Laatste update: Juni 2021

Door: Sanne

Best Geteste Hondensnoepjes

PetSnack – Mix Bones

5/5

Deze snacks zijn een heerlijke traktatie voor de hond. Gebruik de snoepjes bij de hondentraining, verstop ze in een Kong of hondenspel als hij even alleen moet zijn of geef ze gewoon zomaar.

Wat zijn de beste hondensnoepjes?

Wanneer je een hond hebt, dan wil je hem het beste voer voorschotelen en de beste snacks geven. Hondensnoepjes, oftewel hondensnacks zijn niet alleen een heel goed middel om je hond te verwennen. Snoepjes voor honden zijn een uitstekend middel om je hond te belonen en om je hond te trainen. Goede beloningssnoepjes voor de hond zijn misschien wel de beste techniek om het gedrag van je hond positief te veranderen. Voor de baasjes is het tevens de gemakkelijkste manier om zonder allerlei trainingen uit te hoeven voeren het gedrag van de hond te veranderen.

Dat hondensnoepjes zo goed werken als beloning of voor gedragsverandering heeft in grote mate met het reukvermogen van de hond te maken. Honden kunnen al van grote afstand de snoepjes ruiken. Dit stimuleert ze om extra hun best te doen, want ze weten dat hun beloning in de buurt is. Wel moet je als baasje in de gaten houden wanneer je een snack of hondensnoepje geeft. Honden kunnen als ze de geur ruiken, enorm enthousiast raken en rond gaan rennen of jou zelfs bespringen. Juist op zulke momenten moet je nog even wachten. Je kunt een hondensnoepje gerust tonen, zodat de hond van afstand de geur opvangt, maar je moet wachten tot hij rustig is. Desnoods leer je hem enkele commando’s, zodat hij eerst gaat zitten of jou een pootje geeft.

Net zoals bij mensen de nodige tussendoortjes en zoetigheid ongezond is, kan dit met snoepjes voor honden ook het geval zijn. Vermijd in ieder geval menselijke lekkernijen, maar kies voor hondensnacks met bepaalde vlees- en/of groentesoorten. Geef een hondensnoepje ook nooit vlak voor de maaltijd. De kans zit er dan in dat de hond geen interesse meer heeft zijn maaltijd of dat hij een snoepje verwacht alvorens hij gaat eten.

Top 10 hondensnacks

Wil je direct weten hoe de top 10 hondensnoepjes eruit ziet? Klik dan hier om te zien wat de top 10 hondensnoepjes van 2021 zijn. In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Onze top 10 tablets wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer.

Overzicht beste hondensnoepjes

Hieronder vind je een kort overzicht van de 5 beste hondensnoepjes van dit moment. Om de uitgebreide review per product te lezen dien je verder naar beneden te scrollen.

1. Best geteste hondensnoepjes
2. Beste hondensnoepjes voor puppy’s
3. Beste Gebitsverzorgende Hondensnack

1. Petsnack Mix Bones

0
Eindcijfer
Houdbaarheid 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Voedingswaarden 84%

Wanneer je je hond graag verwend met lekkere snoepjes, dan is de Petsnack Mix de beste hondensnoepjes die je kunt geven. De Petsnack Mix bestaat uit een emmer met maar liefst 3,5 kilogram aan snoepjes in de vorm van een hondenbot.

De snoepjes hebben diverse ingrediënten en verschillende kleuren. Het zijn zachte snoepjes, dus ook ideaal voor honden die last hebben van een slecht gebit of die geen harde ingrediënten kunnen verdragen.

Door het kleine formaat van de snoepjes zijn dit de beste hondensnacks die je ook gewoon als tussendoortje kunt geven om ze even te verwennen.

Tevens is het formaat zeer geschikt om ze in een hondenspel of bal te verstoppen. Zo kan de hond urenlang met een bal bezig zijn om de snoepjes eruit te halen en heeft hij een leuk tijdverdrijf. Verder zijn ze ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld de hondentraining om ze als beloning te geven.

Klik hier om dit product te bekijken op Bol.com

Voordelen Petsnack Mix Bones

 • Handig klein formaat om gemakkelijk mee te nemen.
 • De grote verpakking van 3,5 kilogram zorgt ervoor dat je hier wel even mee kunt.

Nadelen Petsnack Mix Bones

 • Vanwege het kleine formaat zijn deze snoepjes minder geschikt voor grotere honden.
 • Er zijn hondenrassen die door de snoepjes dunnere ontlasting of zelfs diarree krijgen.

2. Farm Food Trainers Hondensnack

0
Eindcijfer
Voedingswaarden 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Houdbaarheid 74%

Je wilt voor het belonen of tijdens het trainen er wel voor zorgen dat je hond niet alleen lekkere snacks krijgt, maar ook gezonde snacks. Ook als je hond een glutenallergie heeft, dan heeft Fram Food met deze hondensnacks de perfecte hondenkoekjes zonder granen.

Een glutenallergie is namelijk een allergie voor granen. De snacks bestaan uit 100% gedroogd runderhart. Ze hebben een natuurlijke smaak en geur en er zijn geen smaak- en geurstoffen aan toegevoegd. Ook de kleur is volledig natuurlijk, dus zonder kleurstoffen.

De snacks zijn luchtgedroogd, waarbij geen chemische antioxidanten en conserveringsmiddelen zijn gebruikt. Dit zijn daarom de beste beloningssnoepjes waarbij er ook op de gezondheid van de hond wordt gelet. Over de smaak hoe je niet te twijfelen, want runderhart zal er bij een hond altijd met veel smaak ingaan.

Ook voor het trainen van een puppy zijn dit de beste puppy snoepjes door het handige kleine formaat.

Klik hier om dit product te bekijken op Bol.com

Voordelen Farm Food Trainers Hondensnack

 • Hoge kwaliteit snoepjes met een sterke geur die de hond zeker enthousiast maakt.
 • Dit zijn de beste hondenkoekjes zonder granen en daarom bij uitstek geschikt voor honden met een glutenallergie.

Nadelen Farm Food Trainers Hondensnack

 • De verpakking bestaat uit maar 0,3 kilogram, voor lekkere snoepjes wat weinig.
 • Farm Food Trainers is wel een duur merk.

3. Pedigree Dentastix Medium Kauwstaaf

0
Eindcijfer
Voedingswaarden 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Houdbaarheid 90%

Pedigree is één van de bekendste fabrikanten voor het beste hondenvoer en voor de beste hondensnacks. De Pedigree Dentaxix zijn speciaal ontwikkeld om het gebit van de hond te ondersteunen.

Aan tandverzorging kunnen baasjes meestal niet zoveel doen, maar de Pedigree Dentastix zijn hier een goede oplossing voor. Dentastix kan de vorming van tandsteen tot wel 80% verminderen en bevordert een gezond tandvlees. Door de speciale vormgeving van de sticks kunnen de tanden en kiezen van de hond optimaal gereinigd worden.

Daarnaast heeft Pedigree diverse soorten verpakkingen in het assortiment, met enkele Dentastix of juist heel veel Dentastix. Zo kun je je hond dagelijks een goede gebitsreiniging geven.

Verder zijn de Dentastix geschikt voor honden van alle leeftijden, maar niet voor hele jonge puppy’s. Uiteraard vinden honden de Dentastix heel lekker en zien ze dit als de beste beloningssnoepjes.

Klik hier om dit product te bekijken op Bol.com

Voordelen Pedigree Dentastix Medium Kauwstaaf

 • Ideale combinatie tussen een hondensnack en een middel om het gebit te reinigen.
 • Zorgt dat het gebit van de hond in uitstekende conditie blijft.

Nadelen Pedigree Dentastix Medium Kauwstaaf

 • Er zitten wel wat calorieën in de Dentastix, let hierop als je hond gevoelig is voor overgewicht.
 • Grote verpakkingen Pedigree Dentastix zijn aan de prijzige kant.

4. Specific CJD Joint Hondensnack

0
Eindcijfer
Voedingswaarden 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Houdbaarheid 78%

De Specific CJD Joint hondensnacks zijn niet alleen goede beloningssnoepjes voor de hond, maar ook een degelijk voederproduct voor honden. De snacks zitten vol met gezonde ingrediënten die speciaal zijn afgestemd voor volwassen honden van 8 jaar en ouder en honden met artrose.

Dit zijn honden die last hebben van hun botten en gewrichten. Dit overkomt veel honden op oudere leeftijd en de juiste voeding kan helpen om klachten te verminderen. Vaak wordt Specific CJD Joint ook voorgeschreven door dierenartsen. De brokjes kunnen daarnaast als een aanvullende snack worden gegeven in combinatie met andere brokken.

De snacks zijn wel voorzien van granen, maar kunstmatige kleur- en geurstoffen ontbreken. Specific CJD Joint zijn de beste hondensnoepjes voor een specifieke groep volwassen honden.

Klik hier om dit product te bekijken op Bol.com

Voordelen Specific CJD Joint Hondensnack

 • Grootverpakking met 3 zakken van 4 kilogram.
 • Goede kwaliteit hondenbrokjes die tevens als aanvullende snack gegeven kunnen worden.

Nadelen Specific CJD Joint Hondensnack

 • Omdat het gespecialiseerde hondensnacks zijn, ligt de prijs wat hoger.
 • Vooral geschikt voor oudere honden met klachten. Niet zo geschikt voor jongere honden.

5. Kong Stuff 'N Snacks Puppy Hondensnack

0
Eindcijfer
Veiligheid 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

De Kong Stuff ‘N Snacks hondensnacks zijn de beste puppy snoepjes van het bekende merk Kong. Kong staat bekend als fabrikant van diverse hondenspeeltjes.

Het beroemdste Kong hondenspeeltje is een rubberen kauwbot waarin hondensnacks in verstopt kunnen worden. Vooral voor een puppy zal het een uitdaging zijn om de snack uit het bot te krijgen en dit belooft veel speelplezier. Nu heeft Kong naast zijn hondenspeelgoed ook speciale puppy hondensnacks uitgebracht die uitstekend in Kong hondenspeelgoed passen.

In de Kong Stuff ‘N Snacks zitten allerlei ingrediënten die de groei en gezondheid van pups positief beïnvloeden. Deze hondensnack is daarom niet alleen een lekkere verwenning voor je puppy, het is ook een gezonde snack. Wel zitten er antioxidanten in en granen, dus houd wel je puppy in de gaten of hij overgevoelig is voor deze ingrediënten. Deze beste puppy snoepjes zijn geschikt voor alle honden van 0 tot 12 maanden.

Klik hier om dit product te bekijken op Bol.com

Voordelen Kong Stuff ‘N Snacks Puppy Hondensnack

 • Deze puppysnacks zijn een zeer goede aanvulling op een uitgebalanceerde maaltijd voor puppy’s
 • Hoge kwaliteit en gezonde snacks voor je puppy

Nadelen Kong Stuff ‘N Snacks Puppy Hondensnack

 • Een zakje met deze puppysnacks bevat maar 0,3 kilogram en de prijs is aan de hoge kant.
 • De snacks zijn het best in combinatie met een Kong hondenspeeltje te geven. Je moet dus ook een hondenspeeltje aanschaffen.

Liever iets anders dan snacks voor je hond?

Furbo HD-WIFI- Hondencamera snackuitgave
Hondencamera's
hondenomheining
Honden omheining
beste hondenkar
Hondenkarren
graanvrije brokken
Hondenbrokken
hondenkussen
Hondenkussens
Trixie Turn around
Hondenspeeltjes

Sanne

Over de productexpert

Als ik mezelf zou moeten omschrijven ben ik een zorgzame 4e jaars student verpleegkunde met een ongelofelijke liefde voor dieren. Aan mijn eigen honden en katten wordt zoveel aandacht gegeven als ze nodig hebben, dit zou ieder dier verdienen. Ik hoop dat ik andere mensen blij kan maken door alles wat ik weet over de beste verzorging voor mens en dier te delen.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>