fbpx

Publicatie datum: 10 maart, 2023

Door: Sam

Best Geteste AirPod Hoesje

BTH AirPods Hoesje Siliconen Case

Ben jij op zoek naar een goed AirPod hoesje om je AirPod case extra te beschermen? Of wil je graag dat het hoesje van je iPhone matched met het hoesje van je AirPods? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek gegaan naar de beste AirPod hoesjes van dit moment!

Door middel van het uitvoeren van een beste AirPod hoesje test hebben wij het beste AirPod hoesje gevonden. Het BTH AirPods Hoesje Siliconen Case is uit onze test gekomen als beste AirPod hoesje 2023. Dit op basis van zijn strakke design en duurzame materiaal. 

Dit AirPod hoesje van het merk BTH is gemaakt van duurzaam siliconen. Ook heeft dit AirPod hoesje een goede pasvorm zodat deze perfect aansluit op de case van je AirPods. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor dit beste AirPod hoesje? Klik dan snel op de onderstaande button! 

Bijna niemand heeft nog oortjes met een draad. Iedereen heeft tegenwoordig draadloze oortjes. De meeste mensen hebben de Apple AirPods. Deze draadloze oortjes zitten in een handige oplaadbare case zodat je ze altijd kan opladen. Maar als je net zoals ik nog wel eens iets laat vallen zal je case er misschien niet meer heel goed uitzien. Gelukkig kan je ook een hoesje kopen voor je AirPod case, maar wat is dan een goed AirPod hoesje?

Om antwoord te kunnen geven op de bovenstaande vraag hebben wij een AirPod hoesje test uitgevoerd. Om er zo achter te komen wat de best geteste AirPod hoesjes zijn. Aan de hand van onze test resultaten wisten wij een handige top 5 samen te stellen met de best geteste AirPods hoesjes van dit moment. Ook vertellen wij je in dit artikel waar je op moet letten als je een AirPod hoesje gaat kopen. Ben jij benieuwd naar de AirPods hoesjes uit onze top 5? Lees dan gauw verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

42

 Ervaringen gecheckt

18

Webshops vergeleken


Top 5 AirPod Hoesjes

Beste koop AirPod hoesje
1.  BTH AirPods Hoesje Siliconen Case

Beste AirPod hoesje voor AirPods Pro
2. iParadise Airpods Pro Hoesje Hard Case

Beste design AirPod hoesje 
3. YONO AirPods Hoesje

Beste duurzaam AirPod hoesje
4. Studio Air® Airpods Hoesje Siliconen Case

Beste budget AirPod hoesje
5. Apple Airpods 1 en 2 ultra dunne siliconen cover

Top 10 beste AirPod hoesjes

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste AirPod hoesjes.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een AirPod hoesje?

Na het zien van onze top 5 ga je misschien wel een AirPod hoesje kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen. In dit deel van het artikel vertellen wij je namelijk waar je op moet letten als je een AirPod hoesje gaat kopen. De onderstaande criteria zijn de criteria waarop wij de AirPod hoesjes hebben getest. Wij raden je aan om deze criteria goed in je achterhoofd te houden als je een AirPod hoesje gaat kopen. Een AirPod aanbieding klinkt leuk maar dit zijn lang niet altijd de beste AirPod hoesjes. Daarom raden wij je aan om ook eens te kijken naar het beste AirPod hoesje volgens de consumentenbond. 

Soort AirPods 

Allereerst is het belangrijk dat je kijkt naar de soort AirPods dat je bezit. Op dit moment zijn er drie verschillende soorten AirPods. Het is dus belangrijk dat je goed kijkt naar de soort AirPods die je zelf hebt voordat je een hoesje kan gaan kopen. De hoesjes voor de AirPods 1&2 kunnen voor beide soorten gebruikt worden. Dit omdat de cases van de  AirPods hetzelfde formaat hebben. De hoesjes voor de AirPods Pro kunnen niet gebruikt worden voor de AirPods 1&2. Dit omdat de case van de AirPods Pro een ander formaat heeft. 

Materiaal 

Als tweede is het belangrijk om te kijken naar het materiaal van het AirPod hoesje. De meeste AirPod hoesjes zijn gemaakt van siliconen of kunststof. Beide materialen zijn stevig en zullen je AirPod case goed beschermen. Wel kan een kunststof hoesje naar verloop van tijd stuk gaan. Dit omdat het materiaal kan breken. 

Mate van valbescherming

Als laatste is het belangrijk om de mate van valbescherming te controleren. De mate van valbescherming geeft aan vanaf welke hoogtje je het AirPod hoesje kan laten vallen zonder dat deze stuk gaat. Als je nog wel eens het een en ander uit je handen laat vallen raden wij je aan om goed naar de mate van valbescherming te kijken. 


Wat is het beste AirPod hoesje van 2023? 

Welk AirPod hoesje is het beste? Deze vraag gaan wij in dit gedeelte van het artikel beantwoorden. Aan de hand van onze Beste AirPod hoesje test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste AirPod hoesjes van dit moment. In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle  AirPod hoesjes voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ben jij benieuwd naar de AirPod hoesjes uit onze top 5? Lees dan snel verder!

1. BTH AirPods Hoesje Siliconen Case

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Door middel van het uitvoeren van een beste AirPod hoesje test hebben wij het beste AirPod hoesje gevonden. Het BTH AirPods Hoesje Siliconen Case is uit onze test gekomen als beste AirPod hoesje 2023. Dit op basis van zijn strakke design en duurzame materiaal. Dit AirPod hoesje van het merk BTH is gemaakt van duurzaam siliconen.

Dit AirPod hoesje is speciaal ontworpen voor Apple AirPods en is geschikt voor de Apple AirPods 1 en de Apple AirPods 2. Het hoesje bestaat uit een geheel, hierdoor worden alle kanten van je AirPod case goed beschermt tegen vallen, stoten, krassen en vuil. Ook zorgt dit AirPod hoesje voor extra grip zodat jij de case minder snel uit je handen laat vallen. Verder kan jij je AirPods gewoon opladen als je gebruikt maakt van het AirPod hoesje. 

Voordelen BTH AirPods Hoesje Siliconen Case

 • Goede bescherming voor je oplaadcase voor je Apple AirPods 
 • Extra grip op je draadloze oplaadcase
 • Verkrijgbaar in 19 verschillende kleuren 
 • Spatwaterdicht

Nadelen BTH AirPods Hoesje Siliconen Case

 • Passen enkel om de ECHTE airpods

2.  iParadise Airpods Pro Hoesje Hard Case

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Wil je graag een goed AirPod hoesje voor je AirPods Pro? Dan is dit AirPod hoesje van het merk iParadise echt wat voor jou! Wij hebben namelijk de iParadise Airpods Pro Hoesje Hard Case geselecteerd als beste AirPod hoesje voor AirPods Pro. Dit AirPod hoesje is namelijk speciaal ontworpen voor de nieuwste generatie AirPods de AirPods Pro. 

Dit AirPod hoesje is gemaakt van TPU. TPU is een kunststof en is een soort mix van hard plastic en silicone. Dit materiaal wordt vaak gebruikt voor beschermhoesjes, omdat het flexibel en schokabsorberend is. Ook heeft dit AirPod hoesje een voor je oplaadkabel. Het hoesje is gemaakt uit een geheel waardoor je AirPod case aan alle kanten goed wordt beschermd. Verder is dit AirPod hoesje verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. 

Voordelen iParadise Airpods Pro Hoesje Hard Case

 • Valbescherming tot 2 meter hoogte
 • Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren
 • Geschikt voor de AirPods Pro 

Nadelen iParadise Airpods Pro Hoesje Hard Case

 • Niet geschikt voor de AirPods 1 & 2

3. YONO AirPods Hoesje

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij het YONO AirPods Hoesje geselecteerd als beste design AirPod hoesje. Dit AirPod hoesje beschermt de case niet alleen tegen stoten en krassen maar heeft ook nog eens een luxe uitstraling door zijn design. Het AirPod hoesje is geschikt voor de oplaadbare van de AirPods 1 en AirPods 2. 

Dit AirPod hoesje is voorzien van handige clip. Zo kan de het AirPod hoesje gemakkelijk meenemen door deze aan je tas of broekzak vast te maken. Ook kun je de case opladen zonder dat je het AirPod hoesje van de case af hoeft te halen. Er is namelijk een opening voor de oplaadpoort.  Wanneer je het hoesje openmaakt, komt de AirPods 1 of 2 case omhoog zodat je nog gemakkelijker de oortjes eruit kunt halen. 

Voordelen YONO AirPods Hoesje

 • Valbescherming tot 1 meter hoogte 
 • Met handige clip voor riem, tas of sleutelhanger
 • Gemaakt van kunststof

Nadelen YONO AirPods Hoesje

 • Geen extra grip 

4. Studio Air® Airpods Hoesje Siliconen Case

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil je graag een AirPod hoesje aanschaffen, maar vindt je het wel belangrijk dat deze duurzaam is? Dan is de Studio Air® Airpods Hoesje Siliconen Case misschien wel wat voor jou! Wij van Top-x hebben dit AirPod hoesje namelijk geselecteerd als beste duurzaam AirPod hoesje. Dit AirPod hoesje is namelijk gemaakt van duurzaam siliconen. 

Het AirPod hoesje is geschikt voor de Apple AirPods 1 en de Apple AirPods 2. Dit AirPod hoesje beschermt je case tegen krassen en deukjes. Siliconen is namelijk kras- en schokbestendig. Doordat siliconen een soepel materiaal is kan je dit AirPod hoesje gemakkelijk om de oplaadbare doen. Ook is er een opening voor de oplaadkabel zodat jij je AirPods gewoon kan opladen met zonder dat je het beschermhoesje eraf moet halen. 

Voordelen Studio Air® Airpods Hoesje Siliconen Case

 • De Airpods kunnen gewoon opgeladen worden
 • Duurzaam materiaal 
 • Kras- en schokbestendig

Nadelen Studio Air® Airpods Hoesje Siliconen Case

 • Niet geschikt voor AirPods Pro 

5. Apple Airpods 1 en 2 ultra dunne siliconen cover

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil je graag een AirPod hoesje kopen, maar wil of kan je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Natuurlijk begrijpen wij dat en daarom hebben wij de Apple Airpods 1 en 2 ultra dunne siliconen cover geselecteerd als beste budget AirPod hoesje. Dit is dan wel de goedkoopste optie van de top 5, maar qua kwaliteit doet dit hoesje zeker niet onder aan de andere AirPod hoesjes die in deze top 5 voorbij zijn gekomen. 

Dit AirPod hoesje kan door zijn soepele materiaal gemakkelijk bevestigd worden aan de case van je Apple AirPods 1 en de Apple AirPods 2. Het AirPod hoesje is gemaakt van TPU. TPU is een kunststof en is een soort mix van hard plastic en silicone, hierdoor biedt het AirPod hoesje een zeer goede bescherming. Ook kan je de AirPods gemakkelijk opladen door middel van de handige uitsparingen. 

Voordelen Apple Airpods 1 en 2 ultra dunne siliconen cover

 • Goedkoopste optie uit onze top 5 
 • escherming tegen val-, stoot- en krasschade
 • Verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren 

Nadelen Apple Airpods 1 en 2 ultra dunne siliconen cover

 • Niet geschikt voor Apple alternatieven 

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel AirPod hoesjes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten AirPod hoesjes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de AirPod hoesjes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste AirPod hoesjes op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>