fbpx
 • Home
 • /
 • Hond
 • /
 • Beste Hondensnoepjes [Test 2023]

Publicatie datum: 15 februari, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Hondensnoepjes

Best geteste Hondensnoepjes

Petsnack Mix Bones - Hondensnack - 3,5 kg

Op zoek naar de beste hondensnoepjes van dit moment? Uit onze beste hondensnoepjes test is duidelijk gebleken dat de hondensnacks Mix Bones van het merk Petsnack de beste hondensnoepjes van het moment zijn. De emmer is gevuld met 3500 gram aan verschillende zachte snacks.

De hondensnacks zijn ideaal om te gebruiken tijdens een hondentraining of wandeling in het park. Ze kunnen verstopt worden in een Kong of op een andere plek. Door de aangename geur is hij ideaal voor honden om naar te speuren.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wanneer je een hond hebt, dan wil je hem het beste voer voorschotelen en de beste snacks geven. Hondensnoepjes, oftewel hondensnacks zijn niet alleen een heel goed middel om je hond te verwennen. Snoepjes voor honden zijn een uitstekend middel om je hond te belonen en om je hond te trainen.

Goede beloningssnoepjes voor de hond zijn misschien wel de beste techniek om het gedrag van je hond positief te veranderen. Voor de baasjes is het tevens de gemakkelijkste manier om zonder allerlei trainingen uit te hoeven voeren het gedrag van de hond te veranderen.

Dat hondensnoepjes zo goed werken als beloning of voor gedragsverandering heeft in grote mate met het reukvermogen van de hond te maken. Honden kunnen al van grote afstand de snoepjes ruiken. Dit stimuleert ze om extra hun best te doen, want ze weten dat hun beloning in de buurt is. Wel moet je als baasje in de gaten houden wanneer je een snack of hondensnoepje geeft.

Honden kunnen als ze de geur ruiken, enorm enthousiast raken en rond gaan rennen of jou zelfs bespringen. Juist op zulke momenten moet je nog even wachten. Je kunt een hondensnoepje gerust tonen, zodat de hond van afstand de geur opvangt, maar je moet wachten tot hij rustig is. Desnoods leer je hem enkele commando's, zodat hij eerst gaat zitten of jou een pootje geeft.

In dit artikel hebben wij de een heleboel verschillende hondensnoepjes getest. Ook hebben wij hier een handige top 5 van gemaakt zodat er voor elke hond het perfecte snoepje tussen zit. Benieuwd? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

19

 Ervaringen gecheckt

5

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Hondensnoepjes

Best geteste Hondensnoepjes

Beste koop hondensnoepjes
1. Petsnack Mix Bones - Hondensnack - 3,5 kg

beste hondensnoepjes

Beste kauwstick hondensnoepjes
2. Pedigree Dentastix Gebitsverzorgende Hondensnacks Medium - 56 stuks

beste hondensnoepjes

Beste beloningssnoepjes voor hond
3. Specific CJD Joint - Hondensnack - 3 x 4 kg

beste hondensnoepjes

Beste hondensnacks 
4. Petstyleliving - Gedraaide sticks met kip - Voordeelzak 100 stuks - Hondensnack

beste hondensnoepjes

Beste kauwbot voor hond
5. Yakka's yakmelk kauwbot large voor honden - 1 stuk

Top 10 Beste Hondensnoepjes

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar het meest populaire hondensnoepjes bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de beste hondensnoepjes bij deze webshop.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van hondensnoepjes?

Vaak krijgen vragen zoals: Waar moet je op letten bij het kopen van hondensnoepjes en welke hondensnoepjes passen het beste bij mijn hond? Om die reden hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende hondensnoepjes. Deze hondensnoepjes hebben wij getest op verschillende criteria. De geteste criteria vind je hieronder!

Bij onze beste hondensnoepjes test hebben wij dezelfde criteria getest als de beste hondensnoepjes volgens de consumentenbond test. Hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet. Door te letten op de hieronder aangegeven criteria weet je zeker dat je de beste hondensnoepjes voor jouw hond vind. Niet elke hond heeft namelijk dezelfde smaak. 

Zoetigheid

Net zoals bij mensen de nodige tussendoortjes en zoetigheid ongezond is, kan dit met snoepjes voor honden ook het geval zijn. Vermijd in ieder geval menselijke lekkernijen, maar kies voor hondensnacks met bepaalde vlees- en/of groentesoorten.

Geef een hondensnoepje ook nooit vlak voor de maaltijd. De kans zit er dan in dat de hond geen interesse meer heeft zijn maaltijd of dat hij een snoepje verwacht alvorens hij gaat eten.

Soort hondensnack

Er zijn verschillende soorten hondensnacks. Er zijn bijvoorbeeld zachte snoepjes, kauwstaafjes of kauwbotten. Niet iedere hond houdt van dezelfde hondensnacks. Het is daarom belangrijk om je hond goed te kennen voordat je veel hondensnacks inkoopt. Zo kan het een tip zijn om gedurende een aantal weken verschillende hondensnacks te testen.

In onze top 5 hebben wij allerlei verschillende soorten hondensnacks opgenomen. Hierbij hebben wij gezocht naar de beste snoepjes in elke categorie met de beste prijs.

Doeleinde

Ook kan het belangrijk zijn om rekening te houden met de doeleinde van de hondensnoepjes. Zijn ze namelijk bedoelt als beloningssnoepjes tijdens de trainingen of gewoon als beloning thuis? Dat kan namelijk een reden zijn om een bepaald soort snoepje te kiezen.

Voor trainingen zijn zachtje snoepjes namelijk makkelijker terwijl je thuis gerust een kauwbot kan geven.


Wat is het beste hondensnoepjes van 2023? 

Maar wat zijn nou de beste hondensnoepjes van dit moment? Om antwoord te geven op die vraag hebben wij de 5 beste hondensnoepjes geselecteerd uit onze beste hondensnoepjes test. Hierbij hebben wij naar verschillende criteria gekeken en ook hebben wij deze ingedeeld in verschillende categorieën. Zo zit er voor elke hond de perfecte hondensnoepjes tussen.

Elk product hebben wij voorzien van een korte beschrijving en ook hebben wij tijdens onze beoordelingen rekening gehouden met reviews van andere consumenten. Als laatste hebben wij elk product voorzien van een eindbeoordeling. Benieuwd naar de hondensnoepjes die het gemaakt hebben tot onze top 5? Lees snel verder!

1. Petsnack Mix Bones - Hondensnack - 3,5 kg

Best geteste Hondensnoepjes

9.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Wanneer je je hond graag verwend met lekkere snoepjes, dan is de Petsnack Mix de beste hondensnoepjes die je kunt geven. De Petsnack Mix bestaat uit een emmer met maar liefst 3,5 kilogram aan snoepjes in de vorm van een hondenbot.

De snoepjes hebben diverse ingrediënten en verschillende kleuren. Het zijn zachte snoepjes, dus ook ideaal voor honden die last hebben van een slecht gebit of die geen harde ingrediënten kunnen verdragen.

Door het kleine formaat van de snoepjes zijn dit de beste hondensnacks die je ook gewoon als tussendoortje kunt geven om ze even te verwennen.

Tevens is het formaat zeer geschikt om ze in een hondenspel of bal te verstoppen. Zo kan de hond urenlang met een bal bezig zijn om de snoepjes eruit te halen en heeft hij een leuk tijdverdrijf. Verder zijn ze ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld de hondentraining om ze als beloning te geven.

Klik hier om dit product te bekijken op Bol.com

Voordelen Petsnack Mix Bones - Hondensnack - 3,5 kg

 • Handig klein formaat om gemakkelijk mee te nemen
 • De grote verpakking van 3,5 kilogram zorgt ervoor dat je hier wel even mee kunt.

Nadelen Petsnack Mix Bones - Hondensnack - 3,5 kg

 • Er zijn hondenrassen die door de snoepjes dunnere ontlasting of zelfs diarree krijgen

2. Pedigree Dentastix Gebitsverzorgende Hondensnacks Medium - 56 stuks

beste hondensnoepjes

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Pedigree is één van de bekendste fabrikanten voor het beste hondenvoer en voor de beste hondensnacks. De Pedigree Dentaxix zijn speciaal ontwikkeld om het gebit van de hond te ondersteunen.

Aan tandverzorging kunnen baasjes meestal niet zoveel doen, maar de Pedigree Dentastix zijn hier een goede oplossing voor. Dentastix kan de vorming van tandsteen tot wel 80% verminderen en bevordert een gezond tandvlees. Door de speciale vormgeving van de sticks kunnen de tanden en kiezen van de hond optimaal gereinigd worden.

Daarnaast heeft Pedigree diverse soorten verpakkingen in het assortiment, met enkele Dentastix of juist heel veel Dentastix. Zo kun je je hond dagelijks een goede gebitsreiniging geven.

Verder zijn de Dentastix geschikt voor honden van alle leeftijden, maar niet voor hele jonge puppy's. Uiteraard vinden honden de Dentastix heel lekker en zien ze dit als de beste beloningssnoepjes.

Klik hier om dit product te bekijken op Bol.com

Voordelen Pedigree Dentastix Gebitsverzorgende Hondensnacks Medium - 56 stuks

 • Ideale combinatie tussen een hondensnack en een middel om het gebit te reinigen
 • Zorgt dat het gebit van de hond in uitstekende conditie blijft

Nadelen Pedigree Dentastix Gebitsverzorgende Hondensnacks Medium - 56 stuks

 • Er zitten wel wat calorieën in de Dentastix, let hierop als je hond gevoelig is voor overgewicht

3. Specific CJD Joint - Hondensnack - 3 x 4 kg

beste hondensnoepjes

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

De Specific CJD Joint hondensnacks zijn niet alleen goede beloningssnoepjes voor de hond, maar ook een degelijk voederproduct voor honden. De snacks zitten vol met gezonde ingrediënten die speciaal zijn afgestemd voor volwassen honden van 8 jaar en ouder en honden met artrose.

Dit zijn honden die last hebben van hun botten en gewrichten. Dit overkomt veel honden op oudere leeftijd en de juiste voeding kan helpen om klachten te verminderen. Vaak wordt Specific CJD Joint ook voorgeschreven door dierenartsen. De brokjes kunnen daarnaast als een aanvullende snack worden gegeven in combinatie met andere brokken.

De snacks zijn wel voorzien van granen, maar kunstmatige kleur- en geurstoffen ontbreken. Specific CJD Joint zijn de beste hondensnoepjes voor een specifieke groep volwassen honden.

Voordelen Specific CJD Joint - Hondensnack - 3 x 4 kg

 • Grootverpakking met 3 zakken van 4 kilogram
 • Goede kwaliteit hondenbrokjes die tevens als aanvullende snack gegeven kunnen worden

Nadelen Specific CJD Joint - Hondensnack - 3 x 4 kg

 • Omdat het gespecialiseerde hondensnacks zijn, ligt de prijs wat hoger

4. Petstyleliving - Gedraaide sticks met kip - Voordeelzak 100 stuks - Hondensnack

beste hondensnoepjes

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Als vierde in onze top 5 hebben wij de gedraaide sticks met kip van het merk Petstyleliving gekozen. Deze voordeelzak is namelijk relatief goedkoop vergelijkbaar met andere snacks. De voordeelzak bevat namelijk 100 stuks en de sticks zijn volledig verteerbaar.

Ook zijn de sticks goed voor het gebit en de mondhygiëne. De sticks zijn 100% natuurlijk ontwikkeld en zorgt voor veel kauwplezier op zijn nieuwe favoriete snack. Reviews van andere consumenten tonen aan dat honden over het algemeen helemaal weg zijn van deze snacks. Doordat ze ook nog eens gezond zijn voor het gebit is dit een absolute topper.

Klik hier om dit product te bekijken op Bol.com

Voordelen Petstyleliving - Gedraaide sticks met kip - Voordeelzak 100 stuks - Hondensnack

 • Lang houdbaar
 • Scherpe prijs

Nadelen Petstyleliving - Gedraaide sticks met kip - Voordeelzak 100 stuks - Hondensnack

 • Niet handig tijdens trainingen

5. Yakka's yakmelk kauwbot large voor honden - 1 stuk

beste hondensnoepjes

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar een goedkoop hondensnoepje? De yakmelk kauwbot van het merk Yakka's is een van de beste hondensnoepjes van dit moment. Dit komt doordat dit een echt kwaliteit product is. De Yakka's worden tradiotioneel gemaakt van jakmelk uit de Himalaya. Deze Yakka's zijn erg voedzaam en ook heel erg gezond voor honden.

Het kauwbot bevat geen conserveringsmiddelen. Ook helpt het tegen de tandplak en tandsteen van jouw hond wat de bot extra handig maakt. Het kauwbot is granen- en glutenvrij en bevat bovendien geen lactose. Doordat het kauwbot geurloos is, is het fijner om hem in de woon- of eetkamer te geven. Hierdoor heb jij er zelf geen last van.

Voordelen Yakka's yakmelk kauwbot large voor honden - 1 stuk

 • Volledig graan- en glutenvrij
 • Rijk in eiwit en calcium

Nadelen Yakka's yakmelk kauwbot large voor honden - 1 stuk

 • Kan lastiger te kauwen zijn voor sommige honden

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel soorten hondensnoepjes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten hondensnoepjes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie het soorten hondensnoepjes op beoordeeld?

Om te bepalen wat het beste hondensnoepjes op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>