor een langere tijd bewaren. Een weckketel kan je voor altijd helpen bij dit probleem!

Met een goede weckketel kan je namelijk verschillend voedsel bewaren. Daar gaan we dit artikel ook op focussen. Zo geven we antwoord op de vraag: wat is de beste weckketel? Wij van Top-X hebben meerdere producten getest.

De ultieme 5 producten hebben we weer op een rijtje gezet. Ze zijn getest aan de hand van verschillende criteria. Denk aan: gebruiksgemak, functionaliteiten en prijs / kwaliteit. Ze worden omschreven met een korte review.

De review is weer aangevuld met voor- en nadelen. Lees dus gauw verder als je benieuwd bent naar de resultaten!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

15

Uur onderzoek gedaan

30

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Weckketels

Weck WAT14 Elektrisch Weckketel voor Inmaken 29 Liter - Warmhoudfunctie

Beste Koop Weckketel
1. Weck WAT14 Elektrisch Weckketel

Domo DO42325PC - Inmaakketel digitaal - Weckketel - Tapkraan

Beste Weckketel Digitaal
2. Domo DO42325PC

Weck WAT25 Elektrisch Weckketel - voor Inmaken 29 Liter - Met Timer

Beste Weckketel Met Timer
3. Weck WAT25 Elektrisch Weckketel

Navaris inmaakketel met glühwein functie - Inclusief thermostaat en timer tot 120 minuten - Temperatuur van 30-100°C - Met thermostaatkraan - 27 liter

Beste  Weckketel Temperatuur
4. Navaris inmaakketel met glühwein functie

AREBOS Inmaakmachine 28 L Inmaakpan Glühwein Ketel Hete Dranken Dispenser 1800W

Beste Budget Weckketel
5. AREBOS Inmaakmachine 28 L

Top 10 Beste Weckketels

Kan jij niet wachten en wil je zo snel mogelijk een nieuwe weckketel bestellen? Bekijk dan de top 10 beste weckketels van Bol hieronder. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de weckketel test 2023.


Waar moet je op letten bij het kopen van een weckketel?

Een weckketel kopen is een lange termijn aankoop en daarom is het belangrijk dat je dit gelijk goed doet. Je wilt natuurlijk geen geld verspillen. Dat zal namelijk heel erg zonde zijn. Daarom proberen we je te helpen met dit artikel.

Hieronder hebben we een aantal criteria voor je op een rijtje gezet die je zeker moet meenemen. Dit kan namelijk een miskoop voorkomen. Bij deze criteria hebben we ook naar de consumentenbond gekeken.

Daarom raden we aan om dit in ieder geval goed door te nemen! Daarna kan je weer verder naar onze ultieme Top 5!

Inhoud

Voordat je een weckketel gaat aanschaffen is het belangrijk om goed te kijken naar de inhoud. Dit ligt vaak rond de 27 liter. Hierin kan je weer verschillende weckpotten plaatsen.

Bedenk voordat je een aankoop gaat doen, hoeveel je het ongeveer gaat gebruiken. Misschien heb je dan wel een grotere of kleinere inhoud nodig. Op deze manier kan je ook gerichter zoeken.

Temperatuur

Het tweede belangrijke punt waar goed op gelet moet worden is de temperatuurregeling. Hoe langer het eten in de weckketel zit, hoe meer smaak het krijgt. Hierdoor is dit heel belangrijk.

Je wilt daarom de temperatuur wel op een goede en gemakkelijke manier kunnen instellen. Het ligt vaak rond de 100 graden bij verschillende weckketels. Kijk dus goed hoe je de temperatuur kan regelen hier.

Timer

Als je al onderzoek hebt gedaan, zul je al merken dat niet iedere weckketel een timer heeft. Toch is dit een best wel handige functie die je zeker moet meenemen in het aankoopproces.

Hiermee kan je namelijk de tijd instellen op basis van de voedingssoorten. Zo hoef je daar niet de gehele tijd aan te denken. Dit maakt het al helemaal makkelijker voor je.

Veiligheid

Een weckketel is een product dat natuurlijk altijd in de keuken te vinden is. Hier komen ook vaak kinderen en daarom is het belangrijk dat het een veilig product is (ook voor volwassenen natuurlijk). 

Denk aan het feit dat de weckketel zich automatisch zal moeten uitschakelen. Dit moet bijvoorbeeld gebeuren aan het eind van een timer of bij oververhitting. Daarom is dit zeker iets belangrijks dat je moet meenemen.


Wat is de beste weckketel van 2023?

We hebben de producten net al gezien, maar nu zullen we eindelijk verder gaan met onze ultieme Top 5. Hier geven we antwoord op 2 belangrijke vragen: welke weckketel is het beste?

En welke weckketel past het beste bij mij? Wij van Top-X hebben alle producten grondig getest. Dit is gedaan aan de hand van verschillende criteria. Op deze manier krijg jij in ieder geval een goed beeld van het product.

Naast de voordelen benoemen we ook de nadelen in de review. Zo kan je zelf kijken of het product bij je past. Ben jij benieuwd naar de uitslagen van onze test? Verspil dan geen tijd en lees gauw verder

1. Weck WAT14 Elektrisch Weckketel

Weck WAT14 Elektrisch Weckketel voor Inmaken 29 Liter - Warmhoudfunctie

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

Op de eerste plek hebben we natuurlijk de Weck WAT14 Elektrisch Weckketel! Hiermee is het de beste koop die je kan hebben op het gebied van weckketels.

De Weck WAT14 Elektrisch Weckketel heeft een inhoud van maar liefst 29 liter. Hier kan je dus heel veel eten in bewaren. Er zit een verhoogde kunststof deksel in. Dit betekent dat je er maar liefst 14 weckpotten in kan bewaren.

Zo kan je alles goed ordenen. Je kan ook nog is gemakkelijk de temperatuur instellen, maar je moet wel zelf de tijd bijhouden. Als de zelfgekozen temperatuur bereikt wordt, dan zal er een controlelampje afgaan.

Zo weet je dat het eten klaar is en kan je heerlijk genieten. Verder heeft het nog 2 stevige handgrepen. Deze zorgen ervoor dat je de weckketel gemakkelijk in en uit de kast kan halen. Het kleine formaat zorgt ervoor dat je het gemakkelijk kan opbergen. Kortom, deze weckketel heeft alles wat je nodig hebt!

Voordelen Weck WAT14 Elektrisch Weckketel

 • Heeft een grote inhoud van 29 liter
 • Beschikt over een controlelampje
 • Heeft een timer
 • Is helaas niet vaatwasserbestendig

Nadelen Weck WAT14 Elektrisch Weckketel

 • Heeft 1 gezamenlijke slaapruimte

2. Domo DO42325PC

Domo DO42325PC - Inmaakketel digitaal - Weckketel - Tapkraan

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Ben jij op zoek naar een moderne weckketel? Dan moet je echt de Domo DO42325PC bekijken! Dit is namelijk een echt een goede optie!

Met de Domo DO42325PC kan je een timer plaatsen van maar liefst 2 uur. Dit betekent dat je gemakkelijk weg kan gaan en weer op tijd terug kan komen. Deze weckketel beschikt over een verlichte LCD display waar de navigatie op te vinden is. 

Hier kan je bijvoorbeeld de temperatuur instellen tot wel 100 graden. Verder heeft dit product een roestvrijstalen design. Dit betekent dat de weckketel voor een langere tijd meegaat en dat je hier veel plezier mee gaat beleven.

De grootte zorgt er weer voor dat er veel in kan. Na het gebruik kan je de weckketel gemakkelijk opbergen. Het heeft namelijk een koord opslagruime. Je kan het dus weer gemakkelijk in je keukenkast plaatsen.

Voordelen Domo DO42325PC

 • Heeft een timer die je tot 2 uur kan zetten
 • Beschikt over een uitstekende beveiliging
 • De weckketel heeft een goede handgreep
 • Je kan de koord gemakkelijk opruimen

Nadelen Domo DO42325PC

 • Duurste optie van de lijst

3. Weck WAT25 Elektrisch Weckketel

Weck WAT25 Elektrisch Weckketel - voor Inmaken 29 Liter - Met Timer

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Het is heel handig om een weckketel met timer te hebben, aangezien het eten dan nog lekkerder smaakt. Daarom hebben we ook de Weck WAT25 Elektrisch Weckketel meegenomen!

Het merk Weck heb je al eerder gezien in deze lijst (op plek 1). Dat komt omdat het hele goede producten heeft en de Weck WAT25 Elektrisch Weckketel valt daar dan ook zeker onder! Het heeft namelijk ruimte voor een inhoud van 29 liter.

Daardoor is het een erg grote ketel. Dit product wordt ook wel volautomatisch genoemd aangezien er een thermostaat en een controlelampje in zit. Hierdoor kan de weckketel heel goed zelf zijn werk doen.

Met de handige timer kan je zelf bepalen welk voedsel er wanneer uit moet. Het moet namelijk niet even lang en op deze manier houd je al het voedsel goed. Wie wilt dat nou niet? Dit is een heel handig apparaat voor in de keuken.

Voordelen Weck WAT25 Elektrisch Weckketel

 • Beschikt over een controlelampje
 • Heeft een inhoud van maar liefst 29 liter
 • Deze weckketel heeft ook een indicatielampje
 • Bekend en betrouwbaar merk

Nadelen Weck WAT25 Elektrisch Weckketel

 • Beschikt niet over een waarschuwingssignaal

4. Navaris inmaakketel met glühwein functie

Navaris inmaakketel met glühwein functie - Inclusief thermostaat en timer tot 120 minuten - Temperatuur van 30-100°C - Met thermostaatkraan - 27 liter

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plek hebben we dan de Navaris inmaakketel met glühwein functie! We hebben hiervoor gekozen aangezien je hiermee heel gemakkelijk de temperatuur kan instellen.

De naam van de Navaris inmaakketel met glühwein functie zegt het eigenlijk al. Je kan hier namelijk heerlijke glühwein mee maken! Dat is natuurlijk heerlijke voor de koude winters. Hiernaast kan je er 14 potten in plaatsen met een inhoud van 1 liter.

Hierin kan je bijvoorbeeld jam of groenten plaatsen. Genoeg keuze dus. Vind je de zilveren kleur niet mooi? Dan is dat ook geen probleem! Je kan ook nog kiezen uit 4 andere kleuren; waaronder blauw en rood bijvoorbeeld.

Met de stevige handgrepen kan je de weckketel gemakkelijk uit de kast halen. Je hebt namelijk veel grip. Door die stevige handgrepen kan dit gemakkelijk door iedereen gedaan worden (op kinderen na natuurlijk).

Voordelen Navaris inmaakketel met glühwein functie

 • Verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren
 • Gemaakt voor roestvrij staal
 • Zorgt ervoor dat je eten aanzienlijk langer houdbaar is

Nadelen Navaris inmaakketel met glühwein functie

 • Zit geen informatiescherm op

5. AREBOS Inmaakmachine 28 L

AREBOS Inmaakmachine 28 L Inmaakpan Glühwein Ketel Hete Dranken Dispenser 1800W

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De laatste plek hebben we dan weggelegd voor de AREBOS Inmaakmachine 28 L! Dit is namelijk de beste budget optie die je in 2023 kunt krijgen.

De AREBOS Inmaakmachine 28 L is een echte toevoeging aan je keuken. Als je alleen al naar het design kijkt is het al een pareltje! Het heeft een capaciteit van maar liefst 28 liter. Hierin kunnen weer 14 potten van 1 liter.

Je kan de temperatuur zelf instellen vanaf 30 graden tot 110 graden. Met de timerfunctie doet de weckketel geheel het werk zelf. Verder heeft het nog een gemakkelijke aan/uit schakelaar die goed beschermd is.

Na het verstrijken van de tijd zal het product dan ook automatisch uitgaan. Dit geldt ook voor de verhittingsbeveiliging. Door de lage prijs is dit zeker de beste weckketel aanbieding van 2023. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Voordelen AREBOS Inmaakmachine 28 L

 • Ook geschikt om dranken mee te serveren
 • Na gebruik is het gemakkelijk schoon te maken
 • De goedkoopste optie van de lijst

Nadelen AREBOS Inmaakmachine 28 L

 • Er zit geen automatisch kookprogramma in

Hoeveel weckketels hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 weckketels getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de weckketels op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste weckketels zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>