Laatste update: augustus 2022

Door: Sanne

Beste Puppyvoer

Eukanuba Dog Puppy Medium Breed- Kip

Op zoek naar het beste puppyvoer voor jouw trouwe viervoeter? Bij Top-X hebben we onderzoek gedaan naar het beste puppyvoer van 2022, en met stipt op nummer 1 staat de Eukanuba Dog Puppy Medium Breed- Kip!

De Eukanuba Dog Puppy Medium Breed- Kip is geschikt voor medium breed hondjes, dus alle puppy's die tussen de 10 en 25 kilogram wegen.

In de Eukanuba Dog Puppy Medium Breed- Kip puppyvoer zit onder andere kip en andere voedingsstoffen, waarvan is bewezen dat dit voer helpt in de opvoeding van slimme en goed trainbare jonge honden.

Daarom is de Eukanuba Dog Puppy Medium Breed- Kip dus verkozen tot het beste koop puppyvoer van 2022! Klik op de knop hieronder voor de beste prijs!

Puppy's zijn natuurlijk ontzettend lieve beestjes om in huis te hebben. Niet alleen zijn ze enorm schattig en trouw aan hun baasjes, maar ook kun je ze in veel gevallen nuttige dingen leren. Zoals de krant ophalen, inbrekers wegjagen, en nog veel meer.

Maar net als alle andere levende wezens hebben puppy's voer nodig. Uiteraard kun je honden, zoals mensen vroeger deden, ook gewoon de restjes van de avondmaaltijd geven, maar dat is - volgens vele wetenschappelijke onderzoeken - niet het beste voor de hond.

Puppyvoer is daarentegen wel een uitstekende oplossing. Goed puppyvoer in 2022 is opgebouwd uit de juiste stoffen om de groei van de puppy optimaal te laten verlopen. Zo is een gezonde puppy gegarandeerd, en kun je met een gerust hart de puppy zien opgroeien!

Maar hoe kies je nou het beste puppyvoer uit voor jouw lieve hondje? Als hondenbaasje wil je niets anders dan het allerbeste puppyvoer kopen voor je nieuwe vriendje. Maar dat is vaak lastiger uit te kiezen dan je van te voren zou denken, omdat er tientallen verschillende soorten puppyvoer zijn die allemaal een ander doel hebben.

Top-X testte het beste puppyvoer van 2022 uit, en we maakten een ultieme top 5 van de beste soorten puppyvoer die je kunt kopen. Het fijne aan online bestellen van puppyvoer is dat je in hele grote hoeveelheden kunt bestellen, zonder dat je het zelf naar huis hoeft te zeulen - en vaak ook nog voor een lagere prijs. Lees dus vooral verder voor goedkoop puppyvoer waarmee je je puppy een snelle en gezonde jeugd kunt geven!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Puppyvoer

Beste koop
1.  Eukanuba Dog Puppy Medium Breed- Kip

Beste organische puppyvoer
2. WOOOF Puppy Geperst Hondenvoer

Beste Cadeaubox
3. Prima Diervoeding Cadeaubox Honden

Beste Cadeaubox (kleine rassen)
4. Prima Diervoeding Cadeaubox Honden

Beste kleine verpakking puppyvoer
5. Eukanuba Dog Puppy

Top 10 beste puppyvoer

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste puppyvoer producten.


Waar op letten bij het kopen van puppyvoer?

Goed puppyvoer kent vele verschillende kenmerken en eisen. Om het beste koop puppyvoer voor jouw hondje te kunnen bieden, kun je natuurlijk kijken naar het beste puppyvoer volgens de consumentenbond - maar dat is niet per se het beste puppyvoer voor jouw specifieke puppy. Heb je dus nog twijfels wat jouw puppy precies zoekt in het ideale puppyvoer voor hem of haar? Lees dan even de puntjes hieronder, waarin we uitleggen waar je op moet letten bij het kopen van puppyvoer!

Voedingsdoel

Uiteraard is het belangrijk dat het puppyvoer dat je koopt aan de voedingswensen van je puppy voldoet. Vaak is dit gewoon algemene voeding, maar het kan voorkomen dat je hond een tekort heeft van bepaalde stoffen, waarbij je op advies van een dierenarts speciaal puppyvoer moet geven.

Breed (ras)

Grotere honden geven de voorkeur aan andere soorten voeding, bijvoorbeeld dikkere brokken, omdat ze dit makkelijker kunnen verteren. Bij kleinere rassen (small breeds) heerst vaak een voorkeur voor kleiner voer, omdat dit hun groei beter stimuleert.

Smaak

Ook honden hebben een sterk gevoel voor smaak! Ondanks dat ze je heel dankbaar zullen zijn voor het eten dat je ze geeft, kan het zijn dat ze een ander soort voeding lekkerder vinden. 

Prijs en hoeveelheid

Hondenvoer kopen in de winkel is altijd een enorm gedoe; je moet ontzettend zware zakken kopen, of om de paar dagen een kleine hoeveelheid. Via het internet heb je hier minder last van, omdat je grote hoeveelheden kunt bestellen voor een (meestal) lagere prijs!


Wat is het beste puppyvoer van 2022? 

Als jij op zoek bent naar het beste puppyvoer van 2022, lees dan even verder! Hieronder vind je namelijk de top 5 best geteste opties van 2022.


1. Eukanuba Dog Puppy Medium Breed- Kip

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De Eukanuba Dog Puppy Medium Breed- Kip puppyvoer is geschikt voor medium breed rassen, van tussen de 10 en 25 kilo. Daarnaast is dit voer optimaal geschikt voor hondjes tussen de 1 en 12 maanden oud.

In principe is het Eukanuba Dog Puppy Medium Breed- Kip puppyvoer geschikt voor alle honden die hier aan voldoen, omdat het gaat om een puppyvoer zonder specifiek voedingsdoel. Heeft je puppy dus (voor zo ver je weet) geen medische redenen om ander voer nodig te hebben? Dan is de Eukanuba Dog Puppy Medium Breed- Kip puppyvoer het beste puppyvoer voor jouw viervoeter!

Het Eukanuba Dog Puppy Medium Breed- Kip puppyvoer komt in een zak van 15 kilo, waarmee je rustig een paar weken tot zelfs een paar maanden kan doen, afhankelijk van de vreetlust van je puppy!

Voordelen Eukanuba Dog Puppy Medium Breed- Kip

 • Grote zak waar je lang mee kan doen
 • Geschikt voor medium breed puppy's tussen de 1 en 12 maanden oud
 • Vol gezonde stoffen die een natuurlijke en sterke groei van de puppy stimuleren

Nadelen Eukanuba Dog Puppy Medium Breed- Kip

 • Hoeveelheid is niet te kiezen bij dit product

2.  WOOOF Puppy Geperst Hondenvoer

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op zoek naar een goedkoop puppyvoer die tevens goed is voor de groei van je hond? Zoek dan niet verder.

De WOOOF Puppy Geperst Hondenvoer komt in een grote zak, waarbij je zelf kan kiezen voor de capaciteit. Zo kun je tussen de 14 en 36 kilogram kiezen voor particulieren, en mocht je een asiel runnen zelfs een optie voor 702 kilo!

Het WOOOF Puppy Geperst Hondenvoer per kilo een erg goedkoop puppyvoer, maar daarnaast zitten er geen kunstmatige smaakstoffen in - dus alleen natuurlijke ingrediënten die de groei van je jonge hond stimuleren!

Goedkoop puppyvoer kopen is dus niet meer zo lastig als je dacht, met de WOOOF Puppy Geperst Hondenvoer!

Voordelen WOOOF Puppy Geperst Hondenvoer

 • Goede prijs
 • Hoeveelheid kun je zelf kiezen
 • Makkelijk te verteren en geen kunstmatige smaakstoffen
 • Goed voor het gebit van de hond

Nadelen WOOOF Puppy Geperst Hondenvoer

 • Zak kan soms makkelijk scheuren 

Misschien ook interessant:

3. Prima Diervoeding Cadeaubox Honden

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Je koopt puppyvoer niet altijd alleen voor je eigen hondje. Hebben vrienden een puppy gekregen of geadopteerd, en wil je ze graag op gang helpen in de opvoeding? Dan kan je altijd een leuke cadeaubox aan hun hondje geven!

De Prima Diervoeding Cadeaubox Honden bevat een aantal trainingssnacks, waardoor je een puppy makkelijker kunt trainen om te doen wat jij zegt. Ook een pak met gewone voeding van 4 kilo, en twee zakken snacks, waar de puppy vast ontzettend blij mee zal zijn!

Als je dus vrienden hebt die een puppy hebben geadopteerd, of je wil graag een compleet pakket met nuttig én gezond voer voor je puppy - dan kun je kiezen voor de Prima Diervoeding Cadeaubox!

Voordelen Prima Diervoeding Cadeaubox Honden

 • Meerdere lekkere en gezonde puppyvoer producten in 1 pakket
 • Trainingssnacks maken het makkelijker om je puppy op te voeden
 • Lekkere snacks voor als je hond het echt heeft verdiend
 • Voordelig puppyvoer pakket

Nadelen Prima Diervoeding Cadeaubox Honden

 • De snacks zijn niet voor alle honden gezond

4. Prima Diervoeding Cadeaubox Honden (kleine rassen)

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Mocht je een eetlustige puppy hebben, of hebben vrienden van je er een gekregen? Ook dan is er een geschikt puppyvoer pakket om als cadeau aan de puppy te geven!

In dit pakket zitten niet alleen de snacks van de Prima Diervoeding Cadeaubox, maar ook een paar wild bites, een paar snacks die in het bijzonder de gezondheid van het gebit kunnen versterken.

Deze Prima Diervoeding Cadeaubox is dan weer geschikter voor kleinere hondenrassen, met zachtere snacks en gezonde voedings brokken waar je hond makkelijk aan kan kauwen.

Voordelen Prima Diervoeding Cadeaubox Honden (kleine rassen)

 • Geschikt voor kleine hondenrassen
 • Meerdere lekkere en gezonde puppyvoer producten in 1 pakket
 • Lekkere snacks voor als je hond het echt heeft verdiend
 • Voordelig pakket met veel variatie

Nadelen Prima Diervoeding Cadeaubox Honden (kleine rassen)

 • Alleen geschikt voor kleinere hondenrassen

5. Eukanuba Dog Puppy

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Weet je nog niet precies wat je hond lekker vindt, of ben je nog aan het uitvogelen hoe je je puppy het beste kunt voeden? Wat je puppy precies wel en niet kan verteren is erg belangrijk om rekening mee te houden, om de groei en gezondheid van je puppy zo goed mogelijk te laten verlopen.

Daarom kun je in dit geval het beste je puppyvoer in kleine hoeveelheid bestellen. Daardoor kun je aftasten wat je hond precies lekker vindt, zonder gelijk een enorme hoeveelheid hondenvoer in huis te halen wat vervolgens niet op komt. 

De Eukanuba Dog Puppyvoer is daarmee de ideale oplossing voor jou. De meeste puppy's zullen dit voer ongetwijfeld lekker vinden, maar met de Eukanuba Dog Puppyvoer kun je het rustig even testen zonder gelijk veel geld uit te geven en ruimte in je kast te verspillen. 

De Eukanuba Dog Puppyvoer is gezond voor medium breed hondjes met een gewicht van 10 tot 25 kilo, en een leeftijd van tussen de 1 en 12 maanden.

Voordelen Eukanuba Dog Puppy

 • Kleine hoeveelheid zodat je ruimte in huis bespaart
 • Gezond voor puppy's van 1 tot 12 maanden oud
 • Goede verhouding eiwitten en vetten
 • Geschikt voor medium breeds

Nadelen Eukanuba Dog Puppy

 • Voor de hoeveelheid wel wat prijzig

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel soorten puppyvoer hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten puppyvoer op de scooter getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie het puppyvoer op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste puppyvoer op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>