fbpx

Publicatie datum: 10 maart, 2023

Door: Jack

Best Geteste Bluetooth Speaker

JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker

JBL Charge 4 

De JBL Charge 4  is de best geteste bluetooth speaker van 2023. Dit is uit de ultieme bluetooth speaker test gebleken. De JBL Charge 4 heeft een vol en helder geluid. Hiernaast is deze speaker waterbestendig. Zo waterbestendig dat het helemaal onder water kan!

Deze bluetooth speakers hebben nog twee extra JBL radiators aan de zijkant. Dit zorgt ervoor dat er een volle, krachtige & diepe klank uit komt. Het heeft zelfs een USB-ingang.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste bluetooth speaker? Er zijn veel soorten verschillende bluetooth speakers die allemaal hun eigen functies en specialiteiten hebben.Het is daarom moeilijk om een goede keuze te maken!

Een Bluetooth speaker kenmerkt zich door het feit dat er geen kabel met de speaker is verbonden naar een muzieksysteem. De speaker kan muziek afspelen zonder een kabel via een Bluetooth verbinding. Omdat een Bluetooth speaker draadloos is, is deze voorzien van een accu of batterijen om op te laden. Het draadloos van muziek versturen zonder dat er een kabel aan te pas komt heet ook wel streamen. Met een Bluetooth speaker stream je dus muziek. De speaker is heel handig als je bijvoorbeeld zomers in de tuin zit en je wilt genieten van muziek. Je kunt dan muziek via je smartphone naar de Bluetooth speaker streamen.

Wij hebben een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in bluetooth speakers. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende speakers en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Bluetooth Speakers

JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker

Beste Koop Bluetooth Speaker
1. JBL Charge 4 

Ultimate Ears BOOM 2 - Zwart

Beste Speaker Voor Buiten
2. Ultimate Ears BOOM 2

Beste Speaker Onder 200 Euro
3. JBL Flip 3 Stealth

NBY Krachtige Bluetooth Speaker - 10W Surround Sound Draadloze Luidspreker - 10 Meter Bereik & 12 Uur Draadloos Muziek Afspelen Zonder Opladen - Zwart

Beste Speaker Voor In De Auto
4. NBY Krachtige Bluetooth Speaker

JBL Go 2 Rood - Draagbare Bluetooth Mini Speaker

Beste Speaker Budget Speaker
5. JBL Go 2

Top 10 Beste Bluetooth Speakers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire bluetooth speakers bij de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top bluetooth speakers bij deze webshops.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Bluetooth Speaker?

Het kopen van een goede bluetooth speaker is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste bluetooth speakers. 

Voordat je een speaker koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Streamingskwaliteit

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden met een Bluetooth speaker. Dit is onder andere de streamingskwaliteit. Het draadloos streamen gaat via zogenaamde codecs. Dit is een wat technisch verhaal, maar gemakkelijk gezegt is een codec een wijze van muziek comprimeren die dan gemakkelijk en snel draadloos kan worden verzonden. Wil je zeker zijn van een goede streamingskwaliteit, kies dan een Bluetooth speaker die gebruik maakt van de codec aptX.

Batterijduur

Verder is de batterijduur en de wijze van opladen belangrijk. Je wilt immers wel enkele uren van muziek genieten zonder dat je de Bluetooth speaker hoeft op te laden? Bij de meeste Bluetooth speakers geeft de fabrikant duidelijk aan wat de batterij- of accuduur is. Speel op veilig en trek hier zo'n 10% van af en kijk of dit nog steeds voldoende is. In de praktijk blijkt namelijk dat de batterijduur iets korter is dan wordt opgegeven door de fabrikant.

Opladen

Let ook op hoe de Bluetooth speaker opgeladen kan worden. Het beste is als er een USB-ingang aanwezig is. Je kunt de speaker dan ook opladen via een powerbank of laptop. Kijk daarom ook goed of een Apple of Android (of hele andere) telefoon hebt.

Prijs

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de prijs van een bluetooth speaker. Sommige bluetooth speakers zijn veel duurder dan andere. Ga daarom voor jezelf goed na welk bedrag je aan een box wil uitgeven. Op deze manier verklein je de kans op een miskoop.


Wat is de beste Bluetooth Speaker van 2023? 

Wat is de beste bluetooth speaker van 2023? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende speakers bluetooth speakers getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste bluetooth speakers in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke bluetooth speakers het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  JBL Charge 4 

JBL Charge 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de best geteste bluetooth speaker van 2023? Dan is de JBL Charge 4 wat voor jou! Dit is de beste koop van een bluetooth speaker in 2023. 

De JBL Charge 4 is een draagbare speaker die je overal naar toe kan nemen. Het heldere geluid zorgt ervoor dat het voor iedereen duidelijk te horen is. Het heeft ook een zeer krachtige accu van 7800 mAh waardoor het apparaat 20 uur meegaat. Dit betekent dat het ook uiterst geschikt is voor een goed feestje.

Deze bluetooth speaker heeft ook een 3,5mm aux-ingang waardoor er ook een mp3 speler mee verbonden kan worden. Verschillende merken als Apple en Android (en vele andere) kunnen ook verbonden worden met de speaker. Al met al een uitstekende speaker met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen JBL Charge 4 

 • Waterbestendig
 • Zeer goed geluid
 • Gaat lang mee

Nadelen JBL Charge 4 

 • Geen

2. Ultimate Ears BOOM 2

Ultimate Ears BOOM 2 - Zwart

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Als jij op zoek bent naar een goede bluetooth speaker die geschikt is voor buiten dan is de Ultimate Ears BOOM 2 wat voor jou! Dit is de best geteste bluetooth speaker voor buiten in 2023.

De Ultimate Ears BOOM 2 is in de vorm gemaakt zodat iedereen mee kan luisteren. De 360 graden speaker zorgt ervoor dat iedereen kan meegenieten. Hiernaast gaat de bluetooth speaker 15 uur mee waardoor het zeer geschikt is voor buiten activiteiten. Het apparaat is ook nog is waterbestendig.

Deze bluetooth speaker heeft een bereik van 30 meter. Je kan dus gerust weglopen met je telefoon en de muziek blijft hetzelfde. Het is ook nog een zeer krachtig apparaat en het heeft een gratis app. Met deze app kun je de laatste features downloaden die andere speakers niet hebben.

Voordelen Ultimate Ears BOOM 2

 • Gaat lang mee
 • Bijbehorende app

Nadelen Ultimate Ears BOOM 2

 • Minder geschikt voor een feest

3. JBL Flip 3 Stealth

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil jij liever een bluetooth speaker onder de 200 euro? Dan is de JBL Flip 3 Stealth wat voor jou! Dit is de best geteste bluetooth speaker onder 200 euro in 2023.

De JBL Flip 3 Stealth is speaker die uiterst geschikt is voor mensen die niet echt de behoefte hebben aan extra functies. Dit is een zeer gemakkelijke box die gebruiksvriendelijk is. Hiernaast heeft het een accuduur van 10 uur en heeft het een fijn en helder geluid. Het heeft een prima basis voor een goede bluetooth speaker.

Het weegt slecht 470 gram waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Bij de bluetooth speaker wordt ook nog een oplaadkabel geleverd. Dit is een erg stevige oplaadkabel en gaat niet snel kapot. De hele bluetooth speaker is fijn afgewerkt en heeft een goed totaal plaatje.

Voordelen JBL Flip 3 Stealth

 • Duurzaam materiaal
 • Gaat niet snel kapot

Nadelen JBL Flip 3 Stealth

 • Geen belfunctie

4. NBY Krachtige Bluetooth Speaker

NBY Krachtige Bluetooth Speaker - 10W Surround Sound Draadloze Luidspreker - 10 Meter Bereik & 12 Uur Draadloos Muziek Afspelen Zonder Opladen - Zwart

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Vind jij het fijn om in de auto muziek te luisteren en zoek je hier een geschikte bluetooth speaker voor? Dan is de NBY Krachtige Bluetooth Speaker wat voor jou! Dit is de best geteste bluetooth speaker voor auto's in 2023.

De NBY Krachtige Bluetooth Speaker heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Het is een van de meest complete bluetooth speakers en is zeer geschikt voor in de auto. Het heeft 5W duospeakers waardoor het geluid hard kan zonder dat het de kwaliteit verliest.

Verder heeft het apparaat 10 meter bluetooth bereik. Hierdoor kan je gemakkelijk weg lopen van de speaker zonder dat het geluid hapert. Het beschikt ook nog over een AUX-ingang, USB-ingang en TF-ingang. Hierdoor kan je met veel devices opladen en verbinden.

Voordelen NBY Krachtige Bluetooth Speaker

 • 10 meter bluetooth bereik
 • Heeft verschillende ingangen

Nadelen NBY Krachtige Bluetooth Speaker

 • Niet een hele grote bluetooth speaker

5. JBL Go 2

JBL Go 2 Rood - Draagbare Bluetooth Mini Speaker

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de best geteste goedkope bluetooth speaker? Dan is de JBL Go 2 wat voor jou! Dit is de beste budget bluetooth speaker van 2023.

De JBL Go 2 is een klein maar fijne box. Het heeft een goede bas ondanks het formaat. Dit is een goede speaker die je gemakkelijk in de tas kan meenemen naar het strand of een parkje. De mensen om je heen zullen geen last van je hebben. Het gaat 5 uur lang mee en is ook waterbestendig. 

Een audiodevice kan ook aangesloten worden door de 3,5mm input. Via het apparaat kan er ook gebeld worden. Deze gesprekken zijn ruisvrij en duidelijk. Verder is het zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Al met al een fijne box voor een goede prijs.

Voordelen JBL Go 2

 • Klein en fijn
 • Waterdicht

Nadelen JBL Go 2

 • Niet de beste bluetooth speaker

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel bluetooth speakers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten bluetooth speakers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de bluetooth speakers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste bluetooth speakers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
 • vind het vreemd dat een merk als Marley niet voor komt op deze site bij mij in de familie hebben we nu marley earbuds en en een marley bleutooth speaker en dat is toch echt grote klasse het likt dat deze site ondersteund word door apple en jbl

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >