fbpx
 • Home
 • /
 • Hond
 • /
 • Beste Hondenspeeltjes [Test 2023]

Publicatie datum: 15 februari, 2023

Laatste update: 17 november, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Hondenspeeltjes

Beste hondenspeeltjes

Honden speelgoed geschikt voor puppy's t/m middelgrote honden - 12 stuks

Op zoek naar de beste hondenspeeltjes voor jouw puppy/middelgrote hond? Dan zoek je dit hondenspeeltjes pakket. In dit pakket zitten verschillende speeltjes die jouw hond helemaal fantastisch zal vinden. Deze hondenspeeltjes zijn namelijk als beste uit de test gekomen in onze beste hondenspeeltjes test.

Dit hondenspeelgoedsetje bevordert de intelligentie en het gedrag van je hond. Daarnaast vergroot het de socialisatie en bestrijd het destructief kauwgedrag. Verderop in dit artikel vind je een uitgebreidere product omschrijving met alle meegeleverde speeltjes.

Je kunt ook op de onderstaande button klikken voor meer informatie en de beste prijs!

Voor jouw hondje wil je alleen het allerbeste. Het uitkiezen van goed voer, handige tuigjes en leuke speeltjes kan daarom een flinke klus zijn. Gelukkig voor jou gaan wij het je iets makkelijker maken. In dit artikel bespreken wij namelijk de beste hondenspeeltjes van dit moment. Wij hebben namelijk een beste hondenspeeltjes test uitgevoerd.

In deze test hebben wij allerlei verschillende soorten speeltjes getest. Ook hebben wij hierbij veel verschillende reviews vergeleken om alleen de allerbeste speeltjes op te nemen in onze top 5 beste honden speeltjes. Verder ontdek je in dit artikel waar je op moet letten voordat je een hondenspeeltje aanschaft.

Benieuwd waar je op moet letten en onze top 5 beste hondenspeeltjes? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

42

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Hondenspeeltjes

Beste hondenspeeltjes

Beste koop hondenspeeltje
1. Honden speelgoed geschikt voor puppy's t/m middelgrote honden - 12 stuks

Beste hondenspeeltjes

Beste educatief hondenspeeltje
2. Trixie dog activity poker box 2 31x31 cm

Beste hondenspeeltjes

Beste hondenspeeltje puppy
3. Grote Woef-it Snuffelmat lichtgrijs, donkergrijs, pink

Beste hondenspeeltjes

Beste interactief hondenspeeltje
4. Flamingo Wilson Interactief Apporteerspel 

Beste hondenspeeltjes

Beste budget hondenspeeltje
5. Trixie Dog Activity Turn Around

Top 10 Beste Hondenspeeltjes

Wil je direct weten hoe de top 10 hondenspeeltjes eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Onze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van hondenspeeltjes?

Niets leuker en gezonder dan een hond die actief is. Hondenspeelgoed is alleen al daarom ontzettend belangrijk. Je viervoeter is in beweging en leert via zijn neus, gehoor en tanden allerlei vormen en materialen herkennen. Maar welk hondenspeeltje past nou het beste bij jouw hond en waar moet je op letten?

Er zijn vandaag de dag tal van hondenspeeltjes te verkrijgen. Van uitdagende denkspelletjes tot speelgoed waarbij de hond flink in beweging is. Het kan daarom lastig zijn om uit te zoeken wat de beste hondenspeeltjes zijn. Om het makkelijker te maken voor je hebben wij de belangrijkste criteria hieronder op een rijtje gezet. Dit zijn dezelfde criteria als getest in de beste hondenspeeltjes volgens de consumentenbond test.

Kwaliteit

Er is enorm veel keus waar het gaat om hondenspeelgoed, maar niet altijd is de kwaliteit van het gebruikte materiaal geschikt voor jouw hond. Het is dus belangrijk om goed op te letten of het speelgoed veilig is, of het niet na één keer spelen de prullenbak in kan en of de prijs-kwaliteitverhouding schappelijk is.

Soort speelgoed

Als hondenbaas weet jij natuurlijk zelf als geen ander wat het beste hondenspeelgoed is voor jouw viervoeter. Heeft hij meer behoefte aan uitdagende hondenspeeltjes of maak je hem helemaal gelukkig met hondenspeeltjes met geluid erin? Sowieso wil je voor jouw hond liever een aantal stevige hondenspeeltjes, want zelfs de kleinste hondenras zal met zijn tandjes soms het speelgoed kapot kunnen bijten.

Prijsklassen

Ook is het belangrijk om naar de prijsklassen te kijken. Sommige speeltjes zijn namelijk erg duur terwijl zij niet eens van de sterkste kwaliteit zijn. Het is zonde om veel geld te betalen voor iets wat binnen no time kapot gebeten is. Vaak staat er in de reviews genoeg informatie over de stevigheid en kwaliteit van speeltjes.


Wat is het beste hondenspeeltje van 2023? 

Maar wat is nou het beste hondenspeeltje van 2023? Om antwoord te geven op die vraag hebben wij hieronder een handige top 5 opgesteld met de beste 5 hondenspeeltjes van dit moment. Hierbij hebben wij elk speeltje op verschillende criteria getest om er zeker van te zijn dat alleen de allerbeste speeltjes worden opgenomen in onze top 5.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ook hebben wij hondenspeeltjes uit verschillende categorieën en prijsklassen geselecteerd zodat er voor elke hond het perfecte hondenspeeltje tussen zit. Ben jij benieuwd welke hondenspeeltjes het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1. Honden speelgoed geschikt voor puppy's t/m middelgrote honden - 12 stuks

Beste hondenspeeltjes

9.5

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Het beste hondenspeeltje van dit moment is deze set van hondenspeeltjes geschikt voor puppy's tot en met middelgrote honden. Er worden bij deze set namelijk 12 verschillende speeltjes meegeleverd. Hierdoor zit er voor iedere hond een lievelingsspeeltje tussen. Deze zijn ook gemaakt van allerlei verschillende soorten materialen.

Alle speeltjes zijn kwalitatief goed waardoor zij redelijk lang mee gaan zonder dat jouw hond ze meteen kapot maakt. De prijs/kwaliteit van deze set is ook erg goed doordat het niet onze duurste hondenspeeltjes uit onze lijst zijn. Uit veel reviews blijkt dat honden helemaal weg zijn van deze set. Er is dus gegarandeerd veel plezier voor je hond bij het kopen van deze set!

Voordelen Honden speelgoed geschikt voor puppy's t/m middelgrote honden - 12 stuks

 • Sterke kwaliteit
 • Veel speeltjes meegeleverd
 • Makkelijk schoon te maken

Nadelen Honden speelgoed geschikt voor puppy's t/m middelgrote honden - 12 stuks

 • Geen

2. Trixie dog activity poker box 2 31x31 cm

Beste hondenspeeltjes

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Bijna iedere hond is dol op verstop spelletjes. Dan is de Trixie Activity Poker Box 2 voor jouw hond een van de beste hondenspeeltjes van dit moment. Hij moet allerlei handelingen verrichten om zijn beloning, snacks die jij er in hebt verstopt, te kunnen pakken.

Zoals een lade opentrekken, een deksel oplichten en een schuifdeksel. Dit spel daagt je hond uit om goed na te denken. Omdat de pootjes van het spel voorzien zijn van rubber, blijft het stevig op de vloer staan. De Trixie Dog Activity Poker box 2 kan in de vaatwasser.

Voordelen Trixie dog activity poker box 2 31x31 cm

 • Uitdaging voor honden die graag leren
 • Onderdelen kunnen in de vaatwasser

Nadelen Trixie dog activity poker box 2 31x31 cm

 • Niet geschikt voor honden met een erg platte neus

3. Grote Woef-it Snuffelmat lichtgrijs, donkergrijs, pink

Beste hondenspeeltjes

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als honden mochten kiezen, dan zouden ze de Grote Woef-it Snuffelmat best eens als beste hondenspeelgoed kunnen bestempelen. Deze mat is gemaakt van plastic waarop grote stroken fleece stevig zijn bevestigd. Hierin verstop jij koekjes of snacks die de hond met zijn reukvermogen moet zien te vinden.

De mat is zeer geschikt wanneer de hond angstig is of veel blaft. Door het snuffelen wordt hij namelijk afgeleid. Je kan de mat wassen op 30 graden. Bij de snuffelmat zit een beschrijving waarin allerlei tips om het zoeken moeilijker te maken voor je hond, en een zak hondenkoekjes.

Voordelen Grote Woef-it Snuffelmat lichtgrijs, donkergrijs, pink

 • Het reukvermogen van de hond wordt gestimuleerd
 • Het materiaal is stevig en kan in de wasmachine

Nadelen Grote Woef-it Snuffelmat lichtgrijs, donkergrijs, pink

 • Na het spelen moet je de mat opbergen

4. Flamingo Wilson Interactief Apporteerspel 

Beste hondenspeeltjes

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Wanneer je graag actief met je hond speelt en jullie niet dol zijn op hondenspeeltjes met geluid, dan is de Flamingo Wilson Interactief Apporteerspel vast wat voor jullie. In een stevige voedseldispenser met allerlei openingen stop je beloningssnacks.

Wanneer je hond het bijgeleverde balletje in de dispenser weet te krijgen, wordt hij beloond met een lekker hapje. Het balletje schiet uit de dispenser, waarna het spel weer van voor af aan kan beginnen. Deze Flamingo Wilson wordt geleverd in leuke kleuren, compleet met een schepje en een tennisbal. Je hebt er geen batterijen voor nodig.

Voordelen Flamingo Wilson Interactief Apporteerspel 

 • Bevordert het denkvermogen van de hond
 • De hond is voortduren in beweging

Nadelen Flamingo Wilson Interactief Apporteerspel 

 • Niet alle honden begrijpen de bedoeling van het spel

5. Trixie Dog Activity Turn Around

Beste hondenspeeltjes

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De Trixie Turn Around valt in de categorie uitdagende hondenspeeltjes. Jouw hond moet zijn intelligentie gebruiken om lekkernijen, die jij in de Turn Around hebt verstopt, er weer uit te krijgen. Met dit spel kan je eindeloos variëren, zodat je hond geconcentreerd en enthousiast blijft.

Het grote voordeel van de Trixie Turn Around is, dat je de moeilijkheidsgraad aan kan passen. Hierdoor zal jouw hond niet snel op het spelletje zijn uitgekeken.

Er zit een beschrijving bij met allerlei tips om te variëren en het op die manier leuk te houden. Je hebt de keuze uit een grotere en drie kleinere openingen, waarin je de snacks verstopt. Door er met zijn neus of poten tegen aan te drukken, kantelen de buisjes. Het is gemakkelijk schoon te maken en kan zelfs in de vaatwasser.

Voordelen Trixie Dog Activity Turn Around

 • Moeilijkheidsgraad is aanpasbaar
 • Beschrijving met allerlei tips en trucs

Nadelen Trixie Dog Activity Turn Around

 • Te kleine snacks vallen vanzelf er uit aan de onderkant

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel hondenspeeltjes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten hondenspeeltjes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de hondenspeeltjes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste hondenspeeltjes op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Mis het niet: Black Friday Deals nu al live op Bol.com (tot 70% korting)!