fbpx
 • Home
 • /
 • Hond
 • /
 • Top 5 beste hondenbrokken voor moeilijke eters [Test 2023]

Publicatie datum: 8 november, 2023

Door: Sanne

Wat zijn de beste hondenbrokken voor moeilijke eters?

Honderd Adult for Life: Rund & Zalm

beste geperste hondenbrokken

Uit onze test is gebleken dat de 'Honderd Rund & Zalm' de beste hondenbrokken voor moeilijke eters zijn.De combinatie van rund- en zalmsmaak is onweerstaanbaar voor iedere hond, groot of klein.

Ben je op zoek naar lekkere en gezonde brokken voor je hond? De honden brokken van Honderd zijn niet alleen heel voedzaam, maar ook nog eens zeer smaakvol. De brokken bevatten daarnaast enorm veel goede voedingsstoffen zoals eiwitten. Kortom, als je je hond wilt verwennen zijn de Honderd brokken je beste vriend!


Update:
Na onze review te hebben gelezen heeft Honderd contact met ons opgenomen en mogen we onze lezers iets leuks aanbieden; een
gratis proefpakket! De voorraad hiervan is beperkt dus wees er snel bij.

Heb jij last van een hond die een moeilijke eter is? Dat kan zeer lastig zijn want hij moet natuurlijk wel zijn voedingsstoffen binnen krijgen. Wij hebben daarom een lijst opgesteld met de beste hondenbrokken voor moeilijke eters.

De honden in het testteam waren van diverse rassen en leeftijden, zodat we een goed beeld kregen van individuele voorkeuren. Hierdoor zit er voor elke moeilijke eter een hondenbrok bij die hij lust. Zo ben jij blij dat je hond weer eet en is je hond zijn maagje weer lekker gevuld.

We hebben daarnaast ook gekeken hoe de honden erop reageren en of ze genoeg energie voor de hele dag hadden. Het moet namelijk niet alleen lekker zijn, maar ook voedzaam


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

 Hondenbrokken vergeleken

18

Uur onderzoek gedaan

37

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Hondenbrokken Moeilijke Eters

beste geperste hondenbrokken

Beste Getest - Algemeen
1. Honderd Adult for Life: Rund & Zalm

Edgard & Cooper Verse Noorse Zalm Adult

Heerlijke zalmsmaak
2. Edgard & Cooper Verse Noorse Zalm Adult

Kivo Petfood Hondenbrokken Verse Zalm

Graanvrije brokken
3. Kivo Petfood Hondenbrokken Verse Zalm

Cavom compleet

Luchtige brokken
4. Cavom compleet

Bonzo Menubrokken Adult

Goedkope brokken
5. Bonzo Menubrokken Adult


Top 10 Beste Hondenbrokken voor Moeilijke Eters

Wil je direct weten hoe de top 10  hondenbrokken voor moeilijke eters op andere websites eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de meest verkochte producten op andere websites.


Waar moet je op letten bij het kopen van hondenbrokken voor moeilijke eters?

Hondenbrokken zijn in alle soorten en maten te krijgen en komen in verschillende smaken. Dat maakt het lastig om te kiezen, want waar moet je allemaal op letten? De beste hondenbrokken hebben niet alleen de beste samenstelling als het gaat om ingrediënten en smaak. Ze voldoen ook nog aan andere eigenschappen die ervoor zorgen dat je hond lekker in zijn vel zit en zich energiek voelt na het eten van de hondenbrokken.

Smakelijkheid

Voor moeilijke eters is de smaak van hun voer van groot belang. Honden hebben individuele voorkeuren als het op smaak aankomt, en wat de ene hond lekker vindt, kan door een andere worden afgewezen. Om de kans te vergroten dat je hond zijn voer accepteert, kun je beginnen met het aanbieden van voer met smaken waarvan je weet dat je hond er al van houdt. Het kan ook helpen om voer te kiezen met natuurlijke smaakverbeteraars, zoals vleesbouillon.

Ingrediënten

Controleer de ingrediëntenlijst op het voedseletiket. Hoogwaardige, goed verteerbare ingrediënten zijn essentieel. Kies voor voer dat eiwitten bevat van hoge kwaliteit, zoals kip of zalm. Complexe koolhydraten, zoals volkoren granen, zijn over het algemeen een goede keuze. Zorg ervoor dat de ingrediëntenlijst niet gedomineerd wordt door vulstoffen of bijproducten, omdat deze de voedingswaarde verminderen.

Je hond heeft de juiste voedingsstoffen nodig om lekker energiek te zijn en te kunnen spelen met jou. Let daarom extra goed op dat er genoeg voedingsstoffen in zitten voor de grootte van je hond.

Vermijd kunstmatige toevoegingen

Kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen kunnen de smakelijkheid van het voer beïnvloeden en sommige honden kunnen er gevoelig voor zijn. Kies voer zonder deze kunstmatige toevoegingen om het risico op afwijzing door je hond te minimaliseren.

Grootte van de brokken

De grootte van de voerbrokken is belangrijk, vooral als je een kleine of grote hond hebt. Zorg ervoor dat de grootte van de brokken geschikt is voor de bek en het gebit van je hond. Kleinere honden hebben vaak baat bij kleinere brokken, terwijl grotere honden grotere brokken kunnen verkiezen. Als de brokken te groot zijn voor je hond, kan dit leiden tot problemen met kauwen en slikken.

Voeding met variatie

Sommige honden kunnen moe worden van dezelfde smaak dag in, dag uit. Overweeg om af en toe van voedingssmaak te wisselen om de interesse van je hond te behouden. Zorg ervoor dat de overgang van het ene voer naar het andere geleidelijk gebeurt om maagproblemen te voorkomen. Te veel variatie in voeding kan echter spijsverteringsproblemen veroorzaken, dus raadpleeg je dierenarts over de juiste balans.

Ons onderzoek naar de beste hondenbrokken voor moeilijke eters

Om onze ultieme top 5 van beste hondenbrokken voor moeilijke eters samen te stellen, hebben we 15 verschillende merken en soorten hondenbrokken uitgebreid getest. Uit die resultaten hebben we alleen de hondenbrokken geselecteerd die voldeden aan onze voorwaarden. Dit zijn de hondenbrokken die de honden uit ons testpanel het lekkerst vonden en waarvan de baasjes aangaven dat hun honden hier uitstekend op reageerden.

1. Honderd Adult for Life: Rund & Zalm

beste geperste hondenbrokken

9.2

Eindbeoordeling

Houdbaarheid

9.4

Voedingswaarden

9.2

Prijs / kwaliteit

8.9

Er kan maar een soort hondenbrok de beste zijn, maar dat is dit geval ook zeer terecht bij de Honderd Adult for Life: Rund & Zalm. Deze hondenbrokken zijn niet alleen zeer smakelijk door de zalm en rund smaak, maar zijn ook nog eens zeer goed samengesteld. Er is een juiste balans gevonden tussen eiwitten, mineralen en ruwe vetten zonder dat de smaak er onder gaat lijden. Met deze brokken krijgt je hond een gezonde, glanzende vacht. Kortom, deze brokken zorgen ervoor dat je hond er gezond van gaat leven terwijl het lekker smaakt!

Update:
Na onze review te hebben gelezen heeft Honderd contact met ons opgenomen en mogen we onze lezers iets leuks aanbieden; een gratis proefpakket! Klik hier om deze aan te vragen.

Voordelen Honderd Adult for Life: Rund & Zalm

 • Hoogwaardige ingrediënten en daardoor voedzaam
 • Smaakvolle brokken
 • Rijk aan eiwitten

Nadelen Honderd Adult for Life: Rund & Zalm

 • Voor een glutenvrije variant kies je de vergelijkbare, glutenvrije hondenbrokken van Honderd. De door ons geteste hondenbrokken bevatten een kleine hoeveelheid ontsloten tarwe, maar tevens ontsloten mais en ontsloten rijst.

2. Edgard & Cooper Verse Noorse Zalm Adult

Edgard & Cooper Verse Noorse Zalm Adult

8.7

Eindbeoordeling

Houdbaarheid

8.9

Voedingswaarden

8.5

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar heerlijke hondenbrokken voor je hond met de zalmsmaak? Dan ben je met de Edgard & Cooper Verse Noorse Zalm Adult aan het goede adres. Deze brokken hebben een heerlijke smaak doordat er alleen maar natuurlijke smaken inzitten. De brokken zijn gevuld met rode bieten, appel, mango, zwarte bes en zalm. Lekkere smaken die ook nog eens zeer gezond zijn.

De brokken zitten vol goede voedingsstoffen door de zalm. Er zit enorm veel omega 3 en eiwitten in de brokken. Hierdoor blijft je hond lekker lang gezond en fit.

Voordelen Edgard & Cooper Verse Noorse Zalm Adult

 • Heerlijke natuurlijke smaak
 • Zorgt goed voor de natuur
 • Zeer geschikt voor maagklachten

Nadelen Edgard & Cooper Verse Noorse Zalm Adult

 • Alleen voor volwassen honden

3. Kivo Petfood Hondenbrokken Verse Zalm

Kivo Petfood Hondenbrokken Verse Zalm

8.6

Eindbeoordeling

Houdbaarheid

8.3

Voedingswaarden

8.9

Prijs / kwaliteit

8.7

Kivo Petfood Hondenbrokken Verse Zalm is een zeer goed voer voor je hond als hij allergisch is. Deze brokken zijn namelijk graanvrij en bevatten dan ook geen gluten en soja. Hierdoor kunnen bijna alle honden deze brokken eten. Doordat de brokken koud geproduceerd zijn blijven de voedingsstoffen extra goed.

73% van de eiwitten bestaan uit dierlijke eiwitten. Dit is optimaal voor een carnivoor. De spijsvertering loopt extra goed door deze dierlijke eiwitten. Daardoor is er een vaste ontlasting wat goed is voor de gezondheid van je hond.

Voordelen Kivo Petfood Hondenbrokken Verse Zalm

 • Graanvrij recept
 • Geschikt voor honden van alle leeftijden
 • Bevat veel dierlijke eiwitten

Nadelen Kivo Petfood Hondenbrokken Verse Zalm

 • Het voer brokkelt gemakkelijk

4. Cavom compleet

Cavom compleet

8.3

Eindbeoordeling

Houdbaarheid

8.4

Voedingswaarden

8.8

Prijs / kwaliteit

7.9

De Cavom compleet brokken zijn de ideale brokken voor honden die van luchtige brokken houden. Doordat de brokken lekker luchtig zijn, komt er een geur vrij dat onweerstaanbaar is voor een hond. Daardoor krijgt je hond de juiste voedingsstoffen binnen en vindt hij het ook nog eens zeer lekker. Door de rund en schaap smaak is elke maaltijd een smaakfestijn in de mond van je hond.

In de brokken zitten zeer goede voedingsstoffen die je hond nodig heeft voor een gezonde levensstijl.  Er is namelijk een perfecte balans tussen omega 3 en omega zes.

Voordelen Cavom compleet

 • Zeer luchtige brokken
 • De smaak schapen- en rundvlees
 • Bevat zeer goede voedingsstoffen

Nadelen Cavom compleet

 • Niet geschikt voor honden die niet tegen rund kunnen

5. Bonzo Menubrokken Adult

Bonzo Menubrokken Adult

8.1

Eindbeoordeling

Houdbaarheid

8.6

Voedingswaarden

7.5

Prijs / kwaliteit

8.1

Bonzo Menubrokken Adult zijn hondenbrokken die niet je portemonnee helemaal leeg trekken. Je hond kan namelijk een dure vriend zijn met al de kosten die erbij komen kijken. Ondanks de lage prijs is de kwaliteit zeer goed. Deze brokken zorgen namelijk ervoor dat je viervoeter een gezond gebit blijft houden. Dit is namelijk wel belangrijk voor een hond.

Doordat de brokken gevuld zijn met kip en rund zit het vol met eiwitten. Dit zorgt ervoor dat ze een goede natuurlijke weerstand opbouwen.

Voordelen Bonzo Menubrokken Adult

 • Helpt voor een gezond gebit
 • Bomvol met eiwitten
 • Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding

Nadelen Bonzo Menubrokken Adult

 • Niet geschikt voor puppy's

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>